کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
دوستان عزیز ممنون از کمکتون. حقیقتش درسته که لازم نیست سفرنامه خوند اما اگر این منطق رو بخواهیم بسط بدهیم لازم نبود از اول حتی در این سایت برای کارهای کلیرنس عضو شد.
ضمنا یه نگاه به آمار 2013 بکنید ببینید چند صفحه سفرنامه نوشته شده و در 2014 چقدر. نمیگم همه اما یه عده از این دوستانی که کم لطفی کردند و سفرنامه ننوشته اند سفرنامه های سال قبل رو تمام و کمال خوندند درسته؟
البته این تصمیم هر فردی است که بخواهد به بقیه کمک بکنه و میزانش چقدر باشه. بنده تاکید کردم اگر میخواهید واقعا کمک موثر بکنید در این مقطع راحت ترین و به درد بخور ترینش یک سفرنامه است هرچند خلاصه وار. وگرنه خیلی از دوستان هم بودند که بعد از کلیرنس اینجا یا اصلا لاگین نکردند و یا اگر کرده اند صرفا خوندن و یا پرسیدن سئوالات شخصیشون بوده.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: babak12 ، hadi472 ، jojo_hami ، قصه گو ، gema ، estanfordbineh ، janatirad ، A_A
(2014-10-14 ساعت 08:48)behdadK نوشته:  خواستم از همه دوستانی که امسال آمریکا رفتن و سفرنامه نوشتن تشکر کنم.
بقیه هم که امیدوارم کمی از کم لطفیشون کم کنند. آخه کلا تو این مهاجرسرا کلا 9 نفر برای 2014 باید سفرنامه آمریکا بنویسند؟!
آقای مدیر لطف میکنید بگید سفر نامه رو از کجا باید بخونیم
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، janatirad
(2014-10-14 ساعت 16:43)zzarin نوشته:  
(2014-10-14 ساعت 08:48)behdadK نوشته:  خواستم از همه دوستانی که امسال آمریکا رفتن و سفرنامه نوشتن تشکر کنم.
بقیه هم که امیدوارم کمی از کم لطفیشون کم کنند. آخه کلا تو این مهاجرسرا کلا 9 نفر برای 2014 باید سفرنامه آمریکا بنویسند؟!
آقای مدیر لطف میکنید بگید سفر نامه رو از کجا باید بخونیم

http://www.mohajersara.com/thread-6926.html
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، janatirad
دوستان فرودگاه فرانفورک چه جوری هستش همه میگن اونجا خیلی بزرگه گم نشی راستش من یکم ترسیدم اگر کسی میتونه در مورد فرودگاه توضیح بده
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
پاسخ
تشکر کنندگان: babak12 ، jojo_hami
میشه بگین کجا مراحل و سایت پرداحت 165 $ را نوشته؟پیداش نمی کنم!!
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-12 ساعت 01:15)p.arsa نوشته:  سلام به دوستان گرامی
من حدود 2 هفته دیگه با پرواز قطری میرم پورتلند
کسی اونجا رفته؟؟؟؟
شما برو یه ارزیابی داشته باش Smile، ایشالله ما 3 ژانویه اونجاییم. میتونی از اطلاعات اطاق گفتگوی پرتلند هم استفاده کنی:
http://www.mohajersara.com/thread-5911-page-17.html
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-14 ساعت 16:46)zzarin نوشته:  دوستان فرودگاه فرانفورک چه جوری هستش همه میگن اونجا خیلی بزرگه گم نشی راستش من یکم ترسیدم اگر کسی میتونه در مورد فرودگاه توضیح بده

سلام دوست من
فرودگاه كه ترس نداره Big Grin
ميتونين يه سري اطلاعات كلي و نقشه فرودگاه رو در اينجا و اينجا پيدا كنين.
اميدوارم مفيد باشه.
من خودم ايشالا 30 نوامبر يه توقف 7 ساعته اونجا خواهم داشت!
شاد باشين.
پاسخ
تشکر کنندگان: babak12 ، HERMES7 ، ofrfar ، alitab ، قصه گو ، gema ، A_A
سلام بعد از دریافت ویزا میشه وارد امریکا شد و 2هفته بعد برگشت گرین کارت رو به ادرسی که دادیم در همون ایالت پست کنند و بعد اشنایی که اونجا داریم واسمون پست کنه ایران؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-14 ساعت 18:13)alireza.moazini نوشته:  سلام بعد از دریافت ویزا میشه وارد آمریکا شد و 2هفته بعد برگشت گرین کارت رو به ادرسی که دادیم در همون ایالت پست کنند و بعد اشنایی که اونجا داریم واسمون پست کنه ایران؟

بله میشه؛ اما دو تا نکته رو مده نظر داشته باشید:
1- اگر می خواین بیشتر از شش ماه بیرون از آمریکا باشید، حتما پاس سفید بگیرید.
2- من در مورد اینکه گرین کارتتون براتون با پست ارسال بشه خیلی موافق نیستم. مگر اینکه مشخصاً با دی اچ ال براتون ارسال بشه که درایران هم خود دی اچ ال تحویلتون بده.

شاد باشید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
پاسخ
تشکر کنندگان: ofrfar ، alitab ، m.sabet ، reza_norouzi ، farshad varaste ، قصه گو ، gema ، lida55 ، A_A
سلام دوستان
اين لينك سفرنامه من هست
سوالي بود در خدمتيم
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
پاسخ
(2014-10-14 ساعت 00:39)tenese نوشته:  
(2014-10-13 ساعت 12:05)p.arsa نوشته:  سلام دوستان
ممنون میشم تجربیات و اطلاعاتتون رو در مورد بردن ادویه جات،زعفران و سبزی خشک بگید!
اگه ببرم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟

ما ادویه های مختلف بردیم به اضافه سبزی خشک زعفران زرشک پسته و بادام و ایرادی هم نگرفتند ولی اینجا همه چیز هست به جز زعفران و البته پسته ایران هم خوشمزه تر هست اگر مشکل وزن ندارید همراهتون بیارید ولی لگر محدودیت دارید به نظر من زعفران پسته و کشک رو در اولویت بذارید

ورود ما از فرودگاه لس انجلس اجیل 4 مغز و تخمه و ادویه همه جورش حتی پودر لیمو عمانی همرام بود پرسید میوه داری همرات گفتم نه گفت به سلامت Sad
شماره کیس : 2014AS00005XXX
تاریخ فرستادن فرم ها : June,16 ,2014
روش فرستادن فرم ها : TNT Courier
تاریخ کارنت شدن کیس : Feb,2014
نامه دوم : Feb.,12,2014
تاریخ مصاحبه : هفته آخر آوریل
سفارت : آنکارا بود فرستادن ایروان
تاریخ گرفتن ویزا : آوریل 2014 یک ضرب Big Grin
تاریخ ورود به آمریکا : تاقبل از اکتبر 2014
مقصد نهایی : احتمال زیاد کالیفرنیا
پاسخ
(2014-10-14 ساعت 22:10)عسلبانو نوشته:  
(2014-10-14 ساعت 00:39)tenese نوشته:  
(2014-10-13 ساعت 12:05)p.arsa نوشته:  سلام دوستان
ممنون میشم تجربیات و اطلاعاتتون رو در مورد بردن ادویه جات،زعفران و سبزی خشک بگید!
اگه ببرم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟

ما ادویه های مختلف بردیم به اضافه سبزی خشک زعفران زرشک پسته و بادام و ایرادی هم نگرفتند ولی اینجا همه چیز هست به جز زعفران و البته پسته ایران هم خوشمزه تر هست اگر مشکل وزن ندارید همراهتون بیارید ولی لگر محدودیت دارید به نظر من زعفران پسته و کشک رو در اولویت بذارید

ورود ما از فرودگاه لس انجلس اجیل 4 مغز و تخمه و ادویه همه جورش حتی پودر لیمو عمانی همرام بود پرسید میوه داری همرات گفتم نه گفت به سلامت Sad
ورود از فرودگاه سیاتل. گفت "خوراکی" چی دارین منم لیستی که قبلا تهیه کرده بودم رو بهش دادم گفت بفرمایید خوش اومدید
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، reza_norouzi ، زری وحدتی ، قصه گو ، gema ، behdadK ، jojo_hami ، lida55 ، Mirhosseini ، A_A
(2014-10-14 ساعت 16:46)zzarin نوشته:  دوستان فرودگاه فرانفورک چه جوری هستش همه میگن اونجا خیلی بزرگه گم نشی راستش من یکم ترسیدم اگر کسی میتونه در مورد فرودگاه توضیح بده

دوست عزیز فرودگاه فرانکفورت خیلی بزرگه ولی شما کارت پروازت تو دستتو باشه با اون راحت می تونید پیدا کنید چون گیت امریکا zداره واخرین بخش فرودگاه هست مثلا z25اگه باشه شما با نگاه کردن به تابلو ها وارد بخش zمی شید بعدش گیت 25 رو پیدا می کنید تابلوها خوب راهنمایی می کنند نگران نباشید تصورش بکنید که من با دو تا بچه تونستم گیت خودمو راحت پیدا کنم فقط مسیرش طولانیه.
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، aaraam ، reza_norouzi ، janatirad ، lida55 ، A_A
آقا فرشاد درست مي فرمايند.تو فرودگاه سياتل همونطور كه قبلاً گفتم يه مترجم همراهمون بود كما اينكه نيازي نداشتيم، اما دوستانه همراهمون بود!! خلاصه اينكه هيچ جا هيچ نيازي به ترجمه نبود، مگر آن جايي كه خانم پليسه يه كلمه ي خارجكي گفت كه تا حالا نشنيده بوديم، بعد مترجم گفت داره ميگه ليمو عماني؟!؟!
گز، اعم از آردي و لقمه اي با درصد بالا مناسب واسه سوغات براي اسپانسر! سبزي خورشتي سرخ شده، سبزي خشك ، تخمه هندوانه پخته ، بادام و فندق و پسته ي بو داده ، زعفران حدود بيست بسته و همه هم يك جا. چيزهاي بي خطري اورده بودم، و با اعلام قبلي ديگه كسي چمدون ها رو باز نكرد.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: aaraam ، gema ، behjat ، reza_norouzi ، حاجی واشنگتن ، jojo_hami ، janatirad ، lida55 ، Mirhosseini ، A_A
آقا بهداد عزيز، يادش به خير پارسال! وقتي مي خواستم واسه مصاحبه برم ابوظبي، گفتم بر مي گردم و يه سفرنامه ي توپ مي نويسم، گذشته از اينكه كليرنس حسابي حالمون رو گرفت، هرچي سفر نامه خوندم ديدم همه مثل همه و همه مثل همون چيزيه كه من مي خوام بنويسم.گفتم باشه بذار واسه ويزا كه رفتيم اونوقت يه سفر نامه ي توپ با خيال راحت مي نويسم.رفتيم و بر گشتيم ديدم من كه گزارش لحظه به لحظه دادم، ديگه سفرنامه واسه چي؟ بذار وقتي رسيدم آمريكا ديگه حتماً يه سفر نامه ي توپ مي نويسم ، چون حتماً اين يكي متفاوته!! الان هشت هفته است كه پام رسيده به آمريكا ولي باز هم مي گم نه بذار وقتي كار پيدا كردم ديگه حتماً يه سفرنامه ي توپ و كامل و جامع مي نويسم!! خلاصه اينكه هنوز اون شنبه ي معروف از راه نرسيده! آخه همه ي ما كه اينجاييم داريم گزارش لحظه به لحظه ميديم.
ولي از شنبه، قول ميدم......
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: babak12 ، HERMES7 ، behdadK ، gema ، eagla ، behjat ، jojo_hami ، adonis2006 ، alitab ، lida55 ، آلیس-1980 ، A_A

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان