موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز ممنون از کمکتون. حقیقتش درسته که لازم نیست سفرنامه خوند اما اگر این منطق رو بخواهیم بسط بدهیم لازم نبود از اول حتی در این سایت برای کارهای کلیرنس عضو شد.
ضمنا یه نگاه به آمار 2013 بکنید ببینید چند صفحه سفرنامه نوشته شده و در 2014 چقدر. نمیگم همه اما یه عده از این دوستانی که کم لطفی کردند و سفرنامه ننوشته اند سفرنامه های سال قبل رو تمام و کمال خوندند درسته؟
البته این تصمیم هر فردی است که بخواهد به بقیه کمک بکنه و میزانش چقدر باشه. بنده تاکید کردم اگر میخواهید واقعا کمک موثر بکنید در این مقطع راحت ترین و به درد بخور ترینش یک سفرنامه است هرچند خلاصه وار. وگرنه خیلی از دوستان هم بودند که بعد از کلیرنس اینجا یا اصلا لاگین نکردند و یا اگر کرده اند صرفا خوندن و یا پرسیدن سئوالات شخصیشون بوده.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
موضوعها: 0
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان فرودگاه فرانفورک چه جوری هستش همه میگن اونجا خیلی بزرگه گم نشی راستش من یکم ترسیدم اگر کسی میتونه در مورد فرودگاه توضیح بده
:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
میشه بگین کجا مراحل و سایت پرداحت 165 $ را نوشته؟پیداش نمی کنم!!
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و اثر داشت!!!
بعد از مدیکال مجدد در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-14 ساعت 17:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-14 ساعت 17:41 توسط hadi472.)
(2014-10-12 ساعت 01:15)p.arsa نوشته: سلام به دوستان گرامی
من حدود 2 هفته دیگه با پرواز قطری میرم پورتلند
کسی اونجا رفته؟؟؟؟
شما برو یه ارزیابی داشته باش ، ایشالله ما 3 ژانویه اونجاییم. میتونی از اطلاعات اطاق گفتگوی پرتلند هم استفاده کنی:
http://www.mohajersara.com/thread-5911-page-17.html
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بعد از دریافت ویزا میشه وارد امریکا شد و 2هفته بعد برگشت گرین کارت رو به ادرسی که دادیم در همون ایالت پست کنند و بعد اشنایی که اونجا داریم واسمون پست کنه ایران؟
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
آقا فرشاد درست مي فرمايند.تو فرودگاه سياتل همونطور كه قبلاً گفتم يه مترجم همراهمون بود كما اينكه نيازي نداشتيم، اما دوستانه همراهمون بود!! خلاصه اينكه هيچ جا هيچ نيازي به ترجمه نبود، مگر آن جايي كه خانم پليسه يه كلمه ي خارجكي گفت كه تا حالا نشنيده بوديم، بعد مترجم گفت داره ميگه ليمو عماني؟!؟!
گز، اعم از آردي و لقمه اي با درصد بالا مناسب واسه سوغات براي اسپانسر! سبزي خورشتي سرخ شده، سبزي خشك ، تخمه هندوانه پخته ، بادام و فندق و پسته ي بو داده ، زعفران حدود بيست بسته و همه هم يك جا. چيزهاي بي خطري اورده بودم، و با اعلام قبلي ديگه كسي چمدون ها رو باز نكرد.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
آقا بهداد عزيز، يادش به خير پارسال! وقتي مي خواستم واسه مصاحبه برم ابوظبي، گفتم بر مي گردم و يه سفرنامه ي توپ مي نويسم، گذشته از اينكه كليرنس حسابي حالمون رو گرفت، هرچي سفر نامه خوندم ديدم همه مثل همه و همه مثل همون چيزيه كه من مي خوام بنويسم.گفتم باشه بذار واسه ويزا كه رفتيم اونوقت يه سفر نامه ي توپ با خيال راحت مي نويسم.رفتيم و بر گشتيم ديدم من كه گزارش لحظه به لحظه دادم، ديگه سفرنامه واسه چي؟ بذار وقتي رسيدم آمريكا ديگه حتماً يه سفر نامه ي توپ مي نويسم ، چون حتماً اين يكي متفاوته!! الان هشت هفته است كه پام رسيده به آمريكا ولي باز هم مي گم نه بذار وقتي كار پيدا كردم ديگه حتماً يه سفرنامه ي توپ و كامل و جامع مي نويسم!! خلاصه اينكه هنوز اون شنبه ي معروف از راه نرسيده! آخه همه ي ما كه اينجاييم داريم گزارش لحظه به لحظه ميديم.
ولي از شنبه، قول ميدم......
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤