(2013-11-29 ساعت 15:14)victory7 نوشته: سلام سلام دوستان عزیز من یکشنبه رفتم انکارا ...دوشنبه صبح پاسپورت ها و برگه صورتی رو دادم سفارت به همون خانم افغانی هه گفت 4 تا 5 روز دیگه برو پستی که انتخاب کرده بودی بگیر پاسپورت ها رو ..من چهار شنبه ساعت 3 رفتم اماده بود گرفتم و برای گرفتن پاسپورته دیگر افراده کیس که اگه همراهتون نیستن نیاز به وکالت نامه ترجمه شده به انگلیسی کپی از صفخه اول پاسپورتها و کپی از ترجمه سند ازدواج ازم خواست که چون از قبل پیش بینی میکردم همراهم بود و دو بسته تحویل داد که بسته ویزا ( که نباید باز کنیم ) و پاسپورت داخل هر کدام از بسته ها بود . چند نکته دوستان : اگه پسته PTT ULUS MERKEZI 06040 انتخاب کردین خیلی سر راست هست از میدان KIZILAY اتوبوس داره تا میدان ULUS یه ساختمان بزرگ الومینیومی با تابلوی زرد که روش نوشته PTT ... نکته بعدی : نیازی به وکالتنامه ترکی نیست ترجمه بدون تاییده ها انگلیسی کفایت میکنه . و کپی صفخه اول پاسپورتها و ترجمه سند ازدواج .دوست عزیزم با سلام
نکته بعدی پرسه کلیرنس برای تمامی ایرانی ها اجرا میشه و کلیر شدن از زمان ارسال مدارک به سفارت اغاز تا زمان مصاحبه هم در جریان میباشد ..و در روز مصاحبه با اضافه کردن نظر افیسر به پرونده پروسه کلیر شدن ادامه پیدا میکند .و اگر کلیر شدن تا زمان مصاحبه انجام شده باشد روز مصاحبه افیسر با نظر مثبت می تونه به شما همون لحظه اعلام صدور ویزا کنه ...نکته بعدی در داخل ویزاتون که صادر شده زمان کلیر شدنتون نوشته شده من مصاحبم 9 اکتبر بود و تاریخی که کلیر شده 17 اکتبر بوده یعنی 8 روز ولی خا نمم 16 نوابر کلیر شده .
نکته بعدی خودتون رو معطله سایت CSC ,CEAC نکنید من الان ویزام تو پاسپورتم خورده ولی تو هیچ کدوم از این سایت هیچی اعلام نشده .....فقط فقط هر جمعه سایت سفارت ( انکارا )رو چک کنید اگه کیس نامبرتون رو دیدین برید با مدارک سفارت . و اگه پاسپورت دادین سفارت منتظر سایت CEAC و ایمیل نباشید دو روز بعد از تحویل به سفارت.... برید به پست منتخب سر بزنید .
در زمان تحویل هم هیچ هزینه ای از پست دریافت نمیشه . و زمان تحویل هم هیچ هزینه به سفارت نمیدین . تو بسته پستی که تحویل میگیرید یه برگه هست که راهنمای میکنه که چه کارهای انجام بدین قبل از سفر به آمریکا . با پرواز یکشنبه صبح رفتم هتل انکارا رویال و 5 شنبه برگشتم شد یک میلیون دویست از اژانس پارک سفر.. و برای دوستانی که پیام خصوصی میدن شرایط کیس چی بوده که چندین بار اعلام کردم ولی زحمت نمیکشن یه دوری تو مهاجر سرا بزنن میگم. ما دو نفر زن و شوهر ..من دانشجو فوق لیسانس کشاورزی ...سربازی کفالت ...معاف . شغل ازاد (بازار ) خانمم دانشجو فوق لیسانس صنایع غذای .بدونه شغل دولتی . ایمیل 10سوالی بعد از یک هفته از مصاحبه . بدون اسپانسر . مصاحبه 2 دقیقه و کلا 5 تا سوال . امید وارم به درد دوستان بخوره اطلاعاتم . امیدوار باشید و پی گیر .
ضمن عرض تبریک و آرزوی توفیق روز افزون
مدارکی که عنوان کردید خوشبختانه پیش بینی کرده بودید و همراهتون بود:
"وکالت نامه ترجمه شده به انگلیسی " و "کپی از ترجمه سند ازدواج" را آیا قبلاً در جایی مطالعه فرموده بودید ( منظورم سفرنامه ها یا پست های دوستان دیگر) يا اینکه خودتون حدس زدید ؟
من صفحه کلیرنس سفارت ها را که مطالعه کردم چیزی در این رابطه ندیدم . ممکنه راهنمایی بفرمایید.مثلاً سفارت آ ن ک ا ر ا
One member of a family can return to Turkey on behalf of the entire family. The person returning to the Embassy must be one of the family members receiving a visa
با سپاس
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟