کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-01 ساعت 11:20)armin021 نوشته:  دوست خوبم تهران با بقیه شهرستانها هیچ تفاوتی نداره و در اصل همشون یه... هستن!
اگه میدونستم این 021 اسمم اینقدر اذيتم میکرد هیچوقت این و نمیذاشتم.
من که دست خودم نبوده بچه تهران شدم، والا همچین هم باهاش حال نمیکنم.
شخصا دوست داشتم بچه دهات بودم و با آرامش زندگی میکردم.
این پایتخت پیزوری (نمیدونم چجوری مینویسنش) مبارکه صاحبش آقا محمد خان قاجار خدا بیامرز...

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «armin021» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-06-01 ساعت 10:19)omid05 نوشته:  بچه ها به نظرتون ابوظبي امروز هم اعلام مي كنه يا نه؟ آخه ما 28 و 29 مي آپديت شديم اما كليير نشديم...

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «omid05» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-06-01 ساعت 11:00)ali3875 نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 10:49)Vahid2014 نوشته:  سلام بچه هاى مهاجرسرا و انكارايى ها
من دوشنبه ميرم سفارتخونه اگه كسى كارى سؤالى وبطور خلاصه دستورى داشته باشه ما دربست ت ت ت ت تتت ت تتت ؟ ببخشيد اگه به ريپ ريپ افتاد

لطف کن از تمدید مدیکال و اینکه میشه از اونگان همون روز جوابو گرفت همچنین از مدارکی که نیازه و اینکه بعد تحویل مدارک به سفارت ویزا چند روزه اماده میشه برامون بگو
چون باید برای تهیه تور اقدام کنیم
منتظریم دوست عزیزSmile

اره دوست عزيز حتما اين سوال رو بپرس و بگو يه كم عجله كنيد
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
تشکر کنندگان: قصه گو ، armin021 ، pari pari ، anahita 62 ، sani1348 ، shilan ، ali3875 ، soli asali ، آلیس-1980 ، nedaba
امیدوارم این ماه خبرهای خوبی داشته باشیم، در اصل هممون با هم دوستیم، فقط دیدگاه ها و نقطه نظرات با هم تفاوت داره.
خود من یک دفعه با یکی از دوستان بحث کردم که واقعا خودم هم ناراحت شدم و این رو میتونین بذارین رو حساب مشغولیات ذهنیمون برای کلیرنس. که آدم و کم طاقت میکنه.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-05-31 ساعت 11:17)عاطفه سروش نوشته:  سلام به همه دوستان و یه تبریک ویژه به کلیر شده ها
دوستان من خودم برنده اصلی هستم ولی آقای همسر تا به حال 2بار اپدیت شده و منو دخترم یک بار هم اپدیت نشدیم همسرم شغلش ازاد سربازی ارتش بوده حالا حالا باید منتظر باشم کسی شرایطش مثل من هست؟

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «عاطفه سروش» عزیزღღღ
بچه‌ها تو سایت ابوظبی متن ما عوض شد و همان متن معروف جایگزین شده با این تفاوت که خط آخرش چیز دیگه‌ای نوشته به نظرتون این به خاطره اینه که من پاسپورتمو دادم ویزا کنن اینم متنش که همیشه خطاب به همسر ولی‌ بارند من بودم فکر کنم حالا نظرتون چیه ؟

Dear X (MY HUSBAND ),

We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.
Please submit passport except X (YOUR HUSBAND) .
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
موقعی که کلیرنس خوردم، اومدم تو این تاپیک و غر میزدم چرا دوستان با هم شوخی میکنن و پست های بی ربط میذارن که تعداد صفحات بالا بره!
بعد که یه کم گذشت دیدم شرایط این تاپیک به قوله بچه ها خاصه و نمیشه بهش خرده گرفت. مثلا تاپیک کلیرنس پارسال تا صفحه ۲۲۰۰ رفته!
شما با یک سرچ ساده میتونین مطلب دلخواه خودتون رو پیدا کنین.
نگران تعداد صفحات نباشین.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-06-01 ساعت 10:35)aghaghia نوشته:  دوستانی که سوال میکنن ما کلیر شدیم تا کی وقت داریم بریم ویزا رو بگیریم، آخه برادر من، خواهر من، شما چند ماهه توی این تاپیک دارین غر میزنین چرا کلیر نمیشیم حالا که کلیر شدین نمیرین ویزاتونو بگیرین، منتظر اجازه آقای x یا خانم y هستین که بهتون بگن برین ویزا رو بگیرین یا نه! از من به شما نصیحت که آب تو دستتونه بذارین زمین برین دنبال ویزاهاتون!!!! اِاِاِ باز که دارین آب میخورین که!!!! Big Grin Tongue
همین رو بگم بهتون که پارسال چند نفر از دوستان که دیر رفتن وسه گرفتن ویزاشون دوباره بهشون کلیرینس خورد، حالا از ما گفتن و از شما هم نشنیدن!

پ.ن. اصلا دوست ندارم 2 دقیقه که از تاپیک میرم بیرون بیام ببینم سر هیچ و پوچ بحث شده! در ضمن کسی که پست میذاره و نظرخواهی میکنه هم باید جنبه شنیدن نظرات دیگران رو هم داشته باشه، بعلاوه این که دوستانی که میان میپرسن ما کلیرینس میخوریم یا نمیخوریم! آخه این چه سوالیه!؟ کسیاینجا نه وکیل مهاجرتیه نه تو سفارت کار میکنه که بتونه به شما جواب بده، پس لطفا دیگه از این سوالات در این تاپیک پرسیده نشه...
اقاقیای عزیز واقعا گل گفتید Smile
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
امروز دیدم 29 می اپدیت شدیم !

یعنی میشه بعد از 179 روز ؟
کیس:1800

نامه دوم 21 اکتبر
سفارت ابوظبی
4 دسامبر مصاحبه
اپدیت:20 اپریل 29 می

کلیر :1 ژوئن
(2014-06-01 ساعت 11:51)nedali نوشته:  بچه‌ها تو سایت ابوظبی متن ما عوض شد و همان متن معروف جایگزین شده با این تفاوت که خط آخرش چیز دیگه‌ای نوشته به نظرتون این به خاطره اینه که من پاسپورتمو دادم ویزا کنن اینم متنش که همیشه خطاب به همسر ولی‌ بارند من بودم فکر کنم حالا نظرتون چیه ؟

Dear X (MY HUSBAND ),

We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.

با سلام
ضمن تبریک
امروز کلیر شدید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بچه ها یعنی کلیرینس ابوظبی اعلام شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
تشکر کنندگان: قصه گو ، armin021 ، sani1348 ، pari pari ، soli asali ، pari pariaaa ، آلیس-1980
(2014-06-01 ساعت 10:35)aghaghia نوشته:  دوستانی که سوال میکنن ما کلیر شدیم تا کی وقت داریم بریم ویزا رو بگیریم، آخه برادر من، خواهر من، شما چند ماهه توی این تاپیک دارین غر میزنین چرا کلیر نمیشیم حالا که کلیر شدین نمیرین ویزاتونو بگیرین، منتظر اجازه آقای x یا خانم y هستین که بهتون بگن برین ویزا رو بگیرین یا نه! از من به شما نصیحت که آب تو دستتونه بذارین زمین برین دنبال ویزاهاتون!!!! اِاِاِ باز که دارین آب میخورین که!!!! Big Grin Tongue
همین رو بگم بهتون که پارسال چند نفر از دوستان که دیر رفتن وسه گرفتن ویزاشون دوباره بهشون کلیرینس خورد، حالا از ما گفتن و از شما هم نشنیدن!

پ.ن. اصلا دوست ندارم 2 دقیقه که از تاپیک میرم بیرون بیام ببینم سر هیچ و پوچ بحث شده! در ضمن کسی که پست میذاره و نظرخواهی میکنه هم باید جنبه شنیدن نظرات دیگران رو هم داشته باشه، بعلاوه این که دوستانی که میان میپرسن ما کلیرینس میخوریم یا نمیخوریم! آخه این چه سوالیه!؟ کسیاینجا نه وکیل مهاجرتیه نه تو سفارت کار میکنه که بتونه به شما جواب بده، پس لطفا دیگه از این سوالات در این تاپیک پرسیده نشه...
ای بابا اقاقیا از شما که مدیری بعید من تازه کلی وراجی کردم که اینجا همه آروم حرف بزنن کسی نتند نشه لطفا داشت جو یکم اروم میشدا به خدا من که از بحث کردن خسته نمیشم دیگه کم اوردم منظورم از پستهای بعد این پست شماس که دوباره داره جرو بحث شرو میشهRolleyes
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: sani1348 ، pari pari ، soli asali ، آلیس-1980
با سلام
بچه ها از ابوظبی خبری نیست
کسی اطلاع نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: omid05 ، armin021 ، sani1348 ، قصه گو ، artam2 ، pari pari ، soli asali ، آلیس-1980

کیس همسر من 6xxx هستش، قرار هستش آگوست بریم مصاحبه، بله دیر به مصاحبه میریم، دلیلش هم تصادف خانوادم بود که باعث جراحات شدید بدنی شد که هنوزم ب بشدت باهاش درگیریم، به همین دلیل فرم ها رو دیر ارسال کردیم به کی سی سی ، امروز تو تاپیک پستی گذاشتم که مشکلات داشتیم و دیر ارسال کردم فرم ها رو و بدلیل رشته تحصیلی همسرم که معدن بوده از اعضای سایت سوالی پرسیدم مبنی بر حساس بودن رشته تحصیلی همسرم و تاثیر در کلیرنس شدن، بعد یکی از یوزرها با لحن توهین آمیزی گفت اگه تصمیم به رفتن نداشتی چرا ثبت نام کردی و یه سری حرف های دیگه ، بعد این خانوم محترم خودشون از بابت اینکه اشتباه فکر کردند معذرت خواستند ،اما قضیه از اینجا شروع شد که این خانم محترم بدلیل اینکه در این تاپیک فعال بودند دوستانی داشتند که آنها شروع کردند به یه گفتن یه سری صحبت های دور از عدالت و ادب که بنده حق اعتراض به این خانوم رو نداشتم و .... با این حال بنده هیچ جوابی به صحیت هاشون ندادم، جالب اینکه بعضی از این افراد تو همین تاپیک حرف های دور از شان اخلاق میزنند و مدیر فروم هم هیچ واکنشی نشان نمیدهد، فقط خواستم بگم از هر دست بدید از همون دست میگیرید،مطمئن باشید هر حرف و حرکت ما در دفتر اعمالمان ثبت میشه،مثلا ما قرار بریم که یه زندگی بهتر رو شروع کنیم، اما منظور از بهتر چیه؟ اینه که بیشتر غرق در.... بشیم؟ یوزری اعتراض میکنه حرف های اخلاقی نزنید حوصلشو نداریم،مگه زندگی غیر از اخلاقیات هستش؟، داریم زندگی میکنیم که فضایل اخلاقی بدست بیاریم، وگرنه خیلی عذر میخوام فرق انسان و غیر انسان در چی هستش؟،خیلی از کاربران پیام میزارند هر روز تو تاپیک دعوا هستش؟ واقعاً چرا؟ بعد یکی از مدیران بنام اقاقیا پست میزاره که "اونی که نظرسنجی میزاره باید تحمل حرف های دیگران رو هم داشته باشه".من نمیدونم این چه حرفیه که شما میزنید؟ چرا این شخص باید بی احترامی کنه که من بپذیرم؟ مگه قرار هستش مدام تو اینجا بی احترامی انجام بپذیره؟ خانم مدیر آیا سوال من در مورد احتمال کلیرنس بیجا هستش یا صحبت های کاربران در مورد مشروبات الکلی یا موارد بی ربط دیگه در تاپیک؟ چقدر از صفحات این تاپیک واقعاً مفید هستند؟ مطمئن باشید روزی همگان در برابر دادگاه عدل اللهی باید جواب پس بدیم،آیا حساب میکنیم که روزانه چقدر کار خیر و گناه انجام میدیم؟ شما حرف های منو به تمسخر بگیرید، اصلا مهم نیست،من دیگه به اینجا نمیام و نه اصلا به پست ها نگاه خواهم کرد،عطایش را به لقایش بخشیدم،جولانگاه دوستان باشد،ممنون از عزیزانی که سعی کردند به من کمک کنند و اون دوستی که مانند برادر ازم حمایت کرد.
کیس: 6xxx- ارسال با تاخیر فرم ها-خانواده: 3 نفر
هرگز از یاد نبریم نماز و شکرخدای را
تشکر کنندگان: قصه گو ، shilan ، kami_kami ، batigoal_189 ، soli asali ، reasonable ، آلیس-1980
(2014-06-01 ساعت 10:19)omid05 نوشته:  بچه ها به نظرتون ابوظبي امروز هم اعلام مي كنه يا نه؟ آخه ما 28 و 29 مي آپديت شديم اما كليير نشديم...

اميد عزيز
لطفا هر خبري از ابوظبي بهتون رسيد به من هم بگييد من هم شرايط شما را دارم
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
تشکر کنندگان: uncledoc ، armin021 ، قصه گو ، pari pari ، soli asali ، آلیس-1980 ، mehdi2014 ، nedaba
(2014-06-01 ساعت 11:51)nedali نوشته:  بچه‌ها تو سایت ابوظبی متن ما عوض شد و همان متن معروف جایگزین شده با این تفاوت که خط آخرش چیز دیگه‌ای نوشته به نظرتون این به خاطره اینه که من پاسپورتمو دادم ویزا کنن اینم متنش که همیشه خطاب به همسر ولی‌ بارند من بودم فکر کنم حالا نظرتون چیه ؟

Dear X (MY HUSBAND ),

نمیدونم ندا جون،اگه این نامه خطاب به شوهرت نوشته شده که یعنی خوشبحالش شده، ولی آخرش اون "غیر از x"یعنی چی؟!
اصلا با این x گذاشتنت معادله رو سخت کردی!
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: armin021 ، pari pari ، soli asali ، pari pariaaa ، آلیس-1980 ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان