کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-10-02 ساعت 12:58)hadi472 نوشته:  
(2014-10-02 ساعت 00:05)usafirststeps نوشته:  
(2014-09-30 ساعت 12:39)hadi472 نوشته:  قصه گوی عزیز آیا شما از فریت هم برای بردن وسایلتون استفاده کردید؟

با اجازه قصه گوی عزیز چون من تجربه شو داشتم گفتم جواب بدم شاید کمکی بشه من در حدود 200 کیلو که در کلش 7 تا جعبه شد به لس انجلس فریت کردم با پرواز امارات فریت شد در صورتی که بلیط پروازیم مال ترکیش بود پولش یکم زیاد شد حدود 2 میلیون ولی چون توی جعبه هامپر کریستالهای قدیمی و جدید و سروسهای ظروف که واسم کلی خاطره انگیز بود و یاد و خاطره مادرم رو به همراه داشت زیر بار این قیمت فتیم.فکر کنم واسه هر کیلو بار نزدیک 3 دلار گرفتن.دو روز قبل از پرواز رفتیم فرودگاه امام قسمت بار تحویل دادیم 4 روز بعدش تو کارگو ی فرودگاه لس انجلس تحویل گرفتیم البته هنوز نشد که جعبه ها رو باز کنم ببینم چیزی شکسته یا نه رو ایم موضوع هنوز نمیتونم به کسی اینکارو توصیه کنم ولی خوب واسه من هر چی باشه ارزش داشت.
خوب به لحاظ هزینه معقول به نظر میرسه که شما 200 کیلو بار رو با 2 میلیون تومان از این ور دنیا ببری اون سر دنیا. ممنونم از اطلاعاتت. البته فکر میکنم خود این شرکتها هم خدمات بسته بندی دارند که میان خونه انجام میدن و خودشون میبرند فرودگاه که احتمالا باید هزینه ی بیشتری رو متقبل شد. به هر حال برای بردن قسمتی از وسایل که آدم بهشون نیاز داره یا باهاشون خاطره داره استفاده از این سرویس بسیار ارزشمنده. Shy

حرفتون کاملا درسته خودشون هم گفتن اگه میخواین ما خودمون میتونیم بیایم و واستون بسته بندی کنیم ولی چون ما بارهامون از یه شهر دیگه ایی غیر تهران قرار بود فریت بشه واسه ما این امکان وجود نداشت ما باید خودمون بسته بندیش میکردیم و میرسوندیمش به فرودگاه ولی کسایی که تهران هستن میتونن از خود این شرکتها کمک بگیرن واسه بسته بندی.راستش رو بخواین من از اینکه همین چیزها رو کم و زیاد با خودم اوردم راضیم چون هر چقدر هم به قول بچه ها اینجا لباس ارزون باشه وسایل ارزون باشه ولی باز هم این اوایل که کاری نداری و داری به پول ایران خرج میکنی همش واست گرون در میاد.دوستانی که اینجا هستن میدونن که یه فروشگاهی هست به نام ross که تقریبا همه چی توش پیدا میشه و خوب هم هست از نظر امریکاییها خیلی هم ارزونه و همه در حال خریدن لباس و وسایل و... هستن ولی از نظر ما که تازه واردیم همونم گرون به حساب میاد این تجربه من بوده که هرچی که فکر میکردم واسه 6 ،7 ماه اول ممکنه احتیاجم بشه با خودم اوردم تاحالاش که همشون کاملا به دردم خورده!
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue
پاسخ
تشکر کنندگان: moqadam ، gema ، آلیس-1980 ، jojo_hami ، reza_norouzi ، قصه گو ، nasam ، hadi472 ، aaraam ، rebazartarz ، A_A
(2014-10-02 ساعت 23:31)Lemony نوشته:  دوستان من خدا بخواد ماه آینده عازم دی سی هستم، الان در حال جمع و جور کردن چمدون ها و مدارکم، فقظ واسم یه سوال پیش اومده، من بخوام برم کالج از اول شروع کنم باید اصل مدرک دیپلم یا پیش دانشگاهیم همراهم باشه عایا؟؟؟ یا اصلا لازم نیست؟ می تونم فقط ترجمه شو ببرم؟
راستی چرا هیشکی از بچه های 2014 دی سی نمی ره؟ من تک افتادم Big Grin

سلام دوست من. درمورد سوال اولتون باید بگم که چرا روزه شک دار؟! ببرید مدارکو برای ثبت نام. فوقش اگه به هر دلیلی باید مدرکو برگردونید ایران پستش میکنید دیگه.مدارکتون دست دانشگاهه؟
در مورد سوال دومتون هم باید بگم تک نیفتادین منم اوایل ورودم دی سی می مونم یه مدتSmileموفق باشین
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، قصه گو ، alitab ، Lemony ، rebazartarz
(2014-10-03 ساعت 11:44)S.gh نوشته:  
(2014-10-03 ساعت 11:08)masuodrh نوشته:  
(2014-10-03 ساعت 01:41)S.gh نوشته:  
(2014-10-02 ساعت 14:24)masuodrh نوشته:  گرین کارت همسر و پسرم بعد از تقریبا 25 روز اومد
مال من هم پست شده
ما تغییر آدرس هم داشتیم تو فرودگاه که خدا رو شکر مشکلی پیش نیومد

سلام و تبریک
شما چند وقت قبل از ورودتون ۱۶۵ دلار را پرداخت کردید؟
یک اکانت برای برنده اصلی ساختید و تمام اعضا را در همان اکانت وارد کردید؟
برای تک تک اعضا رسید پرداخت بهتون دادن؟
کدام ایالت تشریف بردید؟
پیشاپیش تشکر بابت پاسختون.
ممنون..حدود 10 روز قبل از ورود پرداخت کردیم ..با همین گیفت کارت های ویزا
یک اکانت ایجاد کردیم به نام برنده اصلی و بقیه اعضا هم اضافه شدند
ایالت کالیفرنیا و شهر لوس آنجلس..
علاوه بر تغییر آدرس در فرودگاه ..تو اکانت هم آدرس رو عوض کردیم

ممنون بابت پاسخ دقیقتون
امیدوارم همواره موفق باشید

مبارکتون باشه
گیفت کارت چیه و چطوری تهیه کردید؟
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
تشکر کنندگان: rebazartarz
سلام
من امروز چک کردم بالاخره روال صدور گرین کارت ما از دوم اکتبر اغاز شد نوشته تا سی روز دیگه به دستمان میرسد
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
پاسخ
سلام .من میخوام با هواپیمایی ترکیش ایرلاین برم آمریکا اما میگن که باید پرواز رفت و برگشت بگیرم.من لاتاری بردم و ویزا هم گرفتم آیا ایر لاین های دیگه هم این قانون رو دارند؟چون من میخوام فقط پرواز رفت بگیرم.
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، قصه گو ، usafirststeps
(2014-10-03 ساعت 17:00)lunalovegood نوشته:  سلام .من میخوام با هواپیمایی ترکیش ایرلاین برم آمریکا اما میگن که باید پرواز رفت و برگشت بگیرم.من لاتاری بردم و ویزا هم گرفتم آیا ایر لاین های دیگه هم این قانون رو دارند؟چون من میخوام فقط پرواز رفت بگیرم.
دوست عزیز شما میتونید از هز ایرلاینی بلیط آمریکا یک طرفه خرید کنید و این قانون دو طرفه وجود نداره و کلاه برداریه الا ویزا توریستی باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، jojo_hami ، قصه گو ، Sam2014 ، aaraam ، janatirad
(2014-10-03 ساعت 17:00)lunalovegood نوشته:  سلام .من میخوام با هواپیمایی ترکیش ایرلاین برم آمریکا اما میگن که باید پرواز رفت و برگشت بگیرم.من لاتاری بردم و ویزا هم گرفتم آیا ایر لاین های دیگه هم این قانون رو دارند؟چون من میخوام فقط پرواز رفت بگیرم.
ما بلیط ترکیش گرفتیم تهران-استانبول- فرودگاه LAX، یکطرفه.شما وقتی ویزای مهاجرتی دارید،می تونید بلیط یکطرفه(رفت) بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، aaraam
(2014-10-03 ساعت 17:09)آلیس-1980 نوشته:  
ما بلیط ترکیش گرفتیم تهران-استانبول- فرودگاه LAX، یکطرفه.شما وقتی ویزای مهاجرتی دارید،می تونید بلیط یکطرفه(رفت) بگیرید.
ما هم همین مسیر رو گرفتیم یکطرفه Big Grin
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، قصه گو ، زری وحدتی ، Sam2014 ، امین 13 ، aaraam
خیر ما هم ترکیش گرفتیم اینطور نیس.البته رفت وبرگشت ارزانتره
***2014as3 -ابوظبی-4نفر-مصاحبه سوم فوریه شغل هر دو نفر دولتی
دریافت ویزا 5اگوست
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، قصه گو
(2014-10-03 ساعت 01:41)S.gh نوشته:  [quote='masuodrh' pid='553921' dateline='1412243687']
گرین کارت همسر و پسرم بعد از تقریبا 25 روز اومد
مال من هم پست شده

سلام حدود 10 روز قبل از ورود پرداخت کردیم ..با همین گیفت کارت های ویزا
سلام ممکنه بفرمایید ما که کردیت کارت نداریم به چه طریقی باید 165دلار را بپردازیم؟
***2014as3 -ابوظبی-4نفر-مصاحبه سوم فوریه شغل هر دو نفر دولتی
دریافت ویزا 5اگوست
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980
(2014-10-02 ساعت 23:44)reza.aa نوشته:  دوستان یه سوال داشتم ،دلبل اینکه بعضی دوستان پرواز لوفتانزا رو انتخاب میکنن چی هست ،
اگه به خاطر ارزون بودنه چقدر تفاوتشه ،من الان قطر رو برای دالاس در نوامبر چک کردم تفریبا روی ۲،۶۰۰ بود البته برای کلاس های پایین
سلام دوست عزيز من براي اسفند از لوفتهانزا خريدم رفت و برگشت ١٣٠٠ ولي بقيه خيلي گران بودند ميگن قبلا إمارات قيمت هاش خوب بوده من در اون تايم چك كردم بهترين همين لوفتهانزا بود
کیس : **2014AS ، آنکارا
پاسخ
سلام
من اواخر اكتبر به همراه خانواده با پرواز الاتحاد از طريق ابوظبي عازم لوس انجلس هستم با توجه به اينكه توقف ما در فرودگاه ابوظبي ١/٥ساعت ميباشد و چون تشريفات كارهاي مهاجرتي و تحويل مدارك و پاكتها در فرودگاه ابوظبي انجام ميپذيرد. كساني كه اين كارها رو انجام داده اند لطفا مرا راهنمايي كنند كه تو اين مدت ميتوانم تمام اين كارها رو انجام دهم و اگر امكان دارد فرمي رو كه داخل فرودگاه بايد پر كنم كپي اش را برام ارسال نماييد
تشكر
Case no.2014as11##نفرات٤مصاحبه هفته اول نوامبرانكارا اپديتهاتقريبا ١٥باراخرين انها١٥-١٩جون كلير ١٩جون صدور ويزا ٣جولاي ٢٠١٤
پاسخ
(2014-10-03 ساعت 18:34)shad52 نوشته:  
(2014-10-03 ساعت 01:41)S.gh نوشته:  [quote='masuodrh' pid='553921' dateline='1412243687']
گرین کارت همسر و پسرم بعد از تقریبا 25 روز اومد
مال من هم پست شده

سلام حدود 10 روز قبل از ورود پرداخت کردیم ..با همین گیفت کارت های ویزا
سلام ممکنه بفرمایید ما که کردیت کارت نداریم به چه طریقی باید 165دلار را بپردازیم؟

سلام دوست من
چند تا راه دارین:
1- از کارت اعتباری یکی از اقوام یا دوستان استفاده کنین و مبلغشو به ریال بهشون بدین.
2- پس از ورودتون به امریکا و افتتاح حساب و دریافت کارت اعتباری پرداخت کنین.
3- از خدمات شرکتهایی مثل تهران پرداخت یا پرواز سبز آرزو که اطلاعاتش در تبلیغات بالای همه صفحات این سایت هست استفاده کنین.
در ضمن لزومی نداره که حتماً ایران پرداخت کنین و ازتون هم تو فرودگاه نمیپرسن. تا وارد امریکا نشین پروسه صدور گرین کارت شروع نمیشه.
شاد باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، alitab ، خسته از وطن ، gema
(2014-09-26 ساعت 20:43)alirangh نوشته:  سلام دوستان. من 5 روزی میشه رسیدم لوسانجلس . با پرواز اتحاد اومدم. به نظر من برای کسایی که دفعه اول که می آن خیلی خوبه چون مدارک رو تو همون فرودگاه ابوظبی گرفتن و کمتر از 10 دقیقه کارم تموم شد. خاله من با پرواز امارات اومد میگه 3 ساعت تو فرودگاه لوسانجلس معطل شدم. حتما تمرین کنید اسم خودتونو به انگلیسی خوش خط بنویسید چون روی کاغذ یه چیزی مثل تلق میزاره که یه کادر کوچیک داره و جا واسه امضا مثل تو ایران نیست. من به پلیس گفتم امضا من drawing هست و تو این جا نمی شه. اونم گفت فقط یه دست خط کافیه. منم اسممو سر سری نوشتم. الان که فهمیدم همون می آد رو گرین کارت خیلی اعصابم خورده. نکته بعدم این که گواهینامه با ترجمه یا گواهینامه بین المللی رو حتما بیارید من نیاوردم خیلی پشیمونم.

سلام
من هم اواخر اكتبر براي اولين ورود با پرواز الاتحاد از طريق ابوظبي ميخوام بيام لوس انجلس فقط كمي استرس دارم كه تو مدت ١/٥ساعت توقف كارهام توي فرودگاه ابوظبي انجام ميشه؟ لطف ميكنيد منو راهنمايي كنيد كه چه كارهايي لازمه اونجا انجام بديم و مدت تقريبي كه براي خانواده چهار نفري ما طول ميكشه چقدر است
ممنونم
Case no.2014as11##نفرات٤مصاحبه هفته اول نوامبرانكارا اپديتهاتقريبا ١٥باراخرين انها١٥-١٩جون كلير ١٩جون صدور ويزا ٣جولاي ٢٠١٤
پاسخ
(2014-10-03 ساعت 19:45)chaymon نوشته:  
(2014-10-03 ساعت 19:09)rasool1 نوشته:  
(2014-09-26 ساعت 20:43)alirangh نوشته:  سلام دوستان. من 5 روزی میشه رسیدم لوسانجلس . با پرواز اتحاد اومدم. به نظر من برای کسایی که دفعه اول که می آن خیلی خوبه چون مدارک رو تو همون فرودگاه ابوظبی گرفتن و کمتر از 10 دقیقه کارم تموم شد. خاله من با پرواز امارات اومد میگه 3 ساعت تو فرودگاه لوسانجلس معطل شدم. حتما تمرین کنید اسم خودتونو به انگلیسی خوش خط بنویسید چون روی کاغذ یه چیزی مثل تلق میزاره که یه کادر کوچیک داره و جا واسه امضا مثل تو ایران نیست. من به پلیس گفتم امضا من drawing هست و تو این جا نمی شه. اونم گفت فقط یه دست خط کافیه. منم اسممو سر سری نوشتم. الان که فهمیدم همون می آد رو گرین کارت خیلی اعصابم خورده. نکته بعدم این که گواهینامه با ترجمه یا گواهینامه بین المللی رو حتما بیارید من نیاوردم خیلی پشیمونم.

سلام
من هم اواخر اكتبر براي اولين ورود با پرواز الاتحاد از طريق ابوظبي ميخوام بيام لوس انجلس فقط كمي استرس دارم كه تو مدت ١/٥ساعت توقف كارهام توي فرودگاه ابوظبي انجام ميشه؟ لطف ميكنيد منو راهنمايي كنيد كه چه كارهايي لازمه اونجا انجام بديم و مدت تقريبي كه براي خانواده چهار نفري ما طول ميكشه چقدر است
ممنونم
سلام دوست عزیز من هم مثل شما اواخر اکتبر با پرواز اتحاد میرم لوس انجلس طبق تحقیقی که من کردم تمام توقف ها در فرودگاه ابوظبی به لوس انجلس یک ساعت و نیم هست و کارهای شما توی اون مدت انجام میشه به این دلیل توی فرودگاه LAX کارها بیشتر زمان میبره چون تعداد نفرات خیلی بیشتره و شما مدت زیادی باید منتظر نوبت باشید
از راهنماييتون ممنونم تا حدي خيالم راحت شد
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان