کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-01 ساعت 01:32)aria802 نوشته:  ممنون اگه کسی یادش بره تو فرم کنار نام محل کارش بنویسه خصوصی ،موقع مصاحبه ازش میپرسن یا خودشون قبلش چک میکنن، یک موقع خیال نکنن دولتی بوده!
خواهش می کنم ، موقع مصاحبه در این خصوص چه نوشته باشید و چه ننوشته باشید باز مجددا ازتون سوال می پرسند که می توانید توضیح بدهید
دراینکه قبلا چک می کنن یا نه ! من بشخصه هیچوقت این موضوع را رد نکرده ام./ موفق باشید
سلام عزیزانم
قصه لاتاری ما بدلیل گرفتار شدن در مشکلات زندگی که واقعاً طاقت فرسا بود به مسیر نامشخصی وارد شد (دعا میکنم خدا سر هیچ کسی نیاره).
بدلیل ارسال با تاخیر فرم ها مصاحبه ما ماه اگوست انجام می گیره.
شرایط برنده :معافیت پزشکی، کار خصوصی،مدرک دیپلم(البته دانشجوی اخراجی رشته مهندسی معدن بوده اند)، با توجه به اینکه اگر کلیرنس بشیم از اگوست تا سپتامبر زمانی برای کلیر شدن وجود ندارد(طبق روال اکنون کی سی سی ) و اینکه بیشترین دلیل ترس خودم از رشته دانشگاهی ایشون هستش،1- بنظر شما دوستان چقدر احتمال داره که ما یک ضرب بگیریم؟
2- آیا رشته تحصیلی ایشون جز رشته های حساس قرار میگیره؟
3- آیا دانشجوی اخراجی بودن در یک رشته حساس هم خودش باعث کلیرنس میشه؟
4- اگر شما جای ما بودید(با توجه به هزینه ها) مصاحبه میرفتید؟
کیس: 6xxx- ارسال با تاخیر فرم ها-خانواده: 3 نفر
هرگز از یاد نبریم نماز و شکرخدای را
تشکر کنندگان: قصه گو ، javid.1353 ، reza_top60 ، alitab ، miladfr12 ، pari pari ، armin021 ، آلیس-1980 ، soli asali ، nedaba
(2014-06-01 ساعت 01:17)srt نوشته:  دوستان سلام،
کاملا میدونم که این تاپیک اونقدر داغه که خیلی سریع پست روی پست میاد،
اما چرا راحت با خداحافظی عموسعید کنار اومدید؟؟؟!!!
من زیاد اینجا ننوشتم اما راستش این موضوع خیلی ناراحتم کرد، کسی که اومده خداحافظی کرده کسی بوده که وقتی چیزی مینوشته بی چون و چرا میپذیرفتیم...
به هر حال من از طرف خودم حداقل کاری که میتونم بکنم یه تشکر خیلی کوچیکه که شاید ایشون حتی خودشون هم اینو نبینن، اما اونقدر به من و امثال من کمک کردند که وظیفه بود این کار رو انجام بدم.
با عذرخواهی از فونت بزرگ و رنگی،

عمو سعید شاد و موفق باشی
ممنون از همه زحماتت.

[/size]
چرا رفتی، چرا من بی‌قرارم
سلام همراهان عزیز. من که به شخصه دست از این عموی عزیزم برنمی‌دارم. در لینک خداحافظی ایمیل‌شون رو گذاشتن. من ایمیل‌شون رو مثل جونم حفظ می‌کنم نه برای اینکه اونجا از عمو سعید کمک بگیرم. بلکه اگه خدمتی از دستم بر اومد اونور برای عزیزانی مثل ایشون مثل استاد بیات و دیگر بزرگ‌ترها بکنم. البته می‌دونم که این عزیزان نیازی به خدمات ما ندارند اما دوست دارم رفتم اونور حتما از طریق چت یا دیدار مستقیم دست‌بوس این مهربانان باشم. باز هم امیدوارم که عمو سعید برگرده و از نورش ما منتظران و برنده‌های 2015 بهره ببریم. عمو سعید از دست عمو آرش راحت نمی‌شی ایشاالله خدا بخواد میام فقط برای اینکه روی ماهت‌و ببوسم.
سلام صبح زيباى شما بخير و خوشى ؛ از امروز بايد صداى تشويق شما به حدى بالا باشه كه تمام ايالتهاى آ م ر ي ا صداى شما را بشنوند و بگن كاروان بزرگ برندگان لاتارى ايران اومدن ، و امروز هم با آهنگ قاسم آبادى شمالى از شمال سر سبز ايران شروع ميكنيم ?????????????????????????باصداى بلند ١٠ تا كمه ٢٠ تا كمه ١٠٠ تا كه شد خاطر جمه ( امروز فقط ابوظبى ) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++انرژى مثبت
كيس ##17 - تاريخ مصاحبه 22 ژانويه - تعداد نفرات 3 نفر - تعداد آپديت ٨ بار كه ١ بار با ايميل - كشور ابوظبى - مقصد فعلا" سياتل - وضعيت در انتظار كلير - Big Grin
[
دوستان عزيز در موارد اين چنيني پيشنهاد مي كنم يك ايميل پيگيري به سفارت بزنيد(صفحه ي ٦٢٦)،شايد شما هم مثل من مشمول اين پروسه نيستيد و خبر نداريد،اينو مي گم كه اگه مشكلي نداريد سريع بريد ويزاتونو بگيريد.
[/quote]

آره ، حرفت کاملا متینه و درسته ، ممنون
والا دیروز برای بار سوم (در 15 روز اخیر) ایمیل زدم ولی دریغ از یه جواب کپی پیستی!!!!
دیگه نمیدونم بخدا....

سلام دوستان
به نظر میرسه ابوظبی به منتظران کمتر از شش ماه پاسخ نمیده پس نگران نباشید.با آرامش کامل بسپارید دست خداوند حتما به نتیجه مطلوب خواهید رسید.
خداوند یار ویاورتان
شماره کیس: ,,,2014AS18 /تاریخ رویت قبولی: 12 MAY / تعداد :3 نفر/ ارسال فرمهای سری اول:20MAY / کارنت شدن کیس:Sep 22 / مصاحبه :Nov 14 ,2013
کلیر :May 29,2014
/دریافت ویزا : 18 ـJune  ورود به آمریکا : September 15,2014/ مقصد : Washington DC /Virginia
[quote='قصه گو' pid='505985' dateline='1401565378']
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «NEURON» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)pari pari» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «zar_arian» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «kingpoor2002» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «afsi39» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «masoudyara» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «parmisv» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «arpmn» عزیزღღღ
[/quo
با سلام قصه گو یک یادی هم از ما بکن شاید فرجی شه
بابا دم همتون گرم ، من دو روزه یه سوال کردم یعنی هیچ کس نیست جواب بده؟ آدرس سایتی که رو برگه صورتی نوشته برای چک کردن کلیر (آنکارا) مشکل داره میخوام بدونم کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟ یا سایت دیگه ای هست ؟ آدرسی که من میرم اینه:
https://turkey.usembassy.gov/iv_administ...status.htm
دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد
شماره کیس: ***2014AS0005 - سفارت : آنکارا - تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي - ویزا: امیدوارم
تشکر کنندگان: ali3875 ، armin021 ، آلیس-1980 ، soli asali ، nedaba
با سلام صبح زیبای بهاری همگی بچه های خانواده کلیرینس بخیر وشادی
امروز کمبرندها رو ببندید که ابوظبی دراه می ترکونه
راستی سارا خانوم کجاست
جاروشو ورداره بیاره که امروز یک خونه تکونی حسابی داریم
قصه گو شما هم بیا چون از دیار ابوظبی هستی علی رغم اینکه می دونم کلیر شده و درگیر ذهنی قدم های بعدی رو داری ما رو امروز در این وانفسا تنها نذار
به امید یک روز پر از انرژزی مثبت
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ارداتمند
سلام

بچه ها بهتره وقتی صحبتی میشه منبع اون هم ذکر بشه طبق اعلام رسمی

167 نفر از برندگان 2014 از امارات هستند خب فرض اگه همشون هم به مصاحبه بیان میشه در آمار منظور کرد

در امارات از کشورهای مختلفی در آن مشغول به زندگی و کار هستند که 70 درصد اونها جزو کشورهایی هستند که شامل لاتاری نمیشن جز تبعه های " نپال" و "مصر" که تعداد اونها هم کم نیست

منبع : http://travel.state.gov/content/visas/en...rants.html

(2014-05-31 ساعت 21:34)reasonable نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 20:20)arashS نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 19:39)me_u نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 16:50)miladfr12 نوشته:  سلام.
دوستان دو نکته مهم فراموشتون نشه:

اول اینکه از کجا معلوم تمام کیس نامبرها مال ایران باشه اگر 5 درصد مال ایران نباشه ویزا کم نمیاد.
دوم از کجا معلومه که تمام کیس های Ready شرایط گرفتن ویزا را دارند و تمام اونها هم ایرانی هستند؟
اگر 5 درصد تلورانس براش در نظر بگیری 150 تا ویزا اضافه هم میاد.
اجازه بدید فایل اکسل جدید بیاد من با بررسی دقیق احتمال نرسیدن ویزا را چک خواهم کرد و به شما اطلاع خواهم داد.

با استناد از آمار شما در حال حاضر 1051 ویزا صادر شده که هنوز با نصف کل ویزاهای ایران فاصله داره.

سرافراز باشید.مثل سرو
بی‌ صبرانه منتظرم. Big GrinBig Grin

دوستان خوب یه آمار سرانگشتی خودمون جمع کنیم.
روز مصاحبه من 23 شماره لاتاری بودن.
من 22 بودم. بعد از من یک غیرایرانی بود. فکر کنم حداقل 5 از شماره‌ها غیر ایرانی بودن. یکیشون که قیافه‌اش خیلی تابل ایرانی می‌زد (با لباس عربی نبود و کت و شلوار تنش بود) من باهش شروع کردم فارسی صحبت کردن. بهم گفت Excuse me Big Grin هیچی خلاصه جمع‌و جورش کردم یه جوری. موقع انگشت‌نگاری خانم روسریی به‌سر با عینک (درکل بد نبود) با کلی‌ها عربی صحبت می‌کرد. یه خانواده چهار نفره که عربی بودن. نوبت منم که رسید شروع کرد به عربی صحبت کردن بعد خندید و عذرخواهی کردCoolTongue. خوب اون به این در. به نظر من بعضی از اعراب اماراتی نبودن مثالا بنظرم اون پسره که کت‌شلوار تنش بود بنظر سوری می‌اومد (اگه می‌دونستم از تک تک‌شون عشیره‌شون‌و می‌پرسیدم) در یک کلام 23 کیس 5 مورد عرب 21 درصد. هرکی موقع مصاحبه حواسش بوده خجالت نکشه بیاد وسط

به چه نکته جالبی اشاره کردید، روز مصاحبه منم 11کیس ایرانی لاتاری بودن و سه تا عرب که البته قیافه یکیشون شبیه هندیها بود ولی 2 تای دیگه عرب ناب بودنBig Grin
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

تشکر کنندگان: shilan ، reza_top60 ، sani1348 ، armin021 ، آلیس-1980 ، soli asali ، arashS ، nedaba
(2014-06-01 ساعت 04:54)bbahar نوشته:  1- بنظر شما دوستان چقدر احتمال داره که ما یک ضرب بگیریم؟
2- آیا رشته تحصیلی ایشون جز رشته های حساس قرار میگیره؟
3- آیا دانشجوی اخراجی بودن در یک رشته حساس هم خودش باعث کلیرنس میشه؟
4- اگر شما جای ما بودید(با توجه به هزینه ها) مصاحبه میرفتید؟

وافعاً جواب دادن به سوالاتون اونم با اطمینان کامل کار سختیه
چون با اینکه دوستان اطلاعات کاملی راجع به کلیرنس کیس های گوناگون ارائه دادن اما هنوز ابهامات زیادی در این مورد هست
من کیس هایی رو می شناسم که طرف با فوق لیسانس نفت و خدمت سربازی و سابقه کار یه ضرب گرفته
از طرفی هم هستن دوستانی که بدون هیچ کدوم از اینها کلیرنس خوردن

اما در مورد سوال آخرتون به نظرم اگر حتی برید مصاحبه و ویزا هم ( خدایی نکرده) بهتون نرسه حداقلش اینه که هیچ وقت خودتونو سرزنش نمی کنید که من لاتاری برنده شدمو نرفتم.

امیدوار باشید و صبور Smile
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
ما بی صبرانه منتظر شنیدن خبر خوش یک ژوئن هستیم قابل توجه آقا/ خانم me_u
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

(2014-05-31 ساعت 12:26)milad 68 نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 23:24)maryam_a نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 23:19)poopak16 نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 19:39)maryam_a نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 19:34)پائیز نوشته:  لیست شماره های جدید آنکارا:

780
334
283
757
266
274
4694
681
4332
4264
803
291
1106
1547
4355
222
265
به سلامتی بچه های کلیر شده هوووووووووررررررررررراااااااااا

مبااااارك باشه... پاييز جان يادمه آمار آپديتيهاي آنكارا رو اعلام كرده بوديد كه 17 تا كيسه...
انشالا بچه هاي صدر جدول همه كلير شده باشن...

مریم جان این سیستم کلیرنس انقدر شیر تو شیر هست که خود آُفیسر هم که میگه من نمیتونم پیش بینی کنم راست میگه کلیر شده ها ۱۷ نفر هستن و آپدیتی ها هم ۱۷ نفر بودن ولی این ۱۷ نفر همشون مطابق با اون ۱۷ نفر آپدیتی نیستن.... خیلی الگو های پیچیده ای داره که پیداکردنشون راحت نیست
راستش من از آپدیت آنکارا راضی نبودم و انتظار داشتم خیلی از شماره کیس هایی رو که در اکتبر و نوامبر مصاحبه داشتن رو کلیر کنه ولی هم تعدادش زیاد نبود هم ستاره دار کلیر کرده و هم اینکه چند تا از شماره هایی که اعلام کرده حدود ۳۸۰۰ و ۴۴۰۰ و اینا بوده که معلومه این بنده خدا ها الکی کلیرنس خوردن و باید یه ضرب میگرفتن و اصلا نباید جزو آمار کلیرنسی های آنکارا حساب بشن.. دلمون میخاست بالای منتظر سرای آنکارا هم مثل ایروان و ابوظبی یه دست سبز بشه ولی نشد انشالاه سری بعدی...

پوپك عزيز... اميدتون به خدا باشه... مطمئن باشيد به زودي شما و دوستان قديمي كلير ميشن... اين آرزوي قلبيه منه.... Smile

دوستان این کیس ها رو تو کجا دیدین؟
بلاخره یافتم Smile به این آدرس مراجعه کنید:
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
میتونید با زدن CTRL+F شماره کیس خودتون رو وارد کنید
دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد
شماره کیس: ***2014AS0005 - سفارت : آنکارا - تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي - ویزا: امیدوارم
تشکر کنندگان: قصه گو ، sadeghi897 ، sani1348 ، گلپری ، armin021 ، soli asali ، آلیس-1980 ، mehdi2014 ، nedaba
دوستان عزیز
همه تون کلیر میشید به زودی
مشتاق دیدار در امریکا و هر جا که هستید شاد باشید
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
(2014-06-01 ساعت 00:23)farnama نوشته:  دوستان ما 29 می کلیر شدیم .چقدر فرصت داریم بریم بگیریم ویزارو؟
توصیه شده که در اولین فرصت اقدام به اخذویزا انجام بشه .
(2014-05-30 ساعت 23:24)maryam_a نوشته:  پوپك عزيز... اميدتون به خدا باشه... مطمئن باشيد به زودي شما و دوستان قديمي كلير ميشن... اين آرزوي قلبيه منه.... Smile

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «poopak16» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان