کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-10-15 ساعت 23:32)iris نوشته:  بچه ها من رفتم بانک chase برام حساب باز نکرد گفت یه آی دی کارتی که توش آدرس باشه میخواد از کشورت منم کارت ملی نبردم اگر بود برام باز می کرد
بچه هایی که حساب باز کردید کدوم بانک ها رفتید
من اصلا گوشام هیچی نمی شنوه

ما رفتیم بانک ولز فارگو اونجا برامون حساب باز کردند و وقتی سوشال را گرفتیم هم بهمون سکیورد کردیت کارت دادن.
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، iris ، gema ، janatirad ، lida55 ، آلیس-1980 ، A_A
(2014-10-15 ساعت 14:38)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-10-15 ساعت 11:54)قصه گو نوشته:  گز، اعم از آردي و لقمه اي با درصد بالا مناسب واسه سوغات براي اسپانسر! سبزي خورشتي سرخ شده، سبزي خشك ، تخمه هندوانه پخته ، بادام و فندق و پسته ي بو داده ، زعفران حدود بيست بسته و همه هم يك جا. چيزهاي بي خطري اورده بودم، و با اعلام قبلي ديگه كسي چمدون ها رو باز نكرد.

دوست عزیز بیست بسته زعفران اونوقت چند گرمی بود ؟؟؟
بالاخره ارز مسافرتی رو هم امروز گرفتیم

سلام دوست عزیز
ارز مسافرتی رو از کدوم بانک گرفتید؟ من واسه 22 نوامبر بلیط ترکیش گرفتم برا هیوستون. ما هم میتونیم بگیریم؟
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-16 ساعت 03:04)mehdi2014 نوشته:  
(2014-10-15 ساعت 14:38)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-10-15 ساعت 11:54)قصه گو نوشته:  گز، اعم از آردي و لقمه اي با درصد بالا مناسب واسه سوغات براي اسپانسر! سبزي خورشتي سرخ شده، سبزي خشك ، تخمه هندوانه پخته ، بادام و فندق و پسته ي بو داده ، زعفران حدود بيست بسته و همه هم يك جا. چيزهاي بي خطري اورده بودم، و با اعلام قبلي ديگه كسي چمدون ها رو باز نكرد.

دوست عزیز بیست بسته زعفران اونوقت چند گرمی بود ؟؟؟
بالاخره ارز مسافرتی رو هم امروز گرفتیم

سلام دوست عزیز
ارز مسافرتی رو از کدوم بانک گرفتید؟ من واسه 22 نوامبر بلیط ترکیش گرفتم برا هیوستون. ما هم میتونیم بگیریم؟

بانک ملت گرفتم چرا که نه شما هم میتونید بگیرید
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، alitab ، lida55
پس چرا به ما گفتند چون مقصدتون امریکاست ارز مسافرتی بهتون تعلق نمیگیره ؟ Sad

دوستان ما 3 روز پیش وارد کالیفرنیا شدیم و مهمان هستیم بدون سوشال نتونستیم تلفن بخریم و فقط بانک ولز فارگو برامون حساب باز کرد اداره سوشال هم رفتیم که گفتند باید صبر کنید گرین کارت بیاد حالا کسی هست قبل از سوشالش گرین کارتش اومده باشه ؟ این طبیعیه ایا ؟
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، alitab ، lida55 ، آلیس-1980 ، Mirhosseini
دوستان سایت uscis پسوردمو نمیشناسه چکار کنم ؟ قبل از امدن تا مرحله پرداخت ثبت نام کردم که بیام اینجا فقط پرداخت کنم یه هفته پیش اینکارو انجام دادم هنوز یک ماه نشده . حالا دوباره ثبت نام کنم ؟
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، آلیس-1980
ندا جون سلام، خوش آمدي.ما هم گرين كارتمون زودتر اومد، البته سوشال به ما گفت بعد از سه هفته ي كاري پيگيري كنيد، كه چون كلا اطلاعاتي از ما تو سيستم ثبت نشده بود، بعد از سه هفته درخواست مجدد داديم.
من ارز مسافرتي رو واسه سفر دوم به دوبي گرفتم. ديگه اين بار دستمون تو جيب خودمون بي منت دولت واسه پونصد تومن مابه التفاوت اومديم!!
كيمياي عزيز همون بسته زعفرون هاي سي تومني توي بازار رو مي گم . فكر كنم يه مثقالي ان.اينجا زعفرون اسپانيا مده!! كه ميگن تقلب توش نيست.
بهداد عزيز باور نمي كني سبزي ها تا رسيديم خونه هنوز نيمه منجمد بودند.دقيقه ي آخر گذاشتيم تو چمدون، يعني يه ربع مونده به دوازده شب كه راه بيوفتيم سمت فرودگاه و پرواز پنج صبح و الي آخر!! هيچي سبزي خونگي نميشه ، يه جورايي نوستالژيه!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
(2014-10-16 ساعت 02:20)atriana نوشته:  
(2014-10-15 ساعت 23:32)iris نوشته:  بچه ها من رفتم بانک chase برام حساب باز نکرد گفت یه آی دی کارتی که توش آدرس باشه میخواد از کشورت منم کارت ملی نبردم اگر بود برام باز می کرد

ما رفتیم بانک ولز فارگو اونجا برامون حساب باز کردند و وقتی سوشال را گرفتیم هم بهمون سکیورد کردیت کارت دادن.

مرسی ولز فارگو نزدیکمه 20 دقیقه پیاده روی و تاکسی 8 دقیقه، تو سایتش دیدم فارسی هم صحبت می کنند
حالا فردا میرم اول american bank بعد اگر باز نکرد میرم wells fargo

بچه ها خط موبایل چی بخریم
یعنی توریست ها که میان یو اس موبایل اعتباری نمی تونند بخرند؟
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، nedali
(2014-10-16 ساعت 10:32)قصه گو نوشته:  ندا جون سلام، خوش آمدي.ما هم گرين كارتمون زودتر اومد، البته سوشال به ما گفت بعد از سه هفته ي كاري پيگيري كنيد، كه چون كلا اطلاعاتي از ما تو سيستم ثبت نشده بود، بعد از سه هفته درخواست مجدد داديم.
من ارز مسافرتي رو واسه سفر دوم به دوبي گرفتم. ديگه اين بار دستمون تو جيب خودمون بي منت دولت واسه پونصد تومن مابه التفاوت اومديم!!
كيمياي عزيز همون بسته زعفرون هاي سي تومني توي بازار رو مي گم . فكر كنم يه مثقالي ان.اينجا زعفرون اسپانيا مده!! كه ميگن تقلب توش نيست.
بهداد عزيز باور نمي كني سبزي ها تا رسيديم خونه هنوز نيمه منجمد بودند.دقيقه ي آخر گذاشتيم تو چمدون، يعني يه ربع مونده به دوازده شب كه راه بيوفتيم سمت فرودگاه و پرواز پنج صبح و الي آخر!! هيچي سبزي خونگي نميشه ، يه جورايي نوستالژيه!

به نظرم کار خوبی کردید منم اگر میدونستم ایراد نمی گیرند اورده بودم
تا ادم جا بیفته خیلی خوبه این چیزا را با خودش بیاره
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو
(2014-10-16 ساعت 11:21)iris نوشته:  

مرسی ولز فارگو نزدیکمه 20 دقیقه پیاده روی و تاکسی 8 دقیقه، تو سایتش دیدم فارسی هم صحبت می کنند

سیم کارت وشارژ h2o wireless بخرید بدون نیاز به کارت وغیره. آنلاین فعال کنید 35 دلار که 30 دلار شارژ داره و عالی کار میکنه برای 1 ماه تماس نامحدود داخل امریکا و 500 مگ دیتا و اینترنت. از سون ایلون قابل تهیه است. موفق باشید
2014
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، iris ، yasejavan ، alitab ، قصه گو ، aaraam

بانک golden1
2014
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، aaraam
(2014-10-16 ساعت 09:25)nedali نوشته:  پس چرا به ما گفتند چون مقصدتون آمریکاست ارز مسافرتی بهتون تعلق نمیگیره ؟ Sad

دوستان ما 3 روز پیش وارد کالیفرنیا شدیم و مهمان هستیم بدون سوشال نتونستیم تلفن بخریم و فقط بانک ولز فارگو برامون حساب باز کرد اداره سوشال هم رفتیم که گفتند باید صبر کنید گرین کارت بیاد حالا کسی هست قبل از سوشالش گرین کارتش اومده باشه ؟ این طبیعیه ایا ؟
ما روز دوم ورودمون رفتیم و برای سوشال اقدام کردیم که یک هفته بعد بدستمون رسید. البته ما تو لس آنجلس هستیم و به اداره واقع در خیابان Van nuys رفتیم
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
پاسخ
تشکر کنندگان: eagla ، قصه گو ، nedali
(2014-10-16 ساعت 11:21)iris نوشته:  بچه ها خط موبایل چی بخریم

سلام دوست من
اين تاپيك رو مطالعه كنين.
شاد باشين.
پاسخ
تشکر کنندگان: ofrfar ، iris ، قصه گو
(2014-10-16 ساعت 11:29)ozbekar نوشته:  
(2014-10-16 ساعت 11:21)iris نوشته:  

سیم کارت وشارژ h2o wireless بخرید بدون نیاز به کارت وغیره. آنلاین فعال کنید 35 دلار که 30 دلار شارژ داره و عالی کار میکنه برای 1 ماه تماس نامحدود داخل آمریکا و 500 مگ دیتا و اینترنت. از سون ایلون قابل تهیه است. موفق باشید

سون ایلون را به انگلیسی بنویسید لطفا 7 چی ، بعد فروشگاهه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami
توی گوگل h2o را سرچ کردم دو تا مرکز فروشش نزدیکم اومد مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان: ali3875
(2014-10-16 ساعت 13:47)iris نوشته:  توی گوگل h2o را سرچ کردم دو تا مرکز فروشش نزدیکم اومد مرسی
سیم کارت مترو هم میتونید بخرید اونم بد نیست
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: iris ، قصه گو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان