2013-12-02 ساعت 14:45
(2013-12-02 ساعت 13:53)nasim نوشته:(2013-12-02 ساعت 13:37)basi2014 نوشته:دوست عزیز یه برنده لاتاری هیچ وقت کم نمیاره و مثل شیر این راه و طی می کنه حتی اگه همه کائنات دست به دست هم داده باشن واسه اذیت کردنش.(2013-12-02 ساعت 13:22)nasim نوشته:(2013-12-02 ساعت 12:34)basi2014 نوشته:(2013-12-02 ساعت 11:57)sal0811 نوشته: يكهفته بعد از مصاحبه ما هم فرم 10 سوالي ايميل شد و بعد از پاسخ ما دو روز بعدش سفارت تائيديه دريافت ايميل داد.نگران نباشيد و با ارامش جواب سوالها رو بديد.والا من میترسم سوال 8 رو جواب بدم. میخام بگم که با خرج خودم دارم میام و میخام تمکن مالیم رو افزایش بدم.میخام اینو بگم شاید بیخیال ضامن بشه.آخه یکی نیست بهشون بگه من ضامنم کجا بوده ؟ از کجا شهروند آمریکایی بیارم
می گم فکر کنم اولین نفر هستی که مصاحبه متفاوتی داشتی با بقیه . نظر خودت چیه؟ فکر می کنی موقعیت شغلی یا شرکتی که براش کار می کنی نمی دوونم حتما یه چیزی اینجا غیر معمول بوده . من توی سفر نامه ها خونده بودم حتی کسانی که مترجم بودن مصاحبه فارسی خواستن و براشون انجام شده .
اصلا نا امید نباش این 10 سوال و با دقت پر کن در باره گزینه 8 راستش این یه نظر هست ( باید دربارش خیلی دقت کنی و کاری که درسته و انجام بدی ) می توونی بنویسی براشون من موقعیت مالی خووبی دارم و نمی خوام برای دوستم مزاحمت ایجاد کنم و باید یه جووری بهشون حالی کنی که واسه ادامه تحصیل که نمی خوای بریییی که می گن 100 میلیون نیاز به اسپانسر داره
موفق باشی دوست عزیز خبری شد به ما هم بگو
آره خودمم قبول دارم چون من خیلی سفرنامه خوندم و تابحال ندیدم کسیو انقدر اذیت کرده باشن. راجب ادامه تحصیل هم اون سوالی که پرسیده قصد تحقیق در آمریکا را داری من نوشتم نه من قصد تحقیق دارم و نه اینکه میخام ادامه تحصیل بدم به هیچ وجه. کلا میخام بیام اونجا در ارتباط با رشته دوره کارشناسیم که ادبیات انگلیسی بوده کار کنم نه رشته ارشدم. من فکر کنم بخاطر رشته ارشدمم بوده و اینکه بخاطر یه ربع صحبتی که با اونگان تو مطبش کردم و اون هم گزارش داده به افسر. خلاصه اینکه انگار همه کائنات دست به دست هم دادن تا منو اذیت کنن..
راستی رشته ارشدتون می توونم بپرسم چی بوده که فکر می کنی به خاطر اون گیر دادن !!؟؟
در هر حال نگران نباش و سوالا رو با کمال دقت پر کن
زبانشناسی رایانشی میخونم که به پردازش متن، طبقه بندی متون، بازیابی اطلاعات، اسپم دیتکشن، فیلترینگ و بازشناسی گفتار و این چیزا ربط داره
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم