کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-10-18 ساعت 22:10)freddyflientstone نوشته:  سلام
دوتا سئوال داشتم از دوستان با تجربه
اول اینکه آیا هیچکدوم از شمایی که بالاخره با آمریکا رسیدید، از این ساکهای تا شوی عمودی (از اینا که مثل استوانه هستند) استفاده کردید؟ آیا به مشکلی برخورد نکردید؟ ایراد نگرفتند؟ میپرسم چون این ساکها عموما خیلی سبک هستند و حجم زیادی از لباس رو میشه توشون جا داد.
سئوال دوم اینکه دوستانی که دارو با خودشون بردند، آیا تمام داروهاشونو توی یک چمدان جا دادند ، یا اونها رو توی چمدونهای مختلف پخش کردند؟ آیا نیازی به ارائه ی نسخه بابت دارو ها پیدا شد؟
ممنون میشم که راهنمایی کنید
قول میدم برای نسل بعدی جبران کنمBig Grin

دوست عزیز من ازین ساکا اوردم با خودم البته یه زیپشو باز نکرده بودم ولی هیچ مشکلی پیش نیومد
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، freddyflientstone ، آلیس-1980 ، aaraam
فقط وزن ساک ها مهمه ، حجم ساکها در صورتی که اضافه وزن داشته باشید جلب توجه می کنه
من با پرواز قطری 5تا ورق پروفن داروهای رانتیدین معره ام ، دو سه ورق استامینوفن دو ورق اموکسی سیلین دو ورق سرماخوردگی، یه شیشه امپرازول معده ام را اوردم همش هم تو یه پلاستیک و یه جا بود ، یه شیشه بتادین اوردم ، حتی یه بسته پروفین تو کیف دستیم بود و ایرادی نگرفتند
الانم اینقدر پشیمونم آجیل نیووردم فکر کنم ایراد نمی گیرند چون یه پلاستیک کوچیک واسه تو هواپیما برداشته بودم انجیر خشک و پسته و گردو موقع ورود هیچی نگفتند
یه شیشه عسل داشتم
حلواارده
چای
زعفرون
زردچوبه
نعنا خشک
البته همش مقدار بسیار کم داشتم نصفه پبلاستیک هم نیست هیچ کدوم
اما کلا ایراد نگرفتند
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
(2014-10-19 ساعت 03:14)peymanmohajer نوشته:  
(2014-10-18 ساعت 23:00)AZAR 1335 نوشته:  
(2014-10-18 ساعت 15:37)babak12 نوشته:  
(2014-10-18 ساعت 15:27)kingpoor2002@gmail.com نوشته:  راستی ارز مسافرتی به ما تعلق میگیره یا نه

اگه اشتباه نكنم بايد تعلق بگيره

میشه اگه کسی تهران ارز گرفته بگه به کدوم شعبه مراجعه کرده که گیر ندادن؟ ممنونم.

بانک ملتی که ما رفتیم فکر کنم شعبه پارس خودرو بود اسمش یادم نمونده ولی آدرسش دقیقا ضلع شمال غربی تقاطع آزادگان و جاده مخصوص. طرف که داشت مدارکو چک میکرد همه چیرو زمزمه میکرد تا رسید به نوع ویزا که زمزمه کرد "امیگرنت" من گفتم فهید دیگه ارز نمیده ولی خب خیلی عادی رد شد و ارز رو گرفتیم. اگه زود برید زود حواله رو میگیرید.
برا ارز اصن لازم نیست بگی امریکا می خوای بری
ویزا رو که نمی بینند مقصد اولت را بگو اصن بلیطت هم بگو جایی که خریدی یه قسمتش را جدا کنند
دیگه بانک که بهتون حواله را بده بعد بانک ملت شعبه فرودگاه که ارز می ده کاری نداره اسم پاسپورتت را چک می کنه با برگه و در آخر به اسانی سه تا 100$ بهت میدن
من برا سفر دبی گرفته بودم دیگه نگرفتم
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، آلیس-1980
از دوستانیکه عازم هستن خواهش میکنم سفرنامه ها رو بخونن خیلی از جوابهاشون رو میگیرن. آدم وقتی سفرنامه میخونه انگار یه سفر رفته
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، reza_norouzi ، jojo_hami ، lida55 ، janatirad ، آلیس-1980 ، atlantis770 ، A_A
(2014-10-19 ساعت 07:59)ali3875 نوشته:  من نمونه سوالات فارسی امتحان رانندگی در ایالت کالیفرنیا رو دارم اگر هر کدوم از دوستان میخوان در خدمتم

من می خوام
علی آقا آدرسش هم در سن خوزه بدید بهم
بعد توضیحات لازمم بدید
بعد برام راجع به آی دی کارت کالیفرنیا هم بگید که چطوری می تونم بگیرمش از کجا مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، ali3875 ، A_A
(2014-10-19 ساعت 08:54)m.sabet نوشته:  سلام دوستان. کسی هست اینجا که توی سفر دومش به آمریکا گرین کارتش همراهش نبوده باشه؟ من گرین کارتم آمریکاست و از اینکه برام پستش کنن نگرانم. یعنی میترسم یهو تو راه گم و گور بشه. برای سفر دومم میخواستم بدونم ویزایی که روش مهر ورود خورده کفایت میکنه؟ چون تو سفر اولم توی فرودگاه امام مامور گیت خروج ویزا و تاریخ انقضای اون رو چک کرد و بعد اجازه خروج داد. ولی الآن که دیگه تاریخ انقضاش هم گذشته. نگرانم دم خروج مشکل ساز بشه. البته اینم میدونم که ویزای مهر خورده حکم گرین کارت رو داره تا یک سال. اگر کسی تجربه داشته باشه راهنماییم کنه ممنون میشم.

نگران نباش
از اولین تاریخ ورودت این ویزا یکسال اقامت دایم امریکاست و می تونی بد این ویزا در رفت و امد باشی
زیرش یه جمله نوشته مبنی بر این موضوع
حتی من اولین گیتی که در امریکا مهر ورود میزنه آفیسر توضیح داد بهم راجع بهش کلی هم ویزام را خط کشیده روش این چیه اون چیه اینا
پاسخ
تشکر کنندگان: m.sabet ، rasool1 ، gema ، آلیس-1980
(2014-10-19 ساعت 05:10)iris نوشته:  فقط وزن ساک ها مهمه ، حجم ساکها در صورتی که اضافه وزن داشته باشید جلب توجه می کنه
من با پرواز قطری 5تا ورق پروفن داروهای رانتیدین معره ام ، دو سه ورق استامینوفن دو ورق اموکسی سیلین دو ورق سرماخوردگی، یه شیشه امپرازول معده ام را اوردم همش هم تو یه پلاستیک و یه جا بود ، یه شیشه بتادین اوردم ، حتی یه بسته پروفین تو کیف دستیم بود و ایرادی نگرفتند
الانم اینقدر پشیمونم آجیل نیووردم فکر کنم ایراد نمی گیرند چون یه پلاستیک کوچیک واسه تو هواپیما برداشته بودم انجیر خشک و پسته و گردو موقع ورود هیچی نگفتند
یه شیشه عسل داشتم
حلواارده
چای
زعفرون
زردچوبه
نعنا خشک
اما کلا ایراد نگرفتند

ممنون از راهنمایی تون، مشکل ما اینه که حجم داروهامون نسبتا زیاده، فکر کنید مثلا برای مصرف یکسال داروی فشارخون داریم! برای همین می پرسم که داروها رو پخش کنیم توی چمدونهای مختلف یا نه؟
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، قصه گو
(2014-10-19 ساعت 10:15)iris نوشته:  
(2014-10-19 ساعت 07:59)ali3875 نوشته:  من نمونه سوالات فارسی امتحان رانندگی در ایالت کالیفرنیا رو دارم اگر هر کدوم از دوستان میخوان در خدمتم

من می خوام
علی آقا آدرسش هم در سن خوزه بدید بهم
بعد توضیحات لازمم بدید
بعد برام راجع به آی دی کارت کالیفرنیا هم بگید که چطوری می تونم بگیرمش از کجا مرسی
منظورتون آدرس کجاست؟ جایی که برای امتحان رانندگی باید برید؟ اسمش DMVهست اگه تو گوگل جمله dmv in san jose را سرچ کنید آدرس دفاتر رو پیدا میکنید ضمنا آی دی کارت هم همون دفاتر با پرداخت 25 دلار بهتون میدن
در مورد نمونه سوالات هم باید براتون ایمیل کنم چون صفحاتش زیاده من همشو اسکن کردم که اگه کسی خواست در اختیارش بذارمSmile
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: iris ، farshad varaste ، aaraam ، A_A
(2014-10-19 ساعت 10:56)m.sabet نوشته:  
(2014-10-19 ساعت 10:20)iris نوشته:  
(2014-10-19 ساعت 08:54)m.sabet نوشته:  سلام دوستان. کسی هست اینجا که توی سفر دومش به آمریکا گرین کارتش همراهش نبوده باشه؟ من گرین کارتم آمریکاست و از اینکه برام پستش کنن نگرانم. یعنی میترسم یهو تو راه گم و گور بشه. برای سفر دومم میخواستم بدونم ویزایی که روش مهر ورود خورده کفایت میکنه؟ چون تو سفر اولم توی فرودگاه امام مامور گیت خروج ویزا و تاریخ انقضای اون رو چک کرد و بعد اجازه خروج داد. ولی الآن که دیگه تاریخ انقضاش هم گذشته. نگرانم دم خروج مشکل ساز بشه. البته اینم میدونم که ویزای مهر خورده حکم گرین کارت رو داره تا یک سال. اگر کسی تجربه داشته باشه راهنماییم کنه ممنون میشم.

نگران نباش
از اولین تاریخ ورودت این ویزا یکسال اقامت دایم آمریکاست و می تونی بد این ویزا در رفت و امد باشی
زیرش یه جمله نوشته مبنی بر این موضوع
حتی من اولین گیتی که در آمریکا مهر ورود میزنه آفیسر توضیح داد بهم راجع بهش کلی هم ویزام را خط کشیده روش این چیه اون چیه اینا

مرسی دوست عزیز. آره افسر تو فرودگاه آمریکا هم برای من همین توضیخات رو داد. نگرانیم بیشتر برای خروج هست توی فرودگاه امام.

فرودگاه امام کاری نداره ، نگاه ویزا می کنه می بینه یکسال اعتبار داره ، اینقدر از این کیس های مثل ما دیدند ، وقتی هم ایراد گرفت توضیح می دی براش به راحتی نگرانی نداره
پاسخ
تشکر کنندگان: m.sabet ، آلیس-1980
(2014-10-19 ساعت 10:55)freddyflientstone نوشته:  
(2014-10-19 ساعت 05:10)iris نوشته:  فقط وزن ساک ها مهمه ، حجم ساکها در صورتی که اضافه وزن داشته باشید جلب توجه می کنه
یه شیشه عسل داشتم
حلواارده
چای
زعفرون
زردچوبه
نعنا خشک
اما کلا ایراد نگرفتند

ممنون از راهنمایی تون، مشکل ما اینه که حجم داروهامون نسبتا زیاده، فکر کنید مثلا برای مصرف یکسال داروی فشارخون داریم! برای همین می پرسم که داروها رو پخش کنیم توی چمدونهای مختلف یا نه؟
سری که درد نمی کنه دستمال چرا ببندند به تعداد نفرانتون در ساک ها تقسیم کنید
البته از ایران که چیزی نمی گن ، گمرک امریکا هم من استنباط کردم روی موارد خاص زوم هست من تا نوبتم شد افیسر به اونکه پشت مونیتور بود گفت ایرانی
فکر کنم بیشتر رو فرش شمش عتیقه میزان زیاد زعفرون حساس باشند چیزایی که تجاری محسوب می شه
بنابراین یه جا هم بذاری فرق نداره
پاسخ
تشکر کنندگان: gema ، آلیس-1980 ، قصه گو
بچه ها من یه سوالی دارم
این مالیات هایی که از ما می گیرند گویا پایان سال بهمون برگردونده میشه تحت شرایطی خواستم بدونم پس ما با کارت خرید کنیم کار بهتری کردیم ؟ درسته؟
یه سوال دیگه هم دارم نخندینا
آقا این دست بزرگ قرمز جلوی چراغ راهنماهاشون برا پیاده هاست یا اتومبیل ها مفهومش چیه؟ پیاده هاشون قوانین خاصی دارن یا مث ایران عزیزمونه
پاسخ
تشکر کنندگان: ali3875 ، gema ، آلیس-1980 ، farshad varaste ، قصه گو
(2014-10-19 ساعت 13:17)iris نوشته:  بچه ها من یه سوالی دارم
این مالیات هایی که از ما می گیرند گویا پایان سال بهمون برگردونده میشه تحت شرایطی خواستم بدونم پس ما با کارت خرید کنیم کار بهتری کردیم ؟ درسته؟
یه سوال دیگه هم دارم نخندینا
آقا این دست بزرگ قرمز جلوی چراغ راهنماهاشون برا پیاده هاست یا اتومبیل ها مفهومش چیه؟ پیاده هاشون قوانین خاصی دارن یا مث ایران عزیزمونه
درود بر شما
نداستن عیب نیست .... نپرسیدن عیبه
همه جور مالیات را به همه بر نمی گردانند . مثلاً مالیات ارزش افزوده را بر نمی گردونند ولی بطور مثال اگر شما خانه خریده باشید با وام ودر حال پرداخت اقساط باشید و شرایطی داشته باشید ( درآمد کمتر از یک حدی )برای کمک به شما این کار انجام می شود . جزییات را باید دوستان با تجربه و خلاصه این کاره ارائه بدهند که همه استفاده کنیم .Wink
در مورد اون دست قرمزه هم باید بگم که این علامت مربوط به پیاده ها هست و معنی و مفهومش هم اینه که شما نمی تونید پاتون رو تو سواره رو بگذارید و حق عبور با وسایل نقلیه است . هروقت این دسته سفید شد راه مال شماست و می تونید از روی خط عابر پیاده تشریف ببرید اون طرف Big Grin
موفق باشید .
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، iris ، gema ، آلیس-1980 ، farshad varaste ، lida55 ، قصه گو ، aaraam ، حاجی واشنگتن ، A_A
واقعا !
چه جالب
چشمک زن میشه انگار و قرمز ثابت
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، قصه گو
سلام دوستانی که با الاتحاد رفتن ابوظبی شنیدم کارهای اقامت رو تو همون فرودگاه ابوظبی انجام میدن من 1.5 توقف دارم میرسم انجام بدم ؟
تعداد کیس 3 تاریخ مصاحبه 4 فوریه ابوظبی نفر اصلی خانم مقصد اورنج کانتی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-19 ساعت 02:30)maryam_a نوشته:  
(2014-10-18 ساعت 23:00)AZAR 1335 نوشته:  
(2014-10-18 ساعت 15:37)babak12 نوشته:  
(2014-10-18 ساعت 15:27)kingpoor2002@gmail.com نوشته:  راستی ارز مسافرتی به ما تعلق میگیره یا نه

اگه اشتباه نكنم بايد تعلق بگيره

میشه اگه کسی تهران ارز گرفته بگه به کدوم شعبه مراجعه کرده که گیر ندادن؟ ممنونم.

ما شعبه ميدان فردوسي گرفتيم.. صبح زود بريد تا در ليست اون روز قرار بگيريد...

کدوم بانک
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
پاسخ
تشکر کنندگان: AZAR 1335

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان