موضوعها: 0
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
فقط وزن ساک ها مهمه ، حجم ساکها در صورتی که اضافه وزن داشته باشید جلب توجه می کنه
من با پرواز قطری 5تا ورق پروفن داروهای رانتیدین معره ام ، دو سه ورق استامینوفن دو ورق اموکسی سیلین دو ورق سرماخوردگی، یه شیشه امپرازول معده ام را اوردم همش هم تو یه پلاستیک و یه جا بود ، یه شیشه بتادین اوردم ، حتی یه بسته پروفین تو کیف دستیم بود و ایرادی نگرفتند
الانم اینقدر پشیمونم آجیل نیووردم فکر کنم ایراد نمی گیرند چون یه پلاستیک کوچیک واسه تو هواپیما برداشته بودم انجیر خشک و پسته و گردو موقع ورود هیچی نگفتند
یه شیشه عسل داشتم
حلواارده
چای
زعفرون
زردچوبه
نعنا خشک
البته همش مقدار بسیار کم داشتم نصفه پبلاستیک هم نیست هیچ کدوم
اما کلا ایراد نگرفتند
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستانیکه عازم هستن خواهش میکنم سفرنامه ها رو بخونن خیلی از جوابهاشون رو میگیرن. آدم وقتی سفرنامه میخونه انگار یه سفر رفته
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-19 ساعت 05:10)iris نوشته: فقط وزن ساک ها مهمه ، حجم ساکها در صورتی که اضافه وزن داشته باشید جلب توجه می کنه
من با پرواز قطری 5تا ورق پروفن داروهای رانتیدین معره ام ، دو سه ورق استامینوفن دو ورق اموکسی سیلین دو ورق سرماخوردگی، یه شیشه امپرازول معده ام را اوردم همش هم تو یه پلاستیک و یه جا بود ، یه شیشه بتادین اوردم ، حتی یه بسته پروفین تو کیف دستیم بود و ایرادی نگرفتند
الانم اینقدر پشیمونم آجیل نیووردم فکر کنم ایراد نمی گیرند چون یه پلاستیک کوچیک واسه تو هواپیما برداشته بودم انجیر خشک و پسته و گردو موقع ورود هیچی نگفتند
یه شیشه عسل داشتم
حلواارده
چای
زعفرون
زردچوبه
نعنا خشک
البته همش مقدار بسیار کم داشتم نصفه پبلاستیک هم نیست هیچ کدوم
اما کلا ایراد نگرفتند
ممنون از راهنمایی تون، مشکل ما اینه که حجم داروهامون نسبتا زیاده، فکر کنید مثلا برای مصرف یکسال داروی فشارخون داریم! برای همین می پرسم که داروها رو پخش کنیم توی چمدونهای مختلف یا نه؟
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-19 ساعت 10:15)iris نوشته: (2014-10-19 ساعت 07:59)ali3875 نوشته: من نمونه سوالات فارسی امتحان رانندگی در ایالت کالیفرنیا رو دارم اگر هر کدوم از دوستان میخوان در خدمتم
من می خوام
علی آقا آدرسش هم در سن خوزه بدید بهم
بعد توضیحات لازمم بدید
بعد برام راجع به آی دی کارت کالیفرنیا هم بگید که چطوری می تونم بگیرمش از کجا مرسی
منظورتون آدرس کجاست؟ جایی که برای امتحان رانندگی باید برید؟ اسمش DMVهست اگه تو گوگل جمله dmv in san jose را سرچ کنید آدرس دفاتر رو پیدا میکنید ضمنا آی دی کارت هم همون دفاتر با پرداخت 25 دلار بهتون میدن
در مورد نمونه سوالات هم باید براتون ایمیل کنم چون صفحاتش زیاده من همشو اسکن کردم که اگه کسی خواست در اختیارش بذارم
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من یه سوالی دارم
این مالیات هایی که از ما می گیرند گویا پایان سال بهمون برگردونده میشه تحت شرایطی خواستم بدونم پس ما با کارت خرید کنیم کار بهتری کردیم ؟ درسته؟
یه سوال دیگه هم دارم نخندینا
آقا این دست بزرگ قرمز جلوی چراغ راهنماهاشون برا پیاده هاست یا اتومبیل ها مفهومش چیه؟ پیاده هاشون قوانین خاصی دارن یا مث ایران عزیزمونه
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-19 ساعت 13:17)iris نوشته: بچه ها من یه سوالی دارم
این مالیات هایی که از ما می گیرند گویا پایان سال بهمون برگردونده میشه تحت شرایطی خواستم بدونم پس ما با کارت خرید کنیم کار بهتری کردیم ؟ درسته؟
یه سوال دیگه هم دارم نخندینا
آقا این دست بزرگ قرمز جلوی چراغ راهنماهاشون برا پیاده هاست یا اتومبیل ها مفهومش چیه؟ پیاده هاشون قوانین خاصی دارن یا مث ایران عزیزمونه
درود بر شما
نداستن عیب نیست .... نپرسیدن عیبه
همه جور مالیات را به همه بر نمی گردانند . مثلاً مالیات ارزش افزوده را بر نمی گردونند ولی بطور مثال اگر شما خانه خریده باشید با وام ودر حال پرداخت اقساط باشید و شرایطی داشته باشید ( درآمد کمتر از یک حدی )برای کمک به شما این کار انجام می شود . جزییات را باید دوستان با تجربه و خلاصه این کاره ارائه بدهند که همه استفاده کنیم .
در مورد اون دست قرمزه هم باید بگم که این علامت مربوط به پیاده ها هست و معنی و مفهومش هم اینه که شما نمی تونید پاتون رو تو سواره رو بگذارید و حق عبور با وسایل نقلیه است . هروقت این دسته سفید شد راه مال شماست و می تونید از روی خط عابر پیاده تشریف ببرید اون طرف
موفق باشید .
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا !
چه جالب
چشمک زن میشه انگار و قرمز ثابت
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستانی که با الاتحاد رفتن ابوظبی شنیدم کارهای اقامت رو تو همون فرودگاه ابوظبی انجام میدن من 1.5 توقف دارم میرسم انجام بدم ؟
تعداد کیس 3 تاریخ مصاحبه 4 فوریه ابوظبی نفر اصلی خانم مقصد اورنج کانتی