موضوعها: 0
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
اولش بهم گفتن دوازده دلار ، ولي موقع قرارداد ، سيزده دلار شد.اضافه كاري هم يك و نيم برابره.جمعه اولين حقوقم مياد ، احتمالاً با مالياتي كه كم ميشه حدود دو هزارتا ميمونه ولي اين به درد وقتي ميخوره كه از خونه ي برادرم جنب نخورم! بايد دو نفر كار كنيم.مگر نه نميتونيم مستقل بشيم.
كارم توي كيترينگ هستش و از شش صبحه تا دو و نيم، و بعد از اون اضافه كاري حساب ميشه.
ميدونيد كه كارهاي اينجا به غير از رانندگي!! همه سرپايي هستن.و واقعاً از نظر سلامتي همه نمي تونن اين كار رو انجام بدن يا نميتونن ادامه بدن، من كارم پريپيشنه. يعني كارهاي اوليه واسه تهيه ي غذا.از شستن مواد غذايي گرفته تا شستن آشپزخونه !!!!!
اما لذت ميرم از اينكه مي بينم افرادي كه دچار معلوليت جسمي يا ذهني هستن ، در كنارم مشغول كارن، پيرمردها و پيرزنها كه جاي خود دارن.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من همیشه از نوشته دوستان استفاده کردم و خیلیییییییییییییی کمک شده به من هر چند کمتر می اومدم و یا مطلبی نمیزاشتم ولی واقعا هر چه دارم از این سایت هست و خواستم تشکری ویژه کنم از تمامی دست اندرکاران چه انان که مدیرند و چه اعضای آ ن
من در ایالت فلوریدا شهر میامی بودم و الان یک ماهه اومدم ایران اگرکسی این ایالت رابرای زندگیش می خواد انتخاب کنه انتخاب خوبی هست و من
چهار ماه دیگه بر می گردم و مایلم باهم وطنای خودم هم خونه باشم تا بیگانه ها اگر کسی تمایل داره پیام بده
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی تجربه با ایرلاین ویرجین رو داره پرواز داخلی منطورم هست با تشکر
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5mar
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام . ممکنه راهنمایی کنید فرم های Tax return رو چه طور باید پر کرد و آیا مهاجر سرا forum در این باره داره؟
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنس سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
رتبه:
18
1 تشکر در 0 ارسال
با سلام و تبریک
اگر راهی لس انجلس هستید همسر من در بانکی در انسینو کار می کنه. اگر کمکی از دستش بر بیاد براتون انجام می ده. لطفا پیغام خصوصی بدین.
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
از دوستان کسی هست دنبال همخونه و یا جایی برای اجاره سراغ داشته باشه در کالیفرنیا در لوس انجلس یا اروان ؟؟خیلی خوشحال می شم اگر کسی مایل باشه برای هم خانه شدن و یا کار کردن ویا کالج با هم اقدام کنیم.
عشق مانند پنج قرص نان و تکه ای ماهی است تا نبخشی زیاد نمی شوند.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان كسى ميتونه به من كمك كنه من اداره سوشال كه رفتم گفتند سه هفته ديگه بايد برم براى تقاضا؟ كسى تا حالا به اين مشكل برخورد كرده چه كار كنم؟
F2a, PD:15Nov 2015
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
2015-02-27 ساعت 06:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-27 ساعت 06:18 توسط Farshid1976.)
سلام دوستان
كسي اطلاع داره كه وقتي پروسه صدور گرين كارت به optimized ميرسه ، معمولا چند روز بعدش گرين كارت به دستمون ميرسه ؟
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز . من تو منطقه شمال دالاس خیابان Belt line زندگی میکنم . یک آپارتمان تک واحدی . اگه کسی خواست هم خونه بشه لطفا پیام بده . مرسی
کیس نامبر حدود 5450
تاربخ رویت قبولی 1 می
هزینه ها : حساب نکردم (فقط ترجمه 74000 تومان)
مصاحبه هفته اول آپریل و آنکارا