موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ميشه بگن استاتوس گرين كارت و پاس سفيد ، هر كدوم رو گجا بايد پيگيري كرد ؟ توي چه سايتي ؟
نكنه من اشتباه چك ميكنم كه خبري نيست !!
رتبه:
13
1 تشکر در 0 ارسال
[quote='رضا ناصح' pid='484363' dateline='1398396631']
سلام دوستان عزیز یک سوال دارم متشکر میشم جواب منو بدین.یک ماه از ورود به آمریکا میگذرهولی هنوز گرین کارت نیومده آیا من میتونم با مهر ویزا در پاسپورت مدت کوتاهی خارج از آمریکا برم و موقع برگشت مشکلی پیش نمیاد
شما پروسه رو از طریق USCIS انجام دادین ؟ پول رو پرداخت کردین ؟
اگر انجام دادین که پیشرفت مراحل کارتون رو از تو سایت باید چک کنین
و مطمئن بشین گرین کارت به آدرس قبلی پست نشده باشه،
مال من 1 ماهه آماده شد،
من که گرین کارتم رو ترک میکردم، دیدم بجای اینکه به دست من برسه رفت به آدرس اولی که توی فرمام به سفارت دادم، تنها شانسی که آوردم این بود که دوستم جابجا نشده بود، وگرنه دوباره هم باید پولش رو پرداخت میکردم و هم دو ماه منتظر میموندم
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho
It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
در بخش تغییر ادرس آنلاین، به روز تولدم گیر میده...اما یک روز پایین تر یا بالاتر رو قبول میکنه...این یعنی چی؟
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان اگه خواستین تشریف بیارین بوستون بنده خوشحالم راهنماییتون بکنم
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
رتبه:
79
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام...
ببخشید که بدون مطالعه ی صفحه های قبلی این سوال رو مطرح می کنم عذر می خوام، حیاتیه... مرسی
خانم بنده ویزا رو گرفت و من به خاطر سربازی در سپاه کلیرنس خوردم گفتند 2 ماه آینده سایت رو چک کن...
اگر به هر دلیلی من ویزا نگرفتم خانم بنده بعد از ورود به آمریکا چند وقت دیگه می تونه برای من دعوتنامه بفرسته... مرسی
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.من حدود يك ماه امريكا موندم ولي گرين كارتم صادر نشده برگشتم.مبخواستم بدونم ميتونم با همون ويزا دوباره برم امريكا؟و يه سوال ديگه ايا اگه يكي از اشناهام برام بياره ايران ايرادي داره؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
درود دوستان...ببخشید من وقت نداشتم کل 40 صفحه رو مطالعه کنم...سایتی هست که بشه چک کرد ببینیم گریم کارت در چه مرحله ای هست؟ من 3 هفته هست که آمریکا هستم ولی هنوز خبری نشده...