کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
دوستان عزیز پس از مدتی طولانی برگشتم تا اگه کمکی از دستم بر میاد انجام بدم، من ساکن کالیفرنیا هستم. هر سوالی داشتین ایمیل بدین چون معلوم نیست که بتونم همیشه اینجا سر بزنم.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
پاسخ
تشکر کنندگان: aaraam ، kaamiran
دوستان عزیز پس از مدتی طولانی برگشتم تا اگه کمکی از دستم بر میاد انجام بدم، من ساکن کالیفرنیا هستم. هر سوالی داشتین ایمیل بدین چون معلوم نیست که بتونم همیشه اینجا سر بزنم.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
پاسخ
تشکر کنندگان: A_A
سلام دوستان با تجربه من 20 می میرم اوکلاها سیتی البته اول وارد فرودگاه شیکاگو میشم و باید اونجا کارهای مهاجرتیم را انجام بدم و بعد با پرواز امریکن ایرلاین برم اوکلاهاما زمان ترانزیت من 2.35 هست ایا کافیه ؟ کسی تجربه فرودگاه شیکاگو را داره؟
من میخوام 2 ماه بمونم و بعد پاس سفید بگیرم به نظر شما من حساب بانکی باز کنم یا نه؟ اگر باز کنم بعد از 2 سال برگردم بسته نشده؟
مرسی
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب Smile / مقصد : فعلا اوکلاهاما
پاسخ
تشکر کنندگان: markopolos
(2015-02-15 ساعت 15:19)aghamilad نوشته:  سلام دوستان با تجربه من 20 می میرم اوکلاها سیتی البته اول وارد فرودگاه شیکاگو میشم و باید اونجا کارهای مهاجرتیم را انجام بدم و بعد با پرواز امریکن ایرلاین برم اوکلاهاما زمان ترانزیت من 2.35 هست ایا کافیه ؟ کسی تجربه فرودگاه شیکاگو را داره؟
من میخوام 2 ماه بمونم و بعد پاس سفید بگیرم به نظر شما من حساب بانکی باز کنم یا نه؟ اگر باز کنم بعد از 2 سال برگردم بسته نشده؟
مرسی

سلام دوست من
در مورد بانک باید بگم چون شما نمیخواین امریکا بمونین حساب بانکی باز نکنین چون حداقل باید 1500$ داخلش باشه تا ازش هزینه ماهیانه کم نشه و معلوم نیست که زمانی که برگردین قوانین بانکی چجوری باشن و ممکنه حسابتون غیر فعال شده باشه.
در ضمن حتماً گرین کارتتون رو بگیرین و برگردین یا بدین کسی براتون پست کنه ایران چون تو برگشت به امریکا لازمش دارین.
شاد باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: aghamilad ، A_A ، sunflower00
(2015-02-14 ساعت 03:03)reza_norouzi نوشته:  
(2015-02-14 ساعت 00:38)parisan نوشته:  یه سوال داشتم/
من الان وارد us شدم .به نظر شما میشه هزینه 165 رو بعد از برگشت به ایران پرداخت کرد؟

سلام دوست من
میشه اما اینکارو بهتره همینجا تو آمریکا انجام بدین چون برای برگشت به آمریکا به گرین کارتتون نیاز دارین.
شما میتونین قبل از برگشت به ایران پولشو پرداخت کنین و یکی از دوستان یا فامیلاتون بعد از دریافتش اونو براتون به ایران پست کنن.
شاد باشین.

آره میدونم ولی مشکل اینجاست که هنوز سوشال ندارم و کسی رو هم که بتونه انتقالو برام انجام بده نمیشناسم ولی برا دریافت گرین کار میتونم روی یکی از دوستام حساب کنم.
آیا اگه من برگردم ایران و بلا فاصله از ایران پرداخت کنم موردی پیش میاد؟
خیلی ممنونم.

من الان وارد us شدم .به نظر شما میشه هزینه 165 رو بعد از برگشت به ایران پرداخت کرد؟

سلام دوست من
میشه اما اینکارو بهتره همینجا تو آمریکا انجام بدین چون برای برگشت به آمریکا به گرین کارتتون نیاز دارین.
شما میتونین قبل از برگشت به ایران پولشو پرداخت کنین و یکی از دوستان یا فامیلاتون بعد از دریافتش اونو براتون به ایران پست کنن.
شاد باشین.

آره میدونم ولی مشکل اینجاست که هنوز سوشال ندارم و کسی رو هم که بتونه انتقالو برام انجام بده نمیشناسم ولی برا دریافت گرین کار میتونم روی یکی از دوستام حساب کنم.
خیلی ممنونم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-16 ساعت 03:40)parisan نوشته:  

سلام دوست من
شاد باشین.

خیلی ممنونم.

سلام دوست من
شاد باشین.

خیلی ممنونم.
برای باز کردن حساب نیازی به سوشال نداری دوست من.
پاسخ
تشکر کنندگان: A_A
(2015-02-16 ساعت 08:47)rainolf نوشته:  

سلام دوست من
شاد باشین.

خیلی ممنونم.

سلام دوست من
شاد باشین.

خیلی ممنونم.
دوست عزیز خیلی از بانکها نه تنها شماره سوشیال می خوان بلکه ID هم
می خوان. منم برای حساب باز کردن مشکل داشتم. تنها بانکی که با پاسپورت کارمو راه انداخت WELLS FARGO بود.
کیس نامبر:**2014AS61 / اعضای کیس:1 نفر / تاریخ مصاحبه: May14
پاسخ
تشکر کنندگان: HERMES7 ، آلیس-1980 ، aaraam ، mpas89 ، hadi472 ، kaamiran
(2015-02-16 ساعت 12:06)alirangh نوشته:  
(2015-02-16 ساعت 08:47)rainolf نوشته:  

سلام دوست من
شاد باشین.

خیلی ممنونم.

سلام دوست من
شاد باشین.

خیلی ممنونم.
دوست عزیز خیلی از بانکها نه تنها شماره سوشیال می خوان بلکه ID هم
می خوان. منم برای حساب باز کردن مشکل داشتم. تنها بانکی که با پاسپورت کارمو راه انداخت WELLS FARGO بود.
خب برید یکی از همون بانکا که کار رو راه میندازن. مثلا ولز فارگو.
پاسخ
تشکر کنندگان: farshad varaste ، A_A
سلام به همه
دوستان يه سوال فوري فوتي داشتم
يكي از دوستان من بعد از گرفتن پاكت پاسپورت از اداره پست ptt
متاسفانه اشتباها اون پاكت زرد رنگ رو هم باز كرده
كسي ميدونه كه چه اتفاقي مي افته؟بايد چه كاري انجام بده؟پس فردا بليط برگشت داره
لطفا تا زمان از دست نرفته هركسي اطلاعي داره رتهنمايي كنه
خيلي ممنون
Case number:3**
Ds260:19may
Second update:15 august
Interview:2oct
Embassy:ankara
Clear:30 jan
Visa:16 feb
Ca,los angeles
First enterance:17 march
Social card:after 30 days
Green card:after 45 days
پاسخ
تشکر کنندگان:
باید دوباره بده سفارت براش مهر و موم کنن.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: h.mina93 ، A_A ، aaraam ، farshad varaste ، AZAR 1335 ، m.ghoreishi
(2015-02-13 ساعت 07:12)aaraam نوشته:  
(2015-02-13 ساعت 03:01)farrokh1675 نوشته:  
(2015-02-13 ساعت 01:57)Vandadi نوشته:  با سلام
1- می خواستم بدونم یک فرد مجرد تا چند دلار می تونه با خودش همراه داشته باشه؟؟
2- ایا با پرواز الاتخاد چمدان هامون را بعد تحویل در تهران ایا در ابوظبی تحویل می گیریم یا مستقیم در آمریکا؟؟؟؟ چمدانها را کجا چک می کنن که بفهمن ما چی همراه داریم؟؟؟؟؟
3- ایا بردن اجیل مشکل ایجاد می کنه؟؟؟

۲-اگر پرواز شما یک ستاب داشته باشه (یعنی پرواز شما از تهران به ابوظبی وسپس از ابوظبی به شهر مورد نظر شما در آمریکا باشه) فقط شما در فرودگاه ابوظبی پیاده میشید و پرواز رو عوض میکنید ولی چمدان های شما مستقیم میرن آمریکاو در فرودگاه آمریکا چمدون ها رو تحویل میگیرید و سپس به قسمت گمرک فرودگاه میرید و کارهای اقامت رو انجام میدید

دوست عزیز فقط در مورد پرواز الاتحاد که استاپش در ابوظبیه کارهای مهاجرتی در ابوظبی انجام میشه و وقتی رسیدید آمریکا چمدوناتونو تحویل می گیرید در مورد پروازای دیگه هیچ کدوم اینطوری نیستن و کارای مهاجرتی در اولین فرودگاه آمریکا انجام میشه.
موفق باشید.

دوست عزیز من کلی آجیل با خودم برده بودم، تو فرم هم ذکر کرده بودم، اصلا هم کاری نداشتن!
البته شاید فرودگاهها باهم فرق کنند،من شیکاگو بودم.
برنده شخص شخیص خودم به تنهایی... Big Grin !
**55 / مصاحبه هفته سوم می/
پاسخ
تشکر کنندگان: goliii
(2015-02-12 ساعت 14:44)lida55 نوشته:  دوستان چه مدت طول کشید تا پرسه گرین کارت شمااز accepted به optimized برسه ؟ برای ما بیش از یک ماهه accepted مونده و شماره ioe رو هم نمیشناسه در حالیکه تونامه دریافت 165 دلار گفته تا 30 روز گرین کارت میاد

دوست عزیز نگران نباشید،طول این زمان برای افراد متفاوته...مال من به تعطیلات برحورد کرد و چند هفته ای طول کشید ولی بالاخره اومد...یه شماره تلفن توی سایت هست که میتونین تماس بگیرین و پیگیری کنین ، اما اولین سوالی که میپرسه اینه که از ابتدای پروسه چقدر گذشته و بهتون میگه که تا 45 روز که طبیعیه ،اگر بیشتر شده میتونین پیگیری کنین.
برنده شخص شخیص خودم به تنهایی... Big Grin !
**55 / مصاحبه هفته سوم می/
پاسخ
تشکر کنندگان: lida55 ، goliii
(2015-02-15 ساعت 03:20)parisan نوشته:  
(2015-02-14 ساعت 13:48)Abamos نوشته:  سلام دوستان عزيز،
ميشه اگر كسى پورت او انترى در فرودگاه jfk نيويورك بوده كمى توضيح بده كه آيا نكته خاصى داره براى كاراى مهاجرتى؟ ٥ساعت براى كاراى مهاجرتى كافيه؟ و اينكه من بايد از ترمينال٨ برم ترمينال٥ براى پرواز داخليم، آيا بايد چمدانها را بگيرم و همان ترمينال ٨ تحويل بدم يا با خودم ببرم ترمينال ٥ تحويل بدم؟
و گرين كارت چندوقته رسيده دستتون؟
ممنون از كمكتون

سلام
به عرعرضتون برسونم که من همین چهار روز پیش از jfkوارد شدم کل کارهایی که باید انجام میشد اعم از دریافت پاکت زرد و انگشت نگاری کمتر از 1 ساعت طول کشید .البته خیلی هم بستگی به شلوغی و خلوتی داره 5 ساعت زمان کافی برای این کار هست. نگران نباشید.

خيلى لطف كرديد دوست عزيز همواره موفق باشيد، آيا شما پرواز داخلى به ايالت ديگه داشتيد؟ اگر داشتند ميشه بفرماييد چه جورى از ترمينال٨ برم ترمينال٥ براى پرواز داخليم، آيا بايد چمدانها را بگيرم و همان ترمينال ٨ تحويل بدم يا با خودم ببرم ترمينال ٥ تحويل بدم؟
F2a, PD:15Nov 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: goliii
(2015-02-16 ساعت 22:43)Abamos نوشته:  
ميشه اگر كسى پورت او انترى در فرودگاه jfk نيويورك بوده كمى توضيح بده كه آيا نكته خاصى داره براى كاراى مهاجرتى؟ ٥ساعت براى كاراى مهاجرتى كافيه؟ و اينكه من بايد از ترمينال٨ برم ترمينال٥ براى پرواز داخليم، آيا بايد چمدانها را بگيرم و همان ترمينال ٨ تحويل بدم يا با خودم ببرم ترمينال ٥ تحويل بدم؟
ممنون از كمكتون

سلام
به عرضتون برسونم که من همین چهار روز پیش از jfkوارد شدم کل کارهایی که باید انجام میشد اعم از دریافت پاکت زرد و انگشت نگاری کمتر از 1 ساعت طول کشید .البته خیلی هم بستگی به شلوغی و خلوتی داره 5 ساعت زمان کافی برای این کار هست. نگران نباشید.

خيلى لطف كرديد دوست عزيز همواره موفق باشيد، آيا شما پرواز داخلى به ايالت ديگه داشتيد؟ اگر داشتند ميشه بفرماييد چه جورى از ترمينال٨ برم ترمينال٥ براى پرواز داخليم، آيا بايد چمدانها را بگيرم و همان ترمينال ٨ تحويل بدم يا با خودم ببرم ترمينال ٥ تحويل بدم؟

مقصد من نیویورک بود .نمیدونم که باید س بگیریم یا نه.
ولی احساس مسکنم باید تحویل بگیرید چون تا زمانی که کارهای اقامتی شما درحال جریانه چمدونهارو به سالن انتقال دادن و مال منو گذاشته بودن کنار بعدش من رفتم و برداشتم.گمونم تحویل بدن بهتون.
پاسخ
تشکر کنندگان: sunflower00 ، goliii
(2015-02-16 ساعت 22:43)Abamos نوشته:  
ممنون از كمكتون

سلام
به عرعرضتون برسونم که من همین چهار روز پیش از jfkوارد شدم کل کارهایی که باید انجام میشد اعم از دریافت پاکت زرد و انگشت نگاری کمتر از 1 ساعت طول کشید .البته خیلی هم بستگی به شلوغی و خلوتی داره 5 ساعت زمان کافی برای این کار هست. نگران نباشید.

سلام دوست عزیز
با مترو (البته خودشون بهش میگن مترو) میشه رفت مسیر مترو یه حالت دایره ای داره شما ایستگاه ترمینال 8 سوار میشین و وقتی جلو میره احساس میکنین دارین دور میشین ولی در واقع دارین مسیرو یه دور کامل میزنین پس مثل من نگران نشین و از دیدن نیویورک از بالا لذت ببرین
چمدوناتونو تحویل میدن و همون ترمینال 8 تحویل میگیرن من با پرواز قطر اومدم که از نیویورک به ساکرامنتو با امریکن ایرلاینز بود چمدونامو مهموندارای قطر دوباره ازم تحویل گرفتن و خودشون فرستادن به قسمت بار امریکن ایرلاینز.خودشونم میان دنبالتون وقتی دارین کارای مهاجرتی تونو انجام میدین و میگن کجا بارتونو تحویل میگیرن.
موفق باشید.
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، A_A ، Sam2014 ، shadi79 ، sunflower00 ، goliii

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان