کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-04-24 ساعت 09:53)vistac نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 07:59)pardis58 نوشته:  سلام
میخاستم ببینم از بچه ها امسال کسی درخواست پاس سفید داده اگه داده چقدر زمان برده من الان 20 روز درخواست دادم فقط یک تکس و یک ایمیل با تایید پول فقط برام اومده هیچ خبری از نامه انگشت نگاری نیست کسی میدونه چقدر طول میکشه آخه من 4 روز دیگه بلیط دارم واسه برگشت ممنون میشم اگه اطلاع دارین به من هم بگین

سلام شما از کدوم ایالت اقدام کردید؟نامه دوم هنوز به دستتون نرسیده؟ در تاپیک نحوه گرفتن پاس سفید مشکل رو بگید دوستان راهنمایی میکنند اگه نامه دوم هم اومد سریع با همون نامه برید اداره مهاجرت بلیط رو نشون بدید فکر کنم کارتونو راه بیندازند
http://www.mohajersara.com/thread-3694.html
من کالیفرنیا هستم (لس انجلس) اما از نامه ذوم هیچ خبری نیست توی سایت هم همون مرحله اول مونده
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، noobnoobi
(2014-04-21 ساعت 00:57)ali heydari نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 14:28)nedafarsi نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 17:47)SNSH نوشته:  سلام.
از سایت ucis.govو ucis_elis خبری نیست.من 24 روزه که اومدم آمریکا ....
یکیشون که نمیشناسه دیگری هم توی accepted مونده...
چقدر دیگه بمونم....؟؟؟...!!

عجله نکنین، واسه من که نزدیک 1/5 ماه شده ولی هنوز توی اکسپت مونده :-|
سلام دوست عزیز عجله نکن منم بعد از تقریبا 50 روز از حالت اکسپت خارج شد حالا فعلا منتظرم تا ببینم این لامسب کی حال میکنه که بیادCoolWink

سلام منهم یک ماه میشه که منتظرم چه مدت دیگه باید منتظر باشم
پاسخ
دوستان ميشه بگن استاتوس گرين كارت و پاس سفيد ، هر كدوم رو گجا بايد پيگيري كرد ؟ توي چه سايتي ؟
نكنه من اشتباه چك ميكنم كه خبري نيست !!
پاسخ
سلام دوستان عزیز یک سوال دارم متشکر میشم جواب منو بدین.یک ماه از ورود به آمریکا میگذرهولی هنوز گرین کارت نیومده آیا من میتونم با مهر ویزا در پاسپورت مدت کوتاهی خارج از امریکا برم و موقع برگشت مشکلی پیش نمیاد

سلام دوست عزیز عجله نکن منم بعد از تقریبا 50 روز از حالت اکسپت خارج شد حالا فعلا منتظرم تا ببینم این لامسب کی حال میکنه که بیادCoolWink
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali
[quote='رضا ناصح' pid='484363' dateline='1398396631']
سلام دوستان عزیز یک سوال دارم متشکر میشم جواب منو بدین.یک ماه از ورود به آمریکا میگذرهولی هنوز گرین کارت نیومده آیا من میتونم با مهر ویزا در پاسپورت مدت کوتاهی خارج از آمریکا برم و موقع برگشت مشکلی پیش نمیاد

شما پروسه رو از طریق USCIS انجام دادین ؟ پول رو پرداخت کردین ؟
اگر انجام دادین که پیشرفت مراحل کارتون رو از تو سایت باید چک کنین
و مطمئن بشین گرین کارت به آدرس قبلی پست نشده باشه،
مال من 1 ماهه آماده شد،
من که گرین کارتم رو ترک میکردم، دیدم بجای اینکه به دست من برسه رفت به آدرس اولی که توی فرمام به سفارت دادم، تنها شانسی که آوردم این بود که دوستم جابجا نشده بود، وگرنه دوباره هم باید پولش رو پرداخت میکردم و هم دو ماه منتظر میموندم
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، noobnoobi ، kage.omid ، mehdi2014 ، امین 13 ، آلیس-1980 ، atlantis770 ، A_A
(2014-04-25 ساعت 10:36)mohammad19911991 نوشته:  [quote='رضا ناصح' pid='484363' dateline='1398396631']
سلام دوستان عزیز یک سوال دارم متشکر میشم جواب منو بدین.یک ماه از ورود به آمریکا میگذرهولی هنوز گرین کارت نیومده آیا من میتونم با مهر ویزا در پاسپورت مدت کوتاهی خارج از آمریکا برم و موقع برگشت مشکلی پیش نمیاد

شما پروسه رو از طریق USCIS انجام دادین ؟ پول رو پرداخت کردین ؟
اگر انجام دادین که پیشرفت مراحل کارتون رو از تو سایت باید چک کنین
و مطمئن بشین گرین کارت به آدرس قبلی پست نشده باشه،
مال من 1 ماهه آماده شد،
من که گرین کارتم رو ترک میکردم، دیدم بجای اینکه به دست من برسه رفت به آدرس اولی که توی فرمام به سفارت دادم، تنها شانسی که آوردم این بود که دوستم جابجا نشده بود، وگرنه دوباره هم باید پولش رو پرداخت میکردم و هم دو ماه منتظر میموندم
سلام دوست عزیز
منم تغییر آدرس داشتم توی فرودگاه.. میخوام بدونم چه جوری میتونم متوجه بشم که آدرس اولی میره یا دومی؟ضمنا توی سایت جهت تغییر ادرس آنلاین که میرم به تاریخ تولدم گیر میده اما یک روز پایین و یا بالای تاریخ تولدم رو قبول میکنه...این یعنی چی؟
پاسخ
تشکر کنندگان: noobnoobi ، soli asali
سلام
در بخش تغییر ادرس آنلاین، به روز تولدم گیر میده...اما یک روز پایین تر یا بالاتر رو قبول میکنه...این یعنی چی؟
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، noobnoobi
(2014-04-25 ساعت 08:00)رضا ناصح نوشته:  سلام دوستان عزیز یک سوال دارم متشکر میشم جواب منو بدین.یک ماه از ورود به آمریکا میگذرهولی هنوز گرین کارت نیومده آیا من میتونم با مهر ویزا در پاسپورت مدت کوتاهی خارج از آمریکا برم و موقع برگشت مشکلی پیش نمیاد

مشکل که شاید....
من از سفارت سوئیس که حافظ منافع امریکا در ایران هست سوال کردم میگه ممکنه گیر بدن هم توی فرودگاه ایران هم دومی که شامل امارات،قطر،ترکیه ...هست
اما میگن هواپیمایی قطر کمتر گیر میده....
انگار سلیقه ای هست...
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، noobnoobi ، mehdi2014
از دوستان اگه خواستین تشریف بیارین بوستون بنده خوشحالم راهنماییتون بکنم
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam2014 ، soli asali ، yasejavan ، philter ، noobnoobi ، mehdi2014 ، امین 13 ، atlantis770
دوستان سلام...
ببخشید که بدون مطالعه ی صفحه های قبلی این سوال رو مطرح می کنم عذر می خوام، حیاتیه... مرسی
خانم بنده ویزا رو گرفت و من به خاطر سربازی در سپاه کلیرنس خوردم گفتند 2 ماه آینده سایت رو چک کن...
اگر به هر دلیلی من ویزا نگرفتم خانم بنده بعد از ورود به آمریکا چند وقت دیگه می تونه برای من دعوتنامه بفرسته... مرسی

پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، noobnoobi ، A_A
(2014-04-26 ساعت 01:11)A10A نوشته:  دوستان سلام...
ببخشید که بدون مطالعه ی صفحه های قبلی این سوال رو مطرح می کنم عذر می خوام، حیاتیه... مرسی
خانم بنده ویزا رو گرفت و من به خاطر سربازی در سپاه کلیرنس خوردم گفتند 2 ماه آینده سایت رو چک کن...
اگر به هر دلیلی من ویزا نگرفتم خانم بنده بعد از ورود به آمریکا چند وقت دیگه می تونه برای من دعوتنامه بفرسته... مرسی

بلافاصله بعد از ورود به آمریکا میتونه برایه شما اقدام کنه !
فرد دارای گرین کارت برای ویزای ازدواج میتونه اقدام کنه ولی برای نامزدی خیر Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

پاسخ
سلام.من حدود يك ماه امريكا موندم ولي گرين كارتم صادر نشده برگشتم.مبخواستم بدونم ميتونم با همون ويزا دوباره برم امريكا؟و يه سوال ديگه ايا اگه يكي از اشناهام برام بياره ايران ايرادي داره؟
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، noobnoobi
درود دوستان...ببخشید من وقت نداشتم کل 40 صفحه رو مطالعه کنم...سایتی هست که بشه چک کرد ببینیم گریم کارت در چه مرحله ای هست؟ من 3 هفته هست که آمریکا هستم ولی هنوز خبری نشده...
پاسخ
(2014-04-26 ساعت 03:21)mahsa201 نوشته:  سلام.من حدود يك ماه امريكا موندم ولي گرين كارتم صادر نشده برگشتم.مبخواستم بدونم ميتونم با همون ويزا دوباره برم امريكا؟و يه سوال ديگه ايا اگه يكي از اشناهام برام بياره ايران ايرادي داره؟

دوست عزيز ويزا شما از تاريخ ورودتون به آمريكا به مدت معلومي كه با خط ريز در پايين ويزاي شما درج شده اعتبار دارد و ميتوانيد بدون گرين كارت به آمريكا رفتو آمد كنيد

در مورد سوال دوم اگر شخص مورد اعتمادي هست كه كارت را براي شما بياورد ، چرا كه نه ؟ چه مشكلي داشته باشد ؟ هيچ مشكلي ندارد
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، noobnoobi ، mehdi2014 ، امین 13
(2014-04-26 ساعت 03:55)hotbasic نوشته:  درود دوستان...ببخشید من وقت نداشتم کل 40 صفحه رو مطالعه کنم...سایتی هست که بشه چک کرد ببینیم گریم کارت در چه مرحله ای هست؟ من 3 هفته هست که آمریکا هستم ولی هنوز خبری نشده...

دوست عزیز شما هم از طریق سایت پرداخت هزینه گرین کارت یعنیhttps://elis.uscis.dhs.gov........ میتونین پیگیری کنین و هم با Receipt Number توی سایت https://egov.uscis......
البته نگران نباشید اصلاً من 8مارس پولم رو دادم و 11 مارس ورودم به امریکا بود، تازه 22 آوریل کیسم in proccess شد Wink
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، shadi79 ، philter ، noobnoobi ، amin arefi ، mtcanada ، kage.omid ، mehdi2014 ، آلیس-1980 ، remarya ، atlantis770 ، A_A

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان