موضوعها: 0
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-18 ساعت 19:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-18 ساعت 19:48 توسط iris.)
من 4.5 صبح قطر پرواز داشتم و 1.5 صبح گیت باز شد و اونقدر شلوغ بود که ساعت 3 صبح کارت پرواز گرفتم نمی دونم کی اینهمه اومده بودند تو صف و بعد ویزا رو هم چک می کرد یه نفر با دقت بعد گفت باید بک ساعت قبل پرواز گیت سپاه را رد کنی که اونم صفی داشت اخه همزمان ممکنه چند تا پرواز باشه خلاصه شلوغ بود که 4 ربع کم اونطرف بودم
توی قطر هم شلوغ بود من دو ساعت بین پرواز بعدیم فاصله بود ولی عملا وقتی همه مراحل را رد کردم یه ربع بعد در ورود به هواپیما باز شد
دوست داشتم فری شاپ فرودگاه قطر تابی بخورم که نشد
خلاصه از من می شنوید زود برید 3 ساعت قبل پرواز
یادتون باشه یه ادرس از امریکا در فرودگاه امام موقع گرفتن کارت پرواز ازتون الزامی می گیرن چون اولی پروازتونه
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.دوستان عزیز. یکی از دوستانی که با 5000 تا رفته به هیوستون منو راهنمایی کنه لطفا.میشه تا چقدر وقت سر کرد؟ شب اول.هتل خونه و... .
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوتا سئوال داشتم از دوستان با تجربه
اول اینکه آیا هیچکدوم از شمایی که بالاخره با امریکا رسیدید، از این ساکهای تا شوی عمودی (از اینا که مثل استوانه هستند) استفاده کردید؟ آیا به مشکلی برخورد نکردید؟ ایراد نگرفتند؟ میپرسم چون این ساکها عموما خیلی سبک هستند و حجم زیادی از لباس رو میشه توشون جا داد.
سئوال دوم اینکه دوستانی که دارو با خودشون بردند، آیا تمام داروهاشونو توی یک چمدان جا دادند ، یا اونها رو توی چمدونهای مختلف پخش کردند؟ آیا نیازی به ارائه ی نسخه بابت دارو ها پیدا شد؟
ممنون میشم که راهنمایی کنید
قول میدم برای نسل بعدی جبران کنم
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
آذر جان، ميدان ونك، خيابون ونك، بانك ملت .عملكردشون خيلي بهتر از بانك ملت شعبه اسكانه كه بايد از هفت صبح اونجا باشي و سر دوازده هم مي بنده.حتماً عوارض رو پرداخت كنيد بعد بريد!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
از آنجایی که من مشکل بی سابقه اشتباه در گرین کارت را داشتم خودم راه حل را پیدا کردم
ابتدا چند مدرک مثل کپی ویزا و نامه بانک و کپی پاسپورت را تهیه کنید( چون باید ثابت کنید اسمتان چیز دیگری است)
سپس فرم i90را پر کنید
همه مدارک را همراه اصل گرین کارت در پست خانه به ادرس اداره صدور گرین کارت پست کنید بعد منتظر بمانید من امروز پست کردم بقیه قصه وقتی به نتیجه رسیدم موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام امكانش هست كسي توضيح بده ١٦٥ دلار و بايد اينجا پرداخت كنيم يا اونجا اگه اينجا چطور پرداخت كنيم
با تشكر
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
دوستانم كه امتحان رانندگي داده ايد : دقيقاً از كدوم صفحه ي كتاب آيين نامه بايد شروع كنم؟!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-18 ساعت 22:10)freddyflientstone نوشته: سلام
دوتا سئوال داشتم از دوستان با تجربه
اول اینکه آیا هیچکدوم از شمایی که بالاخره با آمریکا رسیدید، از این ساکهای تا شوی عمودی (از اینا که مثل استوانه هستند) استفاده کردید؟ آیا به مشکلی برخورد نکردید؟ ایراد نگرفتند؟ میپرسم چون این ساکها عموما خیلی سبک هستند و حجم زیادی از لباس رو میشه توشون جا داد.
سئوال دوم اینکه دوستانی که دارو با خودشون بردند، آیا تمام داروهاشونو توی یک چمدان جا دادند ، یا اونها رو توی چمدونهای مختلف پخش کردند؟ آیا نیازی به ارائه ی نسخه بابت دارو ها پیدا شد؟
ممنون میشم که راهنمایی کنید
قول میدم برای نسل بعدی جبران کنم
ما جنس خوبشو گرفتیم 3 تا شد 160 هزار تومن. البته سایز بزرگ گرفتیم که جون بیشتری داشت ولی فقط 2 تا از زیپای ارتفاعیشو باز کردیم. مشکلی بر نخوردیم در کل خیلی خوب بودن. البته ما شکستنی ها رو خیلی خوب بسته بندی کرده بودیم فقط یه استکان کوچیک شکسته بود.
ما خیلی زیاد دارو با خودمون اوردیم. البته داروهای مصرفی نسخه ای مورد نیاز برای 1 سال که البته راحت رفتیم پیش یه دکتر برامون نسخه نوشت. تو همه چمدونا پخش کردیم هیچ مشکلی هم پیش نیومد و کسی گیری نداد.
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-18 ساعت 23:00)AZAR 1335 نوشته: (2014-10-18 ساعت 15:37)babak12 نوشته: (2014-10-18 ساعت 15:27)kingpoor2002@gmail.com نوشته: راستی ارز مسافرتی به ما تعلق میگیره یا نه
اگه اشتباه نكنم بايد تعلق بگيره
میشه اگه کسی تهران ارز گرفته بگه به کدوم شعبه مراجعه کرده که گیر ندادن؟ ممنونم.
بانک ملتی که ما رفتیم فکر کنم شعبه پارس خودرو بود اسمش یادم نمونده ولی آدرسش دقیقا ضلع شمال غربی تقاطع آزادگان و جاده مخصوص. طرف که داشت مدارکو چک میکرد همه چیرو زمزمه میکرد تا رسید به نوع ویزا که زمزمه کرد "امیگرنت" من گفتم فهید دیگه ارز نمیده ولی خب خیلی عادی رد شد و ارز رو گرفتیم. اگه زود برید زود حواله رو میگیرید.
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-19 ساعت 04:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-19 ساعت 04:47 توسط Tabassomshojaat.)
(2014-10-19 ساعت 03:06)قصه گو نوشته: دوستانم كه امتحان رانندگي داده ايد : دقيقاً از كدوم صفحه ي كتاب آيين نامه بايد شروع كنم؟!
من آيين نامه رو نخوندم، فقط از سايت http://driving-tests.org و http://driversprep.com/test/ مرتبا امتحان ميدادم، همينجوري ياد گرفتم و دفعه اول قبول شدم.
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤