کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-02-25 ساعت 13:51)قصه گو نوشته:  بعد از اين همه سال خوردن و خوابيدن، آخ كمرم ، آخ مج دستم ، آخ گردنم، آخ پام.... ولي چون اميدوارانه دارم زندگي مي كنم، اصلاً مهم نيست ، كارم رو خيلي دوست دارم، به خواب هم نميديدم كه روزي مجبور بشم يازده ساعت سرپا بمونم!! كار كردن اينجا اينجوريه، بايد مواظب باشيم تا جايي كه ممكنه پس اندازمون و پولي كه از ايران اورديم ، دست نخوره. اين طوري با اطمينان بيشتري ميتونيم اينجا زندگي كنيم. خدايا ممنونم.

قصه گو جان من هم کارمو شروع کردم اونم 2جا.گفتند پارت تایم ولی فعلا که تقریبا هر کدوم هفته ای 25 ساعت دادن که میشه هفته ای 50 ساعت!! اما روحیه شما خوبه من که باورم نمیشه بشه اینقدر زیاد کار کرد و کم پول گرفت.اونجا را نمی دونم ولی اینجا ساعتی 7.25 $ وتازه اجاره خونه در میاد!! شماها چطور میگید که میشه پس اندازم کرد و ماشینم خرید و تفریحم کرد؟؟؟
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، reza_norouzi ، قصه گو ، goliii ، Sam2014
اولش بهم گفتن دوازده دلار ، ولي موقع قرارداد ، سيزده دلار شد.اضافه كاري هم يك و نيم برابره.جمعه اولين حقوقم مياد ، احتمالاً با مالياتي كه كم ميشه حدود دو هزارتا ميمونه ولي اين به درد وقتي ميخوره كه از خونه ي برادرم جنب نخورم! بايد دو نفر كار كنيم.مگر نه نميتونيم مستقل بشيم.
كارم توي كيترينگ هستش و از شش صبحه تا دو و نيم، و بعد از اون اضافه كاري حساب ميشه.
ميدونيد كه كارهاي اينجا به غير از رانندگي!! همه سرپايي هستن.و واقعاً از نظر سلامتي همه نمي تونن اين كار رو انجام بدن يا نميتونن ادامه بدن، من كارم پريپيشنه. يعني كارهاي اوليه واسه تهيه ي غذا.از شستن مواد غذايي گرفته تا شستن آشپزخونه !!!!!
اما لذت ميرم از اينكه مي بينم افرادي كه دچار معلوليت جسمي يا ذهني هستن ، در كنارم مشغول كارن، پيرمردها و پيرزنها كه جاي خود دارن.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
سلام
من همیشه از نوشته دوستان استفاده کردم و خیلیییییییییییییی کمک شده به من هر چند کمتر می اومدم و یا مطلبی نمیزاشتم ولی واقعا هر چه دارم از این سایت هست و خواستم تشکری ویژه کنم از تمامی دست اندرکاران چه انان که مدیرند و چه اعضای آ ن
من در ایالت فلوریدا شهر میامی بودم و الان یک ماهه اومدم ایران اگرکسی این ایالت رابرای زندگیش می خواد انتخاب کنه انتخاب خوبی هست و من
چهار ماه دیگه بر می گردم و مایلم باهم وطنای خودم هم خونه باشم تا بیگانه ها اگر کسی تمایل داره پیام بده
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، reza_norouzi ، reasonable ، goliii
چرا مطلبم نیست
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami
دوستان کسی تجربه با ایرلاین ویرجین رو داره پرواز داخلی منطورم هست با تشکر
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام . ممکنه راهنمایی کنید فرم های Tax return رو چه طور باید پر کرد و آیا مهاجر سرا forum در این باره داره؟
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنسCool سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام و تبریک

اگر راهی لس انجلس هستید همسر من در بانکی در انسینو کار می کنه. اگر کمکی از دستش بر بیاد براتون انجام می ده. لطفا پیغام خصوصی بدین.
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
پاسخ
تشکر کنندگان: HERMES7 ، jojo_hami ، shadi79 ، barfi1 ، reza_norouzi ، A_A ، kaamiran
با سلام
از دوستان کسی هست دنبال همخونه و یا جایی برای اجاره سراغ داشته باشه در کالیفرنیا در لوس انجلس یا اروان ؟؟خیلی خوشحال می شم اگر کسی مایل باشه برای هم خانه شدن و یا کار کردن ویا کالج با هم اقدام کنیم.
عشق مانند پنج قرص نان و تکه ای ماهی است تا نبخشی زیاد نمی شوند.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان كسى ميتونه به من كمك كنه من اداره سوشال كه رفتم گفتند سه هفته ديگه بايد برم براى تقاضا؟ كسى تا حالا به اين مشكل برخورد كرده چه كار كنم؟
F2a, PD:15Nov 2015
پاسخ
تشکر کنندگان:
این مشکل نیست عزیزم روال طبیعیشه

(2015-02-27 ساعت 01:51)Abamos نوشته:  سلام دوستان كسى ميتونه به من كمك كنه من اداره سوشال كه رفتم گفتند سه هفته ديگه بايد برم براى تقاضا؟ كسى تا حالا به اين مشكل برخورد كرده چه كار كنم؟
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: Abamos ، A_A ، goliii
(2015-02-27 ساعت 03:02)farshad varaste نوشته:  این مشکل نیست عزیزم روال طبیعیشه

(2015-02-27 ساعت 01:51)Abamos نوشته:  سلام دوستان كسى ميتونه به من كمك كنه من اداره سوشال كه رفتم گفتند سه هفته ديگه بايد برم براى تقاضا؟ كسى تا حالا به اين مشكل برخورد كرده چه كار كنم؟

آخه همينجا خوندم كه بچه ها ميگفتند روز بعد از ورودمون رفتيم اداره سوشال فرم پر كرديم دوسه هفته بعد هم ssn اومد ولى من فرمى پر نكردم هيچ تازه ميگه برو سه هفته ديگه بيا منم دو هفته ديگه هم دارم برميگردم نميدونم چه كار كنم، ميشه راهنمايي بكنيد، ممنونم
F2a, PD:15Nov 2015
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-27 ساعت 03:30)Abamos نوشته:  
(2015-02-27 ساعت 03:02)farshad varaste نوشته:  این مشکل نیست عزیزم روال طبیعیشه

آخه همينجا خوندم كه بچه ها ميگفتند روز بعد از ورودمون رفتيم اداره سوشال فرم پر كرديم دوسه هفته بعد هم ssn اومد ولى من فرمى پر نكردم هيچ تازه ميگه برو سه هفته ديگه بيا منم دو هفته ديگه هم دارم برميگردم نميدونم چه كار كنم، ميشه راهنمايي بكنيد، ممنونم
ممکنه بعضیا اینطور که شما میگی گرفته باشن ولی اکثر کساییکه من دیدم طبق گفته کارمند سوشال سیکوریتی بعداز سه هفته اگه نیومده مراجعه کردن. من خودم بعد از دو روز رفتم گفتن برو سه هفته دیگه اگه کارتت نیومد بیا فرم پر کن، البته در موارد خاص مثل خود من که خیلی خاصم Tongue سه ماه هم ممکنه طول بکشه
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، aaraam ، reza_norouzi ، Sam2014 ، goliii
(2015-02-27 ساعت 03:30)Abamos نوشته:  آخه همينجا خوندم كه بچه ها ميگفتند روز بعد از ورودمون رفتيم اداره سوشال فرم پر كرديم دوسه هفته بعد هم ssn اومد ولى من فرمى پر نكردم هيچ تازه ميگه برو سه هفته ديگه بيا منم دو هفته ديگه هم دارم برميگردم نميدونم چه كار كنم، ميشه راهنمايي بكنيد، ممنونم

سلام دوست من
در هر ایالتی نحوه برخورد کارمندای اداره سوشال ممکنه با ایالت دیگه فرق بکنه.
مثلاً من خودم روز دوم رفتم اداره سوشال و فرم پر کردم و 10 روز بعدشم رسید. البته اول اسممو تو سیستم چک کرد و گفت پروسه اتوماتیک صدور کارت سوشال به دلایل نامعلومی برای من انجام نشده و تازه فرم رو بهم داد که پر کنم.
به نظرم اگه قبلاً این پروسه برای شما شروع شده باشه فرم رو بهتون نمیدن و واسه همین میگن برین سه هفته دیگه بیاین.
اگه میخواین زودتر برگردین پیشنهادم اینه که بلیت رو بهشون نشون بدین شاید قانع شدن و کارتون رو راه انداختن.
نگران برخورد بد نباشین چون اینجا برعکس ایران واسه ارباب رجوع احترام خیلی زیادی قائلن و تمام تلاششون رو میکنن که کارتون انجام بشه.
امیدوارم کارتتون هرچه زودتر به دستتون برسه.
در هر صورت اگه بازم قبل از رفتن کارت به دستتون نرسید میتونین آدرس یکی از دوستان یا بستگان رو بدین تا بعد از برگشت به آمریکا ازشون بگیرین فقط بهشون تاکید کنین که پاکت رو باز نکنن چون شماره سوشال از جهت ایمنی نباید دست هرکسی باشه.
شاد باشین.
پاسخ
سلام دوستان

كسي اطلاع داره كه وقتي پروسه صدور گرين كارت به optimized ميرسه ، معمولا چند روز بعدش گرين كارت به دستمون ميرسه ؟
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز . من تو منطقه شمال دالاس خیابان Belt line زندگی میکنم . یک آپارتمان تک واحدی . اگه کسی خواست هم خونه بشه لطفا پیام بده . مرسی
کیس نامبر حدود 5450
تاربخ رویت قبولی 1 می
هزینه ها : حساب نکردم (فقط ترجمه 74000 تومان)
مصاحبه هفته اول آپریل و آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، reza_norouzi ، goliii

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان