موضوعها: 0
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-05 ساعت 12:15)Farshid1976 نوشته: Hello, US
:-D :-D :-D
فرشيد جان رسيدنت بخير اميدوارم بهت خوش بگذره
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
بالاخره بعد 3 ماه فرم پر کردن تو این سایتها 2 جا رفتم مصاحبه برای کار. خدا کنه کار جور بشه ببینیم بعد بیش از یک سال دوندگی خیالمون یکم راحتر میشه؟! دعا کنین.دوستانی که در حال آماده شدن و اومدن هستین فقط زبانتونا قوی کنین تا 50% کار حل باشه.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و اثر داشت!!!
بعد از مدیکال مجدد در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
سوال من از دوستان و مدیران با تجربه این هستش که من در مورد پرداخت 165$ نگرانم و ایا حتما باید قبل ورود به امریکا باید پرداخت بشه یا اینکه میشه بعد ورود به امریکا پرداخت کرد و اینکه تو فرودگاه مانع ورود نمیشن؟؟؟؟
سوال دیگه اینکه ایا بجز پاسپورت حاوی ویزا و cd مدیکال و پاکت زرد مدرک دیگه نیاز است؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
عشق مانند پنج قرص نان و تکه ای ماهی است تا نبخشی زیاد نمی شوند.
رتبه:
27
5 تشکر در 3 ارسال
سلام دوستان.من از برندگان 2015 هستم. تغيير آدرس دارم و اين رو هم در فرودگاه اعلام ميكنم.
ولي خيلي نگرانم كه نكنه گرين كارت يا ساير مداركم رو به آدرس قبلي بفرستند(چون به اون آدرس تقريبا ديگه دسترسي ندارم).
پيشنهادي داريد؟
رتبه:
27
5 تشکر در 3 ارسال
ممنونم.
پس اینکه در فرودگاه اعلام کنم کافی نیست؟ چون من هنوز نه اکانتی درست کردم و نه 165$ رو واریز کردم.
میشه لطفا سایت اداره ی مهاجرت+سایت اداره ی پست رو بنویسید؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان به یه هم اطاقی خانم در محله رنچو سانتا مارگاریتا ارنج کانتی نیازمندیم دوستان با ایمیلم تماس بگیریدs.kosarimehr@gmail.com
تعداد کیس 3 تاریخ مصاحبه 4 فوریه ابوظبی نفر اصلی خانم مقصد اورنج کانتی
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها کسی میدونه وقتی خونمونو عوض میکنیم باید آدرس جدیدمونو کجاها اعلام کنیم؟ برای DMV رو که میدونم باید حتما اعلام بشه
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
بانك، مدرسه.بيمه.نكاه كنيد تا حالا چه نامه هايي به اسم شما و به آدرس ميزبانتون اومده. به خير و خوشي انشالله.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام از یکی از دوستام شنیدم که اگر قبل از اینکه به ا م ر ی ک ا برسید بیمه شده باشید بهتره مثلا یک ماه قبل یا دو هفته قبل به نظرتون همچین کاری صحیح هست یا نه اخه میگفت یکی از اشنایاشون وقتی رسیده بوده فرودگاه میخوره زمین و پاش شکسته بوده و کلی خرجش شده بوده یه چیزی حدود 40میلیون تومن نظرتون چیه ؟
رتبه:
37
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان یکی از دوستانم به من گفت برم اوکلاهاما اولا نظرتون درباره اوکلاهاما چیه؟ اگر من با پرواز قطری بخوام برم میره شیکاگو بعد میره اوکلاهاما اینا میدونم که کارا مهاجرتی را در شیکاگو انجام میدم ولی ایا چمدونهام را در شیکاگو تحویل میگیرم و باید به ایرلاین دیگه تحویل بدم یا نه خودشون مستقیم تا اوکلاهاما میبرند؟
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب / مقصد : فعلا اوکلاهاما