کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام بچه ها
یه سوال داشتم اینکه اگه مدرک فنی حرفه ای اینجا را داشته باشیم ممکنه تو پیدا کردن کار کمکمون کنه یا این چیزا براشون مهم نیست و به کارایی فرد نگاه میکنن؟؟؟
با یه بنده خدایی صحبت کردم میگفت داشته باشی خوبه و کمکت میکنه
یکی دیگه میگفت نه به کارایی فرد بستگی داره و بیشتر کار آدما نگاه میکنن و تاره خیلی از کارای فنی اینجا با اونجا فرق میکنه
درسته آیا؟
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، قصه گو ، jojo_hami ، آلیس-1980 ، KIMIA2005
سلام امين عزيز،حقيقتش روز جمعه قراره برم توي يه مغازه ايراني مصاحبه كنم، نمونه كار بردم و فقط بهش گفتم اين مدارك رو دارم و پيش فلاني آموزش ديدم، خوشبختانه تا حالا بهم نگفته مداركت كو؟ ( چون هنوز ايرانه!) ولي براش نمونه كار مهم بود. اما گفت تا سوشيال نداشته باشي نميشه!!! كه ما بعد از يك ماه اقامت و سه بار مراجعه به اداره و داشتن گرين كارت هنوز سوشيال نداريم!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: babak12 ، آلیس-1980 ، reza_norouzi ، امین 13 ، jojo_hami ، mpas89 ، rasool1 ، gema ، lighter ، A_A
سلام
هزینه 165$ را یکی از دوستان برای من و همسرم پرداخت کرد اما کیس نامبر هر دوی ما را در فرمها مثل هم نوشته ولی شماره A number را درست وارد کرده، و قبض رسید برای هر دوی ما اومده و شماره رسید نامبر ما با هم فرق میکنه ولی آخرین ایمیلی که برای ما اومده فقط اسم من هست و یک شماره پیگیری، ولی به اسم همسرم چیزی نیومده در صورتی که همسر من برنده اصلی می باشد. آیا مشکلی هست یا خیر؟ اصلا شماره کیس نامبر که آخرش 01 برای نفر اول و 02 برای نفر دوم زده مهمه یا خیر ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: امین 13 ، rasool1
(2014-10-02 ساعت 00:05)usafirststeps نوشته:  
(2014-09-30 ساعت 12:39)hadi472 نوشته:  قصه گوی عزیز آیا شما از فریت هم برای بردن وسایلتون استفاده کردید؟

با اجازه قصه گوی عزیز چون من تجربه شو داشتم گفتم جواب بدم شاید کمکی بشه من در حدود 200 کیلو که در کلش 7 تا جعبه شد به لس انجلس فریت کردم با پرواز امارات فریت شد در صورتی که بلیط پروازیم مال ترکیش بود پولش یکم زیاد شد حدود 2 میلیون ولی چون توی جعبه هامپر کریستالهای قدیمی و جدید و سروسهای ظروف که واسم کلی خاطره انگیز بود و یاد و خاطره مادرم رو به همراه داشت زیر بار این قیمت فتیم.فکر کنم واسه هر کیلو بار نزدیک 3 دلار گرفتن.دو روز قبل از پرواز رفتیم فرودگاه امام قسمت بار تحویل دادیم 4 روز بعدش تو کارگو ی فرودگاه لس انجلس تحویل گرفتیم البته هنوز نشد که جعبه ها رو باز کنم ببینم چیزی شکسته یا نه رو ایم موضوع هنوز نمیتونم به کسی اینکارو توصیه کنم ولی خوب واسه من هر چی باشه ارزش داشت.
خوب به لحاظ هزینه معقول به نظر میرسه که شما 200 کیلو بار رو با 2 میلیون تومان از این ور دنیا ببری اون سر دنیا. ممنونم از اطلاعاتت. البته فکر میکنم خود این شرکتها هم خدمات بسته بندی دارند که میان خونه انجام میدن و خودشون میبرند فرودگاه که احتمالا باید هزینه ی بیشتری رو متقبل شد. به هر حال برای بردن قسمتی از وسایل که آدم بهشون نیاز داره یا باهاشون خاطره داره استفاده از این سرویس بسیار ارزشمنده. Shy
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
پاسخ
گرین کارت همسر و پسرم بعد از تقریبا 25 روز اومد
مال من هم پست شده
ما تغییر آدرس هم داشتیم تو فرودگاه که خدا رو شکر مشکلی پیش نیومد
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
پاسخ
خوندن این فایل پی دی اف رو اکیدا به تمام دوستان توصیه میکنم.

"Welcome to the United States - A Guide for New Immigrants"
http://www.uscis.gov/sites/default/files.../M-618.pdf
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، alitab ، reza_norouzi ، rebazartarz
دوستانی که رفتید و در امریکا ساکن شدید یه نظر داشتم ،اگه موافق باشید یه فایل تهیه کنیم از کسانی که رفتند ،چندتا موضوع رو توش مورد تحلیل قرار بدیم و داده آماری بدست بیارم .

اطلاعاتی شبیه ،مدت زمانی که سوشیال گرفتید ،مدت زمانی که گرین کارتتون رو دریافت کردین ،کار پیدا کردن و خونه پیدا کردن و چیزای شبیه این تا با استفاده از اون بتونیم کمی بهتر شهر ها از این نظر بشناسیم و دید بهتری از چیزی که پیش رویه ما هست داشته باشیم ،

خوشحال میشم نظرتون رو بدونم
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
پاسخ
دوستان سلام
می دونم که بردن قالیچه ممنوعه. حالا اگر یک رو فرشی طرح قالیچه ارزان قیمت رو بخواهم ببرم تو فرودگاه امریکا یا توی فرم چی بگم و بنویسم؟ این رو فرشی ها رو به انگلیسی چی میگن؟
ممنون از پاسخ شما
ورود به امریکا: اکتبر2014

پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، قصه گو ، r.bazargan ، rebazartarz
دوستان من خدا بخواد ماه آینده عازم دی سی هستم، الان در حال جمع و جور کردن چمدون ها و مدارکم، فقظ واسم یه سوال پیش اومده، من بخوام برم کالج از اول شروع کنم باید اصل مدرک دیپلم یا پیش دانشگاهیم همراهم باشه عایا؟؟؟ یا اصلا لازم نیست؟ می تونم فقط ترجمه شو ببرم؟
راستی چرا هیشکی از بچه های 2014 دی سی نمی ره؟ من تک افتادم Big Grin
شماره کیس:2014AS000054XX / تاریخ روئت قبولی در سایت:2MAY / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:22MAY / سفارت: انکارا / تاریخ مصاحبه: 14 می / ویزای یک ضرب / مقصد:واشینگتن دی سی!
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، lighter ، jojo_hami ، آلیس-1980 ، قصه گو ، rebazartarz
دوستان یه سوال داشتم ،دلبل اینکه بعضی دوستان پرواز لوفتانزا رو انتخاب میکنن چی هست ،
اگه به خاطر ارزون بودنه چقدر تفاوتشه ،من الان قطر رو برای دالاس در نوامبر چک کردم تفریبا روی ۲،۶۰۰ بود البته برای کلاس های پایین
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
پاسخ
تشکر کنندگان: lighter ، jojo_hami ، آلیس-1980 ، r.bazargan
(2014-10-02 ساعت 23:44)reza.aa نوشته:  دوستان یه سوال داشتم ،دلبل اینکه بعضی دوستان پرواز لوفتانزا رو انتخاب میکنن چی هست ،
اگه به خاطر ارزون بودنه چقدر تفاوتشه ،من الان قطر رو برای دالاس در نوامبر چک کردم تفریبا روی ۲،۶۰۰ بود البته برای کلاس های پایین

سلام دوست من
من واسه این انتخاب کردم که تنها پروازی بود که به مقصد دنور فقط یه استاپ تو امریکا داشت.
نمیخواستم واسه ورود اول مجبور باشم بارمو بگیرمو دوباره سوار پرواز داخلی بشم.
قیمتاشو نمیدونم میتونین تو سایتش چک کنین.
شاد باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، قصه گو ، sherry2 ، rebazartarz
(2014-10-02 ساعت 14:24)masuodrh نوشته:  گرین کارت همسر و پسرم بعد از تقریبا 25 روز اومد
مال من هم پست شده

سلام و تبریک
شما چند وقت قبل از ورودتون ۱۶۵ دلار را پرداخت کردید؟
یک اکانت برای برنده اصلی ساختید و تمام اعضا را در همان اکانت وارد کردید؟
برای تک تک اعضا رسید پرداخت بهتون دادن؟
کدام ایالت تشریف بردید؟
پیشاپیش تشکر بابت پاسختون.
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، rebazartarz
(2014-10-03 ساعت 01:41)S.gh نوشته:  
(2014-10-02 ساعت 14:24)masuodrh نوشته:  گرین کارت همسر و پسرم بعد از تقریبا 25 روز اومد
مال من هم پست شده

سلام و تبریک
کدام ایالت تشریف بردید؟
ممنون..حدود 10 روز قبل از ورود پرداخت کردیم ..با همین گیفت کارت های ویزا
یک اکانت ایجاد کردیم به نام برنده اصلی و بقیه اعضا هم اضافه شدند
ایالت کالیفرنیا و شهر لوس آنجلس..
علاوه بر تغییر آدرس در فرودگاه ..تو اکانت هم آدرس رو عوض کردیم
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: S.gh ، آلیس-1980 ، gema ، aghamilad ، lida55 ، Shahabpk ، خسته از وطن ، sherry2 ، rebazartarz
وضعيت كرين كارت من حالت أكسبت به ابتيمايز تبديل شد أين يعني جي؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، aghamilad ، reza_norouzi ، rebazartarz
(2014-10-03 ساعت 11:08)masuodrh نوشته:  
(2014-10-03 ساعت 01:41)S.gh نوشته:  
مال من هم پست شده

سلام و تبریک
کدام ایالت تشریف بردید؟
ممنون..حدود 10 روز قبل از ورود پرداخت کردیم ..با همین گیفت کارت های ویزا
یک اکانت ایجاد کردیم به نام برنده اصلی و بقیه اعضا هم اضافه شدند
ایالت کالیفرنیا و شهر لوس آنجلس..
علاوه بر تغییر آدرس در فرودگاه ..تو اکانت هم آدرس رو عوض کردیم

ممنون بابت پاسخ دقیقتون
امیدوارم همواره موفق باشید
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک