موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2013-12-03 ساعت 22:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-03 ساعت 22:43 توسط s.f.b.r.)
دقیقا روی ویزای ایروان زده: visa limited per medical exam
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من ویزامو از ابوظبی گرفتم 19 نوامبر مصاحبه داشتم تاریخ اکسپایر را 18 می 2014 نوشتند
نامبر 2014AS000021XX - دو نفر - ویزا : شکر خدا یکضرب - ورود: 5 می 2014
رتبه:
171
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-03 ساعت 23:31)sauv نوشته: من ویزامو از ابوظبی گرفتم 19 نوامبر مصاحبه داشتم تاریخ اکسپایر را 18 می 2014 نوشتند
دريافت ويزاتون مبارك پس اعتبار ويزاتون شش ماهه است اگه لطف كنيد تاريخ مديكالتونا هم ذكر كنيد
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
رتبه:
171
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-03 ساعت 18:19)ssafaye66 نوشته: (2013-12-03 ساعت 17:31)KIMIA2005 نوشته: (2013-12-03 ساعت 17:10)اریوبرزن نوشته: (2013-12-02 ساعت 18:57)آلیس-1980 نوشته: (2013-12-02 ساعت 18:42)elnazgh نوشته: منم از ارمنستان همین سوال رو پرسیدم دقیقا برعکس بمن جواب داد یعنی از تاریخ پزشکی 6 ماه اعتبار داره
The visas are limited per medical exam which is valid for 6 months after the doctor’s signature.
دوستان این مسئله واقعا ساده است، چون تاریخ اعتبار ویزا به هر دو مورد یعنی هم مدیکال و هم تاریخ اعتباری که در خود ویزا موجوده ربط داره. تاریخ اعتبار ویزا از زمان صدور 6 ماهه و تاریخ اعتبار مدیکال هم از زمان امضای دکتر 6 ماهه، حالا اگه کسی از زمان گرفتن مدیکالش 4 ماه می گذره و بعد ویزاش صادر می شه با اینکه ویزا اعتبارش 6 ماهه چون از اعتبار مدیکالش 2 ماه باقی مونده و این دو (مدیکال و ویزا) به هم وابستگی متقابل دارند پس 2 ماه وقت داره که بره مگر اینکه دوباره بره و مدیکالش رو تمدید کنه حالا اگه بزاره 1 ماه بعد از صدور ویزا بره مدیکال رو تمدید کنه با اینکه مدیکال 6 ماه اعتبار داره چون از صدور ویزا 1 ماه گذشته 5 ماه وقت داره که بره امیدوارم با این توضیحات این مسئله حل شده باشه. موفق باشید.
آلیس عزیز اعتبار مدیکال ربطی به اعتبار ویزا نداره وقتی ویزا صادر شد اعتبار ویزا از تاریخ صدور 6 ماهه اس
(2013-12-03 ساعت 17:20)اریوبرزن نوشته: من فروردین 92 مصاحبه داشتم و کلیرنس خوردم وتا شهریور کلیرنسم طول کشید مدیکالم رو هم تمدید نکردم وقتی ویزاها رو گرفتم توش زده تاریخ اکسپایر ویزا 4 مارس 2014 یعنی 13 اسفند92 هنوزم ایرانم و قراره اگه خدا بخواد آخر بهمن برم دیگه نمیدونم
جهت اطلاع دوستان عزیز
دوستان با اریو برزن عزیزدر رابطه با تجدید مدیکال مفصلا صحبت کردم و ممنونم از ایشون که لطف کردند و توضیحات خوبی رو دادند که واقعا مفید و برای بنده بخصوص خیلی مهم و حیاتی بود چون تا الان از هر کدوم از دوستان که در رابطه با این موضوع سوال کردم نظرشون این بود که مدتی که از اعتبار مدیکال میگذرد ازمدت اعتبار ویزا کسر خواهد شد ولی با توجه به دو پست بالا و صحبتهایی که با اریو برزن عزیز داشتم مثل اینکه کلا داستان چیز دیگه هستش و مدت اعتبار ویزا اصلا ربطی به مدیکال نداره
به هر حال دوستان اگاه و مطلع هم در این خصوص نظر خودشون رو اعلام بفرمایند تا از شک و تردید بیرون بیایم و مطمئن بشیم
ظاهرا قوانین سفارت های مختلف متفاوته و این قانونی که میگین برای انکارا صادق نیست
یه جایی از سایت مهاجرسرا که یادم نیست کجاش بود یه جدولی دیدم که بین سفارتهای مختلف مقایسه کرده بود
مثلا زمان کلیرنس
درصد کلیرنس
زمان انتظار به مصاحبه و غیره
یکی از چیزایی که توی اون جدول مقایسه شده بود اعتبار ویزا بود
که برای ارمنستان زده بود 6 بعد از ویزا
و برای انکارا زده بود 6 ماه بعد از زمان مدیکال
البته جدول فارسی بود نه انگلیسی
برای همینه که من فکر میکنم که شاید قوانین سفارتهای مختلف باید متفاوت باشه
(یادتون باشه گفتم شاید)
اگر کسی اطلاعات کاملتری داره راجع به سایر سفارتهام داره بگه...
اريوبرزن عزيز شما كه هنوز أولين سفر تون به امريكا را انجام نداديد اگه مديكالتون از شش ماه بگذره از ورودتان به امريكا ممانعت بعمل مياد
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
امروز روز خوبی نبود..خدا رو شکر که تموم شد..همش منتظر بودیم که کلی هورا بکشیم و خبر خوش بچرخه تو این تاپیک..ولی بی معرفتا..دریغ از یه نفر..
ولی بازم ما در صحنه هستیم..
اصلا ماعادت داریم به انتظار..
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-03 ساعت 18:11)KIMIA2005 نوشته: (2013-12-03 ساعت 17:20)اریوبرزن نوشته: من فروردین 92 مصاحبه داشتم و کلیرنس خوردم وتا شهریور کلیرنسم طول کشید مدیکالم رو هم تمدید نکردم وقتی ویزاها رو گرفتم توش زده تاریخ اکسپایر ویزا 4 مارس 2014 یعنی 13 اسفند92 هنوزم ایرانم و قراره اگه خدا بخواد آخر بهمن برم دیگه نمیدونم
(2013-12-03 ساعت 18:02)محبت نوشته: (2013-12-03 ساعت 17:41)خسته از وطن نوشته: ای بابا، لطفا اهل فن ما رو از این ابهام در بیارن. بالاخره آخرین زمانی که به امید خدا میتونیم بریم پایان اعتبار مدیکال هست یا ویزا ؟!!
سلام
دوست خوبم اگر اعتبار ویزاتون تمام بشه که دیگه نمیتونید برید و اگر هم اعتبار مدیکالتون تمام بشه و ویزاتون اعتبار داشته باشه باز هم نمیتونید برید و اول باید مدیکالتون رو تمدید کنید و تاریخهاشون هم با هم یکی نیست
محبت عزیز با توجه به توضیحات شما فکر میکنید برای ورود دوست عزیزمون اریو برزن با شرایطی که با توجه به عدم تجدید مدیکالشون پس از گذشت یکسال دارند مشکلی پیش خواهد امد ؟
سلام
بله علی جان ورود ایشون با مشکل و احتمالا صرف وقت و هزینه بیشتر برای مدیکال مواجه خواهد بود و حتما میبایست قبل از تاریخ اکسپایر ویزا اولین ورودشون ثبت بشه و ضمن اینکه حتما میبایست مدیکالشونم تمدید بشه و حداقل یه واکس آنفولانزا رو شاخشه
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
امروز توی مادرید مصاحبه داشتیم، پاسپورتها رو نگه داشت و گفت ۲ هفتهٔ دیگه با پاکت زرد رنگ معروف برامون پست میکنند،
فردا بر میگردیم بارسلونا و از خونه سر حوصله براتون بیشتر مینویسیم.
برای همه آرزوی موفقیت میکنیم
***Case No: 2014000]- کنسولگری: مادرید - تعداد: ۳ نفر - تاریخ رویت: ۹ می - ارسال مدارک: ۱۹ جون - کارنت: نیمهٔ آگوست ۲۰۱۳- تاریخ مصاحبه: 3 دسامبر- ویزا یک ضربمقصد:لوس انجلس-تاریخ ورود :7 آوریل
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2013-12-04 ساعت 09:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-04 ساعت 10:48 توسط tabatabaie.)
صبح زیباتون بخیر
باران آسمانی داره میباره اینجا و منتظر خبرهای خوش این پیج است
همه با هم با یک دنیا دید مثبت انرژی + را روانه ی کائنات میکنیم
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره كيس نامبر سه رقمي ، تعداد 2 نفر،محل مصاحبه :آنكارا ،تاريخ مصاحبه:نيمه اول اكتبر -کلیر بعد از 74 روز- تاریخ ورود به ا م ر ی ک ا : مارچ 2014 شهر محل سکونت سن خوزه
اینم سفرنامه