کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-04-24 ساعت 07:59)pardis58 نوشته:  سلام
میخاستم ببینم از بچه ها امسال کسی درخواست پاس سفید داده اگه داده چقدر زمان برده من الان 20 روز درخواست دادم فقط یک تکس و یک ایمیل با تایید پول فقط برام اومده هیچ خبری از نامه انگشت نگاری نیست کسی میدونه چقدر طول میکشه آخه من 4 روز دیگه بلیط دارم واسه برگشت ممنون میشم اگه اطلاع دارین به من هم بگین

دوست عزیز شما در حال حاضر با این وقت کمی که دارید دوتا کار میتونید انجام بدید یکیش اینکه برید دفتر اداره مهاجرت و حضوری مشکلتون رو مطرح کنید دوم اینکه از طریق سایت اداره مهاجرت نزدیکترین دفتر اداره بایومتریک به خودتون رو پیدا کنید و برید اونجا و مشکلتون رو بگید ( به همراه کمی آه و ناله ) اونا خودشون تو سیستمشون رو نگاه میکنند اگه تاریخ انگشت نگاری براتون تعیین شده باشه همونجا ازتون انگشت نگاری میکنند چون گاهی ممکنه تاریخ انگشت نگاری براتون تعیین شده باشه ولی هنوز نامه و ایمیلشو برای شما نزده باشن اما اونا خودشون تو سیستمی که ما بهش دسترسی نداریم میبینن اگر هیچکدوم این راهها جواب نداد و نامه هم نیومد باید تاریخ بلیطتون رو عوض کنید

امیدوارم موفق باشید
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، aghaghia ، Sam2014 ، shadi79 ، noobnoobi ، amin arefi ، kage.omid ، mehdi2014
سلام عرض می کنم خدمت همه دوستان عزیز...
سوالی داشتم که خواهش می کنم اگر کسی میدونه خواهش می کنم جواب بده...
آقای x تو لاتاری برنده میشه،نفرات این کیس همسر و فرزند 1 ساله شون هست،آقای x به دلایلی به مدت تقریبا بالای دوسال نمیتونه از ایران خارج بشه یعنی میشه گفت یه شخصی ممنو الخروجش کرده تا بدهیش رو بده...
حالا آقای x که دوسال هم نمیتونه به هیچ وجه از ایران خارج بشه باید چیکار کنه که برنده شدنش باطل نشه؟
- آیا همسرش میتونه تنهایی برای مصاحبه به همراه فرزندش بره؟
- آیا سفارت میتونه دوسال وقت بده تا مصاحبه؟
دوستان خیلی برام حیاطی هست خواهش می کنم راهنماییم کنید...؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، noobnoobi
(2014-04-26 ساعت 14:21)hs6467 نوشته:  سلام عرض می کنم خدمت همه دوستان عزیز...
سوالی داشتم که خواهش می کنم اگر کسی میدونه خواهش می کنم جواب بده...
آقای x تو لاتاری برنده میشه،نفرات این کیس همسر و فرزند 1 ساله شون هست،آقای x به دلایلی به مدت تقریبا بالای دوسال نمیتونه از ایران خارج بشه یعنی میشه گفت یه شخصی ممنو الخروجش کرده تا بدهیش رو بده...
حالا آقای x که دوسال هم نمیتونه به هیچ وجه از ایران خارج بشه باید چیکار کنه که برنده شدنش باطل نشه؟
- آیا همسرش میتونه تنهایی برای مصاحبه به همراه فرزندش بره؟
- آیا سفارت میتونه دوسال وقت بده تا مصاحبه؟
دوستان خیلی برام حیاطی هست خواهش می کنم راهنماییم کنید...؟؟

با سلام
احتراما در یک کلمه عرض کنم که "خیر"
شما چه برنده اصلی باشید و چه همسرتان در روز مصاحبه کلیه افراد که در روز ثبت نام در سایت مربوطه Register شده باشند می بایست در روز مصاحبه در سفارت حضور یابند
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، noobnoobi ، atial ، mehdi2014 ، امین 13
سلام دوستان

من در موقع مصاحبه آدرس ندادم. افیسر هم چیزی نگفت. آیا موقع پرداخت 165 دلار باید آدرس بدم یا نه ، می مونه واسه فرودگاه ؟
موقع پرداخت 165 دلار سوالی راجع به آدرس می کنه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، noobnoobi
(2014-03-29 ساعت 17:59)عراقی نوشته:  
(2014-03-29 ساعت 17:44)Sam2014 نوشته:  
(2014-03-28 ساعت 20:36)fakhrinejad نوشته:  دوستان کسی تجربه پرواز با گلف ایر داره؟
میشه بگین چطور بود؟
درود بر شما دوست ارجمند
در ارتباط با پرواز گلف ایر:
1- از مشهد پرواز داره.(اگر مشهد ساکن نیستید یک سفر تا مشهد رو باید به برنامتون اضافه کنید )
2- قیمتش کمتر از همه ایرلاین .........

ای کاش سایت گلف ایر را هم میگذاشتی من هر چی سرچ کردم همه جور اخبار در مورد گلف ایر بود غیر از نرخ بلیط و برنامه پروازها
دوستان عزیز و گرامی با سلام
مدتی قبل پستی گذاشتم در ارتباط با بلیط و شرایط ایرلاین گلف ایر که لازم دونستم این مطالب را به روز آوری و اصلاح کنم.
1- پرواز گلف ایر از فرودگاه امام هم به برخی از شهرهای آمریکا پرواز داره . فقط مشهد نیست .پس رفتن به مشهد نداره.
2- شهرهایی مثل لس آنجلس ، دالاس و... با دو توقف هست (تهران ... منامه ... لندن یا فرانکفورت با گلف ایر و تا مقصد با آمریکن ایرلاین) و در مجموع با توجه به قیمتش قابل تامل و بررسیه و مقرون به صرفه است.البته همه روز پرواز نداره و باید اساسی سرچ کنید.
3- از سایت گلف ایر http://www.gulfair.com/English/Pages/default.aspx
میشه دنبال بلیط گشت (یه خورده بد قلقه ) ولی از سایت هایی مثل airthicket هم می شه پیدا کرد.
موفق و تندرست باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، philter ، noobnoobi ، amin arefi ، kage.omid ، mehdi2014 ، uranus88 ، امین 13 ، A_A
(2014-04-26 ساعت 15:33)inforfang نوشته:  سلام دوستان

من در موقع مصاحبه آدرس ندادم. افیسر هم چیزی نگفت. آیا موقع پرداخت 165 دلار باید آدرس بدم یا نه ، می مونه واسه فرودگاه ؟
موقع پرداخت 165 دلار سوالی راجع به آدرس می کنه ؟
درود بر شما
از امضای اقاقیای عزیز به لینک
"فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348 "
بروید و در اواخر مطالب ، توضیحات کاوه عزیز را مطالعه کنید . قطعاً جوابتان را می گیرید.
موفق باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، soli asali ، ffrfar ، noobnoobi ، mehdi2014 ، امین 13 ، atlantis770
گرین کارد من ارسال شده اما از کجا میشه track no گرین کارد رو دید و توی سایت پست پیگیری کنم که کجاست....
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، atlantis770
با سلام خدمت دوستان پیش کسوت.من برنده لاتاری بوده و به همراه زن و دو فرزندم در آخر ماه جون قرار مصاحبه داریم.اگر به هر دلیلی یکضربی نباشم و در پاییز ویزا دستگیرمون بشه به نظرتون چون نمیخواهم در سال تحصیلی بچه هام اقدام به مهاجرت کنم ، در ابتدا ذر همان پاییز 2 هفته در آ م ر ی ک ا اقامت داشته و زن و بچه هام به ایزان برگردند و خودم در آنجا بمانم.دوباره اگه به شش ماه نزدیک بود یک سفر دیگر در عید نوروز داشته باشند و در نهایت با پایان سال تحصیلی اقدام به اقامت دائم کنند.با اینکار به چند هدف میرسم:1) دیگر بچه هایم یکسال تحصیلی را از دست نمی دهند. 2) هزینه زندگی برای من بسیار کمتر شده. 3) لااقل یکی از افراد خانواده زبان انگلیسی اش خوب شده و دیگر تو خیابونا و قروشگاهها لال گونه قدم نمیزنیم. 4) به یاری خدا تا آن موقع شغلی بدست آورده ام که بتوانم با آن حداقل زندگی را برای خانواده ام تامین کنم.
نظرتون چیه؟ آیا طبق قوانین مهاجرتی اونجا امکان پذیره؟ چه مشکلاتی در سر راهمه؟با سپاس فراوان
پاسخ
تشکر کنندگان: ffrfar ، soli asali
(2014-04-26 ساعت 23:58)candle نوشته:  با سلام خدمت دوستان پیش کسوت.من برنده لاتاری بوده و به همراه زن و دو فرزندم در آخر ماه جون قرار مصاحبه داریم.اگر به هر دلیلی یکضربی نباشم و در پاییز ویزا دستگیرمون بشه به نظرتون چون نمیخواهم در سال تحصیلی بچه هام اقدام به مهاجرت کنم ، در ابتدا ذر همان پاییز 2 هفته در آ م ر ی ک ا اقامت داشته و زن و بچه هام به ایزان برگردند و خودم در آنجا بمانم.دوباره اگه به شش ماه نزدیک بود یک سفر دیگر در عید نوروز داشته باشند و در نهایت با پایان سال تحصیلی اقدام به اقامت دائم کنند.با اینکار به چند هدف میرسم:1) دیگر بچه هایم یکسال تحصیلی را از دست نمی دهند. 2) هزینه زندگی برای من بسیار کمتر شده. 3) لااقل یکی از افراد خانواده زبان انگلیسی اش خوب شده و دیگر تو خیابونا و قروشگاهها لال گونه قدم نمیزنیم. 4) به یاری خدا تا آن موقع شغلی بدست آورده ام که بتوانم با آن حداقل زندگی را برای خانواده ام تامین کنم.
نظرتون چیه؟ آیا طبق قوانین مهاجرتی اونجا امکان پذیره؟ چه مشکلاتی در سر راهمه؟با سپاس فراوان

بله طبق قوانین مهاجرت شما میتونید این کارو بکنید اما بدون هیچ اقدامی فقط 6 ماه میتونید بیرون از آمریکا باشید ! شما باید در بدو ورود اقدام به گرفتن پاس سفید کنید برای کسانی که میخوان بیشتر از 6 ماه خارج ار امریکا باشن ! ( 6ماه تا 2 سال)
که احتمالا بیشتر از 2 هفته طول میکشه طبق گفته دوستانیکه الان اقدام کردن.
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان: ffrfar ، behfaza ، noobnoobi ، قصه گو ، yasejavan ، mehdi2014 ، امین 13
از دوستان کسی می دونه جریان این transit visa یا ویزای ترانزیت چیه ؟ آیا شامل حال ما میشه ؟ اطلاعات زیر رو از سایت هواپیمایی فرانسه برداشتم. قسمت expired us visa توش عجیب بود. اگه درست باشه شامل حالمون میشه.
[/code]
1- What is an airport transit visa ?
An airport transit visa is a visa that allows you to transit through the international zone of a French airport with no access to the Schengen space, before flying back to your final destination.
But :
traveling from the USA to any Schengen country via a FRENCH airport is not considered as an airport transit neither is traveling from the USA to any country via 2 Schengen state airports. All flights between 2 or more Schengen states are considered to be "domestic" flights. Depending on your nationality, you might need a short stay visa.
2- Do I need an airport transit visa ?
If you hold one of the following documents, you DO NOT NEED an airport transit visa, whatever your nationality:
- diplomatic passport,
- service passport,
- green card,
- re-entry permit (which is a specific kind of travel document ; the advance Parole is NOT a re-entry permit),
- residency permit in one of the countries of the European Union, Iceland, Liechtenstein, Norway, Switzerland, Monaco, Andorra, Holy See, San Marino, Canada, Japan or the United States of America,
- expired visa issued by the United States of America in your passport.
OR if you are:
- a spouse or minor child of a European Union citizen,
- a flight crew member - national of a contracting party to the Chicago Convention on International Civil Aviation.
If you ARE NOT in one the above mentioned situations, you DO NEED an airport transit visa ONLY if citizen of one of the following countries:
Afghanistan, Angola, Bangladesh, Cameroon, Chad, Cuba, Republic of Congo, Democratic Republic of Congo, Dominican Republic, Eritrea, Ethiopia, Ghana, Guinea, Guinea Bissau, Haïti, India, Irak, Iran, Ivory Coast, Libya, Mali, Mauritania, Nigeria, Pakistan, Senegal, Somalia, South Sudan, Sri Lanka, Sudan, Syria, Togo and Palestinians holders of a travel document for refugee which has been issued by Egypt, Lebanon or Syria.
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، noobnoobi ، atlantis770
سلام دوستان در ارمنستان كه دقيقا از تاريخي كه جواب مديكالتون رو ميگيريد ٦ماه مهلت داريد
پاسخ
تشکر کنندگان: noobnoobi ، soli asali
سلام
من امروز رفتم دلار از بانک ملت بگیرم ظرف گفت ما فقط ما به ویزاهای توریستی دلار دولتی میدیم
واقعا اینجوریه یعنی به ویزای ما دلار دولتی نمیدن؟بعد یه چیز دیگه بانک ملت تهران میتونه برای فرودگاه مشهد صادر کنه همدان که گفتند نمیشه و ما نمیتونیم برای فرودگاه مشهد حواله کنیم ممنون میشم راهنمایی کنید
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، noobnoobi
(2014-04-27 ساعت 11:13)vistac نوشته:  سلام
من امروز رفتم دلار از بانک ملت بگیرم ظرف گفت ما فقط ما به ویزاهای توریستی دلار دولتی میدیم
واقعا اینجوریه یعنی به ویزای ما دلار دولتی نمیدن؟بعد یه چیز دیگه بانک ملت تهران میتونه برای فرودگاه مشهد صادر کنه همدان که گفتند نمیشه و ما نمیتونیم برای فرودگاه مشهد حواله کنیم ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام. 1- بله اگر بخان قانونشو رعایت کنن همینه و به ویزای مهاجرتی تعلق نمیگیره. در مواردی هم مسافر چیزی نمیگه و کارمند بانک هم متوجه نمیشه !
2 - خیلی بعید هست چون دوستان حتی از شهرستانها هم برای جاهای دیگر حواله ارزدولتی گرفتند .
پاسخ
تشکر کنندگان: ffrfar ، soli asali ، pari pariaaa ، noobnoobi ، mehdi2014
(2014-04-27 ساعت 11:40)behfaza نوشته:  
سلام. 1- بله اگر بخان قانونشو رعایت کنن همینه و به ویزای مهاجرتی تعلق نمیگیره. در مواردی هم مسافر چیزی نمیگه و کارمند بانک هم متوجه نمیشه !
2 - خیلی بعید هست چون دوستان حتی از شهرستانها هم برای جاهای دیگر حواله ارزدولتی گرفتند .

سلام
قانون جدیده؟
پارسال اینجوری نبود. ما رفتیم بانک ملت شعبه قلهک. البته از 5 صبح. اما بی هیچ مشکلی دادن
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، noobnoobi ، mehdi2014
(2014-04-27 ساعت 12:19)mozhgangh نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 11:40)behfaza نوشته:  

سلام
قانون جدیده؟
پارسال اینجوری نبود. ما رفتیم بانک ملت شعبه قلهک. البته از 5 صبح. اما بی هیچ مشکلی دادن

بانک سامان شعبه باغ فردوس و نیز بانک ملت شعبه ممتاز پارک ملت به ویزای مهاجرتی هم میدن....
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، noobnoobi ، mehdi2014 ، A_A

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان