موضوعها: 0
رتبه:
27
5 تشکر در 3 ارسال
پرواز من قطری هست. میخوام بدونم کارهای مهاجرتی در فرودگاه دوحه انجام میشه یا در فرودگاه آمریکا؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
1- می خواستم بدونم یک فرد مجرد تا چند دلار می تونه با خودش همراه داشته باشه؟؟
2- ایا با پرواز الاتخاد چمدان هامون را بعد تحویل در تهران ایا در ابوظبی تحویل می گیریم یا مستقیم در امریکا؟؟؟؟ چمدانها را کجا چک می کنن که بفهمن ما چی همراه داریم؟؟؟؟؟
3- ایا بردن اجیل مشکل ایجاد می کنه؟؟؟
عشق مانند پنج قرص نان و تکه ای ماهی است تا نبخشی زیاد نمی شوند.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
2- ایا با پرواز الاتخاد چمدان هامون را بعد تحویل در تهران ایا در ابوظبی تحویل می گیریم یا مستقیم در آمریکا؟؟؟؟ چمدانها را کجا چک می کنن که بفهمن ما چی همراه داریم؟؟؟؟؟
عشق مانند پنج قرص نان و تکه ای ماهی است تا نبخشی زیاد نمی شوند.
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2015-02-13 ساعت 03:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-13 ساعت 03:05 توسط farrokh1675.)
(2015-02-13 ساعت 01:57)Vandadi نوشته: با سلام
2- ایا با پرواز الاتخاد چمدان هامون را بعد تحویل در تهران ایا در ابوظبی تحویل می گیریم یا مستقیم در آمریکا؟؟؟؟ چمدانها را کجا چک می کنن که بفهمن ما چی همراه داریم؟؟؟؟؟
با سلام دوست عزیز
۱- طبق قانون ایران ۵۰۰۰ دلارولی معمولا سخت نمیگیرند مگر اینکه مبلغ خیلی بالا باشه که بهتره با صرافی بفرستید
۲-اگر پرواز شما یک ستاب داشته باشه (یعنی پرواز شما از تهران به ابوظبی وسپس از ابوظبی به شهر مورد نظر شما در آمریکا باشه) فقط شما در فرودگاه ابوظبی پیاده میشید و پرواز رو عوض میکنید ولی چمدان های شما مستقیم میرن امریکاو در فرودگاه آمریکا چمدون ها رو تحویل میگیرید و سپس به قسمت گمرک فرودگاه میرید و کارهای اقامت رو انجام میدید
۳-خیر ایجاد نمیکنه ولی آجیل اعلا تر و ارزونتر در اونجا پیدا میشه چرا بار خودتون رو سنگین میکنید (البته اگر پسته در بسته باشه ایراد میگیرن ولی پسته خندان موردی نداره تخمه رو نمیذارن ببری چون دربسته است ) سفر شاد و بیاد ماندنی رو براتون ارزو میکنم
کیس نامبر **35 - دیدن قبولی 1می - پر کردن فرم 23می -سفارت آنکارا -تعداد یک نفر-کارنتی 9دسامبر-
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-13 ساعت 03:01)farrokh1675 نوشته: (2015-02-13 ساعت 01:57)Vandadi نوشته: با سلام
۲-اگر پرواز شما یک ستاب داشته باشه (یعنی پرواز شما از تهران به ابوظبی وسپس از ابوظبی به شهر مورد نظر شما در آمریکا باشه) فقط شما در فرودگاه ابوظبی پیاده میشید و پرواز رو عوض میکنید ولی چمدان های شما مستقیم میرن آمریکاو در فرودگاه آمریکا چمدون ها رو تحویل میگیرید و سپس به قسمت گمرک فرودگاه میرید و کارهای اقامت رو انجام میدید
دوست عزیز فقط در مورد پرواز الاتحاد که استاپش در ابوظبیه کارهای مهاجرتی در ابوظبی انجام میشه و وقتی رسیدید آمریکا چمدوناتونو تحویل می گیرید در مورد پروازای دیگه هیچ کدوم اینطوری نیستن و کارای مهاجرتی در اولین فرودگاه آمریکا انجام میشه.
موفق باشید.
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
رتبه:
2
1 تشکر در 1 ارسال
یه سوال داشتم/
من الان وارد us شدم .به نظر شما میشه هزینه 165 رو بعد از برگشت به ایران پرداخت کرد؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزيز،
ميشه اگر كسى پورت او انترى در فرودگاه jfk نيويورك بوده كمى توضيح بده كه آيا نكته خاصى داره براى كاراى مهاجرتى؟ ٥ساعت براى كاراى مهاجرتى كافيه؟ و اينكه من بايد از ترمينال٨ برم ترمينال٥ براى پرواز داخليم، آيا بايد چمدانها را بگيرم و همان ترمينال ٨ تحويل بدم يا با خودم ببرم ترمينال ٥ تحويل بدم؟
و گرين كارت چندوقته رسيده دستتون؟
ممنون از كمكتون
F2a, PD:15Nov 2015