کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-10-01 ساعت 01:56)saeid-ss نوشته:  دوستان سلام ببخشید من سوالم تکراریه....من برای بار دوم میرم آمریکا و دوهفته ای میرم و برمیگردم ...از سفر اول من 7 ماه گذشته و به خاطر بیماری پدرم نتونستم سر شش ماه برگردم حالا خیلی میترسم که نکنه اجازه وروذ بهم ندن یا گری کارتم رو بگیرن یا اصلا ممکنه کاری نداشته باشن خیلی مظطرب شدم و ترسیدم ...تو رو خدا دوستانی که تجربه دارن برام توضیح بدن خیلی خیلی ممنونم و ضمنا من وارد قرودگاه واشنگتن میشم....بازم ممنون.
یا به شما چیزی نمیگن و یا آفیسر میپرسه که چرا دیر آمدی و بهش توضیح میدی حداکثر یه مهر میزنه تو پاسپورتت و کنار ویزات که ادوایز شدی. اما پیشنهاد میکنم سر 2 هفته اصلا برنگردی چون احتمالا بصورت جدی به مشکل بخوری. اگر مشکل حادی دارید حتما برای پاس سفید اقدام کنید و بعد از دریافتش برگردید.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، reza_norouzi ، gema ، nedali ، آلیس-1980 ، lighter ، HERMES7 ، saeid-ss ، atlantis770 ، A_A
سلام به دوستان عریز
ما تقریبا نردیک به 1 ماه اومدیم هیستون هنوز سوشیال نیومده ولی دیروز مراجعه کردیم سوشیال فرم جدید پر کردیم و گفت تا 2هفته دیگه میاد،دوستان جدیدی که تازه تشریف میارن هیستون بیشتر جاهایی که می خواین خونه اجاره کنن کردیت می خواد هواستون باشه،هر چه می خوایین با خودتون بیارین به جز قرص مسکن،تو فرودگاه هیشتون که زیاد به ما گیر ندادن فقط یه کم زمان برد تا فرم ها رو در فرودگاه پر کردیم،تا سوشیال نیاد نمی تونین امتحان گواهینامه بدین،اگه سوال دیگه بود درخدمتیم
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
پاسخ
سلام به همه ی دوستان گل مهاجر
از اینکه با خداحافظی دردناک بعضی از دوستان گل تو تالار کلیرنس برخوردیم واقعا ناراحتم اما به هرحال...
با کلی انگیزه و روحیه اومدم به این تالار تا بازم بتونم از لطف و آگاهی سایر دوستان کمک بگیرم....
از قبل بابت تمام محبتای دوستای نزدیکتر از برادر و خواهر خودم تشکر میکنم...
خلاصه اینکه ما اومدیم Big Grin
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
پاسخ
سلام دوستاي گلم
من يه سوال دارم از دوستاني كه رفتن us
مقصد من سانفرانسيسكو هست . تا سوشالم نياد كه خونه نميتونم اجاره كنم ، پيشنهادتون براي گرفتن يه جاي ارزون به جز شير روم چيه ؟ اينطور كه بوش مياد يه ٤٥ روزي بايد منتظر سوشال باشيم !
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، قصه گو ، hadi472
دوستانی که مقصدشون نیویورک هست ما اینجا توی فیسبوک یه پیج نیازمندیهای ایرانیان نیویورک داریم با هدف کمک به همدیگه. می تونید بیاید عضو شید و اگه خواسته ای دارید بگید. مثل اجاره اتاق و ... موفق باشید
اینم لینکش:
https://www.facebook.com/groups/573923812716764/
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....

مسأله‌یی نیست:
پرنده‌ی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز می‌کند
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، janatirad ، امین 13 ، قصه گو ، A_A
(2014-10-01 ساعت 17:43)ibehnam نوشته:  سلام دوستاي گلم
مقصد من سانفرانسيسكو هست . تا سوشالم نياد كه خونه نميتونم اجاره كنم ، پيشنهادتون براي گرفتن يه جاي ارزون به جز شير روم چيه ؟ اينطور كه بوش مياد يه ٤٥ روزي بايد منتظر سوشال باشيم !

با سلام به شما
دوست عریز اومدن سوشیال مدت زمانی خاصی نداره ممکن تا 3هفته بعد از ورودتون بیاد تو هیستون بودن بچه هایی که 2 هفته گرفتن،تو سانفرانیسکو هم قطعا جاهای ارزونی مثل متل هست میتونی سرچ گنی پیدا میشه اینقد نگران نباش
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، reza_norouzi ، ibehnam ، قصه گو ، hadi472 ، lighter ، atlantis770
قابل توجه دوستان عازم تگزاس:
اولین مورد ابتلا به اِبولا در دالاس تگزاس مشاهده شده....
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، قصه گو ، janatirad ، امین 13 ، rezasadeghi
سلام دوستان عزیز، میشه لطفا بگید که برای داشتن سوشیال نامبر ایا حتما باید حضوری رفت به اداره سوشیال سکوریتی و فرم پر کرد یا خود کارت به ادرسی که دادید میاد ، ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
کیس نامبر: 2014AS42XX___کارنت: 9 ژانویه ___نامه دوم : 17 ژانویه ___سفارت: انکارا ___تعداد نفرات: 2_____ مصاحبه: هفته اخر مارچ_____اپدیت Sad27،28 مارچ)
(10،24،28،29 اپریل)(15،20،24،28،29،30 می)_______ کلیر : (30 می ، فقط یک نفر)
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، قصه گو ، lighter
(2014-09-27 ساعت 11:03)iris نوشته:  
(2014-09-27 ساعت 03:31)usafirststeps نوشته:  سلام به همه دوستان مهاجرسرایی راستش رو بخواین ما یه دو هفته ایی هست اومدیم آمریکا از اونجاییکه نمیخواستیم از کمک اقوام به ظاهر حامی که مطمءنم همتون مشابهشونو دور و برتون دیدین استفاده کنیم خیلی اتفاقی به شرکت اقای سپهر مراجعه کردیم و اصلا فکرشم نمیکردیم که اینقدر بهمون کمک بشه از ایران هم خانه و هم ماشین رو واسه یه ماه اجاره کردیم که اگه اینکارو نمیکردیم واقعا نمیدونم چطور میشد به کارامون برسیم! شانس ما اقای سپهر خودشون آمریکا بودند و این خیلی به نفعمون شد الان که دو هفته از اومدنمون میگذره هم ماشین خودمونو گرفتیم هم خونه اجاره کردیم هم سوشالمونو تو هفته اول داشتیم حساب بانکی باز کردیم رانندگی یاد گرفتیم کلا اروم اروم داریم جا میوفتیم واقعا اینجا باید کسی باشه تا این اوایل ادمو با محیط اشنا کنه از فامیلا که خیری به ما نرسید و ما هم نخواستیم باز صد رحمت به علی اقا سپهر که کارش خیلی درسته بازم ممنونم ایمیگرنجر واقعا به همتون توصیه میکنم از خدمات شرکت پرواز سبز ارزو استفاده کنین باور کنین کاراتون خیلی خیلی سریعتر انجام میشه.

سلام
این آقای سپهر را چطوری باهاشون تماس گرفتی؟ میشه بیشتر توضیح بدی

ببخشید از اینکه دیر جواب میدم این اوایل ورود اینقدر کار واسه انجام دادن هست که وقت سر خاروندن نداریم.
شماره ایشون تو همه جای این سایت هست تو تبلیغهای بالای صفحه قسمت شرکت پرواز سبز آرزو
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، iris ، قصه گو ، امین 13 ، rasool1 ، lighter
(2014-10-01 ساعت 21:30)REZAM 2014 نوشته:  سلام دوستان عزیز، میشه لطفا بگید که برای داشتن سوشیال نامبر ایا حتما باید حضوری رفت به اداره سوشیال سکوریتی و فرم پر کرد یا خود کارت به ادرسی که دادید میاد ، ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

سلام دوست من
هم ممکنه به آدرسی که دادین پست بشه و هم ممکنه نیاز باشه به اداره سوشال مراجعه کنین و فرم پر کنین.
همه مدلشو تا حالا داشتیم از 3 روز تا چندین ماه. بستگی به ایالتتون داره.
اگه بعد از 2 هفته نیومد حتماً مراجعه کنین و سوال کنین.
شاد باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، iris ، ibehnam ، قصه گو ، janatirad ، aghamilad ، gema ، lighter
(2014-09-30 ساعت 12:39)hadi472 نوشته:  قصه گوی عزیز آیا شما از فریت هم برای بردن وسایلتون استفاده کردید؟

با اجازه قصه گوی عزیز چون من تجربه شو داشتم گفتم جواب بدم شاید کمکی بشه من در حدود 200 کیلو که در کلش 7 تا جعبه شد به لس انجلس فریت کردم با پرواز امارات فریت شد در صورتی که بلیط پروازیم مال ترکیش بود پولش یکم زیاد شد حدود 2 میلیون ولی چون توی جعبه هامپر کریستالهای قدیمی و جدید و سروسهای ظروف که واسم کلی خاطره انگیز بود و یاد و خاطره مادرم رو به همراه داشت زیر بار این قیمت فتیم.فکر کنم واسه هر کیلو بار نزدیک 3 دلار گرفتن.دو روز قبل از پرواز رفتیم فرودگاه امام قسمت بار تحویل دادیم 4 روز بعدش تو کارگو ی فرودگاه لس انجلس تحویل گرفتیم البته هنوز نشد که جعبه ها رو باز کنم ببینم چیزی شکسته یا نه رو ایم موضوع هنوز نمیتونم به کسی اینکارو توصیه کنم ولی خوب واسه من هر چی باشه ارزش داشت.
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، آلیس-1980 ، iris ، قصه گو ، janatirad ، امین 13 ، hadi472 ، rasool1 ، lighter ، A_A
(2014-10-01 ساعت 23:52)usafirststeps نوشته:  
(2014-09-27 ساعت 03:31)usafirststeps نوشته:  سلام به همه دوستان مهاجرسرایی راستش رو بخواین ما یه دو هفته ایی هست اومدیم آمریکا از اونجاییکه نمیخواستیم از کمک اقوام به ظاهر حامی که مطمءنم همتون مشابهشونو دور و برتون دیدین استفاده کنیم خیلی اتفاقی به شرکت اقای سپهر مراجعه کردیم و اصلا فکرشم نمیکردیم که اینقدر بهمون کمک بشه از ایران هم خانه و هم ماشین رو واسه یه ماه اجاره کردیم که اگه اینکارو نمیکردیم واقعا نمیدونم چطور میشد به کارامون برسیم! شانس ما اقای سپهر خودشون آمریکا بودند و این خیلی به نفعمون شد الان که دو هفته از اومدنمون میگذره هم ماشین خودمونو گرفتیم هم خونه اجاره کردیم هم سوشالمونو تو هفته اول داشتیم حساب بانکی باز کردیم رانندگی یاد گرفتیم کلا اروم اروم داریم جا میوفتیم واقعا اینجا باید کسی باشه تا این اوایل ادمو با محیط اشنا کنه از فامیلا که خیری به ما نرسید و ما هم نخواستیم باز صد رحمت به علی اقا سپهر که کارش خیلی درسته بازم ممنونم ایمیگرنجر واقعا به همتون توصیه میکنم از خدمات شرکت پرواز سبز ارزو استفاده کنین باور کنین کاراتون خیلی خیلی سریعتر انجام میشه.

سلام

ببخشید از اینکه دیر جواب میدم این اوایل ورود اینقدر کار واسه انجام دادن هست که وقت سر خاروندن نداریم.
شماره ایشون تو همه جای این سایت هست تو تبلیغهای بالای صفحه قسمت شرکت پرواز سبز آرزو

من اصن تبلیغات را دقت نمی کردم
وای چه باحال
خوبه اینطوری خیلی
چقدر باهاتون حق دلالی و اینا رو حساب کردند؟
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
تشکر کنندگان: امین 13 ، قصه گو
(2014-10-02 ساعت 01:30)iris نوشته:  
(2014-10-01 ساعت 23:52)usafirststeps نوشته:  

سلام

من اصن تبلیغات را دقت نمی کردم
وای چه باحال
خوبه اینطوری خیلی
چقدر باهاتون حق دلالی و اینا رو حساب کردند؟

واسه پکیج های مختلف فکر کنم قیمتشون فرق کنه شماره مستقیم خودشونو میذارم واستون با خودشون هماهنگ کنین بهتر راهنماییتون میکنن
شماره امریکا 0013104300060
شماره ایران 09121253557
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، Ali Sepehr ، قصه گو ، reza_norouzi ، alitab ، امین 13 ، lighter
[عکس: 02952538879457109735.gif]
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو
(2014-10-01 ساعت 17:43)ibehnam نوشته:  سلام دوستاي گلم

دوست عزیز سوشال یک هفته ده روز میاد گرین کارت ۴۵ روزس
کیس:2014AS000045XX...مصاحبه:4نفر آنکارا دریافت برگه صورتی... کلیر بعد از ۱۴۴ روز با تلفن دریافت ویزا ۲سپتامبر ورود به آمریکا ۲۶ سپتامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، امین 13 ، قصه گو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان