موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اگه خود سفارت زمان ویزا رو بیشتر از 6 ماه مدیکال داده چرا ما باید از سفارت کاسه داغتر از اش بشیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2014AS17XX ,مصاحبه Oct ابوظبی ،ويزا june ،فعلا همين
رتبه:
171
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گرامى چون گرفتن ويزا هم بسيار مشكلتر وهم مهمتره بنابراين اعتبار مديكال زير سايه ويزا گرفتن محو ميشه يعنى شما براي هر كدوم شش ماه مهلت داريد پس شما از زمانى كه ويزاتون صادر شد شش ماه وقت داريد وارد خاك امريكا شويد حالا اين ميتونه هر زمان از اين شش ماه باشه اگر مديكالتون اكسپاير نشده باشه چه بهتر ولى اگه اكسپاير شده باشه چون كارهاى مديكال اسونتره دوروزه ميتونيد انجام بديد يعنى براى سفر به امريكا دو روز زودتر بريد انكارا ومديكالتونا تمديد كنيد فقط مسئله مهم اينه كه اين امريكاييها نميدونند كه ما براى هر مديكال چقدر بايد پياده شيم و هزينه ها را به دلار بپردازيم هنوز فكر ميكنند دلار هفت تومنه
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
موضوعها: 2
رتبه:
170
2 تشکر در 1 ارسال
2013-12-03 ساعت 18:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-03 ساعت 19:07 توسط KIMIA2005.)
دوستان بنظر بنده تنها در صورتی که تا قبل از دریافت ویزا اعتبار 6 ماهه مدیکال اكسپاير بشه ( کلیرنس بیش از 6 ماه طول بکشد ) بایستی مدیکال را تجدید و جهت صدور ویزا تحویل سفارت داد ولی اگراعتبار مدیکال تموم نشده باشه و حتی اگر یک ماه به اکسپایر مدیکال مونده باشه کلیر بشید و سریعا نیزبرای دریافت ویزا مراجعه کنید ویزا با 6 ماه اعتبار توسط سفارت صادر و 6 ماه تمام هم فرصت دارید برای ورود به خاک ا م ر ی ک ا و دیگر نیاز به تجدید مدیکال هم نیست . بعبارتی مهم گرفتن ویزا هستش حتی اگر بعد از اون اعتبار مدیکال تموم بشه همون 6 ماه تمام رو فرصت دارید واسه رفتن .
دوستان جهت رسیدن به یک نتیجه منطقی در این خصوص نظر خودتون را اعلام بفرمایید
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-03 ساعت 18:57)KIMIA2005 نوشته: دوستان بنظر بنده تنها در صورتی که تا قبل از دریافت ویزا اعتبار 6 ماهه مدیکال اكسپاير بشه ( کلیرنس بیش از 6 ماه طول بکشد ) بایستی مدیکال را تجدید و جهت صدور ویزا تحویل سفارت داد ولی اگراعتبار مدیکال تموم نشده باشه و حتی اگر یک ماه به اکسپایر مدیکال مونده باشه کلیر بشید و سریعا نیزبرای دریافت ویزا مراجعه کنید ویزا با 6 ماه اعتبار توسط سفارت صادر و 6 ماه تمام هم فرصت دارید برای ورود به خاک ا م ر ی ک ا و دیگر نیاز به تجدید مدیکال هم نیست . بعبارتی مهم گرفتن ویزا هستش حتی اگر بعد از اون اعتبار مدیکال تموم بشه همون 6 ماه تمام رو فرصت دارید واسه رفتن .
سلام
من الان از یکی از برندگان سه سال قبل پرسیدم ظاهرا نظرشان بر خلاف شما بودشما تا تاریخ مدیکالتان تمام نشده می توانید وارد خاک امریکا شوید
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
171
0 تشکر در 0 ارسال
يكى از شرايط ورود به كشور امريكا براى كيسهاى مهاجرتى داشتن مديكال بعلاوه ويزا است واگر مديكالتون كه اعتبارش شش ماهه اكسپاير باشه نميذارند وارد كشورشون بشيد
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-03 ساعت 20:30)Vahid2014 نوشته: يكى از شرايط ورود به كشور امريكا براى كيسهاى مهاجرتى داشتن مديكال بعلاوه ويزا است واگر مديكالتون كه اعتبارش شش ماهه اكسپاير باشه نميذارند وارد كشورشون بشيد
تا اونجا که من هم اطلاع دارم ..این شرط وجود داره..البته دوستان پیشکسوتی که رفتن میتونید تأیید و یا رد کنن
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
45
1 تشکر در 0 ارسال
خوب کاری نداره یکی که ویزا گرفته یه ایمیل به سفارت بزنه
خوشحالم.
رتبه:
84
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-03 ساعت 20:43)masuodrh نوشته: (2013-12-03 ساعت 20:30)Vahid2014 نوشته: يكى از شرايط ورود به كشور امريكا براى كيسهاى مهاجرتى داشتن مديكال بعلاوه ويزا است واگر مديكالتون كه اعتبارش شش ماهه اكسپاير باشه نميذارند وارد كشورشون بشيد
تا اونجا که من هم اطلاع دارم ..این شرط وجود داره..البته دوستان پیشکسوتی که رفتن میتونید تأیید و یا رد کنن
منم با اين نظر موافقم .
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014 | ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-03 ساعت 20:29)KIMIA2005 نوشته: (2013-12-03 ساعت 19:26)مامان خانم نوشته: (2013-12-03 ساعت 18:57)KIMIA2005 نوشته: دوستان بنظر بنده تنها در صورتی که تا قبل از دریافت ویزا اعتبار 6 ماهه مدیکال اكسپاير بشه ( کلیرنس بیش از 6 ماه طول بکشد ) بایستی مدیکال را تجدید و جهت صدور ویزا تحویل سفارت داد ولی اگراعتبار مدیکال تموم نشده باشه و حتی اگر یک ماه به اکسپایر مدیکال مونده باشه کلیر بشید و سریعا نیزبرای دریافت ویزا مراجعه کنید ویزا با 6 ماه اعتبار توسط سفارت صادر و 6 ماه تمام هم فرصت دارید برای ورود به خاک ا م ر ی ک ا و دیگر نیاز به تجدید مدیکال هم نیست . بعبارتی مهم گرفتن ویزا هستش حتی اگر بعد از اون اعتبار مدیکال تموم بشه همون 6 ماه تمام رو فرصت دارید واسه رفتن .
سلام
من الان از یکی از برندگان سه سال قبل پرسیدم ظاهرا نظرشان بر خلاف شما بودشما تا تاریخ مدیکالتان تمام نشده می توانید وارد خاک آمریکا شوید
موفق باشید
مامان خانم عزیز چند پست قبل یکی از قبول شدگان لاتاری 2013 اریو برزن در این مورد نظرشون رو اعلام کردند و با وجود گذشت یکسال از مدیکالشون و بدون تجدید مدیکال اسفند ماه یعنی 6 ماه پس از صدور ویزاشون بسلامتی راهی هستند و بنظر بنده هیچ مشکلی هم از بابت عدم تجدید مدیکال براشون پیش نخواهد امد.
دوستان عزیز یک سوال : اگر زمانی که ویزاتون رو گرفتید و مدارک مدیکال رو هم با داشتن اعتبار توی پاکت در بسته سفارت تحویلتون داد فکر میکنید در اولین ورودتون به آمریکا البته قبل از اتمام اعتبار ویزاتون واکنش و عملکرد افسر اداره مهاجرت در صورت اکسپایر شدن مدیکالتون با شما چه خواهد بود ؟
سلام
بر حسب اتفاق زمانی سوال شما را خواندم که در حال صحبت با یکی از اقوام بودم که از طریق لاتاری 3 سال پیش به امریکا رفته اند و اتفاقا پزشک هستند ایشان گفتند اعتبار تاریخ مدیکال بسیار مهم است اما امیدوارم دوستی که شما فرمودید با مشکل مواجه نشود
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست