کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-10-18 ساعت 02:00)nedali نوشته:  
(2014-10-17 ساعت 07:58)ali3875 نوشته:  [quote='KIMIA2005' pid='557534' dateline='1413472044']
دوستان کسی جریمه اضافه بار واسه ایر لاین قطری نصیبش شده ؟؟
قطری رو نمیدونم ولی من بابت 18 کیلو اضافه بار در فرودگاه سانفرانسیسکو 125 دلار به امارات پرداخت کردمSad
[/qu
منم با پرواز ترکیش با 17 کیلو بار اضافه شایدم بیشتر تو فرودگاه مشهد 550 تومن جریمه شدم Cool
ما اضافه بار داشتیم و گفت از بیست و سه تا سی وسه کیلو برای هربسته باید 65 تا بدی منم چمدونهام رو سبک کردم و شرح مفصلشم تو سفرنامم نوشتم
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، nedali ، aaraam ، gema ، Sam2014 ، قصه گو ، A_A
سلام 19 اذر پرواز الاتحاد گرفتم(لس انجلس) نفری 3.600 نمیدونم مناسب گرفتم یا نه
تعداد کیس 3 تاریخ مصاحبه 4 فوریه ابوظبی نفر اصلی خانم مقصد اورنج کانتی
پاسخ
تشکر کنندگان: aaraam ، jojo_hami ، آلیس-1980 ، قصه گو
(2014-10-18 ساعت 10:53)kingpoor2002@gmail.com نوشته:  سلام 19 اذر پرواز الاتحاد گرفتم(لس انجلس) نفری 3.600 نمیدونم مناسب گرفتم یا نه
دزود بر شما .
یک طرفه یا دو طرفه ؟
اگر فقط رفت باشه یه مثقال گرون گرفتید که اصلاً قابل توجه نیست ..
[عکس: 03016723882197476476.jpg]
ولی اگر رفت و برگشت گرفتید که فوق العاده ست .Wink
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، eagla ، jojo_hami ، قصه گو ، A_A
(2014-10-18 ساعت 13:39)Sam2014 نوشته:  
(2014-10-18 ساعت 10:53)kingpoor2002@gmail.com نوشته:  سلام 19 اذر پرواز الاتحاد گرفتم(لس انجلس) نفری 3.600 نمیدونم مناسب گرفتم یا نه
دزود بر شما .
یک طرفه یا دو طرفه ؟
اگر فقط رفت باشه یه مثقال گرون گرفتید که اصلاً قابل توجه نیست ..
[عکس: 03016723882197476476.jpg]
ولی اگر رفت و برگشت گرفتید که فوق العاده ست .Wink

می شه لطفا آدرس سایتی که این قیمتها رو داده بزارین؟
پاسخ
تشکر کنندگان: aaraam ، قصه گو
دوست عزیز رفت و برگشت گرفتم
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam2014 ، قصه گو
(2014-10-18 ساعت 15:06)kingpoor2002@gmail.com نوشته:  دوست عزیز رفت و برگشت گرفتم

خیلی خوب گرفتید ، کن لیف تانزا گرفتم 4200
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو
راستی ارز مسافرتی به ما تعلق میگیره یا نه
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو
دوستان من چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید
1- پاک زرد رو توی آلمان ازم میگیرن یا سانفراسیسکو
2- آیا بدون گرین کارت اگر پارتی داشته بام میتونم کار پیدا کنم
3- چند روز بد باید برای اقدام همسرم برم اداره مهاجرت
4- من زبانم متوسط هستش خودم تنها برم اداره مهاجرت مشکلی پیش نمیاد یا دایی جان هم رو با خودم ببرم
5- دوستانی که الان سانفراسیسکو هستید هوا چطوره
6- ارز دولتی رو توی فرودگاه اقدام کنم راحت تر هستم یا قبلا پولش رو بریزم همین طور برای عوارض خروج
7- فکر میکنید چند ساعت زودتر از پرواز فرودگاه باشم
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، قصه گو
بسته به حال متصدی بانک داره. بعضی جاها گیر میدن چون آمریکاست!! یا چون اقامت دائمه! نمیشه. بعضی جاها هم هست که در کمال تعجب فیش میدن!
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam2014 ، آلیس-1980 ، قصه گو ، A_A
(2014-10-18 ساعت 15:27)kingpoor2002@gmail.com نوشته:  راستی ارز مسافرتی به ما تعلق میگیره یا نه

اگه اشتباه نكنم بايد تعلق بگيره
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam2014 ، قصه گو ، A_A
من 2 آبان پرواز دارم الان اقدام کنم میتونم ارز رو بگیرم یا نه روز پرواز بعد از گرفتن کارت پرواز
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، قصه گو
(2014-10-18 ساعت 15:41)zzarin نوشته:  من 2 آبان پرواز دارم الان اقدام کنم میتونم ارز رو بگیرم یا نه روز پرواز بعد از گرفتن کارت پرواز
سلام دوست عزیز به سلامتی و انشالله سفر بی خطر باشه
شما برای گرفتن ارز مسافرتی باید حتما قبل از روز پرواز (الان هم میتونید) باید به یکی از شعب سه بانک سامان ملت و یا ملی مراجعه کنید و با بردن اصل پاسپورت و اصل بلیط که مهر آژانس خورده و فیش عوارض خروج از کشور و شناسنامه و کارت ملی بروید و فرم های مربوطه را پر کرده و مبلغ را واریز میکنید و به شما یک حواله میدند و ان حواله را روزه پرواز میبرید نزده شعبه همون بانک در فرودگاه و حواله را تحویل داده و ارزرا میگرید به همین راحتی
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب Smile / مقصد : فعلا اوکلاهاما
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam2014 ، babak12 ، jojo_hami ، حاجی واشنگتن ، آلیس-1980 ، قصه گو ، A_A
(2014-10-18 ساعت 15:41)zzarin نوشته:  من 2 آبان پرواز دارم الان اقدام کنم میتونم ارز رو بگیرم یا نه روز پرواز بعد از گرفتن کارت پرواز
درود بر شما
همین حالا اقدام کنید . روز پرواز نی می شد Tongue
شما الان پول می دهید حواله ارز را از بانک ملت (یا سامان - البته سامان یورو تحویل می ده ) تحویل می گیرید و انشاله روز پرواز بعد از تحویل بار ، دریافت کارت سوارشدن به هواپیما و گذر از کنترل پاسپورت تشریف می برید با پله برقی یک طبقه پایین تر و خود سبزی را دریافت می کنید .
موفق باشید
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
پاسخ
البته معمولا قید میکنند که تا پرواز نباید بیشتر از 7 روز فاصله باشد.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: babak12 ، Sam2014 ، حاجی واشنگتن ، HERMES7 ، jojo_hami ، آلیس-1980 ، قصه گو ، A_A
(2014-10-18 ساعت 15:34)zzarin نوشته:  دوستان من چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید
1- پاک زرد رو توی آلمان ازم میگیرن یا سانفراسیسکو
2- آیا بدون گرین کارت اگر پارتی داشته بام میتونم کار پیدا کنم
3- چند روز بد باید برای اقدام همسرم برم اداره مهاجرت
4- من زبانم متوسط هستش خودم تنها برم اداره مهاجرت مشکلی پیش نمیاد یا دایی جان هم رو با خودم ببرم
5- دوستانی که الان سانفراسیسکو هستید هوا چطوره
6- ارز دولتی رو توی فرودگاه اقدام کنم راحت تر هستم یا قبلا پولش رو بریزم همین طور برای عوارض خروج
7- فکر میکنید چند ساعت زودتر از پرواز فرودگاه باشم
درود بر شما و آرزوی سلامتی و بهروزی
1- سانفرانسیسکو
2- بله (پارتی هم نمی خواد ) ...ولی حتماً باید SSN رو داشته باشید + زبان انگلیسی در حد لازم بلد باشید . تا زمانی که گرین کارت را بگیرید ، ویزای مهر ورود خوردتون حکم گرین کارت را دارد .
3- بعد از گرفتن گرین کارت می تونید شروع کنید .
4- سطح زبان انگلیسی تون باید برای مذاکره با آفیسر کفایت داشته باشه (مکالمه عمدتاً ). توصیه می کنم خان دایی را همراهتان ببرید تا در صورت لزوم وارد عمل شوند .Big Grin
5- شباش یه کم خنکه 14 درجه و اینا ..... روزها ولی خوبه 24 درجه Smile کلاً توپهBig Grin
6- ارز رو حواله می گیرید ( از بانک های عامل مثل ملت و ملی و سامان ) و بعد خود ارز را در فرودگاه قبل پرواز . خروجی را هم زودتر بدید خلاص .
7- بستگی به ساعت پروازتون داره .... عرفاً 3 ساعت خوبه ولی اگر بار زیاد دارید و یا به ساعت پرواز های مون لایت می خورید یک کم زودتر بهتره ...
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان