کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام دوستان
جدیداً کسی با امارات پرواز داشته؟ این تغییر در سایز چمدان ها به چه صورت هست؟
یعنی چمدانهای سایز بزرگ (سایز 3) الان مشکل دارن؟ باید جریمه بدم یا کاری ندارن؟
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: goliii
(2015-02-23 ساعت 20:53)reza_norouzi نوشته:  
(2015-02-18 ساعت 22:42)Lemony نوشته:  دوستان سلام
... پست تي ان تي و ساير پستا چند روزي هست كه ارسال به امريكا از ايران رو ممنوع كردن...

سلام دوستان
آیا کسی از این قضیه ممنوع شدن ارسال پست از ایران به آمریکا مطمئنه یا منبع موثقی داره؟
قراره به زودی از ایران اسنادی برام پست بشه.
شاد باشین.
سلام دوست عزیز
من وقتی اینجا این مطلب رو خوندم از خواهرم تو ایران خواستم زنگ بزنه به tnt (ت:82444) و آرامکس (ت:89720) و از خودشون بپرسه تی ان تی گفت دیگه هیچ چیز به آمریکا پست نمی کنیم آرامکس گفت پست به آمریکا نداریم به استثنای اسناد و اضافه کرد که کتاب و سی دی جزو اسناد محسوب میشه و پستش می کنیم
از dhl و سایر پستهای بین الملل خبر ندارم ممکنه اونا جواب دیگه ای بدن
موفق باشید.
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
پاسخ
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، farshad varaste ، reza_norouzi ، قصه گو ، hadi472 ، A_A ، goliii ، Lemony
(2015-02-24 ساعت 03:08)aaraam نوشته:  
... پست تي ان تي و ساير پستا چند روزي هست كه ارسال به امريكا از ايران رو ممنوع كردن...

سلام دوستان
آیا کسی از این قضیه ممنوع شدن ارسال پست از ایران به آمریکا مطمئنه یا منبع موثقی داره؟
شاد باشین.
سلام دوست عزیز
من وقتی اینجا این مطلب رو خوندم از خواهرم تو ایران خواستم زنگ بزنه به tnt (ت:82444) و آرامکس (ت:89720) و از خودشون بپرسه تی ان تی گفت دیگه هیچ چیز به آمریکا پست نمی کنیم آرامکس گفت پست به آمریکا نداریم به استثنای اسناد و اضافه کرد که کتاب و سی دی جزو اسناد محسوب میشه و پستش می کنیم
موفق باشید.

ممنون از جوابتون. علت این کارو نگفتن؟
پاسخ
تشکر کنندگان: goliii
(2015-02-24 ساعت 06:19)reza_norouzi نوشته:  
(2015-02-24 ساعت 03:08)aaraam نوشته:  

سلام دوستان
شاد باشین.
سلام دوست عزیز
موفق باشید.

ممنون از جوابتون. علت این کارو نگفتن؟
نه نپرسیدن. اونا هم چیزی نگفتن.
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi
دوستان وقتی از چیپو برای پرواز داخلی امریکا بلیط می گیریم احتیاج به کانفرم هم هست یا وقتی پول بلیط رو می دیم دیگه نیازی به کانفرم نیست با تشکر
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت دوستان
من دیروز وارد امریکا شدم سوال من این هستش شنیدم برای مهاجرینی که از طریق لاتاری وارد امریکا میشن کلاس زبان مجانی یا خیلی ارزون میزارن کسی هست ادرسی به من بده در ایالت کالیفرنیا شهر کرونا؟
و سوال بعدی من اینه برای کار باید چیکار کنم؟
یا برای اجاره خانه باید چیکار کنم ؟
یا برای گرفتن گوشی یا خط؟
ممنون میشم کسی من را راهنماییی کنه.
عشق مانند پنج قرص نان و تکه ای ماهی است تا نبخشی زیاد نمی شوند.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-24 ساعت 19:30)shadi79 نوشته:  دوستان وقتی از چیپو برای پرواز داخلی آمریکا بلیط می گیریم احتیاج به کانفرم هم هست یا وقتی پول بلیط رو می دیم دیگه نیازی به کانفرم نیست با تشکر

خیر . کانفرم و بلیط بلافاصله به ایمیلی که دادید ارسال میشه . یک روز قبل پرواز هم باز ایمیل میکنه که میتونین انلاین چک این کنین که معمولا ارزونتر از فرودگاه میشه.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
پاسخ
تشکر کنندگان: farshad varaste ، قصه گو ، shadi79 ، A_A ، goliii
(2015-02-24 ساعت 23:12)Vandadi نوشته:  با سلام خدمت دوستان
من دیروز وارد آمریکا شدم سوال من این هستش شنیدم برای مهاجرینی که از طریق لاتاری وارد آمریکا میشن کلاس زبان مجانی یا خیلی ارزون میزارن کسی هست ادرسی به من بده در ایالت کالیفرنیا شهر کرونا؟
و سوال بعدی من اینه برای کار باید چیکار کنم؟
یا برای اجاره خانه باید چیکار کنم ؟
یا برای گرفتن گوشی یا خط؟
ممنون میشم کسی من را راهنماییی کنه.
خیرمقدم
کلاس زبان مجانی معمولا تو مدارس یا کالج ها یا کتابخانه ها میگذارند که مجانی هستش.(ESL)
http://www.cnusd.k12.ca.us/Domain/3357
http://www.coronapubliclibrary.org/Servi...eracy.aspx
برای کار باید ببینید میخواهید کجا و چه کاری را شروع کنین و در سایتهای کاریابی سرچ کنید.مثل indeed.com یا monster.com واین قسمت مهاجرسرا را بخونید:

http://www.mohajersara.com/thread-290.html
برای گرفتن گوشی به یک شرکت تلفن باید مراجعه کنین. ما از تی موبایل گرفتیم شرایطش خوب بود. اینجا کمکتون میکنه:
http://www.mohajersara.com/thread-547.html
موفق باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: farshad varaste ، Vandadi ، aaraam ، قصه گو ، A_A ، kaamiran
(2015-02-24 ساعت 23:18)AZAR 1335 نوشته:  
(2015-02-24 ساعت 19:30)shadi79 نوشته:  دوستان وقتی از چیپو برای پرواز داخلی آمریکا بلیط می گیریم احتیاج به کانفرم هم هست یا وقتی پول بلیط رو می دیم دیگه نیازی به کانفرم نیست با تشکر

خیر . کانفرم و بلیط بلافاصله به ایمیلی که دادید ارسال میشه . یک روز قبل پرواز هم باز ایمیل میکنه که میتونین انلاین چک این کنین که معمولا ارزونتر از فرودگاه میشه.

چک این کردن در فرودگاه و یا انلاین هزینه داره؟
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-25 ساعت 01:47)atriana نوشته:  
(2015-02-24 ساعت 23:18)AZAR 1335 نوشته:  

چک این کردن در فرودگاه و یا انلاین هزینه داره؟

هزینه بارتون هست چمدان و کری اون که انلاین برامون ارزونتر شد.با شرکتی که پرواز داخلی دارید میتونید چک کنید.
http://www.cheapoair.com/travel/baggage-fees/
پاسخ
تشکر کنندگان: aaraam ، قصه گو ، shadi79 ، angelio.asian ، goliii
بعد از اين همه سال خوردن و خوابيدن، آخ كمرم ، آخ مج دستم ، آخ گردنم، آخ پام.... ولي چون اميدوارانه دارم زندگي مي كنم، اصلاً مهم نيست ، كارم رو خيلي دوست دارم، به خواب هم نميديدم كه روزي مجبور بشم يازده ساعت سرپا بمونم!! كار كردن اينجا اينجوريه، بايد مواظب باشيم تا جايي كه ممكنه پس اندازمون و پولي كه از ايران اورديم ، دست نخوره. اين طوري با اطمينان بيشتري ميتونيم اينجا زندگي كنيم. خدايا ممنونم.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: shadi79 ، behjat ، Shahabpk ، آلیس-1980 ، jojo_hami ، m.sabet ، A_A ، lida55 ، elchin_f ، AZAR 1335 ، rbrb-2015 ، sunflower00 ، nora-nora ، goliii
(2015-02-25 ساعت 13:51)قصه گو نوشته:  بعد از اين همه سال خوردن و خوابيدن، آخ كمرم ، آخ مج دستم ، آخ گردنم، آخ پام.... ولي چون اميدوارانه دارم زندگي مي كنم، اصلاً مهم نيست ، كارم رو خيلي دوست دارم، به خواب هم نميديدم كه روزي مجبور بشم يازده ساعت سرپا بمونم!! كار كردن اينجا اينجوريه، بايد مواظب باشيم تا جايي كه ممكنه پس اندازمون و پولي كه از ايران اورديم ، دست نخوره. اين طوري با اطمينان بيشتري ميتونيم اينجا زندگي كنيم. خدايا ممنونم.

بله قصه گو جان همینطوریه منم دارم 12 ساعت در روز و 5 روز در هفته رانندگی میکنم اونم از 2 صبح تا 2 بعد از ظهر ولی با همین کار میشه خونه خوب، ماشین عالی و تفریحات خیلی خیلی عالی داشت و تازه پس انداز هم کرد. میتونم بپرسم کجا مشغولید و ساعتی چقدر؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، m.sabet ، behjat ، lida55 ، قصه گو ، shadi79 ، elchin_f ، A_A ، sunflower00 ، nora-nora ، goliii
(2015-02-25 ساعت 13:51)قصه گو نوشته:  بعد از اين همه سال خوردن و خوابيدن، آخ كمرم ، آخ مج دستم ، آخ گردنم، آخ پام.... ولي چون اميدوارانه دارم زندگي مي كنم، اصلاً مهم نيست ، كارم رو خيلي دوست دارم، به خواب هم نميديدم كه روزي مجبور بشم يازده ساعت سرپا بمونم!! كار كردن اينجا اينجوريه، بايد مواظب باشيم تا جايي كه ممكنه پس اندازمون و پولي كه از ايران اورديم ، دست نخوره. اين طوري با اطمينان بيشتري ميتونيم اينجا زندگي كنيم. خدايا ممنونم.

آفرین به این روحیه. کاش همه ی ما روحیه ای مثل شما داشتیمSmile
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، reza_norouzi ، goliii
سلام دوستان من میخواستم بدونم ایا ایدی کارت با گواهینامه فرق میکنه یا نه؟ اگه فرق میکنه چطوری میشه گرفتش؟ و به چه دردی میخوره؟
مرسی
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب Smile / مقصد : فعلا اوکلاهاما
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، goliii
(2015-02-26 ساعت 01:20)aghamilad نوشته:  سلام دوستان من میخواستم بدونم ایا ایدی کارت با گواهینامه فرق میکنه یا نه؟ اگه فرق میکنه چطوری میشه گرفتش؟ و به چه دردی میخوره؟
مرسی
بله دوست عزيز فرق مي كنه،همونDMV كه تشريف ببريد مي تونيد براي ID كارت درخواست بديد يه مبلغي رو مي پردازيد و براتون صادر مي كنن .اين براي كساني خوبه كه نمي خوان گواهينامه بگيرن وگرنه همون گواهينامه به عنوان آيدي در همه جا استفاده مي شه و اگر گواهينامه بگيريد ديگه نيازي به آيدي كارت نيست.
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، قصه گو ، aaraam ، aghamilad ، reza_norouzi ، A_A ، goliii ، kaamiran

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان