کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
شما که بسیار در حق همه بچه ها لطف کردید. حتی همین ها رو هم ببری اونجا کپی پیست کنی من یکی ممنون میشم.
حقیقت اینه که سفرنامه ها نسخه کامل و خلاصه شده تاپیک های سفر هست.
من سفرنامه ابوظبی رو اول میخونم وقت داشتم تاپیک سفر رو و چند مورد جدید اونجا پیدا میکنم. هرچند که تقریبا هر چه در سفرنامه هست در تاپیک سفر هم هست. مطمئن باشید به جز من و یکی دو نفر دیگه از 2015 هیچ شخصی را پیدا نمیکنید که این تاپیک سفر به آمریکا رو کامل بخونه هر چند که نکات زیبا و کاملی داخلش نوشته شده باشه اما دهها و یا حتی صدها نفر تاپیک سفرنامه آمریکا رو میخونند و از اون استفاده میکنند.

بی صبرانه منتظریم. ضمنا سفرنامه آمریکا به نظر من خیلی متنوع تر از سفرنامه ابوظبی و ترکیه و ایروانه چون مقصد متفاوت و هواپیمایی متفاوت تجربه های متفاوت به همراه داره ولی همه در یک تاپیک هستند. سفرنامه های 2012 عالی بود 2013 ای ها کمتر ولی باز هم خیلی خوب بود . امیدوارم 2014 ای ها روالش تغییر کنه و حداقل به پای 2013 برسه
یه تشکر از رامین جان هم اینجا دارم به خاطر سفرنامه شون
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: HERMES7 ، aghamilad ، gema ، قصه گو ، farshad varaste ، lida55 ، آلیس-1980 ، rbrb-2015
راستی همسر بنده از الان شرط کرده که سبزی سرخ کرده باخودش میخواد بیاره. هر چه من میگم که بابا مگر چند بار قورمه سبزی میتونی باهاش درست کنی قبول نمیکنه.
شنیده بودم سرخ کرده اش رو گیر میدن. هیچ چیزی نگفتن؟ 20-30 ساعت چطوری خراب نشد تو راه؟
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: HERMES7 ، r.bazargan ، قصه گو ، آلیس-1980
بهداد جان خوش به حالت! بنظرم اگه میتونی یخ خشک پیدا کن و با اون بیارشون .
یخ خشک تو پرواز ها مجازه.
پاسخ
تشکر کنندگان: behdadK ، قصه گو ، janatirad ، آلیس-1980
(2014-10-15 ساعت 11:54)قصه گو نوشته:  گز، اعم از آردي و لقمه اي با درصد بالا مناسب واسه سوغات براي اسپانسر! سبزي خورشتي سرخ شده، سبزي خشك ، تخمه هندوانه پخته ، بادام و فندق و پسته ي بو داده ، زعفران حدود بيست بسته و همه هم يك جا. چيزهاي بي خطري اورده بودم، و با اعلام قبلي ديگه كسي چمدون ها رو باز نكرد.

دوست عزیز بیست بسته زعفران اونوقت چند گرمی بود ؟؟؟
بالاخره ارز مسافرتی رو هم امروز گرفتیم
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
تشکر کنندگان: r.bazargan ، behjat ، قصه گو ، lida55 ، آلیس-1980 ، A_A
(2014-10-15 ساعت 13:11)behdadK نوشته:  راستی همسر بنده از الان شرط کرده که سبزی سرخ کرده باخودش میخواد بیاره. هر چه من میگم که بابا مگر چند بار قورمه سبزی میتونی باهاش درست کنی قبول نمیکنه.
شنیده بودم سرخ کرده اش رو گیر میدن. هیچ چیزی نگفتن؟ 20-30 ساعت چطوری خراب نشد تو راه؟

چرا اونجا که همه نوع سبزی داره تازه شما می تونید از اونها استفاده کنید
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
پاسخ
تشکر کنندگان: behdadK ، jojo_hami ، قصه گو ، آلیس-1980
منم همین رو میگمBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، janatirad ، آلیس-1980
(2014-10-15 ساعت 11:06)ata.bz نوشته:  
(2014-10-14 ساعت 16:46)zzarin نوشته:  دوستان فرودگاه فرانفورک چه جوری هستش همه میگن اونجا خیلی بزرگه گم نشی راستش من یکم ترسیدم اگر کسی میتونه در مورد فرودگاه توضیح بده

دوست عزیز فرودگاه فرانکفورت خیلی بزرگه ولی شما کارت پروازت تو دستتو باشه با اون راحت می تونید پیدا کنید چون گیت آمریکا zداره واخرین بخش فرودگاه هست مثلا z25اگه باشه شما با نگاه کردن به تابلو ها وارد بخش zمی شید بعدش گیت 25 رو پیدا می کنید تابلوها خوب راهنمایی می کنند نگران نباشید تصورش بکنید که من با دو تا بچه تونستم گیت خودمو راحت پیدا کنم فقط مسیرش طولانیه.

امروز نقشه داخلی فرودگاه فرانفورت رو از سایتش گرفتم خیلی خیالم راحت شد
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، قصه گو ، alitab ، farshad varaste ، lida55
(2014-10-15 ساعت 11:06)ata.bz نوشته:  
(2014-10-14 ساعت 16:46)zzarin نوشته:  دوستان فرودگاه فرانفورک چه جوری هستش همه میگن اونجا خیلی بزرگه گم نشی راستش من یکم ترسیدم اگر کسی میتونه در مورد فرودگاه توضیح بده

دوست عزیز فرودگاه فرانکفورت خیلی بزرگه ولی شما کارت پروازت تو دستتو باشه با اون راحت می تونید پیدا کنید چون گیت آمریکا zداره واخرین بخش فرودگاه هست مثلا z25اگه باشه شما با نگاه کردن به تابلو ها وارد بخش zمی شید بعدش گیت 25 رو پیدا می کنید تابلوها خوب راهنمایی می کنند نگران نباشید تصورش بکنید که من با دو تا بچه تونستم گیت خودمو راحت پیدا کنم فقط مسیرش طولانیه.

مرسی الان با توضیحات شما از روی نقشه مسیر رو کامل پیدا کردم ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، قصه گو
سلام،من یک سوال فوری دارم . این پول 165 دلار حتما باید اینترنتی پرداخت بشه ؟ نمی تونیم در فرودگاه این مبلغ رو بدهیم ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، behjat ، قصه گو
(2014-10-15 ساعت 17:27)estanfordbineh نوشته:  سلام،من یک سوال فوری دارم . این پول 165 دلار حتما باید اینترنتی پرداخت بشه ؟ نمی تونیم در فرودگاه این مبلغ رو بدهیم ؟

اره حتما بایستی پس از ساخت اکانت انلاین پرداخت کنید
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
(2014-10-15 ساعت 17:27)estanfordbineh نوشته:  سلام،من یک سوال فوری دارم . این پول 165 دلار حتما باید اینترنتی پرداخت بشه ؟ نمی تونیم در فرودگاه این مبلغ رو بدهیم ؟

حتما اینترنتی
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، jojo_hami
سلام سلام
من الان سن خوزه هستم تازه دیشب به وقت اینجا رسیدم
چه هوایی داره معتدل و خنک
من با پرواز قطری تهران - قطر- شیکاگو- سن خوزه اومدم
پرواز قطر عالی بود
فرودگاه شیکاگو موفع ورود ویزاها را که چک میکنند گفت اول ساکت را بردار و بعد برو برای کارای مهاجرتیت ، برای کارای مهاجرتی دو نفر جلوم بودند و 10 دقیقه بعد صدام زد آدرسم را تغییر دادم و اپضا و اثر انگشت گرفت و گفت از طریق سایت پیگیری کن تا یک ماه دیگه گرین کارتت میاد
بعد رفتیم ساکارا از گمرکشون رد کردم من چیزی نداشتم فقط لباس
خوراکی عسل،حلوارده، یه بسته زعفران کوچک همین
که چیزی نگفت
پول هم من کمی بیشتر از 10000$ داشتم که اونم زدم کمتر دارم و نخواست هم بشمارم

فرودگاه شیکاگو عالی بود و بزرگ و قشنگ
مثل فیلماشونه
من سر فرصت سفرنامه یو اس هم براتون می ذارم
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
تشکر کنندگان: aghamilad ، gema ، behjat ، قصه گو ، jojo_hami ، alitab ، janatirad ، lida55 ، rbrb-2015 ، A_A
سلام دوستان
من واسه اوایل آذر ماه ( اواخر نوامبر ) می خواهم بروم هیوستون
چه جوری از اینجا می تونم هم خونه پیدا کنم و بروم پیشش ؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، alitab
بچه ها من رفتم بانک chase برام حساب باز نکرد گفت یه آی دی کارتی که توش آدرس باشه میخواد از کشورت منم کارت ملی نبردم اگر بود برام باز می کرد
بچه هایی که حساب باز کردید کدوم بانک ها رفتید
من اصلا گوشام هیچی نمی شنوه
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، jojo_hami ، farshad varaste ، lida55 ، Mirhosseini ، rbrb-2015 ، A_A
(2014-10-15 ساعت 13:11)behdadK نوشته:  راستی همسر بنده از الان شرط کرده که سبزی سرخ کرده باخودش میخواد بیاره. هر چه من میگم که بابا مگر چند بار قورمه سبزی میتونی باهاش درست کنی قبول نمیکنه.
سلام
یک مدل سبزی شهروند داره نوشته سرخ شده بدون نیاز به یخچال تا قبل از باز کردن از آن ها بیار طعمش هم بد نیست
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، jojo_hami ، farshad varaste ، gema ، lida55 ، آلیس-1980 ، pari pariaaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان