موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
ببخشید من یک سوال درباره گرفتن پاس سفید دارم، ممنون میشم از راهنمایی های دوستان عزیز
من در حال حاضر دانشجو هستم و دو سال تا پایان تحصیلم دارم و سربازی نیز نرفتم و اگر آفیسر محترم بداند که من گرین کارت را برای مهاجرت دائم نمی خواهم خوب بدیهی است که اصلا به من گرین کارت نمی دهد. می شود من چند روزی برای دریافت گرین کارت به آمریکا سفر کنم و پس از دریافت آن و بازگشت به ایران با توجه به شرایطم هر 5 ماه به آمریکا بروم تا گرین کارتم باطل نشود و دچار مشکل نشوم و به ایران برگردم تا زمان فارغ التحصیلی ام و چون می خواهم به سربازی نیز بروم، قبلش به آمریکا بروم و پاس سفید را دریافت کنم و برگردم و به سربازی بروم. تا پس از سربازی ام که برای همیشه به آمریکا بروم. به نظر شما دوستان عزیز چنین کاری را می توانم انجام دهم؟
خدایا سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک تا هر چه را که تو دیر می خواهی، زود نخواهم و هر چه را که تو زود می خواهی، دیر نخواهم. "معلم شهید انقلاب، زنده یاد دکتر علی شریعتی"
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-02 ساعت 22:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-02 ساعت 22:37 توسط Sam2014.)
(2014-04-02 ساعت 01:33)qazwsxedcrfv نوشته: ببخشید که اینجا مینویسم در تاپیک پاس سفید کسی پاسخگو نیست
(2014-04-01 ساعت 20:01)Sam2014 نوشته: (2014-04-01 ساعت 19:26)qazwsxedcrfv نوشته: (2014-04-01 ساعت 14:46)qazwsxedcrfv نوشته: (2014-03-28 ساعت 17:20)qazwsxedcrfv نوشته: سلام دوستان
آيا آموزش تصويري (مثل تكميل فرم هاي اوليه) براي پر كردن فرم هاي پاس سفيد داريم ؟ من چيزي پيدا نكردم !!
سلام دوستان من باید سریع فرمها رو پست کنم اگر ممکن هست راهنمایی کنید
مطالبی که دوستان در مورد پست اکسپرس و نحوه نوشتن آدرس روی پاکتها و تعداد پاکتهایی که باید بگیرم رو مطالعه کردم اما بخاطر وقت کم بقیه مطلب رو نتونستم بخونم چون تصمیم به گرفتن پاس سفید نداشتم و کارم یکدفعهای شد
چند تا سوال
من تازه میخوام وارد آمریکا بشوم
۱. کلیه مدارکی که واسه پاس سفید باید بفرستم رو میشه ۱ بار دیگه بگید ، گیج شدم
چیزهایی که گذشتم کنار...
فرم I-131
کپی از صفحه اول پاسپورت
کپی از ویزا با مهر بعد از ورود
کپی از مدارکی که میخوام بخاطر اون پاس سفید بگیرم
کپی بلیط برگشت
اگر چیز دیگی باید آماده کنم لطفا راهنمایی کنید ممنونم
۲. کلا این مدارک رو به چه آدرس یا مرجعی باید پست کنم ؟ به چه ادارهای باید پست بشه ؟
۳. در مورد A-NUMBER دقیقا به چه شکل باید نوشته بشه ؟
شمارههای داخل ویزا یک رقم از تعداد خونههای موجود در فرم کمتر هست ، جریان وارد کردن یک صفر در اول اعداد چی هست میشه توضیح بدید لطفا ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
توي تاپيك پاس سفيد كسي پاسخگو نيست ، كسي ميتونه كمك كنه ؟
ممنون درود برشما دوست عزیز
توصیه میکنم در هیچ موردی عجولانه عمل نکنید و با حوصله باشید. در ارتباط با Re-entry Permit یا اصطلاح فارسیش پاس سفید مطالب مفیدی در تاپیکش موجوده . من یکی از پست های این تاپیک رو برایتان می گذارم انشاله مفید واقع بشه.
http://www.mohajersara.com/thread-3694-p...#pid317348
دوست گرانقدرمون alireza1777 دراین پست مدارک لازم و نحوه پرکردن فرم را کامل توضیح داده اند.
موفق باشید.
دوست عزیزم از راهنماییتون بسیار سپاسگزارم
متن رو کامل خواندم بسیار مفید بود اما سوالم در مورد A-NUMBER برطرف نشد و متوجه نشدم باید صفر در ابتدا اعداد بگذارم یا نه !!! اگر دلیلش رو هم بفرمائید که بدونم ممنون میشم چون هیچ جا این موضوع رو نخوندم که در ابتدا ارقام باید صفر گذاشت !!
در ضمن این فرم راهنما که میگن در صفحه ۸ برای ایالتهای مختلف آدرسها رو نوشته که این فرمها به کجا باید پست بشوند رو من پیدا نکردم ، در صفحهای که فرم I-131 رو دانلود کردم ۱ فرم دستورالعمل بود که در صفحهٔ ۸ هیچ آدرسی نداره میشه راهنمایی کنید ؟
و ۱ چیز دیگه در توضیحات دوستمون نوشته بودن پارت ۳ قسمت ۲ از فرم I-131 مدت زمان ۲ سال رو وارد کنید ، این مدت زمان رو باید به روز وارد کنیم و ۷۳۰ بنویسیم درسته ؟
(2013-09-09 ساعت 16:15)gbtm نوشته: (2013-09-09 ساعت 14:12)sina99 نوشته: سلام
فرم i131 جدید در قسمت class of admission یه لیست داره که متاسفانه توی لیست DV1 نداره!
میشه راهنمایی کنید کدومش رو باید انتخاب کنم.
با تشکر
سلام
من فرم رو نگاه کردم این قسمتش عوض نشده بود
سوال شش Class of admission رو بزنید DV Lottery
بالاخره تو پارت ۱ قسمت ۶ باید چی بنویسم ؟
DV1 یا dv lottery ؟ درود بر شما دوستان
1-در پارت 1 سوال 6 تایپ کنید DV1
2- در پارت 3 قسمت 2 مدت را به روز وارد کنید.
3- در مورد A Number چون مربع خالی نباید در فرم باشد (9 تا خانه ) شما بعد از A با صفر شروع و 8 رقم شماره بیگانگی را مطابق آنچه در ویزاتون درج شده تایپ کنید.
4- فایل PDF دستور العمل پر کردن فرم را هم به دقت مطالعه کنید .از اینجا دنلود کنید:
http://www.uscis.gov/i-131
5- برای سرعت بخشیدن به پروسه دریافت Re-entry Permit فرم G-1145 را هم پر کنید (خیلی مختصره و آسون)
6- مشخصات آدرس که دنبالش هستید هم در این فایل پیدا کنید.
موفق باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-02 ساعت 22:02)ahmad120 نوشته: با سلام
ببخشید من یک سوال درباره گرفتن پاس سفید دارم، ممنون میشم از راهنمایی های دوستان عزیز
من در حال حاضر دانشجو هستم و دو سال تا پایان تحصیلم دارم و سربازی نیز نرفتم و اگر آفیسر محترم بداند که من گرین کارت را برای مهاجرت دائم نمی خواهم خوب بدیهی است که اصلا به من گرین کارت نمی دهد. می شود من چند روزی برای دریافت گرین کارت به آمریکا سفر کنم و پس از دریافت آن و بازگشت به ایران با توجه به شرایطم هر 5 ماه به آمریکا بروم تا گرین کارتم باطل نشود و دچار مشکل نشوم و به ایران برگردم تا زمان فارغ التحصیلی ام و چون می خواهم به سربازی نیز بروم، قبلش به آمریکا بروم و پاس سفید را دریافت کنم و برگردم و به سربازی بروم. تا پس از سربازی ام که برای همیشه به آمریکا بروم. به نظر شما دوستان عزیز چنین کاری را می توانم انجام دهم؟
دوست عزيز ببخشيد كه اينو ميگم ادم بايد ديوانه باشه كه اگه ويزا بهش يدن بره بعد با گرين كارت امريكا بخواد بره سربازي و دو سال از زندگيش عقب بيفته تازه اونم شما كه ميخواي بعد سربازي بري امريكا زندگي كني من الان خودم از كشور خارج شدم و ديگه نميام ايران پنج سال ديگه كه سيتيزن بشم سربازي رو از طريق سفارت پاكستان به مبلغ ١٥ ميليون ميخرم كه تازه شما اگه اينجا كار كني حداق ماهي٢٠٠٠ در امد داري يعني ماهي ٥٠دلار بزاري كنار بعد پنج سال هميتوني هم سربازي تو بخري هم بري ايران هم از سربازي راحت بشي و اين جا لذت زندگي رو ببري
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-03 ساعت 05:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-03 ساعت 05:27 توسط qazwsxedcrfv.)
(2014-04-02 ساعت 22:35)Sam2014 نوشته: (2014-04-02 ساعت 01:33)qazwsxedcrfv نوشته: ببخشید که اینجا مینویسم در تاپیک پاس سفید کسی پاسخگو نیست
(2014-04-01 ساعت 20:01)Sam2014 نوشته: (2014-04-01 ساعت 19:26)qazwsxedcrfv نوشته: (2014-04-01 ساعت 14:46)qazwsxedcrfv نوشته: سلام دوستان من باید سریع فرمها رو پست کنم اگر ممکن هست راهنمایی کنید
مطالبی که دوستان در مورد پست اکسپرس و نحوه نوشتن آدرس روی پاکتها و تعداد پاکتهایی که باید بگیرم رو مطالعه کردم اما بخاطر وقت کم بقیه مطلب رو نتونستم بخونم چون تصمیم به گرفتن پاس سفید نداشتم و کارم یکدفعهای شد
چند تا سوال
من تازه میخوام وارد آمریکا بشوم
۱. کلیه مدارکی که واسه پاس سفید باید بفرستم رو میشه ۱ بار دیگه بگید ، گیج شدم
چیزهایی که گذشتم کنار...
فرم I-131
کپی از صفحه اول پاسپورت
کپی از ویزا با مهر بعد از ورود
کپی از مدارکی که میخوام بخاطر اون پاس سفید بگیرم
کپی بلیط برگشت
اگر چیز دیگی باید آماده کنم لطفا راهنمایی کنید ممنونم
۲. کلا این مدارک رو به چه آدرس یا مرجعی باید پست کنم ؟ به چه ادارهای باید پست بشه ؟
۳. در مورد A-NUMBER دقیقا به چه شکل باید نوشته بشه ؟
شمارههای داخل ویزا یک رقم از تعداد خونههای موجود در فرم کمتر هست ، جریان وارد کردن یک صفر در اول اعداد چی هست میشه توضیح بدید لطفا ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
توصیه میکنم در هیچ موردی عجولانه عمل نکنید و با حوصله باشید. در ارتباط با Re-entry Permit یا اصطلاح فارسیش پاس سفید مطالب مفیدی در تاپیکش موجوده . من یکی از پست های این تاپیک رو برایتان می گذارم انشاله مفید واقع بشه.
دوست گرانقدرمون alireza1777 دراین پست مدارک لازم و نحوه پرکردن فرم را کامل توضیح داده اند.
موفق باشید.
متن رو کامل خواندم بسیار مفید بود اما سوالم در مورد A-NUMBER برطرف نشد و متوجه نشدم باید صفر در ابتدا اعداد بگذارم یا نه !!! اگر دلیلش رو هم بفرمائید که بدونم ممنون میشم چون هیچ جا این موضوع رو نخوندم که در ابتدا ارقام باید صفر گذاشت !!
در ضمن این فرم راهنما که میگن در صفحه ۸ برای ایالتهای مختلف آدرسها رو نوشته که این فرمها به کجا باید پست بشوند رو من پیدا نکردم ، در صفحهای که فرم I-131 رو دانلود کردم ۱ فرم دستورالعمل بود که در صفحهٔ ۸ هیچ آدرسی نداره میشه راهنمایی کنید ؟
و ۱ چیز دیگه در توضیحات دوستمون نوشته بودن پارت ۳ قسمت ۲ از فرم I-131 مدت زمان ۲ سال رو وارد کنید ، این مدت زمان رو باید به روز وارد کنیم و ۷۳۰ بنویسیم درسته ؟
فرم i131 جدید در قسمت class of admission یه لیست داره که متاسفانه توی لیست DV1 نداره!
با تشکر
سلام
3- در مورد A Number چون مربع خالی نباید در فرم باشد (9 تا خانه ) شما بعد از A با صفر شروع و 8 رقم شماره بیگانگی را مطابق آنچه در ویزاتون درج شده تایپ کنید.
4- فایل PDF دستور العمل پر کردن فرم را هم به دقت مطالعه کنید .از اینجا دنلود کنید:
5- برای سرعت بخشیدن به پروسه دریافت Re-entry Permit فرم G-1145 را هم پر کنید (خیلی مختصره و آسون)
موفق باشید.
ممنون از پاسخ بسیار عالی شما دوست عزیزم فقط ۱ مشکل کوچیک در قسمت ۶ ، فایل رو دانلود کردم اما در مورد فرم I-131 داخلش چیزی نبود
۱ آدرسی رو پیدا کردم که فکر کنم همین باشه اگر اشتباه است لطفا اصلاح بفرمائید ممنونم
for:
Alaska, Arizona, California, Colorado, Hawaii, Idaho, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Michigan, Minnesota, Missouri, Montana, Nebraska, Nevada, North Dakota, Ohio, Oregon, South Dakota, Utah, Washington, Wisconsin, Wyoming, Guam, or the Commonwealth of Northern Mariana Islands
USCIS Phoenix Lockbox
U.S. Postal Service (USPS) deliveries:
USCIS
PO Box 21281
Phoenix, AZ 85036
Express mail and courier deliveries:
USCIS
ATTN: AOS
1820 E. Skyharbor Circle S
Suite 100
Phoenix, AZ 85034
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان در مورد 165 دلار که قبل از سفر باید به اداره مهاجرت پرداخت کنیم سوال داشتم ... این که آیا در مراحل پرداخت مشخصات حساب رو هم می خواهد و باید همون موقع وارد کنیم ؟ منظورم دقیقا این هست که می شود اول اکانت رو ساخت بعد مشخصات اکانت رو به دوستم بدم و ایشون پرداخت کنن ؟
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-03 ساعت 05:14)qazwsxedcrfv نوشته: (2014-04-02 ساعت 22:35)Sam2014 نوشته: (2014-04-02 ساعت 01:33)qazwsxedcrfv نوشته: ببخشید که اینجا مینویسم در تاپیک پاس سفید کسی پاسخگو نیست
(2014-04-01 ساعت 20:01)Sam2014 نوشته: (2014-04-01 ساعت 19:26)qazwsxedcrfv نوشته: سلام
موفق باشید.
با تشکر
سلام
موفق باشید.
ممنون از پاسخ بسیار عالی شما دوست عزیزم فقط ۱ مشکل کوچیک در قسمت ۶ ، فایل رو دانلود کردم اما در مورد فرم I-131 داخلش چیزی نبود
۱ آدرسی رو پیدا کردم که فکر کنم همین باشه اگر اشتباه است لطفا اصلاح بفرمائید ممنونم
for:
Alaska, Arizona, California, Colorado, Hawaii, Idaho, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Michigan, Minnesota, Missouri, Montana, Nebraska, Nevada, North Dakota, Ohio, Oregon, South Dakota, Utah, Washington, Wisconsin, Wyoming, Guam, or the Commonwealth of Northern Mariana Islands
USCIS Phoenix Lockbox
USCIS
PO Box 21281
Phoenix, AZ 85036
USCIS
Suite 100
Phoenix, AZ 85034 با سلام
ممنون از دقتتون .شما درست می فرمایید : در این آدرس
http://www.uscis.gov/i-131-addresses
در پایین صفحه در مورد فرم I-131 برای Re-entry Permits آدرس ها را داده است و که با فایل قبلی (مربوط به I-130) یکی است . متنش هم اینه:
All other Form I-131 Filings, including Re-entry Permits
If you are filing Form I-131 based on a category not previously mentioned
NOTE: If you have already filed Form I-485, include a copy of the I-797C Notice of Action, which shows your Form I-485 was accepted.
USCIS Phoenix or Dallas Lockbox, based on where you live. See chart below.
If you live in
File your application at the
USCIS Phoenix Lockbox
USCIS
PO Box 21281
Phoenix, AZ 85036
USCIS
Suite 100
Phoenix, AZ 85034
Alabama, Arkansas, Connecticut, Delaware, District of Columbia, Florida, Georgia, Kentucky, Louisiana, Maine, Maryland, Massachusetts, Mississippi, New Hampshire, New Jersey, New Mexico, New York, North Carolina, Pennsylvania, Puerto Rico, Rhode Island, South Carolina, Oklahoma, Tennessee, Texas, Vermont, Virginia, U.S. Virgin Islands, or West Virginia
USCIS Dallas Lockbox
USCIS
PO Box 660867
Dallas, TX 75266
USCIS
2501 S. State Hwy. 121 Business
Suite 400
Lewisville, TX 75067
توجه داشته باشید که بسته به اینکه با چه روشی مرسوله را ارسال می کنید (پست دولتی و یا اکسپرس) آدرس ها کمی اختلاف دارند.
موفق و پیروز باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
2014-04-03 ساعت 12:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-03 ساعت 12:11 توسط mtcanada.)
(2014-04-03 ساعت 01:34)Alireza 2014 نوشته: دوست عزيز ببخشيد كه اينو ميگم ادم بايد ديوانه باشه كه اگه ويزا بهش يدن بره بعد با گرين كارت امريكا بخواد بره سربازي و دو سال از زندگيش عقب بيفته تازه اونم شما كه ميخواي بعد سربازي بري امريكا زندگي كني من الان خودم از كشور خارج شدم و ديگه نميام ايران پنج سال ديگه كه سيتيزن بشم سربازي رو از طريق سفارت پاكستان به مبلغ ١٥ ميليون ميخرم كه تازه شما اگه اينجا كار كني حداق ماهي٢٠٠٠ در امد داري يعني ماهي ٥٠دلار بزاري كنار بعد پنج سال هميتوني هم سربازي تو بخري هم بري ايران هم از سربازي راحت بشي و اين جا لذت زندگي رو ببري بعد از 5 سال از طریق سفارت ایران در پاکستان خرید سربازی اون هم به مبلغ 15 میلیون تومان!!!
دوست عزیز منبع و سند حرف های شما کجاست؟؟؟
رو چه حسابی این متن را منتشر کرده اید؟؟؟؟چون خرید سربازی برای ایرانی های مشمول مقیم خارج از کشور به کل متوقف شده است و قوانین جدیدی را برای این اشخاص تعیین کرده اند که در اینجــا می توانید مشاهده فرمایید.
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
2014-04-03 ساعت 12:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-03 ساعت 12:55 توسط mtcanada.)
(2014-04-03 ساعت 12:39)ahmad120 نوشته: با سلام و احترام
ببخشید دوستان عزیز من همه قوانین سازمان نظام وظیفه عمومی را خواندم و سوالی از شما داشتم: من اگر وثیقه 15 میلیونی بگذارم و در موعد مقرر 20 روزه به ایران بر نگردم و کلا آمریکا بمانم. با توجه به این قوانین سازمان نظام وظیفه عمومی که:
1. كليه مشمولان ايراني مقيم خارج از كشور كه حداقل سه سال درخارج از كشور اقامت داشته باشند مي توانند در هر سال حداكثر دوبار و مجموعا به مدت سه ماه به داخل كشور تردد نمايند.(شرايط اقامت خارج ار كشور در بند(ب) بيان شده است) و 2. مشمولان مقيم خارج جهت دريافت مجوز تردد مي بايست به نمايندگي دولت جمهوري اسلامي ايران در كشور محل اقامت مراجعه و گذرنامه آنان پس از احراز شرايط ، ممهور به مهر تردد با عنوان «اجازه تردد مشمولان ايراني مقيم خارج از كشور» گردد. همچنين لازم است در متن اجازه تردد،به شماره و تاريخ ابلاغيه ستاد كل نيروهاي مسلح نيز استناد شود.
اگر بعد از 3 سال اقامت پیوسته ام در آمریکا و با فرض اینکه این قوانین نظام وظیفه عمومی در آن زمان پا برجا باشد می توانم از طریق نمايندگي دولت جمهوري اسلامي ايران در كشور محل اقامت (سفارت پاکستان) اجازه تردد به ایران را بگیرم یا خیر؟ لطفا راهنمایی نمایید.
با سپاس فراوان از زحمات شما درود بر شما
بله این کار شدنی می باشد ولی این قانون تا آخر سال 1395 اعتبار دارد.
کسانی که قبل از سال جدید، سال 1393 از کشور خارج شده باشند و در کشوری مثل ایالات متحده اقامت داشته باشند این مدت تا آخر سال 1395 به سه سال خواهد رسید و می توانند درخواستی مبنی برا این مهم را به دفتر خدمات کنسولی دولت جمهوری اسلامی ایران ارائه کنند تا با درج مهری در پاسپورت آن شخص بتوانند با در نظر گرفتن قوانین مذکور به کشور تردد نمایند.
پس اگر در سال 93 از کشور خارج شوید حتی اگر سه سال هم در کشور دیگری اقامت داشته باشید ، عملا استفاده از این شرایط غیر ممکن می باشد و باید منتظر تعیین قوانین جدیدی باشید.
در خصوص اقداماتی که می توان در سفارت ایران در پاکستان انجام داد من هم بسیار مشتاق هستم تا نظرات دوستمون Alireza 2014 را بدونم - چون تو خود سایت سفارت که چیزی در این مورد منتشر نشده است.
موفق باشید
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
سلام دوستان یه سوالی در مورد پرداخت 165دلار داشتم من الان تا قبل از واریز وجه ثبت نام رو انجام دادم و اکانت رو ساختم حالا یه سوال شخصی که میخواد برای من این پول رو پرداخت کنه باید به اکانت من دسترسی داشته باشه و وقتی هم که میخواد وارد اکانت بشه یه کد امنیتی میخواد که اون کد به ایمیلم میاد و اون شخص که نمیتونه به ایمیل من دسترسی داشته باشه ممنون میشم منو در این زمیته راهنمایی کنید یا مثلا همین شرکتی که بالای صفحه تبلیغش هست چطور میتونه 165 دلار رو پرداخت کنه؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-03 ساعت 13:39)vistac نوشته: سلام دوستان یه سوالی در مورد پرداخت 165دلار داشتم من الان تا قبل از واریز وجه ثبت نام رو انجام دادم و اکانت رو ساختم حالا یه سوال شخصی که میخواد برای من این پول رو پرداخت کنه باید به اکانت من دسترسی داشته باشه و وقتی هم که میخواد وارد اکانت بشه یه کد امنیتی میخواد که اون کد به ایمیلم میاد و اون شخص که نمیتونه به ایمیل من دسترسی داشته باشه ممنون میشم منو در این زمیته راهنمایی کنید یا مثلا همین شرکتی که بالای صفحه تبلیغش هست چطور میتونه 165 دلار رو پرداخت کنه؟
من هم به همین منوال انجام دادم فقط شما باید دوباره وارد اکانت خود بشوید و در قسمت پروفایل خود در بخشsecurity preferences گزینه personal identity questions رو انتخاب کنید در این صورت است که فرد دیگر برای وارد شدن با جواب به این سوال ها می تواند وارد شود .
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
رتبه:
84
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-03 ساعت 21:55)گلپری نوشته: سلام این 165 دلار را کی باید پرداخت کنیم متشکرم
هم میتونی تو ایران با کارت اعتباری یکی از دوستان یا اقوام اقدام کنی هم میتونی بعد از ورودت به امریکا پرداخت کنی! فقط باید بعد از دریافت ویزا باشه و هرچه زودتر پرداخت کنید گویا زودتر صادر میشه گرین کارت !
موضوعها: 6
رتبه:
222
5 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-03 ساعت 22:10)soli asali نوشته: هم میتونی تو ایران با کارت اعتباری یکی از دوستان یا اقوام اقدام کنی هم میتونی بعد از ورودت به آمریکا پرداخت کنی! فقط باید بعد از دریافت ویزا باشه و هرچه زودتر پرداخت کنید گویا زودتر صادر میشه گرین کارت ! بچه ها برای پرداخت این 165 دلار اینهمه عجله نکنین. مخصوصاً اگر قصد برگشتن ندارید. اول تشریف بیارین اینور. روز اول برین یک حساب تو یکی از بانک ها باز کنین. یک دبیت کارت موقت همون موقع باز کردن حساب بهتون میدن. بعد با خیال آسوده از حساب خودتون پرداختش کنین. پروسه صدور گرین کارت شما تا وقتی وارد مملکت نشین شروع نمیشه و یک سال قبل از ورود هم که 165 دلار رو بپردازید تا وقتی ویزاتون مهر نخوره هیچ تفاوتی برای شما نخواهد داشت.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان
ايا كسي هست كه قصد اجاره اپارتمان براي مدتي حدود سه ماه داشته باشه ، من وهمسرم براي مدتي قصد سفر داريم و ميتوانيم اپارتمان به همراه وسايل را در اختيارش قرار بديم در ازاي پرداخت اجاره ماهانه مقرر ، اپارتمان ما در Plano, TX,75024 نزديك مراكز خريد بزرگ با قيمتي مناسب واقع ميباشد
در صورت تمايل پيغام خصوصي بديد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان آدرس پاس سفید با آدرس دریافت گرین کارت که ربطی به هم نداره درسته ؟
باعث به عقب افتادن زمان انگشت نگاری نمیشه ؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-07 ساعت 01:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-07 ساعت 01:42 توسط ستاره.ستاره.)
بچه ها من 13 apr که میشه24 فرودین پرواز دارم به لس آنجلس کسی هست که اون روز پرواز داشته باشه؟ یا در santa monica باشه؟
کیس نامبر :2014AS26xx
رویت قبولی: ..... 1 May
ارسال فرمها: ..... 09/09/2013
کنسولگری :..... آنکارا به ایروان
نفرات کیس :..... 1 داریم میشیم 2
مصاحبه : ..... 18 دسامبر
دریافت ویزا:..... 20 دسامبر
مقصد: ..... کالیفرنیا
|