موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
شما که بسیار در حق همه بچه ها لطف کردید. حتی همین ها رو هم ببری اونجا کپی پیست کنی من یکی ممنون میشم.
حقیقت اینه که سفرنامه ها نسخه کامل و خلاصه شده تاپیک های سفر هست.
من سفرنامه ابوظبی رو اول میخونم وقت داشتم تاپیک سفر رو و چند مورد جدید اونجا پیدا میکنم. هرچند که تقریبا هر چه در سفرنامه هست در تاپیک سفر هم هست. مطمئن باشید به جز من و یکی دو نفر دیگه از 2015 هیچ شخصی را پیدا نمیکنید که این تاپیک سفر به آمریکا رو کامل بخونه هر چند که نکات زیبا و کاملی داخلش نوشته شده باشه اما دهها و یا حتی صدها نفر تاپیک سفرنامه آمریکا رو میخونند و از اون استفاده میکنند.
بی صبرانه منتظریم. ضمنا سفرنامه آمریکا به نظر من خیلی متنوع تر از سفرنامه ابوظبی و ترکیه و ایروانه چون مقصد متفاوت و هواپیمایی متفاوت تجربه های متفاوت به همراه داره ولی همه در یک تاپیک هستند. سفرنامه های 2012 عالی بود 2013 ای ها کمتر ولی باز هم خیلی خوب بود . امیدوارم 2014 ای ها روالش تغییر کنه و حداقل به پای 2013 برسه
یه تشکر از رامین جان هم اینجا دارم به خاطر سفرنامه شون
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
راستی همسر بنده از الان شرط کرده که سبزی سرخ کرده باخودش میخواد بیاره. هر چه من میگم که بابا مگر چند بار قورمه سبزی میتونی باهاش درست کنی قبول نمیکنه.
شنیده بودم سرخ کرده اش رو گیر میدن. هیچ چیزی نگفتن؟ 20-30 ساعت چطوری خراب نشد تو راه؟
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
بهداد جان خوش به حالت! بنظرم اگه میتونی یخ خشک پیدا کن و با اون بیارشون .
یخ خشک تو پرواز ها مجازه.
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،من یک سوال فوری دارم . این پول 165 دلار حتما باید اینترنتی پرداخت بشه ؟ نمی تونیم در فرودگاه این مبلغ رو بدهیم ؟
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-15 ساعت 21:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-15 ساعت 21:28 توسط iris.)
سلام سلام
من الان سن خوزه هستم تازه دیشب به وقت اینجا رسیدم
چه هوایی داره معتدل و خنک
من با پرواز قطری تهران - قطر- شیکاگو- سن خوزه اومدم
پرواز قطر عالی بود
فرودگاه شیکاگو موفع ورود ویزاها را که چک میکنند گفت اول ساکت را بردار و بعد برو برای کارای مهاجرتیت ، برای کارای مهاجرتی دو نفر جلوم بودند و 10 دقیقه بعد صدام زد آدرسم را تغییر دادم و اپضا و اثر انگشت گرفت و گفت از طریق سایت پیگیری کن تا یک ماه دیگه گرین کارتت میاد
بعد رفتیم ساکارا از گمرکشون رد کردم من چیزی نداشتم فقط لباس
خوراکی عسل،حلوارده، یه بسته زعفران کوچک همین
که چیزی نگفت
پول هم من کمی بیشتر از 10000$ داشتم که اونم زدم کمتر دارم و نخواست هم بشمارم
فرودگاه شیکاگو عالی بود و بزرگ و قشنگ
مثل فیلماشونه
من سر فرصت سفرنامه یو اس هم براتون می ذارم
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من واسه اوایل آذر ماه ( اواخر نوامبر ) می خواهم بروم هیوستون
چه جوری از اینجا می تونم هم خونه پیدا کنم و بروم پیشش ؟؟؟
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من رفتم بانک chase برام حساب باز نکرد گفت یه آی دی کارتی که توش آدرس باشه میخواد از کشورت منم کارت ملی نبردم اگر بود برام باز می کرد
بچه هایی که حساب باز کردید کدوم بانک ها رفتید
من اصلا گوشام هیچی نمی شنوه
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-15 ساعت 13:11)behdadK نوشته: راستی همسر بنده از الان شرط کرده که سبزی سرخ کرده باخودش میخواد بیاره. هر چه من میگم که بابا مگر چند بار قورمه سبزی میتونی باهاش درست کنی قبول نمیکنه.
شنیده بودم سرخ کرده اش رو گیر میدن. هیچ چیزی نگفتن؟ 20-30 ساعت چطوری خراب نشد تو راه؟
سلام
یک مدل سبزی شهروند داره نوشته سرخ شده بدون نیاز به یخچال تا قبل از باز کردن از آن ها بیار طعمش هم بد نیست
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست