کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-12-12 ساعت 10:44)AZAR 1335 نوشته:  در شهر شارلوت خونه برای اجاره کسی سراغ نداره؟برای 2 یا 3 ماه که ببینم کجا کار پیدا می کنیم نزدیک همانجا اجاره کنیم؟خانواده 3 نفری هستیم.ممنون.اگر محله های امن را هم بهم بگین ممنون میشم.

برای امنیت محله ها می تونید از این سایت چک کنید : Crime Reports

برای امکانات محل مورد نظر این سایت جالبیه : Walk Score

برای اطلاعات کلی ( خودم زیاد خوشم نیومد ولی شاید بدرد بخوره ) این سایت : Sperlings Best Places

موفق باشید Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، AZAR 1335 ، reza_norouzi ، قصه گو ، farshad varaste ، A_A
(2014-12-12 ساعت 10:44)aaraam نوشته:  
(2014-12-11 ساعت 19:59)ahmad120 نوشته:  1- لطفا لینک ثبت نام در مایلیج هواپیمایی گلف ایر را روی سایت بگذارید.
2- بعضی از دوستان که برای سفر به آمریکا از فرودگاه کشور قطر اقدام به سفر کرده اند، می گویند که در فرودگاه کشور قطر آفیسرهای آمریکایی حضور دارند و پاکت زرد تحویل گرفته شده از سفارت، انگشت نگاری و امضا و... در این فرودگاه توسط این آفیسرها انجام می شود. آیا چنین چیزی صحت دارد؟ و آیا در سایر فرودگاه های کشورهای همسایه نیز چنین چیزی وجود دارد؟ باتشکر

سلام دوست عزیز
جواب سؤال دومتونو میدونم: من 6 روز پیش با هواپیمایی قطر اومدم و به این صورت نبود وقتی ویزای شما رو می بینن که DV(مهاجرتی) هست و ورود اولتونه ممکنه در مورد پاکت زرد سوال کنن که همراهتون هست یا نه اما کارای مهاجرتی شما رو تو اولین فرودگاه آمریکا که وارد میشین انجام میدن.
موفق باشید.

سلام دوست من
فقط برای مسافرایی که با پرواز "الاتحاد" سفر میکنن کارای مهاجرتی و تحویل پاکت زردرنگ در فرودگاه ابوظبی انجام میشه.
شاد باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: aaraam ، حاجی واشنگتن ، قصه گو ، farshad varaste ، Sam2014
دوستان سلام. اگه بیشتر از 5000 هر نفر ببره، تو فرودگاه ازش میگیرن و دیگم بهش پس نمیدن؟!!!!
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
پاسخ
تشکر کنندگان: Mirhosseini ، قصه گو
(2014-12-12 ساعت 20:54)jojo_hami نوشته:  دوستان سلام. اگه بیشتر از 5000 هر نفر ببره، تو فرودگاه ازش میگیرن و دیگم بهش پس نمیدن؟!!!!

نه آقا این صحبتا چیه اگر ببینن میگن بدین آشنایان اونور گیت تا بعدا حواله کنن اگر هم نگیرن که پادشاهین من خودم دیشب با 20000 تا اومدم خانمم هم امشب با 20 تا دیگه میاد....
پاسخ
تشکر کنندگان: Mirhosseini ، jojo_hami ، alitab ، قصه گو ، hadi472
(2014-12-12 ساعت 08:34)mrt نوشته:  سلام بر همه دوستان عزیز
من و همسر دو هفته است که اومدیم لس آنجلس و چون کسی را نداشتیم که بریم خونه اش رفتیم هتل و روز دوم یک خونه یک خوابه گرفتیم و شب پنجم دیگه تو آپارتمان خودمون بودیم و یکسری وسایلم براش خریدیم. حالا دیگه خدارا شکر یک آپارتمان خوب و آبرو مند شده Smile حساب هم رفتیم تو Bank of America باز کردیم هم برای خودم وهم برای همسر.اینترنت و گاز و برق را هم گرفتیم. دوبارم رفتیم اداره سوشال که مسولش گفت تا دو هفته دیگه اینجا نبینمتون و سوشال شما اتوماتیک صادر می شه و نیاز به پر کردن فرم و درخواست سوشال نیست ، برید دیزنی لند خوش بگذرونید تا سوشالتون بیادBig Grinمنم نشستم تو خونه و با اینترنت با پهنای باند 60 مگ دارم کار اپلای می کنم. ولی تنها چیزی که فعلا اذیتمون داره می کنه ماشین نداشتن و گواهینامه نداشتنه

سلام دوستان عزیز بسالامتی رسیدید انشاالا همه کارها بهمین سادگی انجام بشه میشه بمن بگید بانک برای بازکردن حساب چه مدارکی ازتون خواست ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: farshad varaste ، behjat
(2014-12-12 ساعت 20:54)jojo_hami نوشته:  دوستان سلام. اگه بیشتر از 5000 هر نفر ببره، تو فرودگاه ازش میگیرن و دیگم بهش پس نمیدن؟!!!!

من بیشتر همراهم بود ولی کسی اصلا چیزی نپرسید اگر هم بگیرن به همراهانتون پس میدن.
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، jojo_hami
من و همسر دو هفته است که اومدیم لس آنجلس و چون کسی را نداشتیم که بریم خونه اش رفتیم هتل و روز دوم یک خونه یک خوابه گرفتیم و شب پنجم دیگه تو آپارتمان خودمون بودیم و یکسری وسایلم براش خریدیم. حالا دیگه خدارا شکر یک آپارتمان خوب و آبرو مند شده Smile حساب هم رفتیم تو Bank of America باز کردیم هم برای خودم وهم برای همسر.اینترنت و گاز و برق را هم گرفتیم. دوبارم رفتیم اداره سوشال که مسولش گفت تا دو هفته دیگه اینجا نبینمتون و سوشال شما اتوماتیک صادر می شه و نیاز به پر کردن فرم و درخواست سوشال نیست ، برید دیزنی لند خوش بگذرونید تا سوشالتون بیادBig Grinمنم نشستم تو خونه و با اینترنت با پهنای باند 60 مگ دارم کار اپلای می کنم. ولی تنها چیزی که فعلا اذیتمون داره می کنه ماشین نداشتن و گواهینامه نداشتنه
سلام دوست عزیز انشاالا که همه کارها بهمین سادگی انجام بشه مزاهم شدم ببینم برای باز کردن حساب چه مدارکی ازتون خواستن سوشیال سکوریتی نخواستن ممنون میشم محبت کنید بمن بگید
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو

سلام دوستان عزیز بسالامتی رسیدید انشاالا همه کارها بهمین سادگی انجام بشه میشه بمن بگید بانک برای بازکردن حساب چه مدارکی ازتون خواست ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:

سلام دوستان عزیز بسالامتی رسیدید انشاالا همه کارها بهمین سادگی انجام بشه میشه بمن بگید بانک برای بازکردن حساب چه مدارکی ازتون خواست ممنونSadSadSadSadSadSad
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوست عزیز انشاالا که همه کارها بهمین سادگی انجام بشه مزاهم شدم ببینم برای باز کردن حساب چه مدارکی ازتون خواستن سوشیال سکوریتی نخواستن ممنون میشم محبت کنید بمن بگید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-12-11 ساعت 23:59)reza_norouzi نوشته:  
(2014-12-11 ساعت 23:34)byazdani نوشته:  سلام دوستان
ما يه هفتس كه وارد أمريكا شديم.توي فرودگاه تغيير ادرس داديم و پليس مهاجرت گفت خودم توي سايت وارد ميكنم. لازمه دوباره خودمون بريم سايت تغيير ادرسو أعلام كنيم؟
ممنون

سلام دوست من
حتماً اینکارو بکنین چون پیش اومده که بعضی از دوستان تو فرودگاه تغییر آدرس دادن اما بازم به آدرس قبلی ارسال شده!
کلاً نمیشه به سیستم اداری اینجا خیلی اعتماد کرد.
شاد باشین.
سلام
من تو قسمت view my profile آدرس جدیدمو دادم بعدش ازم یه evidence مثل گواهینامه یا پاسپورت میخواد این برای چیه؟
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
پاسخ
تشکر کنندگان:
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان اگه برای پیگیری گرین کارت از اداره مهاجرت وقت بگیریم چقدر طول میکشه که وقت بده البته اداره مهاجرت در لس آنجلس مد نظرم هست باتشکر
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
یه سوال مهم و فوری دارم ممنون میشم من و راهنمایی بکنید
ما مراحل پرداخت 165 دلار رو انجام دادیم . من و شوهرم . مراحل را به ترتیب جلو رفتیم و دقیقا اسم شوهرم و من کامل save شد و ما پرداخت رو گذاشتیم واسه روز بعد . روز بعد مراحل رو انجام دادیم خود سیستم درست تشخیص داد که ما برای دو نفر باید 330 دلار پرداخت کنیم. ما هم همه اطلاعات یک نفر رو واسه پرداخت زدیم و پرداخت شد . ایمیل پرداخت هم رسید . ولی الان که اکانت رو چک می کنیم فقط اسم شوهرم هست و اسم من کامل پاک شده .
به نظرتون باید چیکار کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان نمی دونیم باید اکانت را درست کنیم و دوباره پرداخت کنیم ؟ این پول درسته و دیگه نمی خواد پرداخت بشه ؟ راهنمایی کنید ممنون
CN:2014AS000006XX/Yerevan/2person:
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز سلام؛
یک سری پست ها به هر دلیلی تکرار شده و صفحه ها رو پر کرده، دوستان لطفا چک کنید و پست های تکراری رو حذف کنید
مرسی

پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، shiraz_neda ، farshad varaste ، jojo_hami

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان