کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
اميد عزيز هنوز اين پروژه در دست اقدامه و به اتمام نرسيده، فردا اسكن مداركمون رو واسه بروكر( واسطه) مي فرستيم تا ببينيم پيشنهادش چيه.خبرتون مي كنم.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: omid05 ، farshad varaste ، hadi472 ، آلیس-1980 ، A_A
(2014-10-20 ساعت 06:41)nedali نوشته:  
(2014-10-20 ساعت 04:15)iris نوشته:  
(2014-10-19 ساعت 23:37)ghafari88 نوشته:  
(2014-10-19 ساعت 13:17)iris نوشته:  بچه ها من یه سوالی دارم
.....
یه سوال دیگه هم دارم نخندینا
آقا این دست بزرگ قرمز جلوی چراغ راهنماهاشون برا پیاده هاست یا اتومبیل ها مفهومش چیه؟ پیاده هاشون قوانین خاصی دارن یا مث ایران عزیزمونه

دست بزرگه برای عابرپیاده هاست.
بعدشم مگه ایران عزیزمون قانون هم داره؟! Big Grin
ولی خارج از شوخی؛ قانون عابرپیاده که مشخصه. منظورتون قانون عابر پیاده برای راننده هاست یا برای خود عابرپیاده؟

آخه داستان اینه در چهارراه همه ماشینا ایستاده بودند دست هم قرمز بود پیاده هم ایستاده بودند این شد که من به فکر فرو رفتم
الان کشف کردم برا یه طرف دیگه پیاده اش سفید بوده برا همین ماشینا همه ایستاده بودند

iris جان وقتی میخوای از پیاده رو رد شی باید دکمه ای رو فشار بدی که روی یک تیر برقه و تا وقتی که چراغ عابر سبز نشده باید منتظر باشی

اوهوم اینو بلدم ار این دکمه ها اصفهانم داشتیم Big Grin
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، A_A
(2014-10-19 ساعت 04:47)rtt نوشته:  
(2014-10-18 ساعت 22:10)freddyflientstone نوشته:  سلام
دوتا سئوال داشتم از دوستان با تجربه
اول اینکه آیا هیچکدوم از شمایی که بالاخره با آمریکا رسیدید، از این ساکهای تا شوی عمودی (از اینا که مثل استوانه هستند) استفاده کردید؟ آیا به مشکلی برخورد نکردید؟ ایراد نگرفتند؟ میپرسم چون این ساکها عموما خیلی سبک هستند و حجم زیادی از لباس رو میشه توشون جا داد.
سئوال دوم اینکه دوستانی که دارو با خودشون بردند، آیا تمام داروهاشونو توی یک چمدان جا دادند ، یا اونها رو توی چمدونهای مختلف پخش کردند؟ آیا نیازی به ارائه ی نسخه بابت دارو ها پیدا شد؟
ممنون میشم که راهنمایی کنید
قول میدم برای نسل بعدی جبران کنمBig Grin

دوست عزیز من ازین ساکا اوردم با خودم البته یه زیپشو باز نکرده بودم ولی هیچ مشکلی پیش نیومد
دوست عزیز من کلی دارو آورده بودم که همش رو تو یه ساک داخل هواپیما بردم البته نسخه لاتین برای دارو ها همراهم بود . مشکلی پیش نیومد حتی نسخه هم ازم نخواستن...

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، farshad varaste
اول اینکه آیا هیچکدوم از شمایی که بالاخره با آمریکا رسیدید، از این ساکهای تا شوی عمودی (از اینا که مثل استوانه هستند) استفاده کردید؟ آیا به مشکلی برخورد نکردید؟ ایراد نگرفتند؟ میپرسم چون این ساکها عموما خیلی سبک هستند و حجم زیادی از لباس رو میشه توشون جا داد.
سئوال دوم اینکه دوستانی که دارو با خودشون بردند، آیا تمام داروهاشونو توی یک چمدان جا دادند ، یا اونها رو توی چمدونهای مختلف پخش کردند؟ آیا نیازی به ارائه ی نسخه بابت دارو ها پیدا شد؟

دوست عزیز من ازین ساکا اوردم با خودم البته یه زیپشو باز نکرده بودم ولی هیچ مشکلی پیش نیومد
دوست عزیز من کلی دارو آورده بودم که همش رو تو یه ساک داخل هواپیما بردم البته نسخه لاتین برای دارو ها همراهم بود . مشکلی پیش نیومد حتی نسخه هم ازم نخواستن...

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-19 ساعت 04:47)rtt نوشته:  [quote='freddyflientstone' pid='557994' dateline='1413654025']
سلام

پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، jojo_hami ، babak12 ، قصه گو ، pari1392 ، A_A
با سلام خدمت دوستان
میخواستم بدونم کسی بوده که 165 دلار رو بعد از ورود پرداخت کرده باشه ؟
اگر دوستان اطلاعت دارن ممنون میشوم راهنمایی کنن
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: ali3875 ، hamidrezapir1
دوستان ظاهرا لوفت هانزا خلباناشون اعتصاب کردن
کسانی که پرواز دارن با این ایرلاین چک کنن وضعیت را
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، hamidrezapir1
(2014-10-20 ساعت 22:30)mahdii نوشته:  با سلام خدمت دوستان
بله من سه روز بعد از ورود پرداخت کردم. بیست روز از پرداخت میگذره تو سایتشون که هنوز هیچ خبری نیست
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، hamidrezapir1

salam dost aziz
man vaghti vared US shodam pardakht kardam moshkeli nist negaran nabashid
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم Cool مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، قصه گو ، farshad varaste ، hamidrezapir1
و کسی میدونه که تاثیری تو زمان آماده شدن گرین کارت داره یا نه ؟
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
پاسخ
تشکر کنندگان: hamidrezapir1
(2014-10-20 ساعت 23:11)m_yek نوشته:  [quote='mahdii' pid='558512' dateline='1413828003']
با سلام خدمت دوستان
و تو تاریخ آماده شدن گرین کارت تاثیر داره ؟؟
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-20 ساعت 23:38)mahdii نوشته:  
(2014-10-20 ساعت 23:11)m_yek نوشته:  [quote='mahdii' pid='558512' dateline='1413828003']
با سلام خدمت دوستان
و تو تاریخ آماده شدن گرین کارت تاثیر داره ؟؟

سایتی که اکانت درست می کنیم همینه؟ درسته؟اگه میشه بگید کجا در مهاجرسرا توضیحش هست.
https://elis.uscis.dhs.gov/cislogin/login
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
پاسخ
تشکر کنندگان: hamidrezapir1
دوستان
شما مشكل اجاره خانه در آمريكا نداشتيد؟
در ويرجينيا شرايط اجاره خانه خيلي سخته، از ما گردش حساب خيلي بالا خواسته اند
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، hamidrezapir1
(2014-10-20 ساعت 04:33)iris نوشته:  بچه ها من در سن خوزه نمی تونم خونه با قیمت مناسب پیدا کنم ، الان یه استودیو پیدا کردم 1527$ در ماه خیلی هم دوستش داشتم چون یه جورایی خوب بود
الان به نظرتون ریسک کنم بگیرمش می تونم در طی 4 ماه کار پیدا کنم یا باید بازم از دلار 3250 تومنی خرج کنم؟
و ایا بین شما اگر دختری هست که دوست داره هم خونه بشه بیاد اینجا با هم یه یک خوابه خوب بگیریم نصف کنیم 1000$ بدیم نفری
من نمی خوام از سن خوزه برم دوسش دارم مهربونه شهرش اب و هواش عالیه

دوست عزیز من سن حوزه هستم ویک دو خوابه اجاره کردم ۱۵۰۰
کیس:2014AS000045XX...مصاحبه:4نفر آنکارا دریافت برگه صورتی... کلیر بعد از ۱۴۴ روز با تلفن دریافت ویزا ۲سپتامبر ورود به آمریکا ۲۶ سپتامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، قصه گو ، سهی ، maryam_ros
دوستان سلام من سن حوزه هستم امروز رفتم برای مدرسه بچه ها کلی فرم پر کردیم آخرش گفت باید بری از بچه ها تست سل بگیری. وال سفارتو قبول نکرد
کیس:2014AS000045XX...مصاحبه:4نفر آنکارا دریافت برگه صورتی... کلیر بعد از ۱۴۴ روز با تلفن دریافت ویزا ۲سپتامبر ورود به آمریکا ۲۶ سپتامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، hamidrezapir1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان