کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-10-19 ساعت 13:14)iris نوشته:  
(2014-10-19 ساعت 10:55)freddyflientstone نوشته:  
(2014-10-19 ساعت 05:10)iris نوشته:  فقط وزن ساک ها مهمه ، حجم ساکها در صورتی که اضافه وزن داشته باشید جلب توجه می کنه
من با پرواز قطری 5تا ورق پروفن داروهای رانتیدین معره ام ، دو سه ورق استامینوفن دو ورق اموکسی سیلین دو ورق سرماخوردگی، یه شیشه امپرازول معده ام را اوردم همش هم تو یه پلاستیک و یه جا بود ، یه شیشه بتادین اوردم ، حتی یه بسته پروفین تو کیف دستیم بود و ایرادی نگرفتند
الانم اینقدر پشیمونم آجیل نیووردم فکر کنم ایراد نمی گیرند چون یه پلاستیک کوچیک واسه تو هواپیما برداشته بودم انجیر خشک و پسته و گردو موقع ورود هیچی نگفتند
یه شیشه عسل داشتم
حلواارده
چای
زعفرون
زردچوبه
نعنا خشک
البته همش مقدار بسیار کم داشتم نصفه پبلاستیک هم نیست هیچ کدوم
اما کلا ایراد نگرفتند

ممنون از راهنمایی تون، مشکل ما اینه که حجم داروهامون نسبتا زیاده، فکر کنید مثلا برای مصرف یکسال داروی فشارخون داریم! برای همین می پرسم که داروها رو پخش کنیم توی چمدونهای مختلف یا نه؟
سری که درد نمی کنه دستمال چرا ببندند به تعداد نفرانتون در ساک ها تقسیم کنید
البته از ایران که چیزی نمی گن ، گمرک آمریکا هم من استنباط کردم روی موارد خاص زوم هست من تا نوبتم شد افیسر به اونکه پشت مونیتور بود گفت ایرانی
فکر کنم بیشتر رو فرش شمش عتیقه میزان زیاد زعفرون حساس باشند چیزایی که تجاری محسوب می شه
بنابراین یه جا هم بذاری فرق نداره
بازم ممنون از راهنمائیتون. سئوال دیگه ای که برام پیش اومد اینه که آیا شما همین مقدار کم اقلامی که اسم بردید را توی فرم هایی که توی هواپیما به شما دادند، اعلام کردید یا نه؟ اصولا اون فرم را چطور پر کردید.
بازم تشکر
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، قصه گو
(2014-10-19 ساعت 14:29)zzarin نوشته:  
(2014-10-19 ساعت 02:30)maryam_a نوشته:  
(2014-10-18 ساعت 23:00)AZAR 1335 نوشته:  
(2014-10-18 ساعت 15:37)babak12 نوشته:  
(2014-10-18 ساعت 15:27)kingpoor2002@gmail.com نوشته:  راستی ارز مسافرتی به ما تعلق میگیره یا نه

اگه اشتباه نكنم بايد تعلق بگيره

میشه اگه کسی تهران ارز گرفته بگه به کدوم شعبه مراجعه کرده که گیر ندادن؟ ممنونم.

ما شعبه ميدان فردوسي گرفتيم.. صبح زود بريد تا در ليست اون روز قرار بگيريد...

کدوم بانک

بانك ملت شعبه ميدان فردوسي
پاسخ
تشکر کنندگان: farshad varaste ، lida55 ، babak12
(2014-10-19 ساعت 14:21)kingpoor2002@gmail.com نوشته:  سلام دوستانی که با الاتحاد رفتن ابوظبی شنیدم کارهای اقامت رو تو همون فرودگاه ابوظبی انجام میدن من 1.5 توقف دارم میرسم انجام بدم ؟

بله در ابوظبی از دست پاکت مدارک خلاص میشین و بقیه کارها رو انجام میدین
معمولا تا کار شما انجام نشه پرواز بعدی فرودگاه رو ترک نمیکنه و در هر صورت الاتحاد شما رو با پرواز خودش میفرسته
سفر بی خطر و سفر نامه یادتون نره
پاسخ
تشکر کنندگان: rasool1 ، قصه گو ، gema ، farshad varaste ، سهی ، حاجی واشنگتن
(2014-10-18 ساعت 15:27)kingpoor2002@gmail.com نوشته:  راستی ارز مسافرتی به ما تعلق میگیره یا نه

بانك ملت شعبه ميرداماد بعد از ميدان مادر حدود ٢٠٠متر به سمت غرب سمت راست بولوار ميرداماد
کدوم بانک
Case no.2014as11##نفرات٤مصاحبه هفته اول نوامبرانكارا اپديتهاتقريبا ١٥باراخرين انها١٥-١٩جون كلير ١٩جون صدور ويزا ٣جولاي ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: AZAR 1335
(2014-10-19 ساعت 13:17)iris نوشته:  بچه ها من یه سوالی دارم
.....
یه سوال دیگه هم دارم نخندینا
آقا این دست بزرگ قرمز جلوی چراغ راهنماهاشون برا پیاده هاست یا اتومبیل ها مفهومش چیه؟ پیاده هاشون قوانین خاصی دارن یا مث ایران عزیزمونه

دست بزرگه برای عابرپیاده هاست.
بعدشم مگه ایران عزیزمون قانون هم داره؟! Big Grin
ولی خارج از شوخی؛ قانون عابرپیاده که مشخصه. منظورتون قانون عابر پیاده برای راننده هاست یا برای خود عابرپیاده؟
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، farshad varaste ، آلیس-1980
با اجازه ي آقا علي ما از DMV همين جا آي دي كارت گرفتيم به عبارتي نفري ٥٤ دلار ناقابل! مجبور بوديم بگيريم چون هنوز گواهينامه ي رانندگي نداريم كه خودش يه آي دي محسوب ميشه و ما براي بيمه نياز داشتيم. الان كپي دستمونه، اصلش با پست مياد.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: gema ، maryam_a ، alitab ، ali3875 ، آلیس-1980 ، janatirad ، anahita 62 ، A_A
(2014-10-20 ساعت 00:43)قصه گو نوشته:  با اجازه ي آقا علي ما از DMV همين جا آي دي كارت گرفتيم به عبارتي نفري ٥٤ دلار ناقابل! مجبور بوديم بگيريم چون هنوز گواهينامه ي رانندگي نداريم كه خودش يه آي دي محسوب ميشه و ما براي بيمه نياز داشتيم. الان كپي دستمونه، اصلش با پست مياد.

قصه گو عزیز میشه در مورد نوع بیمه تون هم توضیح بدین چکار کردین؟ممنون.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
پاسخ
تشکر کنندگان: ali3875 ، قصه گو ، آلیس-1980
۱. دوستان فقط یک بار میشود پاس سفید گرفت و یا میشود هر دو سال به دو سال آن را تمدید کرد و پاس نو گرفت؟
۲. باید ۵ سال از ۱۰ سال اعتبار گرینی رو آنجا بود؟ چرا در خیلی پست ها نوشته شده ۲​.۵ سال؟
۳. مطمئنید که پاس سفید برابر ۱ سال اقامت آنجا است؟
۴. اگر که کسی وسط این دو سال به آنجا سفر کند، اعتبار پاس سفید از بین میرود یا به قوّت خودش باقی است؟شاید که ۲ سال از تاریخ جدید شروع شود؟
۵. مطمئنید که باید حداقل ۶ ماه سال را آنجا بود یا طول دورهٔ خارج از آمریکا بودن نباید از ۶ ماه تجاوز کند؟
۶. دوستان برای امتحان رانندگی از ماشین دنده اتوماتیک استفاده میشود یا دنده معمولی؟
۷. اگر کسی این مدّت ۲.۵ سال ( یا حالا ۵ سال یا ...) را هر موقع که پر کرد میتواند برای شهروندی اقدام کند یا باید ۱۰ سال از صدور گرین کارت گذشته باشد؟
۸. اگر آدم از ادارهٔ امور اجتماعی کمک دریافت کند یا فقط درخواست بدهد آیا تأثیر منفی بر اقامت و شهروندی آدم خواهد گذارد یا خیر؟
با سپاس
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، janatirad ، gema
(2014-10-19 ساعت 15:07)freddyflientstone نوشته:  
(2014-10-19 ساعت 13:14)iris نوشته:  
(2014-10-19 ساعت 10:55)freddyflientstone نوشته:  
(2014-10-19 ساعت 05:10)iris نوشته:  فقط وزن ساک ها مهمه ، حجم ساکها در صورتی که اضافه وزن داشته باشید جلب توجه می کنه
من با پرواز قطری 5تا ورق پروفن داروهای رانتیدین معره ام ، دو سه ورق استامینوفن دو ورق اموکسی سیلین دو ورق سرماخوردگی، یه شیشه امپرازول معده ام را اوردم همش هم تو یه پلاستیک و یه جا بود ، یه شیشه بتادین اوردم ، حتی یه بسته پروفین تو کیف دستیم بود و ایرادی نگرفتند
الانم اینقدر پشیمونم آجیل نیووردم فکر کنم ایراد نمی گیرند چون یه پلاستیک کوچیک واسه تو هواپیما برداشته بودم انجیر خشک و پسته و گردو موقع ورود هیچی نگفتند
یه شیشه عسل داشتم
حلواارده
چای
زعفرون
زردچوبه
نعنا خشک
البته همش مقدار بسیار کم داشتم نصفه پبلاستیک هم نیست هیچ کدوم
اما کلا ایراد نگرفتند

ممنون از راهنمایی تون، مشکل ما اینه که حجم داروهامون نسبتا زیاده، فکر کنید مثلا برای مصرف یکسال داروی فشارخون داریم! برای همین می پرسم که داروها رو پخش کنیم توی چمدونهای مختلف یا نه؟
سری که درد نمی کنه دستمال چرا ببندند به تعداد نفرانتون در ساک ها تقسیم کنید
البته از ایران که چیزی نمی گن ، گمرک آمریکا هم من استنباط کردم روی موارد خاص زوم هست من تا نوبتم شد افیسر به اونکه پشت مونیتور بود گفت ایرانی
فکر کنم بیشتر رو فرش شمش عتیقه میزان زیاد زعفرون حساس باشند چیزایی که تجاری محسوب می شه
بنابراین یه جا هم بذاری فرق نداره
بازم ممنون از راهنمائیتون. سئوال دیگه ای که برام پیش اومد اینه که آیا شما همین مقدار کم اقلامی که اسم بردید را توی فرم هایی که توی هواپیما به شما دادند، اعلام کردید یا نه؟ اصولا اون فرم را چطور پر کردید.
بازم تشکر

نه اعلام نکردم
همه لیست را زدم no
من حتی کمی بیشتر پول داشتم 1000 تا بیشتر اونم زدم no
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، jojo_hami
(2014-10-19 ساعت 23:37)ghafari88 نوشته:  
.....
آقا این دست بزرگ قرمز جلوی چراغ راهنماهاشون برا پیاده هاست یا اتومبیل ها مفهومش چیه؟ پیاده هاشون قوانین خاصی دارن یا مث ایران عزیزمونه

ولی خارج از شوخی؛ قانون عابرپیاده که مشخصه. منظورتون قانون عابر پیاده برای راننده هاست یا برای خود عابرپیاده؟

آخه داستان اینه در چهارراه همه ماشینا ایستاده بودند دست هم قرمز بود پیاده هم ایستاده بودند این شد که من به فکر فرو رفتم
الان کشف کردم برا یه طرف دیگه پیاده اش سفید بوده برا همین ماشینا همه ایستاده بودند
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
تشکر کنندگان: ghafari88 ، nedali ، قصه گو ، آلیس-1980 ، gema
بچه ها من در سن خوزه نمی تونم خونه با قیمت مناسب پیدا کنم ، الان یه استودیو پیدا کردم 1527$ در ماه خیلی هم دوستش داشتم چون یه جورایی خوب بود
الان به نظرتون ریسک کنم بگیرمش می تونم در طی 4 ماه کار پیدا کنم یا باید بازم از دلار 3250 تومنی خرج کنم؟
و ایا بین شما اگر دختری هست که دوست داره هم خونه بشه بیاد اینجا با هم یه یک خوابه خوب بگیریم نصف کنیم 1000$ بدیم نفری
من نمی خوام از سن خوزه برم دوسش دارم مهربونه شهرش اب و هواش عالیه
پاسخ
(2014-10-20 ساعت 04:15)iris نوشته:  
(2014-10-19 ساعت 23:37)ghafari88 نوشته:  
.....

آخه داستان اینه در چهارراه همه ماشینا ایستاده بودند دست هم قرمز بود پیاده هم ایستاده بودند این شد که من به فکر فرو رفتم
الان کشف کردم برا یه طرف دیگه پیاده اش سفید بوده برا همین ماشینا همه ایستاده بودند

iris جان وقتی میخوای از پیاده رو رد شی باید دکمه ای رو فشار بدی که روی یک تیر برقه و تا وقتی که چراغ عابر سبز نشده باید منتظر باشی
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، omid05 ، alitab ، آلیس-1980 ، mpas89 ، gema ، shadi79

بانك ملت شعبه ارمغان روبروي پارك ملت، بانك ملت شعبه محموديه، بانك سامان شعبه باغ فردوس ميتونيد بگيريد خبري از شلوغي هم نيست
پاسخ
تشکر کنندگان: AZAR 1335
(2014-10-19 ساعت 08:54)m.sabet نوشته:  سلام دوستان. کسی هست اینجا که توی سفر دومش به آمریکا گرین کارتش همراهش نبوده باشه؟ من گرین کارتم آمریکاست و از اینکه برام پستش کنن نگرانم. یعنی میترسم یهو تو راه گم و گور بشه. برای سفر دومم میخواستم بدونم ویزایی که روش مهر ورود خورده کفایت میکنه؟ چون تو سفر اولم توی فرودگاه امام مامور گیت خروج ویزا و تاریخ انقضای اون رو چک کرد و بعد اجازه خروج داد. ولی الآن که دیگه تاریخ انقضاش هم گذشته. نگرانم دم خروج مشکل ساز بشه. البته اینم میدونم که ویزای مهر خورده حکم گرین کارت رو داره تا یک سال. اگر کسی تجربه داشته باشه راهنماییم کنه ممنون میشم.

شما با ويزاي اوليه و از زمان اولين مهر ورود به امريكا به مدت يكسال ميتونيد رفت و امد كنيد تا گرين كارت بياد، مشكلي نيست ولي من براي جلوگيري از اتلاف وقت در فرودگاه از اول رفتم دفتر هواپيمايي كه بليط رو خريده بودم(قطر) و يك تاىيديه گرفتم و روي بليط هم اپلود كردن
پاسخ
تشکر کنندگان: gema
(2014-10-20 ساعت 00:43)قصه گو نوشته:  با اجازه ي آقا علي ما از DMV همين جا آي دي كارت گرفتيم به عبارتي نفري ٥٤ دلار ناقابل! مجبور بوديم بگيريم چون هنوز گواهينامه ي رانندگي نداريم كه خودش يه آي دي محسوب ميشه و ما براي بيمه نياز داشتيم. الان كپي دستمونه، اصلش با پست مياد.

قصه گوي عزيز ميشه در مورد اين بيمه توضيح بيشتري بدين و اينكه چه خدمات درماني رو پوشش ميده و واسه داشتنش از كجا بايد شروع كرد؟
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، hamidrezapir1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان