کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
دوستان اگه کسی سن حوزه هست برای بیمه کشیج و مدرسه بچه ها راهنمایی میکنه
کیس:2014AS000045XX...مصاحبه:4نفر آنکارا دریافت برگه صورتی... کلیر بعد از ۱۴۴ روز با تلفن دریافت ویزا ۲سپتامبر ورود به آمریکا ۲۶ سپتامبر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-20 ساعت 22:30)mahdii نوشته:  با سلام خدمت دوستان
میخواستم بدونم کسی بوده که 165 دلار رو بعد از ورود پرداخت کرده باشه ؟
اگر دوستان اطلاعت دارن ممنون میشوم راهنمایی کنن

اکانت رو توی ایران ساختم و پرداخت رو یک روز بعد از ورود با کارت بانکی و حسابی که توی بانک باز کردم انجام دادم خیلی راحت و بدون دردسر
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
تشکر کنندگان: aaraam ، قصه گو ، mpas89 ، maryam_ros ، hamidrezapir1 ، lida55 ، Lemony ، mahdii ، sal0811 ، atlantis770 ، A_A
(2014-10-18 ساعت 22:10)freddyflientstone نوشته:  سلام
دوتا سئوال داشتم از دوستان با تجربه
اول اینکه آیا هیچکدوم از شمایی که بالاخره با آمریکا رسیدید، از این ساکهای تا شوی عمودی (از اینا که مثل استوانه هستند) استفاده کردید؟ آیا به مشکلی برخورد نکردید؟ ایراد نگرفتند؟ میپرسم چون این ساکها عموما خیلی سبک هستند و حجم زیادی از لباس رو میشه توشون جا داد.
سئوال دوم اینکه دوستانی که دارو با خودشون بردند، آیا تمام داروهاشونو توی یک چمدان جا دادند ، یا اونها رو توی چمدونهای مختلف پخش کردند؟ آیا نیازی به ارائه ی نسخه بابت دارو ها پیدا شد؟
ممنون میشم که راهنمایی کنید
قول میدم برای نسل بعدی جبران کنمBig Grin

با 6 تا از همین ساکها اومدیم و مشکلی هم نبود توی فرودگاه امریکا هم اصلا چک نکردند و هیچ سوالی هم نپرسیدند درباره خوراکی و وسایلی که با خودمون اورده بودیم البته یکشنبه بود
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
تشکر کنندگان: anahita 62 ، aaraam ، قصه گو ، behjat ، Mirhosseini ، hamidrezapir1 ، lida55 ، Lemony ، sal0811 ، A_A

می تونید از ایران هم پرداخت کنید اگر نگرانید. شرکتی است که گیفت کارت می فروشه. ما تو ایران یک 1000 دلاری گرفتیم پرداخت گرین کارت را انجام دادیم و از بقیه پول داریم اینجا با همون کارت استفاده می کنیم. شما می تویند به اندازه پول گرین کارت فقط شارژش کنید اگر دوست دارید. اگر خواستید پیغام خصوصی بدین تا اطلاعات شرکت را به شما بدم.
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، hamidrezapir1 ، mahdii

مهدي جان ما قبل از ورود پرداخت كرديم
اما تو فرودگاه كسي چيزي ازمون نخواست و كسي نگفت برگتو ببينم
بازم خودت تصميم بگيرWink
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، قصه گو ، alitab ، hamidrezapir1 ، آلیس-1980
خيلي متشكرم
Case no.2014as11##نفرات٤مصاحبه هفته اول نوامبرانكارا اپديتهاتقريبا ١٥باراخرين انها١٥-١٩جون كلير ١٩جون صدور ويزا ٣جولاي ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-20 ساعت 23:00)رضا2015 نوشته:  دوستان ظاهرا لوفت هانزا خلباناشون اعتصاب کردن
کسانی که پرواز دارن با این ایرلاین چک کنن وضعیت را

سلام آقا رضا
ممنون كه گفتي. اينم لينك اصلي خبر تو سايت لوفتانزا.
دوستاني كه همين روزا پرواز دارن پروازشونو چك كنن.
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، alitab ، قصه گو ، HERMES7 ، hamidrezapir1
(2014-10-21 ساعت 03:17)AZAR 1335 نوشته:  
(2014-10-20 ساعت 23:38)mahdii نوشته:  
(2014-10-20 ساعت 23:11)m_yek نوشته:  [quote='mahdii' pid='558512' dateline='1413828003']
با سلام خدمت دوستان
و تو تاریخ آماده شدن گرین کارت تاثیر داره ؟؟

سایتی که اکانت درست می کنیم همینه؟ درسته؟اگه میشه بگید کجا در مهاجرسرا توضیحش هست.
https://elis.uscis.dhs.gov/cislogin/login
میتونید از امضای اقاقیا فایل تصویریش رو بگیرید کامل توضیح داده
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: sad_sad ، AZAR 1335 ، hamidrezapir1 ، آلیس-1980
تا حالا فكر مي كردم فقط listening من مشكل داره، حالا متوجه شدم آمريكاييها هم همچين listening شون قوي نيست!! هر چي speaking مي كنم متوجه نميشن؟!؟
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
واي آقا فرشاد متشكرم حسابي، اينقدر درگير شديم كه يادمون رفته يه زماني رتبه دادن چقدر انرژي بخش بود.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
(2014-10-21 ساعت 12:22)قصه گو نوشته:  واي آقا فرشاد متشكرم حسابي، اينقدر درگير شديم كه يادمون رفته يه زماني رتبه دادن چقدر انرژي بخش بود.
شما که ماشالا با این همه رتبه شاگرد اول مهاجرسرایی و بمب روحیه Wink
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، قصه گو ، hamidrezapir1 ، anahita 62 ، آلیس-1980 ، reza.aa
دوستان من پنج شنبه حرکت دارم از بدشانسی یک آنفولانزای بد جوری گرفتممیتونم قرص و دارو با خودم ببرم تو فرودگاه مشکلی برام پیش نمی یاد ،
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
پاسخ
تشکر کنندگان: sad_sad ، jojo_hami ، قصه گو ، behjat ، hamidrezapir1 ، آلیس-1980
(2014-10-21 ساعت 12:36)zzarin نوشته:  دوستان من پنج شنبه حرکت دارم از بدشانسی یک آنفولانزای بد جوری گرفتممیتونم قرص و دارو با خودم ببرم تو فرودگاه مشکلی برام پیش نمی یاد ،

نه فقط نسخه ی پزشک همراه داروهاتون باشه.
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، قصه گو ، hamidrezapir1 ، anahita 62 ، آلیس-1980
(2014-10-21 ساعت 12:22)قصه گو نوشته:  واي آقا فرشاد متشكرم حسابي، اينقدر درگير شديم كه يادمون رفته يه زماني رتبه دادن چقدر انرژي بخش بود.

آره قصه گو جان یه زمانی رتبه خیلی مد بود الان هر چی اطلاعات میدی دوستان دریغ از یک رتبه خشک و خالیBig Grin
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: gema ، Sam2014 ، aghamilad ، alitab ، قصه گو ، shadi79 ، hamidrezapir1 ، farshad varaste ، babak12 ، A_A
درود بر شما
من بعد از ورود پرداخت کردم (زودتر از ورود هیچ مزیت زمانی در دریافت گرین کارت نداره ).
شما اکانت را تا مرحله پرداخت در ایران درست کنید (مرحله DRAFT) و بعد از ورود به عمه ریکا از طریق کارت بانکی دوست و آشنا یا فامیل پرداخت را انجام دهید .(مطمئن تر هست ).
نحون ساختن اکانت هم در امضای خانم اقاقیا پیدا کنید .
موفق و سرافراز باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: artam2 ، قصه گو ، hamidrezapir1 ، آلیس-1980 ، mahdii ، atlantis770 ، A_A

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان