کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-01 ساعت 00:23)farnama نوشته:  دوستان ما 29 می کلیر شدیم .چقدر فرصت داریم بریم بگیریم ویزارو؟

منتظر جواب هستم
مرسی
سفارت ابوظبی/مصاحبه 15 نوامبر/3نفر/کلیرنس خوردیم/ کلیر شدیم 29 may دریافت ویزا = june // مقصد: مریلند
سفرنامه من
تشکر کنندگان: sani1348 ، قصه گو ، armin021 ، pari pari ، soli asali ، arashS ، nedaba
(2014-06-01 ساعت 08:31)mattin نوشته:  راستی سارا خانوم کجاست
جاروشو ورداره بیاره که امروز یک خونه تکونی حسابی داریم
به امید یک روز پر از انرژزی مثبت

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Sara_lphmkf» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-06-01 ساعت 08:30)imanbaraty نوشته:  بابا دم همتون گرم ، من دو روزه یه سوال کردم یعنی هیچ کس نیست جواب بده؟ آدرس سایتی که رو برگه صورتی نوشته برای چک کردن کلیر (آنکارا) مشکل داره میخوام بدونم کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟ یا سایت دیگه ای هست ؟ آدرسی که من میرم اینه:
https://turkey.usembassy.gov/iv_administ...status.htm
این آدرسو برید

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

سلام دوستان عزیز صبح تون بخیر.امیدوارم امروز خبرهای خوبی از ابوظبی بیاد
به امید کلیرشدن بچه های گل ابوظبی
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
(2014-06-01 ساعت 09:30)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «arash1392» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «saeedhei» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «nasim» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «sysmaster» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)زری وحدتی» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «amohammadiazar» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)hamidrezapir1» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)A10A» عزیزღღღ
خیلی وقته نوبت من نشده قصه گوی عزیز
وقتی اسممو اینجا میبینم انگار یه کلیر خفیف شدمTongue
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

(2014-06-01 ساعت 09:37)farnama نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 00:23)farnama نوشته:  دوستان ما 29 می کلیر شدیم .چقدر فرصت داریم بریم بگیریم ویزارو؟

منتظر جواب هستم
مرسی
جواب قطعی رو فقط باید از سفارت جویا شوید ولی احتیاط واجب آن است که حتی اگر سفارت هم گفت تا پایان سپتمبر فرصت دارید برای دریافت ویزا شما خیلی زودتر از اینها اقدام کرده باشید . ( به دلایل زیادی که بارها اینجا دوستان مورد بررسی قرار دادن )
(2014-06-01 ساعت 09:42)ali3875 نوشته:  خیلی وقته نوبت من نشده قصه گوی عزیز

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «ali3875» عزیزღღღ

همين الان از تنور در اومد،داغ داغهBig Grin
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-06-01 ساعت 09:26)imanbaraty نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 12:26)milad 68 نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 23:24)maryam_a نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 23:19)poopak16 نوشته:  [quote='maryam_a' pid='505203' dateline='1401462593']

مبااااارك باشه... پاييز جان يادمه آمار آپديتيهاي آنكارا رو اعلام كرده بوديد كه 17 تا كيسه...
انشالا بچه هاي صدر جدول همه كلير شده باشن...

مریم جان این سیستم کلیرنس انقدر شیر تو شیر هست که خود آُفیسر هم که میگه من نمیتونم پیش بینی کنم راست میگه کلیر شده ها ۱۷ نفر هستن و آپدیتی ها هم ۱۷ نفر بودن ولی این ۱۷ نفر همشون مطابق با اون ۱۷ نفر آپدیتی نیستن.... خیلی الگو های پیچیده ای داره که پیداکردنشون راحت نیست
راستش من از آپدیت آنکارا راضی نبودم و انتظار داشتم خیلی از شماره کیس هایی رو که در اکتبر و نوامبر مصاحبه داشتن رو کلیر کنه ولی هم تعدادش زیاد نبود هم ستاره دار کلیر کرده و هم اینکه چند تا از شماره هایی که اعلام کرده حدود ۳۸۰۰ و ۴۴۰۰ و اینا بوده که معلومه این بنده خدا ها الکی کلیرنس خوردن و باید یه ضرب میگرفتن و اصلا نباید جزو آمار کلیرنسی های آنکارا حساب بشن.. دلمون میخاست بالای منتظر سرای آنکارا هم مثل ایروان و ابوظبی یه دست سبز بشه ولی نشد انشالاه سری بعدی...
تبريك به همه دوستان كلير شده البته
پوپك عزيز... اميدتون به خدا باشه... مطمئن باشيد به زودي شما و دوستان قديمي كلير ميشن... اين آرزوي قلبيه منه.... Smile

دوستان این کیس ها رو تو کجا دیدین؟
بلاخره یافتم Smile به این آدرس مراجعه کنید:
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
تبريك به همه دوستان كلير شده البته با تاخيرBig Grin
**Case number:2014AS38
Embassy : abudhabi
تاريخ مصاحبه: 25 مارچ
تعداد نفرات : 4 نفر
تشکر کنندگان: sani1348 ، rezahoorjandi ، armin021 ، soli asali ، pari pariaaa ، آلیس-1980 ، mehdi2014 ، nedaba
(2014-06-01 ساعت 09:42)ali3875 نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 09:30)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «arash1392» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «saeedhei» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «nasim» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «sysmaster» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)زری وحدتی» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «amohammadiazar» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)hamidrezapir1» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)A10A» عزیزღღღ
خیلی وقته نوبت من نشده قصه گوی عزیز

منم هيچوقت نوبتم نشده
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
تشکر کنندگان: قصه گو ، sani1348 ، armin021 ، pari pari ، anahita 62 ، soli asali ، آلیس-1980 ، mehdi2014 ، nedaba
وای اول صبحه چقدر غرولند!!!!!!!!!!!!!!!!!1 یه کم خوش اخلاق باشین اول صبح شما که ماشالله الان اینجوری هستین تا شب دیگه چی میشید یه کم بخندین SmileSmileSmileSmileSmileSmile ول کنید این حرفها رو من که بی صبرانه منتظر شنیدن اون خبر خوش آقای me_u هستم کجایید ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

بابا چن روز حسابی سرگرم بودیما دوباره بگو مگو شرو شد ما یه بار اینجا محترمانه خواهش کردیم حرفایی که از درست بودنشون مطمئن نیستید نگید همه مارو به خیلی چیزای نادرست متهم کردن و مارو مورد لطف قرار دادن بابا حداقل هر نظری پیشنهادی انتقادی دارید با آرامش بیان کنید سریع از تند ترین حالت استفاده نکنید مرتب ایرانیها رو به بی فرهنگی متهم نکنید چون احتمالش زیاد که همه ما در گروه همون بی فرهنگا قرار بگیریم چون هممون تو همین کشور و محیط بزرگ شدیم و تقریبا استثنا نیستیم بی زحمت الانم یکی سریع نیاد بگه به کلاس و شخصیت من یا جمع توهین شد دقیقا من میخوام بگم به هم توهین نکنیم و تا اونجا که ممکن احترام همدیگرو نگه داریم و اینکه انقد نگیم شهرستانیا و............ چون از این جمعیت 75 میلیونی حداقل 50 میلیونش تو شهرستان زندگی میکنن و بیشتر اون 25 میلیونم از شهرستان رفتن شهرهای بزرگ و کلا شخصیت آدما به شهر کوچک و بزرگ و پول و فقر و مدرک و ......... نیست بلکه تا حدودی به مرام و معرفت آدماس چون همه ایناست که باعث میشه ما خودمون از بقیه جدا کنیم و اونا رو بدتر ببینیم و خودمون رو بهتر . اینا نظر من بود قصد نصیحت ندارم چون اینجا همه خودشون صاحب نظرن همتون رو دوس دارم ان شالا که همه به آرزوهاتون برسیدShy
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
بچه ها به نظرتون ابوظبي امروز هم اعلام مي كنه يا نه؟ آخه ما 28 و 29 مي آپديت شديم اما كليير نشديم...
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
(2014-05-31 ساعت 23:27)nima_im نوشته:  دو تا سوال :
دوباره میپرسم چون کسی جواب نداد!
1- برو بچ که کلیرنس خوردن برگشون چه رنگیه ؟
من میخونم نوشتین آبی !!! مال من که صورتیه !!!
2- آنکارا بودم مصاحبه اوایل فوریه
خودم بعد 40 روز کلیر شدم. همسرم 4 ماه رو پر کرده همچنان منتظر و من هم بلا تکلیف !!!
شنیدم بد نیست برم و مال خودم رو بگیرم. نظرتون؟؟؟ صبر یا اقدام؟

1-در ابوظبی یک ضرب صورتیه، وکلیرنس آبیه. ولی شما انکارا مصاحبه داشتین به خاطر همین رنگ برگه تان آبی نیست ، در سفارتهای مختلف رنگ برگه متفاوته.
2-صد درصد بهترین راه اینه که هر چه سریعتر ویزای خودتونو بگیرید حتی یک روز هم صبر نکنیدCool
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: armin021 ، sani1348 ، قصه گو ، soli asali ، arashS ، آلیس-1980 ، mehdi2014 ، nedaba
آخیش چقدر محیط آروم شد. با این وضعیتی که بعضی ها درست میکنند الان من میترسم یه سوال کنم بعد بهم هجوم بیارند. ولی میپرسم: تاکنون کسی بوده که تو مرحله ی کلیرنس ریجکت شده باشه؟
تشکر کنندگان: ali3875 ، armin021 ، sani1348 ، قصه گو ، pari pari ، shilan ، soli asali ، آلیس-1980 ، mehdi2014 ، nedaba
دوستانی که سوال میکنن ما کلیر شدیم تا کی وقت داریم بریم ویزا رو بگیریم، آخه برادر من، خواهر من، شما چند ماهه توی این تاپیک دارین غر میزنین چرا کلیر نمیشیم حالا که کلیر شدین نمیرین ویزاتونو بگیرین، منتظر اجازه آقای x یا خانم y هستین که بهتون بگن برین ویزا رو بگیرین یا نه! از من به شما نصیحت که آب تو دستتونه بذارین زمین برین دنبال ویزاهاتون!!!! اِاِاِ باز که دارین آب میخورین که!!!! Big Grin Tongue
همین رو بگم بهتون که پارسال چند نفر از دوستان که دیر رفتن وسه گرفتن ویزاشون دوباره بهشون کلیرینس خورد، حالا از ما گفتن و از شما هم نشنیدن!

پ.ن. اصلا دوست ندارم 2 دقیقه که از تاپیک میرم بیرون بیام ببینم سر هیچ و پوچ بحث شده! در ضمن کسی که پست میذاره و نظرخواهی میکنه هم باید جنبه شنیدن نظرات دیگران رو هم داشته باشه، بعلاوه این که دوستانی که میان میپرسن ما کلیرینس میخوریم یا نمیخوریم! آخه این چه سوالیه!؟ کسیاینجا نه وکیل مهاجرتیه نه تو سفارت کار میکنه که بتونه به شما جواب بده، پس لطفا دیگه از این سوالات در این تاپیک پرسیده نشه...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان