کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-02-08 ساعت 14:50)قصه گو نوشته:  بانك، مدرسه.بيمه.نكاه كنيد تا حالا چه نامه هايي به اسم شما و به آدرس ميزبانتون اومده. به خير و خوشي انشالله.

سلام قصه گو عزیز خوبی؟ اوضاع بعد این مدت چطوره؟کار پیدا کردین؟من که خیلی نگرانم اگه کار پیدا نکنم گفتند اوباما کر قطع میشه و کمکی که این 3ماه میکنن را باید پسشون داد؟ایالت شما هم همینطوره؟
اگر کسی راهی و تجربه ای داره مثل همیشه از کمک و راهنمایی دریغ نکنین.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو
آذر جان سلام. حقيقتش از همون اول اوباما كر شامل حال ما نشد و نميدونم چرا؟ فقط دخترم تا بيست و يك سالگي تحت پوشش اپل كر هستش. ما هم پس از تحقيقات فراوان ، پريمرا بلو را انتخاب كرديم كه ماهانه من و همسرم ١٥٤ دلار ميديم و شيصد و خورده اي دولت ميده.
به احتمال قوي از دوشنبه ي ديگه كارم توي كترينيگ شروع ميشه ، يه آشپزخونه ي بزرگ كه براي رستورانهاي وابسته غذا تهيه مي كنه. و از اونجايي كه حقوقم ساعتي ١٢ دلاره و در سال ميشه حدود ٢٠ هزار دلار ، و فعلاً تا سه ماه يا شش ماه بيمه ي كار هم شامل حالم نميشه، احتمال داره درصد زيادي از مالياتي كه الان ميدم، برگرده. برادرم كه مي گفت تا ١٥ هزار دلار ماليات نداره. ولي به قول شما اگه توانايي پرداخت ماليات باشه ، تا حالا هرچي دولت واسه بيمه كمك كرده پس مي گيره. خلاصه بيمه داستاني دارد و قوانيني ، كه وقتي بهش فكر مي كنم سرگيجه مي گيرم.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: AZAR 1335 ، goliii ، jojo_hami ، reza_norouzi ، آلیس-1980 ، Sam2014 ، pari pariaaa ، mpas89 ، A_A
در مورد اپلاي كردن واسه كار، ببخشيد اين رو مي گم ولي سمج باشيد. اگه اشتباه نكنم دو ماهي هست دارم اپلاي مي كنم و هر بار ايميل ميومد كه بريد دنبال يه شغل ديگه و ما واسه شما كار نداريم. اما من از رو نمي رفتم ، توي ايميل هام، snagajob و indeed دائماً برام شغل هاي مختلف رو مي فرستادن و انگاري از لج من دقيقاً همون كارهايي بود كه يه ساعت پيش ايميل عدم تأييد دريافت كرده بودم! منم گفتم بچرخ تا بچرخيم. و دوباره و سه باره و چند باره اپلاي مي كردم. چون دقيقا ميدونستم چه كاري ميخوام ، تمركز كرده بودم روي همون شغل با انشعابات گوناگونش!! به طوري كه وقتي بهم زنگ ميزدند براي مصاحبه ، نميدونستم دقيقا كدومشونه. و مهم هم نبود، چون شغل و مكانش مشخص بود. گرايش و شعبه مهم نبود . و خلاصه اين كه پيروزي از آن من شد.
اما نميدونم چرا تا هفته ي ديگه كه نرم سر كار دلم قرص نيست!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: AZAR 1335 ، m.sabet ، vahidbaq ، goliii ، jojo_hami ، reza_norouzi ، آلیس-1980 ، Sam2014 ، A_A ، pari pariaaa
(2015-02-09 ساعت 10:19)قصه گو نوشته:  در مورد اپلاي كردن واسه كار، ببخشيد اين رو مي گم ولي سمج باشيد. اگه اشتباه نكنم دو ماهي هست دارم اپلاي مي كنم و هر بار ايميل ميومد كه بريد دنبال يه شغل ديگه و ما واسه شما كار نداريم. اما من از رو نمي رفتم ، توي ايميل هام، snagajob و indeed دائماً برام شغل هاي مختلف رو مي فرستادن و انگاري از لج من دقيقاً همون كارهايي بود كه يه ساعت پيش ايميل عدم تأييد دريافت كرده بودم! منم گفتم بچرخ تا بچرخيم. و دوباره و سه باره و چند باره اپلاي مي كردم. چون دقيقا ميدونستم چه كاري ميخوام ، تمركز كرده بودم روي همون شغل با انشعابات گوناگونش!! به طوري كه وقتي بهم زنگ ميزدند براي مصاحبه ، نميدونستم دقيقا كدومشونه. و مهم هم نبود، چون شغل و مكانش مشخص بود. گرايش و شعبه مهم نبود . و خلاصه اين كه پيروزي از آن من شد.
اما نميدونم چرا تا هفته ي ديگه كه نرم سر كار دلم قرص نيست!

به سلامتی عزیزم انشالله که موفق باشی و دوستانی که عازم اینجا هستن بخونند و صبورتر باشن.من که کلافه شدم ولی کم نمیارم چون خیلی زحمت کشیدیم تا اینجا هستیم.
پاسخ
تشکر کنندگان: goliii ، قصه گو ، jojo_hami ، reza_norouzi ، آلیس-1980 ، A_A
(2015-02-08 ساعت 11:30)farshad varaste نوشته:  بچه ها کسی میدونه وقتی خونمونو عوض میکنیم باید آدرس جدیدمونو کجاها اعلام کنیم؟ برای DMV رو که میدونم باید حتما اعلام بشه

حتما ظرف ۱۰ روز به USCIS اطلاع بدهید:

uscis.gov/addresschange
پاسخ
تشکر کنندگان: farshad varaste ، قصه گو
(2015-02-09 ساعت 13:08)feidom30 نوشته:  
(2015-02-08 ساعت 11:30)farshad varaste نوشته:  بچه ها کسی میدونه وقتی خونمونو عوض میکنیم باید آدرس جدیدمونو کجاها اعلام کنیم؟ برای DMV رو که میدونم باید حتما اعلام بشه

uscis.gov/addresschange
من همین الان فرمشو پر کردم، و دیدم که نوشته ظرف ده روز باید اطلاع بدین ولی مال ما بیست روزی شده. خدا کنه بیرونمون نکنن Big GrinTongue
البته از خداشونم هست که اومدیم تو مملکتشون باید دست و پامون رو هم ببوسن
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، feidom30 ، milad.nas ، reza_norouzi ، A_A
دوستان برای گرفتن آدی باید از قبل وقت بگیریم
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-08 ساعت 21:05)goliii نوشته:  دوستان سلام از یکی از دوستام شنیدم که اگر قبل از اینکه به ا م ر ی ک ا برسید بیمه شده باشید بهتره مثلا یک ماه قبل یا دو هفته قبل به نظرتون همچین کاری صحیح هست یا نه اخه میگفت یکی از اشنایاشون وقتی رسیده بوده فرودگاه میخوره زمین و پاش شکسته بوده و کلی خرجش شده بوده یه چیزی حدود 40میلیون تومن نظرتون چیه ؟

ای دوستانی که اونور اب هستید به ما این ور ابی ها هم کمک کنید یعنی هیچکس نظری نداره Big Grin
20151xxxنفر2,ارسال مدارکMay28،انکارا,نامه دوم20sepمصاحبهnov, آپدیت18novو24febایمیل و25.26.30.31مارچ و1.8اپریل کلیری8 اپریل با ایمیل146روز.24 اپریل رسیدن به کالیفرنیاBig Grin
نامه به سفارت انکارا جهت تاییدرسیدن مدارک سفرنامه, کاربرحرفه ای
پاسخ
تشکر کنندگان: A_A
(2015-02-09 ساعت 23:38)goliii نوشته:  
(2015-02-08 ساعت 21:05)goliii نوشته:  دوستان سلام از یکی از دوستام شنیدم که اگر قبل از اینکه به ا م ر ی ک ا برسید بیمه شده باشید بهتره مثلا یک ماه قبل یا دو هفته قبل به نظرتون همچین کاری صحیح هست یا نه اخه میگفت یکی از اشنایاشون وقتی رسیده بوده فرودگاه میخوره زمین و پاش شکسته بوده و کلی خرجش شده بوده یه چیزی حدود 40میلیون تومن نظرتون چیه ؟

ای دوستانی که اونور اب هستید به ما این ور ابی ها هم کمک کنید یعنی هیچکس نظری نداره Big Grin
من به شخصه اطلاعي راجع به اين موضوع ندارم .البته شايد بشه بيمه مسافرتي بكنن ولي اينجا ما وقتي براي بيمه رفتيم ازمون آيدي خواستن،البته باز هم مطمئن نيستم كه چيزي كه مي گم كاملا درست باشه ولي مي تونيد تاپيك بيمه رو بخونيد شايد جوابتون اونجا باشه. ولي فكر نكنم تا قبل از اومدن به اينجا بتونيد بيمه اينجا رو داشته باشيد.ولي يه جايي خوندم كه يكي از همين دوستان مهاجرسرايي تو چند ماه اول مهاجرت كارش به جراحي كشيده شده و بدهكار شده و بعد از چند ماه تونسته از طريق بيمه ميزان زيادي از اون مبلغ رو بپردازه و خدا رو شكر مشكلش حل شده.اين مطلب رو فكر كنم تو تاپيك بيمه خوندم براي جزئيات بيشتر مي تونيد اونجا يه سرچ كنيد.اميدوارم سلامت باشيد و كارتون به دوا و دكتر كشيده نشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، A_A ، goliii ، sunflower00
(2015-02-09 ساعت 20:48)shadi79 نوشته:  دوستان برای گرفتن آدی باید از قبل وقت بگیریم

سلام دوست من
منظورتون از آدی چی هست؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shadi79
(2015-02-09 ساعت 20:48)shadi79 نوشته:  دوستان برای گرفتن آدی باید از قبل وقت بگیریم

به یکی از دفاتر Driver License Offices مراجعه می کنید و همون موقع وقت میگیرید و منتظر می شید تا نوبتتون شه و درخواست ای دی کارت می کنید با ارایه مدارک لازم و دو تا مدرک که ادرستون داخلش قید شده باشه و هزینه اون هم 16 دلار هستش موفق باشید
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
تشکر کنندگان: farshad varaste ، Sam2014 ، shadi79 ، امین 13
(2015-02-09 ساعت 23:38)goliii نوشته:  

اگر بیمه باشین و اینجا کاور کنن که خیلی خوبه.فکر کنم 3 ماه بیمه اعتبار داره.اینجا بیمه شدن بستگی به ایالت داره.از بیمه سامان و sos بانک پاسارگاد شرایطش را بپرسید.
پاسخ
تشکر کنندگان: goliii
(2015-02-09 ساعت 13:15)farshad varaste نوشته:  
(2015-02-09 ساعت 13:08)feidom30 نوشته:  

uscis.gov/addresschange
من همین الان فرمشو پر کردم، و دیدم که نوشته ظرف ده روز باید اطلاع بدین ولی مال ما بیست روزی شده. خدا کنه بیرونمون نکنن Big GrinTongue
البته از خداشونم هست که اومدیم تو مملکتشون باید دست و پامون رو هم ببوسن

ما که بعد 1/5 ماه اطلاع دادیم ولی وقتی آی دی و گواهینامه میگیرید آدرس میدین.فکر کنم خودشون متوجه تغییر آدرس میشن.
پاسخ
تشکر کنندگان: farshad varaste ، Sam2014
(2015-02-10 ساعت 04:51)KIMIA2005 نوشته:  

به یکی از دفاتر Driver License Offices مراجعه می کنید و همون موقع وقت میگیرید و منتظر می شید تا نوبتتون شه و درخواست ای دی کارت می کنید با ارایه مدارک لازم و دو تا مدرک که ادرستون داخلش قید شده باشه و هزینه اون هم 16 دلار هستش موفق باشید

مرسی یکی از مدارک سوشیال هست دیگه چی باید برد
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام
سوال من اینه که ایا درست است کسانی که با پرواز امارات می خواهند بیایند آمریکا یک نماینده از آمریکا در ابوظبی پاکت زرد و CD را می گیرید لطفا دوستان با تجربه و مدیران راهنمایی کنن؟ من در مورد این مرزبان و افیسر آمریکا خیلی استرس دارم دوستان با تجربه لطفا بگن چیکار می کنه و چی می پرسه؟؟؟؟
عشق مانند پنج قرص نان و تکه ای ماهی است تا نبخشی زیاد نمی شوند.
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان