کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-01 ساعت 01:07)reza16 نوشته:  سلام دوستان من خانمم رشته مامایی بوده مقطع کاردانی و جایی هم مشغول به کار هیچوقت نبودن میخواستم بدونم به خاطر رشته تحصیلیشون احتمال کلیرنس خوردن دارند ؟ یا اینکه یکضرب ویزا میگیرند؟

همه چی بستگی به نظر آفیسر داره مثلا مدارک تحصیلی همسر منو کلا پس داد وگفت اصلا نیازی نیست . اینقدر با دردسر مدارکو جمع آوری کرده بودیم ولی حتی بهش نگاه هم نکرد . البته در صورتی که شما برنده باشید نه خانم.
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: sani1348 ، nedali ، armin021 ، قصه گو ، pari pari ، shilan ، soli asali ، آلیس-1980 ، mehdi2014 ، nedaba
(2014-06-01 ساعت 09:54)قصه گو نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 09:42)ali3875 نوشته:  خیلی وقته نوبت من نشده قصه گوی عزیز
وقتی اسممو اینجا میبینم انگار یه کلیر خفیف شدمTongue

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «ali3875» عزیزღღღ

همين الان از تنور در اومد،داغ داغهBig Grin

هوراااااااااااااااااااا کلیر شدمممممممممممممممم
البته از سفارت قصه گو(این یه سفارت جدیده چند بار آپدیتت میکنه بعد حتما باید بهش بگی تا کلیرت کنه)Big Grin
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

(2014-06-01 ساعت 10:32)javid.1353 نوشته:  آخیش چقدر محیط آروم شد. با این وضعیتی که بعضی ها درست میکنند الان من میترسم یه سوال کنم بعد بهم هجوم بیارند. ولی میپرسم: تاکنون کسی بوده که تو مرحله ی کلیرنس ریجکت شده باشه؟
افرادی بودن که کلیرنس خوردن و دوباره برای مصاحبه دعوتشون کردن
اما خیلی مورد خاص بوده ، تا اونجایی که من خبر دارم فقط یک نفر توی چند سال گذشته به خاطر رشته تحصیلیش
سه بار مصاحبه شد و در انتها رد شده
ولی کیس های معمولی که شماها هستید ، یک کلیرنس بیشتر نداره و شماره تون میاد و باید اماده بشید واسه سفر همه تون به زودیWink
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
(2014-06-01 ساعت 10:35)aghaghia نوشته:  کسیاینجا نه وکیل مهاجرتیه نه تو سفارت کار میکنه که بتونه به شما جواب بده، پس لطفا دیگه از این سوالات در این تاپیک پرسیده نشه...
خوب ببخشید ها ولی این سوال منم هستش که اگه هم بپرسم قصدم استفاده ار تجربیات دوستان محترم هستش آخه چه ارتباطی با وکیل مهاجرتی داره؟ بعدشم اینجا نپرسیم کجا بپرسیم؟ مگه تاپیکش اینجا نیست؟ یکی میاد شوخی مشروبات الکلی و هزار حرف های نامربوط دیگه میزنه اون مربوط هستش ولی ما که در مورد احتمال کلیرنس میپرسیم نامربوط میشه و نباید کسی بپرسه؟ آخه این چه منطقی هستش شما دارید؟
تشکر کنندگان: armin021 ، قصه گو ، sani1348 ، shilan ، sal0811 ، soli asali ، reasonable ، آلیس-1980
سلام بچه هاى مهاجرسرا و انكارايى ها
من دوشنبه ميرم سفارتخونه اگه كسى كارى سؤالى وبطور خلاصه دستورى داشته باشه ما دربست ت ت ت ت تتت ت تتت ؟ ببخشيد اگه به ريپ ريپ افتاد
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
(2014-06-01 ساعت 10:38)sadeghi897 نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 10:32)javid.1353 نوشته:  آخیش چقدر محیط آروم شد. با این وضعیتی که بعضی ها درست میکنند الان من میترسم یه سوال کنم بعد بهم هجوم بیارند. ولی میپرسم: تاکنون کسی بوده که تو مرحله ی کلیرنس ریجکت شده باشه؟
افرادی بودن که کلیرنس خوردن و دوباره برای مصاحبه دعوتشون کردن
اما خیلی مورد خاص بوده ، تا اونجایی که من خبر دارم فقط یک نفر توی چند سال گذشته به خاطر رشته تحصیلیش
سه بار مصاحبه شد و در انتها رد شده
ولی کیس های معمولی که شماها هستید ، یک کلیرنس بیشتر نداره و شماره تون میاد و باید اماده بشید واسه سفر همه تون به زودیWink

آقای صادقی عزیز با زحمت های ما.... آقا افتخار دادین تشریف آوردین به کلیرنس 2014... ممنون...

(2014-06-01 ساعت 10:49)Vahid2014 نوشته:  سلام بچه هاى مهاجرسرا و انكارايى ها
من دوشنبه ميرم سفارتخونه اگه كسى كارى سؤالى وبطور خلاصه دستورى داشته باشه ما دربست ت ت ت ت تتت ت تتت ؟ ببخشيد اگه به ريپ ريپ افتاد

٢٠١٤وحيد عزيز شما بزرگوارى فقط يه سوال كوچولو ، بپرسيد مدت اعتبار ويزا و مديكال رو ، مديكال شخصى يك ماه اعتبار داره و ويزا بگيره اعتبار تا پايان مديكال يا شش ماه وقت داره ؟ اين سواليست كه براى خيلى از دوستان بوجود اومده . موفق و پيروز و سربلند باشيد Big Grin
كيس ##17 - تاريخ مصاحبه 22 ژانويه - تعداد نفرات 3 نفر - تعداد آپديت ٨ بار كه ١ بار با ايميل - كشور ابوظبى - مقصد فعلا" سياتل - وضعيت در انتظار كلير - Big Grin
(2014-06-01 ساعت 10:49)Vahid2014 نوشته:  سلام بچه هاى مهاجرسرا و انكارايى ها

لطف کن از تمدید مدیکال و اینکه میشه از اونگان همون روز جوابو گرفت همچنین از مدارکی که نیازه و اینکه بعد تحویل مدارک به سفارت ویزا چند روزه اماده میشه برامون بگو
چون باید برای تهیه تور اقدام کنیم
منتظریم دوست عزیزSmile
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: قصه گو ، pari pari ، sani1348 ، armin021 ، sal0811 ، soli asali ، pari pariaaa ، آلیس-1980 ، nasam ، mehdi2014 ، nedaba
(2014-06-01 ساعت 09:30)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «arash1392» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «saeedhei» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «nasim» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «sysmaster» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)زری وحدتی» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «amohammadiazar» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)hamidrezapir1» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)A10A» عزیزღღღ

مرسی عزیزم ببین می تونی یه کاری بکنی ما زودتر از موعد کلیر بشیم، می دونی که خانم بنده منتظر ویزای منه وگرنه خودش می ره ا ا ا ا ا ا ا ا ا!!!!!! شوخی نداره که...!!! قصه گو پس دست بجنبون ن ن ن ن ن !!!!Big Grin

5 کاربر مخفی، 3 مهمان

آقا بیا تو دم در بده...!!!!!

سلام دوستان یه هفته نبودم ببین چه خبر بوده ۱۰۰ صفحه اضافه شده خوب من الان چه طوری ۱۰۰ صفحه رو بخونم ؟ ۲۰۱۵ ایها چه جوری بخونن ؟ بچه‌ها بیاین سعی‌ کنیم مطالب پر بار و مفید بنویسیم و برای تبریک و تشکر رو این گزینه کلیک کنید

تشکر فراوان از دوستان خوب منتظرم خدا همتون رو به زودی کلییر کنه در این تاپیک رو تخته کنیم بریم دنبال زندگیمون
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
ما هم امروز 90 روزه شدیم...
بالاخره یه روز خوب میاد++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
دوست خوبم تهران با بقیه شهرستانها هیچ تفاوتی نداره و در اصل همشون یه... هستن!
اگه میدونستم این 021 اسمم اینقدر اذيتم میکرد هیچوقت این و نمیذاشتم.
من که دست خودم نبوده بچه تهران شدم، والا همچین هم باهاش حال نمیکنم.
شخصا دوست داشتم بچه دهات بودم و با آرامش زندگی میکردم.
این پایتخت پیزوری (نمیدونم چجوری مینویسنش) مبارکه صاحبش آقا محمد خان قاجار خدا بیامرز...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
اي خدا ... اي فلك .... منو كلير كن برم پي كارم ، اينقدر دعوا و مرافعه نبينم ، بعضي از روزها وقتي ميام اينجا به جاي كم شدن ، استرسم دوبله ميشه..
و زندگی همان روزهائی بود که زود سپری شدنش را آرزو میکردیم

کیس نامبر : **32
دریافت فرم توسط کی سی سی : 12 جون
کارنتی : 12 دسامبر
مصاحبه : 19 فوریه ابوظبی
تعداد : 3نفر ، اپدیتها 19 و 21 فوریه و 5 مارچ و7 و 8 جون

كلير : 8 جون بعد از 109 روز

مثل اينكه امروز از ابوظبى خبرى نيست!!!!!!!SadSadSad
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان