کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-02-05 ساعت 12:15)Farshid1976 نوشته:  Hello, US
:-D :-D :-D
فرشيد جان رسيدنت بخير اميدوارم بهت خوش بگذره Smile
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: Farshid1976 ، قصه گو
بالاخره بعد 3 ماه فرم پر کردن تو این سایتها 2 جا رفتم مصاحبه برای کار. خدا کنه کار جور بشه ببینیم بعد بیش از یک سال دوندگی خیالمون یکم راحتر میشه؟! دعا کنین.دوستانی که در حال آماده شدن و اومدن هستین فقط زبانتونا قوی کنین تا 50% کار حل باشه.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
پاسخ
تشکر کنندگان: farshad varaste ، HERMES7 ، m.sabet ، قصه گو ، shadi79 ، barfi1 ، mpas89 ، reza_norouzi ، rbrb-2015 ، pari pariaaa ، A_A
با سلام
سوال من از دوستان و مدیران با تجربه این هستش که من در مورد پرداخت 165$ نگرانم و ایا حتما باید قبل ورود به امریکا باید پرداخت بشه یا اینکه میشه بعد ورود به امریکا پرداخت کرد و اینکه تو فرودگاه مانع ورود نمیشن؟؟؟؟
سوال دیگه اینکه ایا بجز پاسپورت حاوی ویزا و cd مدیکال و پاکت زرد مدرک دیگه نیاز است؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
عشق مانند پنج قرص نان و تکه ای ماهی است تا نبخشی زیاد نمی شوند.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-07 ساعت 12:11)Vandadi نوشته:  با سلام
سوال من از دوستان و مدیران با تجربه این هستش که من در مورد پرداخت 165$ نگرانم و ایا حتما باید قبل ورود به آمریکا باید پرداخت بشه یا اینکه میشه بعد ورود به آمریکا پرداخت کرد و اینکه تو فرودگاه مانع ورود نمیشن؟؟؟؟
سوال دیگه اینکه ایا بجز پاسپورت حاوی ویزا و cd مدیکال و پاکت زرد مدرک دیگه نیاز است؟؟
دوست عزیز

سلام، شما بعد از ورود میتونید 165$ رو واریز کنید و هیچ مشکلی در ورود نخواهید داشت.
فقط پاسپورت، پاکت زرد رنگ، cd و برگ دکتر برای خود شماست و اصلا ازتون نمیخوان.
شماره کیس:2015ASx17 > کنسولگری:آنکارا > ارسال فرم: 2014 MAY 21 > کارنت شدن کیس: AUG 12 2014 > مصاحبه: 2 اکتبر 2014 > دریافت ویزا یکضرب > ورود به آمریکا 25 نوامبر
سفرنامه من به ترکیه
سفرنامه من به آمریکا
پاسخ
تشکر کنندگان: HERMES7 ، aaraam ، قصه گو ، barfi1 ، reza_norouzi ، rbrb-2015
سلام دوستان.من از برندگان 2015 هستم. تغيير آدرس دارم و اين رو هم در فرودگاه اعلام ميكنم.
ولي خيلي نگرانم كه نكنه گرين كارت يا ساير مداركم رو به آدرس قبلي بفرستند(چون به اون آدرس تقريبا ديگه دسترسي ندارم).
پيشنهادي داريد؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-07 ساعت 16:31)atlantis770 نوشته:  سلام دوستان.من از برندگان 2015 هستم. تغيير آدرس دارم و اين رو هم در فرودگاه اعلام ميكنم.
ولي خيلي نگرانم كه نكنه گرين كارت يا ساير مداركم رو به آدرس قبلي بفرستند(چون به اون آدرس تقريبا ديگه دسترسي ندارم).
پيشنهادي داريد؟

دوست عزیز نگران نباشید فقط هم توی سایت اداره مهاجرت وهم سایت اداره پست آدرستون رو عوض کنید
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

پاسخ
تشکر کنندگان: barfi1 ، atlantis770
ممنونم.
پس اینکه در فرودگاه اعلام کنم کافی نیست؟ چون من هنوز نه اکانتی درست کردم و نه 165$ رو واریز کردم.
میشه لطفا سایت اداره ی مهاجرت+سایت اداره ی پست رو بنویسید؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-07 ساعت 12:11)Vandadi نوشته:  با سلام
سوال من از دوستان و مدیران با تجربه این هستش که من در مورد پرداخت 165$ نگرانم و ایا حتما باید قبل ورود به آمریکا باید پرداخت بشه یا اینکه میشه بعد ورود به آمریکا پرداخت کرد و اینکه تو فرودگاه مانع ورود نمیشن؟؟؟؟

موقع ورود نیازی نیست که 165 دلار را پرداخت کرده باشین و فقط پاسپورت و پاکت زرد رنگ را میگیرند ازتون و یه برگه که تو هواپیما پر کردین را بعد از انجام کارهای ایمگریشن وهنگام چک کردن چمدانها میگیرند.نگران نباشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: vahidbaq ، farrokh1675 ، قصه گو ، Vandadi ، A_A
(2015-02-08 ساعت 02:40)atlantis770 نوشته:  ممنونم.
پس اینکه در فرودگاه اعلام کنم کافی نیست؟ چون من هنوز نه اکانتی درست کردم و نه 165$ رو واریز کردم.
میشه لطفا سایت اداره ی مهاجرت+سایت اداره ی پست رو بنویسید؟

سلام دوست من
خیر کافی نیست.
آدرس سایت اداره مهاجرت: http://www.uscis.gov
آدرس سایت اداره پست: https://www.usps.com
شاد باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: farshad varaste ، farrokh1675 ، milad.nas ، atlantis770 ، jojo_hami ، A_A
سلام دوستان به یه هم اطاقی خانم در محله رنچو سانتا مارگاریتا ارنج کانتی نیازمندیم دوستان با ایمیلم تماس بگیریدs.kosarimehr@gmail.com
تعداد کیس 3 تاریخ مصاحبه 4 فوریه ابوظبی نفر اصلی خانم مقصد اورنج کانتی
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها کسی میدونه وقتی خونمونو عوض میکنیم باید آدرس جدیدمونو کجاها اعلام کنیم؟ برای DMV رو که میدونم باید حتما اعلام بشه
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
پاسخ
تشکر کنندگان:
بانك، مدرسه.بيمه.نكاه كنيد تا حالا چه نامه هايي به اسم شما و به آدرس ميزبانتون اومده. به خير و خوشي انشالله.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، farshad varaste ، shadi79 ، reza_norouzi ، jojo_hami ، AZAR 1335 ، A_A
دوستان سلام از یکی از دوستام شنیدم که اگر قبل از اینکه به ا م ر ی ک ا برسید بیمه شده باشید بهتره مثلا یک ماه قبل یا دو هفته قبل به نظرتون همچین کاری صحیح هست یا نه اخه میگفت یکی از اشنایاشون وقتی رسیده بوده فرودگاه میخوره زمین و پاش شکسته بوده و کلی خرجش شده بوده یه چیزی حدود 40میلیون تومن نظرتون چیه ؟
20151xxxنفر2,ارسال مدارکMay28،انکارا,نامه دوم20sepمصاحبهnov, آپدیت18novو24febایمیل و25.26.30.31مارچ و1.8اپریل کلیری8 اپریل با ایمیل146روز.24 اپریل رسیدن به کالیفرنیاBig Grin
نامه به سفارت انکارا جهت تاییدرسیدن مدارک سفرنامه, کاربرحرفه ای
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان یکی از دوستانم به من گفت برم اوکلاهاما اولا نظرتون درباره اوکلاهاما چیه؟ اگر من با پرواز قطری بخوام برم میره شیکاگو بعد میره اوکلاهاما اینا میدونم که کارا مهاجرتی را در شیکاگو انجام میدم ولی ایا چمدونهام را در شیکاگو تحویل میگیرم و باید به ایرلاین دیگه تحویل بدم یا نه خودشون مستقیم تا اوکلاهاما میبرند؟
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب Smile / مقصد : فعلا اوکلاهاما
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-09 ساعت 00:04)aghamilad نوشته:  سلام دوستان یکی از دوستانم به من گفت برم اوکلاهاما اولا نظرتون درباره اوکلاهاما چیه؟ اگر من با پرواز قطری بخوام برم میره شیکاگو بعد میره اوکلاهاما اینا میدونم که کارا مهاجرتی را در شیکاگو انجام میدم ولی ایا چمدونهام را در شیکاگو تحویل میگیرم و باید به ایرلاین دیگه تحویل بدم یا نه خودشون مستقیم تا اوکلاهاما میبرند؟

اولا در ایران مقصد را باید بزنند اوکلاهاما ولی در شیکاگو چمدانهاتون را چک می کنند و بعد از گمرک شما تحویل ایرلاین میدهید که اوکلاهاما تحویل بگیرید.
برای انتخاب ایالت مورد نظر باید ببینین انتظارات شما به شرایط کدام ایالت نزدیکتر هست.دوستان با تجربه حتما کمک می کنن.آب و هوا/شرایط بیکاری/گرونی/اجاره خونه/بیمه و....
پاسخ
تشکر کنندگان: aghamilad ، reza_norouzi ، A_A

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان