موضوعها: 0
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
آذر جان سلام. حقيقتش از همون اول اوباما كر شامل حال ما نشد و نميدونم چرا؟ فقط دخترم تا بيست و يك سالگي تحت پوشش اپل كر هستش. ما هم پس از تحقيقات فراوان ، پريمرا بلو را انتخاب كرديم كه ماهانه من و همسرم ١٥٤ دلار ميديم و شيصد و خورده اي دولت ميده.
به احتمال قوي از دوشنبه ي ديگه كارم توي كترينيگ شروع ميشه ، يه آشپزخونه ي بزرگ كه براي رستورانهاي وابسته غذا تهيه مي كنه. و از اونجايي كه حقوقم ساعتي ١٢ دلاره و در سال ميشه حدود ٢٠ هزار دلار ، و فعلاً تا سه ماه يا شش ماه بيمه ي كار هم شامل حالم نميشه، احتمال داره درصد زيادي از مالياتي كه الان ميدم، برگرده. برادرم كه مي گفت تا ١٥ هزار دلار ماليات نداره. ولي به قول شما اگه توانايي پرداخت ماليات باشه ، تا حالا هرچي دولت واسه بيمه كمك كرده پس مي گيره. خلاصه بيمه داستاني دارد و قوانيني ، كه وقتي بهش فكر مي كنم سرگيجه مي گيرم.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
در مورد اپلاي كردن واسه كار، ببخشيد اين رو مي گم ولي سمج باشيد. اگه اشتباه نكنم دو ماهي هست دارم اپلاي مي كنم و هر بار ايميل ميومد كه بريد دنبال يه شغل ديگه و ما واسه شما كار نداريم. اما من از رو نمي رفتم ، توي ايميل هام، snagajob و indeed دائماً برام شغل هاي مختلف رو مي فرستادن و انگاري از لج من دقيقاً همون كارهايي بود كه يه ساعت پيش ايميل عدم تأييد دريافت كرده بودم! منم گفتم بچرخ تا بچرخيم. و دوباره و سه باره و چند باره اپلاي مي كردم. چون دقيقا ميدونستم چه كاري ميخوام ، تمركز كرده بودم روي همون شغل با انشعابات گوناگونش!! به طوري كه وقتي بهم زنگ ميزدند براي مصاحبه ، نميدونستم دقيقا كدومشونه. و مهم هم نبود، چون شغل و مكانش مشخص بود. گرايش و شعبه مهم نبود . و خلاصه اين كه پيروزي از آن من شد.
اما نميدونم چرا تا هفته ي ديگه كه نرم سر كار دلم قرص نيست!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای گرفتن آدی باید از قبل وقت بگیریم
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5mar
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
سوال من اینه که ایا درست است کسانی که با پرواز امارات می خواهند بیایند آمریکا یک نماینده از آمریکا در ابوظبی پاکت زرد و CD را می گیرید لطفا دوستان با تجربه و مدیران راهنمایی کنن؟ من در مورد این مرزبان و افیسر آمریکا خیلی استرس دارم دوستان با تجربه لطفا بگن چیکار می کنه و چی می پرسه؟؟؟؟
عشق مانند پنج قرص نان و تکه ای ماهی است تا نبخشی زیاد نمی شوند.