کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام دوستان
ممنون میشم تجربیات و اطلاعاتتون رو در مورد بردن ادویه جات،زعفران و سبزی خشک بگید!
اگه ببرم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، jojo_hami ، قصه گو
(2014-10-13 ساعت 12:05)p.arsa نوشته:  سلام دوستان
ممنون میشم تجربیات و اطلاعاتتون رو در مورد بردن ادویه جات،زعفران و سبزی خشک بگید!

دوست من تا جایی که من میدونم بعضی جاها فقط به غلات و حبوبات و کلا هر دانه ای که قابل رشد باشه گیر دادن... اونم بعضی اوقات یعنی قانون خاصی نداشته!
منطقشون هم نمیدونم! Tongue
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، p.arsa ، قصه گو ، حاجی واشنگتن
(2014-10-13 ساعت 12:51)janatirad نوشته:  

دوست من تا جایی که من میدونم بعضی جاها فقط به غلات و حبوبات و کلا هر دانه ای که قابل رشد باشه گیر دادن... اونم بعضی اوقات یعنی قانون خاصی نداشته!
منطقشون هم نمیدونم! Tongue

دوست عزیز تخمه و فلفل را در دالاس به ما گفت ممنوعه ولی ادویه جات و زعفران وپسته زیاد داشتم چیزی نگفت
کیس:2014AS000045XX...مصاحبه:4نفر آنکارا دریافت برگه صورتی... کلیر بعد از ۱۴۴ روز با تلفن دریافت ویزا ۲سپتامبر ورود به آمریکا ۲۶ سپتامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، gema ، moqadam ، قصه گو
سلام
اینجا چون برروی بسیاری از گیاهان اصلاح نژاد برای بهره دهی بیشتر انجام میشه آوردن هرگونه گیاهی که قابل رشد و تکثیر باشه ممنوعه. در فرودگاه مقصد در مورد همه خوراکیهای همراهتون میپرسن و اگه همچین چیزایی نداشته باشین مشکلی پیش نمیاد، یه توصیه هم دارم و اون اینکه حتما در مورد سوالاتیکه میپرسن راستشو بگید چون اگه خلافش ثابت بشه هربار که بخواید وارد بشید همه وسایلتون رو کامل میگردن و کلی الافتون میکنن.
در کل پروسه ورود بسیار راحته به من گفتن بشین و در عرض نیم ساعت همه کارامو انجام دادن و هیچ مشکلی نبود

سلام
اینجا چون برروی بسیاری از گیاهان اصلاح نژاد برای بهره دهی بیشتر انجام میشه آوردن هرگونه گیاهی که قابل رشد و تکثیر باشه ممنوعه. در فرودگاه مقصد در مورد همه خوراکیهای همراهتون میپرسن و اگه همچین چیزایی نداشته باشین مشکلی پیش نمیاد، یه توصیه هم دارم و اون اینکه حتما در مورد سوالاتیکه میپرسن راستشو بگید چون اگه خلافش ثابت بشه هربار که بخواید وارد بشید همه وسایلتون رو کامل میگردن و کلی الافتون میکنن.
در کل پروسه ورود بسیار راحته به من گفتن بشین و در عرض نیم ساعت همه کارامو انجام دادن و هیچ مشکلی نبود
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، HERMES7 ، gema ، reza_norouzi ، Mirhosseini ، aaraam ، moqadam ، قصه گو ، lida55 ، A_A

با سلام
ما از فرودگاه سانفرانسيسكو وارد شديم،سبزي خشك ادويه و زعفران داشتيم .فقط پرسيدند تخمه داريد البته تخمه را همان تخمه ميپرسد ولي با لهجه انگليسي واسه همين ما اول متوجه نشديم كه باز تكرار كرد،گفتيم نه .پرسيد پسته داريد؟گفتيم بله.گفت ok تخمه داريد ؟باز گفتيم نه .گفت ميوه داريد يا از غذاهاي هواپيما چيزي همراهتان است؟گفتيم نه.گفت بفرماييد.هيچكدام از چمدان ها را هم باز نكرد.
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: gema ، قصه گو

ما ادویه های مختلف بردیم به اضافه سبزی خشک زعفران زرشک پسته و بادام و ایرادی هم نگرفتند ولی اینجا همه چیز هست به جز زعفران و البته پسته ایران هم خوشمزه تر هست اگر مشکل وزن ندارید همراهتون بیارید ولی لگر محدودیت دارید به نظر من زعفران پسته و کشک رو در اولویت بذارید
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنسCool سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
پاسخ
تشکر کنندگان: gema ، aaraam ، moqadam ، H Pier ، قصه گو ، jojo_hami
بچه ها من یک سوال داشتم

اگه ویزا تا آخر دی ماه اعتبار داشته باشه به این معناست که ما تا آخر دی وقت داریم که وارد خاک آمریکا بشیم یا اینکه باید حداقل دو ماه قبل یعنی ؟ابان وارد /امریکا بشیم که وقت برای گرفتن گرین کارت داشته باشیم؟ من آخر این رو نفهمیدم , یکی از دوستان این رو واضح و مفصل و دقیق واسم توضیح بده ممنون میشمSmile
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، jojo_hami
(2014-10-14 ساعت 02:12)2014families lottery winners نوشته:  بچه ها من یک سوال داشتم

اگه ویزا تا آخر دی ماه اعتبار داشته باشه به این معناست که ما تا آخر دی وقت داریم که وارد خاک آمریکا بشیم یا اینکه باید حداقل دو ماه قبل یعنی ؟ابان وارد /آمریکا بشیم که وقت برای گرفتن گرین کارت داشته باشیم؟ من آخر این رو نفهمیدم , یکی از دوستان این رو واضح و مفصل و دقیق واسم توضیح بده ممنون میشمSmile

شما تا روز آخر دی می تونید وارد امریکا بشید و بعد از ورودتون پروسه صدور گرین کارت شروع می شه ولی بهتر چند روزی زودتر بیاین تا هرگونه اتفاق ناگهانی مشکلی براتون ایجاد نکنه.
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
پاسخ
(2014-10-14 ساعت 03:10)atriana نوشته:  
(2014-10-14 ساعت 02:12)2014families lottery winners نوشته:  بچه ها من یک سوال داشتم

اگه ویزا تا آخر دی ماه اعتبار داشته باشه به این معناست که ما تا آخر دی وقت داریم که وارد خاک آمریکا بشیم یا اینکه باید حداقل دو ماه قبل یعنی ؟ابان وارد /آمریکا بشیم که وقت برای گرفتن گرین کارت داشته باشیم؟ من آخر این رو نفهمیدم , یکی از دوستان این رو واضح و مفصل و دقیق واسم توضیح بده ممنون میشمSmile

شما تا روز آخر دی می تونید وارد آمریکا بشید و بعد از ورودتون پروسه صدور گرین کارت شروع می شه ولی بهتر چند روزی زودتر بیاین تا هرگونه اتفاق ناگهانی مشکلی براتون ایجاد نکنه.

سلام دوست من
به صورت واضح تر شما تا قبل از تاریخ پایان اعتبار ویزاتون مهلت دارین وارد امریکا بشین.
همانطور که دوستمون هم فرمودن بهتره تا یک هفته قبلش وارد بشین تا در صورت وقوع هرگونه اتفاق غیرمنتظره فرصت جبران داشته باشین.
شاد باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، 2014families lottery winners
خواستم از همه دوستانی که امسال آمریکا رفتن و سفرنامه نوشتن تشکر کنم.
بقیه هم که امیدوارم کمی از کم لطفیشون کم کنند. آخه کلا تو این مهاجرسرا کلا 9 نفر برای 2014 باید سفرنامه آمریکا بنویسند؟!
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
(2014-10-14 ساعت 08:48)behdadK نوشته:  خواستم از همه دوستانی که امسال آمریکا رفتن و سفرنامه نوشتن تشکر کنم.
بقیه هم که امیدوارم کمی از کم لطفیشون کم کنند. آخه کلا تو این مهاجرسرا کلا 9 نفر برای 2014 باید سفرنامه آمریکا بنویسند؟!

بهداد جان ظاهرا دوستان مراعات کسانی رو که ویزا نگرفتن میکنند .بنده از هر کدومشون که تشریف برده بودن اطلاعات خواستم با کمال میل دادند.
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، alitab ، aaraam ، reza_norouzi ، A_A
مراعات نداره. اونهایی که ویزا نگرفته اند که نمیان اینجا تاپیک سفرنامه امسالی ها رو بخونن گوله گوله اشک بریزن. اینجا همه برای خودشون کسی هستند و اگر نتونستند ویزا بگیرند به زندگی خودشون برگشته اند.
حقیقتش بنده اصلا و ابدا به کمک خصوصی هیچ اعتقادی ندارم. برای جامعه 5000 نفری لاتاری امسال یک پاسخ به یکی از صدها پاسخی که به ذهن هر کس میرسه اندازه یک قطره در اقیانوس هم نیست.
شاید 1% کمک ها اینطور باشه برای سئوال های خاص بد نباشه اما یک سفرنامه صدها برابر یک سئوال برای همه موثره
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، janatirad ، jojo_hami ، aaraam ، babak12 ، hadi472 ، gema ، A_A
(2014-10-14 ساعت 08:55)رضا2015 نوشته:  
(2014-10-14 ساعت 08:48)behdadK نوشته:  خواستم از همه دوستانی که امسال آمریکا رفتن و سفرنامه نوشتن تشکر کنم.

بهداد جان ظاهرا دوستان مراعات کسانی رو که ویزا نگرفتن میکنند .بنده از هر کدومشون که تشریف برده بودن اطلاعات خواستم با کمال میل دادند.

من یکی از کسایی بودم که بعد از دیدن اوضای بد کلیر دیگه تو تاپیک کلینس چیزی نتونستم بنویسم ، چون حس بدی بهم دست میداد ، چیزی شبیه تک خوری! Sad ولی خب گذشت.... مطمئن باشید به محض رسیدنم هر نوع اطلاعاتی که از دستم بر بیاد در خدمتم. مثل همین دوستای گلی که بی منت و بی دریغ کمک من و همه ی ماها کردن.... دست همشون درد نکنه ، دمشون گرم بخدا.....
فعلا دستم کوتاهه ولی برسم چشم!! Wink
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، alitab ، reza_norouzi ، behdadK ، HERMES7 ، babak12 ، Mirhosseini ، قصه گو ، خسته از وطن ، A_A
بچه ها سلام،
یه سوال داشتم. من توسایت USCIS قسمت Check status شماره رسیدم را چک کردم.
دیدم نوشته initial review برای بقیه دوستان هم همینجوری بوده؟ یعنی از Accepted به Optimized تغییر کرده ولی در Initial review مونده. میشه لطفا راهنمایی کنید؟
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-14 ساعت 08:59)behdadK نوشته:  مراعات نداره. اونهایی که ویزا نگرفته اند که نمیان اینجا تاپیک سفرنامه امسالی ها رو بخونن گوله گوله اشک بریزن. اینجا همه برای خودشون کسی هستند و اگر نتونستند ویزا بگیرند به زندگی خودشون برگشته اند.
حقیقتش بنده اصلا و ابدا به کمک خصوصی هیچ اعتقادی ندارم. برای جامعه 5000 نفری لاتاری امسال یک پاسخ به یکی از صدها پاسخی که به ذهن هرایوایمیرسه اندازه یک قطره در اقیانوس هم نیست.
شاید 1% کمک ها اینطور باشه برای سئوال های خاص بد نباشه اما یک سفرنامه صدها برابر یک سئوال برای همه موثره

بهداد عزيز
لازم نيست همه كساني كه رفتن امريكا سفرنامه بنويسن.
اگه همه هم بنويسن بازم هر كدوم از دوستان جديد كه سفر مي كنن با مسائل و مشكلات خاص خودشون مواجه ميشن. شمام ايشالا راهي ميشي و به حرف بنده ميرسي!
درسته كه اين سفر جديد و در نوع خودش اولينه اما من معتقدم حتي بدون خوندن يك سفرنامه هم ميشه رفت و از پس مشكلاتش براومد هرچند هرچي سفرنامه بيشتر بخونيم مشكلات كمتر خواهد شد اما به صفر نخواهد رسيد!
در ضمن شايد كساني كه رفتن در حال مستقر شدن باشن و يا به هر دليلي نميتونن يا نميخوان سفرنامه بنويسن. نبايد بهشون خرده بگيريم.
من خودم در صددم در اولين فرصت ممكن بعد از سفرم سفرناممو بنويسم.
شاد باشين.
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان