موضوعها: 0
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
12 دلار عاليه.من 10 دلار day- care بودم. البته فقط واسه هشت روز!! ولي اون ششصد دلاري كه گيرم اومد اينقده عاليه، هر هفته خانواده رو يا به شام دعوت مي كنم يا به بستني! خوشبختانه دركشون بالاست، قبول نمي كنن!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-10 ساعت 03:44)مامان خانم نوشته: سلام
بالاخره یک کار پاره وقت پیدا کردم شرایط کارهای پاره وقت برای خانم های تازه وارد عالی است زمان قابل تغییر و تمرین زبان مجانی تا امروز فکر می کردم مصاحبه کاری سخت است اما اصلا مشکل نبود در آخر زیاد دستمزدی در انتظارتان نیست شروع با ساعتی 12 دلار فعلا تا شروع دانشگاه برای من شرایطش عالی است
خدانگهدار
مبارکه. کار پاره وقت یعنی چند ساعت در روز و چند روز در هفته؟؟؟ ...
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-10 ساعت 10:05)jojo_hami نوشته: (2014-12-10 ساعت 03:44)مامان خانم نوشته: سلام
بالاخره یک کار پاره وقت پیدا کردم شرایط کارهای پاره وقت برای خانم های تازه وارد عالی است زمان قابل تغییر و تمرین زبان مجانی تا امروز فکر می کردم مصاحبه کاری سخت است اما اصلا مشکل نبود در آخر زیاد دستمزدی در انتظارتان نیست شروع با ساعتی 12 دلار فعلا تا شروع دانشگاه برای من شرایطش عالی است
خدانگهدار
مبارکه. کار پاره وقت یعنی چند ساعت در روز و چند روز در هفته؟؟؟ ...
سلام
من در یک شرکت صورت برداری اجناس کار گرفته ام حقوقش بستگی به سرعت عمل خودتان دارد از ده تا چهارده دلار در ساعت حداقل زمان کار در هفته شش ساعت خوبی کارش این است که ساعت هایی که فروشگاهها و کارخانجات تعطیل است شما کار میکنید در زمان مصاحبه داشتن مدرک بالا بر خلاف جاهای دیگه باعث عدم جذب شما نمیشه حتی به من گفتند اگر جذب برای مهندسی داشته باشند و کارم خوب باشه احتمال جذب هست
دیگه این که برای ساعت های تمرین هم پول گرفتیم خیلی این قسمتش را دوست داشتم
اما زبان در حد عالی باید بلد باشید چون ویدیو می گذاشتند و بعد درس می پرسید مثلا قوانین را توضیح بده حالا بماند که چقدر با جملات قاطی حرف زدم بعد با شرمندگی گفتم فقط دو ماه است اینجا هستم اما خوب انگار مردم عادت دارند
خدانگهدار
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما يه هفتس كه وارد أمريكا شديم.توي فرودگاه تغيير ادرس داديم و پليس مهاجرت گفت خودم توي سايت وارد ميكنم. لازمه دوباره خودمون بريم سايت تغيير ادرسو أعلام كنيم؟
ممنون
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-11 ساعت 23:34)byazdani نوشته: سلام دوستان
ما يه هفتس كه وارد أمريكا شديم.توي فرودگاه تغيير ادرس داديم و پليس مهاجرت گفت خودم توي سايت وارد ميكنم. لازمه دوباره خودمون بريم سايت تغيير ادرسو أعلام كنيم؟
ممنون
سلام خوبی؟ رسیدن بخیر! به سلامتی کدوم شهر اومدی؟؟؟
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
رتبه:
122
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
شماره سوشال من بالاخره بعد ده روز اومد!
الان نوبت کردیت کارت و گواهینامه اس!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من حدود یکماهه از طریق ایالت میشیگان فرودگاه دیترویت وارد امریکا شدم تا الان از کارت سوشیال وگرین کارت خبری نیست البته من در فرودگاه ادرسم را عوض کردم خواستم ببینم کسی از دوستان تجربه فرودگاهه دیترویت را داره لطفا مرا راهنمایی کنید ازکجا پی گیری کنم ممنون
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2014-12-12 ساعت 08:34
سلام بر همه دوستان عزیز
من و همسر دو هفته است که اومدیم لس آنجلس و چون کسی را نداشتیم که بریم خونه اش رفتیم هتل و روز دوم یک خونه یک خوابه گرفتیم و شب پنجم دیگه تو آپارتمان خودمون بودیم و یکسری وسایلم براش خریدیم. حالا دیگه خدارا شکر یک آپارتمان خوب و آبرو مند شده حساب هم رفتیم تو Bank of America باز کردیم هم برای خودم وهم برای همسر.اینترنت و گاز و برق را هم گرفتیم. دوبارم رفتیم اداره سوشال که مسولش گفت تا دو هفته دیگه اینجا نبینمتون و سوشال شما اتوماتیک صادر می شه و نیاز به پر کردن فرم و درخواست سوشال نیست ، برید دیزنی لند خوش بگذرونید تا سوشالتون بیادمنم نشستم تو خونه و با اینترنت با پهنای باند 60 مگ دارم کار اپلای می کنم. ولی تنها چیزی که فعلا اذیتمون داره می کنه ماشین نداشتن و گواهینامه نداشتنه
2014AS17$$ ,نامه دوم 21 اکتبر،مصاحبه :16 دسامبر ابوظبی،کلیرنس با برگه آبی،آپدیت ها 16 دسامبر،16 ژانویه ،10 فوریه و خودم 29 می،1 ژوئن خودم،کلیر :2 ژوئن،دریافت ویزا 26 ژوئن،ورود به آمریکا 27 نوامبر لس انجلس
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-11 ساعت 19:59)ahmad120 نوشته: 1- لطفا لینک ثبت نام در مایلیج هواپیمایی گلف ایر را روی سایت بگذارید.
2- بعضی از دوستان که برای سفر به آمریکا از فرودگاه کشور قطر اقدام به سفر کرده اند، می گویند که در فرودگاه کشور قطر آفیسرهای آمریکایی حضور دارند و پاکت زرد تحویل گرفته شده از سفارت، انگشت نگاری و امضا و... در این فرودگاه توسط این آفیسرها انجام می شود. آیا چنین چیزی صحت دارد؟ و آیا در سایر فرودگاه های کشورهای همسایه نیز چنین چیزی وجود دارد؟ باتشکر
سلام دوست عزیز
جواب سؤال دومتونو میدونم: من 6 روز پیش با هواپیمایی قطر اومدم و به این صورت نبود وقتی ویزای شما رو می بینن که DV(مهاجرتی) هست و ورود اولتونه ممکنه در مورد پاکت زرد سوال کنن که همراهتون هست یا نه اما کارای مهاجرتی شما رو تو اولین فرودگاه آمریکا که وارد میشین انجام میدن.
موفق باشید.
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند