کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام دوستان من یک سالی هست هیوستون هستم با خانمم و اگر کسی سوالی داشت کمکش میکنم از زبان یادتون نره که خیلی مهمه

(2014-09-29 ساعت 15:43)Farshid1976 نوشته:  سلام دوستان
كسي از دوستان هست كه محله هاي خوب هيوستون رو براي اجاره كردن خونه بدونه؟

بیا بعد میبینی نگران نباش
2013AS52XX • مصاحبه: 25April/آنکارا/برگه صورتی/تاریخ کلیر:18 June/دریافت ویزا:26 june مقصد:Houstonورود:20 September دریافت سوشیال:1 November/گرین کارت:June 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، mohsenmb
(2014-09-30 ساعت 05:46)rezajoon نوشته:  سلام دوستان من یک سالی هست هیوستون هستم با خانمم و اگر کسی سوالی داشت کمکش میکنم از زبان یادتون نره که خیلی مهمه

(2014-09-29 ساعت 15:43)Farshid1976 نوشته:  سلام دوستان
كسي از دوستان هست كه محله هاي خوب هيوستون رو براي اجاره كردن خونه بدونه؟

بیا بعد میبینی نگران نباش

قربان این جوابی که دادید اگر یک مورد از کمک هاتون بود نیازی به اطلاع رسانی ندارید. بنده از این به بعد به جای شما کمک میکنمWink
حالا سوای از شوخی بزرگترین کمکی که شما و سایر دوستان میتونید انجام بدید دادن اطلاعاته که وقتی کسی عازم شد بتونه خودش گلیمش رو از آب بیرون بکشه.
ضمنا اگر مایلید حضوری به دوستان کمک کنید که بسیار امر پسندیده ای هم هست بهتره که کمی در این فروم کمک مجازی بفرمایید تا بقیه هم با حال و احوال شما آشنا بشوند. دوستانی پیدا کنید که بعد روند اعتماد سازی دو طرفه تان امکان پذیر باشد. اینجا محیط عمومی است و از هر قشری میتونن داخل بشن. طبیعتا من که تازه وارد خاک آمریکا میشوم به هیچ کسی اعتمادی نمیتوانم بکنم مخصوصا اگر قبلش با یک پیغام ساده دست به من دراز کرده باشه. البته شما هم به تبعش نمیتونین به کسی اعتماد بکنید.

ممنون میشم همه دوستان به جای اعلام عمومی آمادگی برای کمک، آستین ها رو بالا بزنند
باز از همکاریتون ممنون
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
(2014-09-30 ساعت 00:35)arezoosharifi نوشته:  دوستان سلام
یک سوال داشتم
کدام یک از ایالت ها immigration service داره؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید
باتشکر

فکر کنم همه ایالت ها دارن ، به این لینک نگاه کنید
http://www.us-immigration.com/uscis/cali...fgod95QATQ
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammadg846
immigration service چیه؟
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi
دوستان یه سوال؛(عذر می خوام سوالم رو جای دیگه هم پرسیده بودم)

همسر من دقیقا کدوم مدارک رو باید "اصلش" رو با خودش ببره؟ مال خودش و من؟
شناسنامه / عقدنامه / پاسپورت و ... / مدارک تحصیلی
ممنون میشم

پاسخ
تشکر کنندگان: hadi472 ، آلیس-1980 ، reasonable ، alitab ، sherry2
(2014-09-30 ساعت 11:26)حاجی واشنگتن نوشته:  دوستان یه سوال؛(عذر می خوام سوالم رو جای دیگه هم پرسیده بودم)

همسر من دقیقا کدوم مدارک رو باید "اصلش" رو با خودش ببره؟ مال خودش و من؟
شناسنامه / عقدنامه / پاسپورت و ... / مدارک تحصیلی
ممنون میشم
حاجی جون از من میشنوی اصل همه ی مدارکو بده حاج خانوم ببره اونجا کم و کسری نداشته باشه. نهایتا بعد از اتمام کار همرو با پست بر میگردونه.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
پاسخ
قصه گوی عزیز آیا شما از فریت هم برای بردن وسایلتون استفاده کردید؟
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، قصه گو ، pari pariaaa
دوستان من که از ارمنستان داشتم ر میگشتم به خاطر ویزای امریکا که توی پاسم بود خیلی اذیت شدم و رفتم یک جایی دوباره تو ایران با هم مصاحبه کردن الان بخام بر که تو فرودگاه بهم گیر نمیدن استرس دارم
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، hadi472 ، reasonable ، m.sabet ، pari pariaaa ، قصه گو ، jojo_hami
(2014-09-30 ساعت 13:39)zzarin نوشته:  دوستان من که از ارمنستان داشتم ر میگشتم به خاطر ویزای آمریکا که توی پاسم بود خیلی اذیت شدم و رفتم یک جایی دوباره تو ایران با هم مصاحبه کردن الان بخام بر که تو فرودگاه بهم گیر نمیدن استرس دارم
سلام خانم احوال شما
نه خیالت راحت راحت باشه مامان امروز رفت هیچ مشکلی هم براش پیش نیومد اصلا نگران نباش
راستی چه کردین 2 نفری میرین دیگه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: nedali ، reasonable ، ghafari88 ، pari pariaaa ، قصه گو
(2014-09-30 ساعت 13:39)zzarin نوشته:  دوستان من که از ارمنستان داشتم ر میگشتم به خاطر ویزای آمریکا که توی پاسم بود خیلی اذیت شدم و رفتم یک جایی دوباره تو ایران با هم مصاحبه کردن الان بخام بر که تو فرودگاه بهم گیر نمیدن استرس دارم

سلام دوست من
به ویزای تو پاستون گیر دادن؟ چی ازتون پرسیدن؟
یادمه به یکی دیگه از دوستان هم چند وقت پیش گیر داده بودن.
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، pari pariaaa ، قصه گو ، jojo_hami ، lighter
(2014-09-30 ساعت 10:50)iris نوشته:  immigration service چیه؟

Immigration Services همون دفاتری هستند داخل خاک آمریکا که شما اگر کاری در زمینه مسائل مهاجرتی از جمله دریافت گرین کارت؛ سیتیزن شیپی و غیره داشته باشید به اونجا مراجعه می کنید و اون ها براتون انجام می دن. زیر نظر Homeland Security هم هست.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
پاسخ
سلام عمو احسان
کم پیدایید ، اوضاع بر وفق مراد هست در یو اس؟ شما کدوم شهر رفتید؟
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن ، قصه گو ، jojo_hami ، nedali ، hamidrezapir1 ، lighter
دوستان سلام ببخشید من سوالم تکراریه....من برای بار دوم میرم امریکا و دوهفته ای میرم و برمیگردم ...از سفر اول من 7 ماه گذشته و به خاطر بیماری پدرم نتونستم سر شش ماه برگردم حالا خیلی میترسم که نکنه اجازه وروذ بهم ندن یا گری کارتم رو بگیرن یا اصلا ممکنه کاری نداشته باشن خیلی مظطرب شدم و ترسیدم ...تو رو خدا دوستانی که تجربه دارن برام توضیح بدن خیلی خیلی ممنونم و ضمنا من وارد قرودگاه واشنگتن میشم....بازم ممنون.
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، nedali
آقا هادي عزيز، من فريت نكردم چون اينجا مهمانم!!! ولي اگه هم خونه كرايه كردم باز اطرافيان مخالفند!! فروشگاه كاسكو و راس و ايكيا ميتونه گزينه هاي خوبي باشه.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، reza_norouzi ، hadi472 ، آلیس-1980 ، lighter ، ibehnam ، A_A
الان از اداره ي سوشيال اومديم و بعد از سه هفته ي كاري خبري از كارت هامون نبود و گفت تو سيستم اسمتون نيست و دوباره برامون تقاضا كرد، اما گرين كارت من و دخترم امروز ظهر رسيد!!!!!! مال همسرم روز جمعه رسيده بود.مسئولش گفت سوشيال نامبر دو هفته ي بعد ميرسه. و دخترتون حتماً بايد در اداره حضور پيدا كنه واسه درخواست مجدد.امروز فقط از طرف من و همسرم درخواست صادر شد، هر چه گفتيم دخترم مدرسه است ، قبول نكرد، گفت بايد ببينمش!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان