موضوعها: 0
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ممنون میشم تجربیات و اطلاعاتتون رو در مورد بردن ادویه جات،زعفران و سبزی خشک بگید!
اگه ببرم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-13 ساعت 12:51)janatirad نوشته: (2014-10-13 ساعت 12:05)p.arsa نوشته: سلام دوستان
ممنون میشم تجربیات و اطلاعاتتون رو در مورد بردن ادویه جات،زعفران و سبزی خشک بگید!
اگه ببرم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
دوست من تا جایی که من میدونم بعضی جاها فقط به غلات و حبوبات و کلا هر دانه ای که قابل رشد باشه گیر دادن... اونم بعضی اوقات یعنی قانون خاصی نداشته!
منطقشون هم نمیدونم!
دوست عزیز تخمه و فلفل را در دالاس به ما گفت ممنوعه ولی ادویه جات و زعفران وپسته زیاد داشتم چیزی نگفت
کیس:2014AS000045XX...مصاحبه:4نفر آنکارا دریافت برگه صورتی... کلیر بعد از ۱۴۴ روز با تلفن دریافت ویزا ۲سپتامبر ورود به آمریکا ۲۶ سپتامبر
رتبه:
88
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من یک سوال داشتم
اگه ویزا تا آخر دی ماه اعتبار داشته باشه به این معناست که ما تا آخر دی وقت داریم که وارد خاک آمریکا بشیم یا اینکه باید حداقل دو ماه قبل یعنی ؟ابان وارد /امریکا بشیم که وقت برای گرفتن گرین کارت داشته باشیم؟ من آخر این رو نفهمیدم , یکی از دوستان این رو واضح و مفصل و دقیق واسم توضیح بده ممنون میشم
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)
رتبه:
18
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-14 ساعت 02:12)2014families lottery winners نوشته: بچه ها من یک سوال داشتم
اگه ویزا تا آخر دی ماه اعتبار داشته باشه به این معناست که ما تا آخر دی وقت داریم که وارد خاک آمریکا بشیم یا اینکه باید حداقل دو ماه قبل یعنی ؟ابان وارد /آمریکا بشیم که وقت برای گرفتن گرین کارت داشته باشیم؟ من آخر این رو نفهمیدم , یکی از دوستان این رو واضح و مفصل و دقیق واسم توضیح بده ممنون میشم
شما تا روز آخر دی می تونید وارد امریکا بشید و بعد از ورودتون پروسه صدور گرین کارت شروع می شه ولی بهتر چند روزی زودتر بیاین تا هرگونه اتفاق ناگهانی مشکلی براتون ایجاد نکنه.
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
خواستم از همه دوستانی که امسال آمریکا رفتن و سفرنامه نوشتن تشکر کنم.
بقیه هم که امیدوارم کمی از کم لطفیشون کم کنند. آخه کلا تو این مهاجرسرا کلا 9 نفر برای 2014 باید سفرنامه آمریکا بنویسند؟!
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
مراعات نداره. اونهایی که ویزا نگرفته اند که نمیان اینجا تاپیک سفرنامه امسالی ها رو بخونن گوله گوله اشک بریزن. اینجا همه برای خودشون کسی هستند و اگر نتونستند ویزا بگیرند به زندگی خودشون برگشته اند.
حقیقتش بنده اصلا و ابدا به کمک خصوصی هیچ اعتقادی ندارم. برای جامعه 5000 نفری لاتاری امسال یک پاسخ به یکی از صدها پاسخی که به ذهن هر کس میرسه اندازه یک قطره در اقیانوس هم نیست.
شاید 1% کمک ها اینطور باشه برای سئوال های خاص بد نباشه اما یک سفرنامه صدها برابر یک سئوال برای همه موثره
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها سلام،
یه سوال داشتم. من توسایت USCIS قسمت Check status شماره رسیدم را چک کردم.
دیدم نوشته initial review برای بقیه دوستان هم همینجوری بوده؟ یعنی از Accepted به Optimized تغییر کرده ولی در Initial review مونده. میشه لطفا راهنمایی کنید؟
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤