موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2015-02-15 ساعت 06:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-15 ساعت 06:28 توسط outlaw.)
دوستان عزیز پس از مدتی طولانی برگشتم تا اگه کمکی از دستم بر میاد انجام بدم، من ساکن کالیفرنیا هستم. هر سوالی داشتین ایمیل بدین چون معلوم نیست که بتونم همیشه اینجا سر بزنم.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویه و خواست دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز پس از مدتی طولانی برگشتم تا اگه کمکی از دستم بر میاد انجام بدم، من ساکن کالیفرنیا هستم. هر سوالی داشتین ایمیل بدین چون معلوم نیست که بتونم همیشه اینجا سر بزنم.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویه و خواست دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
رتبه:
37
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان با تجربه من 20 می میرم اوکلاها سیتی البته اول وارد فرودگاه شیکاگو میشم و باید اونجا کارهای مهاجرتیم را انجام بدم و بعد با پرواز امریکن ایرلاین برم اوکلاهاما زمان ترانزیت من 2.35 هست ایا کافیه ؟ کسی تجربه فرودگاه شیکاگو را داره؟
من میخوام 2 ماه بمونم و بعد پاس سفید بگیرم به نظر شما من حساب بانکی باز کنم یا نه؟ اگر باز کنم بعد از 2 سال برگردم بسته نشده؟
مرسی
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب / مقصد : فعلا اوکلاهاما
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-16 ساعت 08:47)rainolf نوشته: (2015-02-16 ساعت 03:40)parisan نوشته: (2015-02-14 ساعت 03:03)reza_norouzi نوشته: (2015-02-14 ساعت 00:38)parisan نوشته: یه سوال داشتم/
من الان وارد us شدم .به نظر شما میشه هزینه 165 رو بعد از برگشت به ایران پرداخت کرد؟
سلام دوست من
میشه اما اینکارو بهتره همینجا تو آمریکا انجام بدین چون برای برگشت به آمریکا به گرین کارتتون نیاز دارین.
شما میتونین قبل از برگشت به ایران پولشو پرداخت کنین و یکی از دوستان یا فامیلاتون بعد از دریافتش اونو براتون به ایران پست کنن.
شاد باشین.
آره میدونم ولی مشکل اینجاست که هنوز سوشال ندارم و کسی رو هم که بتونه انتقالو برام انجام بده نمیشناسم ولی برا دریافت گرین کار میتونم روی یکی از دوستام حساب کنم.
آیا اگه من برگردم ایران و بلا فاصله از ایران پرداخت کنم موردی پیش میاد؟
خیلی ممنونم.
(2015-02-14 ساعت 03:03)reza_norouzi نوشته: (2015-02-14 ساعت 00:38)parisan نوشته: یه سوال داشتم/
من الان وارد us شدم .به نظر شما میشه هزینه 165 رو بعد از برگشت به ایران پرداخت کرد؟
سلام دوست من
میشه اما اینکارو بهتره همینجا تو آمریکا انجام بدین چون برای برگشت به آمریکا به گرین کارتتون نیاز دارین.
شما میتونین قبل از برگشت به ایران پولشو پرداخت کنین و یکی از دوستان یا فامیلاتون بعد از دریافتش اونو براتون به ایران پست کنن.
شاد باشین.
آره میدونم ولی مشکل اینجاست که هنوز سوشال ندارم و کسی رو هم که بتونه انتقالو برام انجام بده نمیشناسم ولی برا دریافت گرین کار میتونم روی یکی از دوستام حساب کنم.
آیا اگه من برگردم ایران و بلا فاصله از ایران پرداخت کنم موردی پیش میاد؟
خیلی ممنونم.
برای باز کردن حساب نیازی به سوشال نداری دوست من.
دوست عزیز خیلی از بانکها نه تنها شماره سوشیال می خوان بلکه ID هم
می خوان. منم برای حساب باز کردن مشکل داشتم. تنها بانکی که با پاسپورت کارمو راه انداخت WELLS FARGO بود.
کیس نامبر:**2014AS61 / اعضای کیس:1 نفر / تاریخ مصاحبه: May14
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
دوستان يه سوال فوري فوتي داشتم
يكي از دوستان من بعد از گرفتن پاكت پاسپورت از اداره پست ptt
متاسفانه اشتباها اون پاكت زرد رنگ رو هم باز كرده
كسي ميدونه كه چه اتفاقي مي افته؟بايد چه كاري انجام بده؟پس فردا بليط برگشت داره
لطفا تا زمان از دست نرفته هركسي اطلاعي داره رتهنمايي كنه
خيلي ممنون
Case number:3**
Ds260:19may
Second update:15 august
Interview:2oct
Embassy:ankara
Clear:30 jan
Visa:16 feb
Ca,los angeles
First enterance:17 march
Social card:after 30 days
Green card:after 45 days
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
باید دوباره بده سفارت براش مهر و موم کنن.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-16 ساعت 22:43)Abamos نوشته: (2015-02-15 ساعت 03:20)parisan نوشته: (2015-02-14 ساعت 13:48)Abamos نوشته: سلام دوستان عزيز،
ميشه اگر كسى پورت او انترى در فرودگاه jfk نيويورك بوده كمى توضيح بده كه آيا نكته خاصى داره براى كاراى مهاجرتى؟ ٥ساعت براى كاراى مهاجرتى كافيه؟ و اينكه من بايد از ترمينال٨ برم ترمينال٥ براى پرواز داخليم، آيا بايد چمدانها را بگيرم و همان ترمينال ٨ تحويل بدم يا با خودم ببرم ترمينال ٥ تحويل بدم؟
و گرين كارت چندوقته رسيده دستتون؟
ممنون از كمكتون
سلام
به عرعرضتون برسونم که من همین چهار روز پیش از jfkوارد شدم کل کارهایی که باید انجام میشد اعم از دریافت پاکت زرد و انگشت نگاری کمتر از 1 ساعت طول کشید .البته خیلی هم بستگی به شلوغی و خلوتی داره 5 ساعت زمان کافی برای این کار هست. نگران نباشید.
خيلى لطف كرديد دوست عزيز همواره موفق باشيد، آيا شما پرواز داخلى به ايالت ديگه داشتيد؟ اگر داشتند ميشه بفرماييد چه جورى از ترمينال٨ برم ترمينال٥ براى پرواز داخليم، آيا بايد چمدانها را بگيرم و همان ترمينال ٨ تحويل بدم يا با خودم ببرم ترمينال ٥ تحويل بدم؟
سلام دوست عزیز
با مترو (البته خودشون بهش میگن مترو) میشه رفت مسیر مترو یه حالت دایره ای داره شما ایستگاه ترمینال 8 سوار میشین و وقتی جلو میره احساس میکنین دارین دور میشین ولی در واقع دارین مسیرو یه دور کامل میزنین پس مثل من نگران نشین و از دیدن نیویورک از بالا لذت ببرین
چمدوناتونو تحویل میدن و همون ترمینال 8 تحویل میگیرن من با پرواز قطر اومدم که از نیویورک به ساکرامنتو با امریکن ایرلاینز بود چمدونامو مهموندارای قطر دوباره ازم تحویل گرفتن و خودشون فرستادن به قسمت بار امریکن ایرلاینز.خودشونم میان دنبالتون وقتی دارین کارای مهاجرتی تونو انجام میدین و میگن کجا بارتونو تحویل میگیرن.
موفق باشید.
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند