موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
خبری از قصه گو نیست.
فکر کنم حسابی مشغول کار جدیده
هر جایی که باشه بهش تبریک میگم امیدوارم بیش از پیش موفق باشه
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
از دوستان و مدیران سوال من اینه که در مورد روند کاری مرزبان امریکا در فرودگاه بخصوص در ابوضبی بگن من یکم استرس دارم که مانع ورود شه؟؟؟
عشق مانند پنج قرص نان و تکه ای ماهی است تا نبخشی زیاد نمی شوند.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-16 ساعت 16:35)behdadK نوشته: باید دوباره بده سفارت براش مهر و موم کنن.
تو سفارت 10 بار تاکید می کنن که پاکت رو باز نکنین، چطور دوستتون
باز هم پاکت رو باز کرده!!!؟؟؟
کیس نامبر:**2014AS61 / اعضای کیس:1 نفر / تاریخ مصاحبه: May14
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-18 ساعت 11:45)Vandadi نوشته: با سلام
از دوستان و مدیران سوال من اینه که در مورد روند کاری مرزبان آمریکا در فرودگاه بخصوص در ابوضبی بگن من یکم استرس دارم که مانع ورود شه؟؟؟
می تونم بپرسم چرا استرس داری؟؟؟؟
کیس نامبر:**2014AS61 / اعضای کیس:1 نفر / تاریخ مصاحبه: May14
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
خب دوست عزیز alirangh میگن ان می تونه مانع ورود شه و گیر بده شما تجربه داشتید؟؟؟
عشق مانند پنج قرص نان و تکه ای ماهی است تا نبخشی زیاد نمی شوند.
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
من قبلن هم نوشته بودم كه گرين كارتم متاسفانه به دستم نرسيد و با اينكه دو بار ادرسمو تغيير داده بودم بازم به ادرس اوليه كه تووي سفارت داده بودم پست شد. در واقع گم شد و نه پست نه Uscis مسئوليتشو به عهده نگرفتن. الان حدودا يه هفته اي هست كه فرم I90 رو پر كردم و ٤٥٠ دلار هم به حساب USCIS دوباره پرداخت كردم، كساني كه مشكل منو داشتن چقدر زمان طول كشيد كه گرين كارتشون به دستشون برسه؟ توي سايت نوشته بين نهايت ١٨٠ روز
و يه سوال ديگه، ايا كسي هست كه مرا ياري كند؟ احتياج به گواهينامه ي بين الملليم دارم كه ايرانه، پست تي ان تي و ساير پستا چند روزي هست كه ارشال به امريكا از ايران رو ممنوع كردن، خودتون يا كسي كه به زودي عازم امريكا باشه مي تونه بهم اطلاع بده كه منبه اين گواهينامه ي محترمه برسم؟ ممنون از لطف شما
شماره کیس:2014AS000054XX / تاریخ روئت قبولی در سایت:2MAY / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:22MAY / سفارت: انکارا / تاریخ مصاحبه: 14 می / ویزای یک ضرب / مقصد:واشینگتن دی سی!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزيز
سوالي داشتم در ارتباط با پاسپورت
ايا مشكلي پيش مياد كه كسي با پاسپورت تاريخ گذشته بليط از امريكا به ايران بگيره و بره ايران ؟ممكنه استاپ توي دبي يا قطر يا تركيه و يا ... داشته باشه(بسته به بليط).
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
(2015-02-17 ساعت 14:51)behdadK نوشته: خبری از قصه گو نیست.
فکر کنم حسابی مشغول کار جدیده
هر جایی که باشه بهش تبریک میگم امیدوارم بیش از پیش موفق باشه
يك دنيا سپاس. حقيقتش اينقدر دوستان دقيق اطلاع رساني مي كنن و فعالن كه من ترجيح ميدم فقط خواننده باشم.
ولي هستم ، هميشه هستم ، جايي نمي رم و هر تجربه ي جديدي به دست بيارم با شما به اشتراك ميذارم. باز هم از اين كه يادم بوديد ممنونم.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان چطور میشه یه صندوق پستی اجاره کردبا تشکر
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5mar
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-18 ساعت 22:42)Lemony نوشته: و يه سوال ديگه، ايا كسي هست كه مرا ياري كند؟ احتياج به گواهينامه ي بين الملليم دارم كه ايرانه، پست تي ان تي و ساير پستا چند روزي هست كه ارشال به امريكا از ايران رو ممنوع كردن، خودتون يا كسي كه به زودي عازم امريكا باشه مي تونه بهم اطلاع بده كه منبه اين گواهينامه ي محترمه برسم؟ ممنون از لطف شما
سلام دوست عزیز
آرامکس هنوز اسناد، کتاب و سی دی رو به آمریکا پست میکنه
موفق باشید.
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند