کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-04-27 ساعت 20:00)SNSH نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 12:19)mozhgangh نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 11:40)behfaza نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 11:13)vistac نوشته:  سلام
من امروز رفتم دلار از بانک ملت بگیرم ظرف گفت ما فقط ما به ویزاهای توریستی دلار دولتی میدیم
واقعا اینجوریه یعنی به ویزای ما دلار دولتی نمیدن؟بعد یه چیز دیگه بانک ملت تهران میتونه برای فرودگاه مشهد صادر کنه همدان که گفتند نمیشه و ما نمیتونیم برای فرودگاه مشهد حواله کنیم ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام. 1- بله اگر بخان قانونشو رعایت کنن همینه و به ویزای مهاجرتی تعلق نمیگیره. در مواردی هم مسافر چیزی نمیگه و کارمند بانک هم متوجه نمیشه !
2 - خیلی بعید هست چون دوستان حتی از شهرستانها هم برای جاهای دیگر حواله ارزدولتی گرفتند .

سلام
قانون جدیده؟
پارسال اینجوری نبود. ما رفتیم بانک ملت شعبه قلهک. البته از 5 صبح. اما بی هیچ مشکلی دادن

بانک سامان شعبه باغ فردوس و نیز بانک ملت شعبه ممتاز پارک ملت به ویزای مهاجرتی هم میدن....

بانك سامان هم دلار دولتي ميده دوست عزيز؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، noobnoobi
با سلام
سوال من این است که اگه کسی مقصد رو یک ایالت نوشته ولی بدلیل عدم وجود پرواز هواپیما به ان شهر ابتدا به ایالت دیگری وارد شود سپس به مقصد نوشته شده در فرمها برود ایا مشکل ایجاد میکند ؟

مثلا شهر مقصد را در در فرم فیلادلفیا بزند ولی ابتدا وارد فرودگاه نیویورک بشود سپس به فیلادلفیا برود .
پاسخ
(2014-04-27 ساعت 12:19)mozhgangh نوشته:  [quote='behfaza' pid='485541' dateline='1398582623']
[quote='vistac' pid='485531' dateline='1398581015']
سلام
من امروز رفتم دلار از بانک ملت بگیرم ظرف گفت ما فقط ما به ویزاهای توریستی دلار دولتی میدیم
سلام. 1- بله اگر بخان قانونشو رعایت کنن همینه و به ویزای مهاجرتی تعلق نمیگیره. در مواردی هم مسافر چیزی نمیگه و کارمند بانک هم متوجه نمیشه !

بانک سامان شعبه باغ فردوس و نیز بانک ملت شعبه ممتاز پارک ملت به ویزای مهاجرتی هم میدن....
این قانون برای همه ایران و همه شعبات همه بانکهاست ولی
همه شعبه ها گویا اجرا نمیکنند وگرنه قانونش همین است .
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، noobnoobi ، mehdi2014
دوستان برای گرفتن سوشیال نامبر بجز مدارکی که در فرودگاه تحویل میدیم باید کار خاص دیگه ای انجام بدیم یعنی به اداره ای جایی برای سوشیال نامبر بریم؟یا اینکه خودشون سوشیال نامبر رو پست میکنند؟
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، noobnoobi ، atlantis770
دوستان این 165 دلار را چگونه میشه پرداخت کرد میشه راهنمایی کنید
do the best with what you have and where you are
شماره کیس: 2014AS000001xxx،تاریخ رویت قبولی: 1 MAY، کنسولگری: آنکارا، ارسال فرمهای سری اول: JULY-Email،تأییدیه :یک هفته بعد، تعداد نفرات:1 نفر، کارنت شدن کیس: AUG/15، نامه دوم: 20 NOV، مصاحبه: ژانویه، دریافت ویزا: ژانویه (یک ضرب)، ورود به آمریکا: اگه خدا بخواد به زودی، دریافت گرین کارت:؟
پاسخ
سلام به دوستان الان برای من این ایمیل اومده یعنی چی ؟یعنی اکانتی که من ساختم حذف شده؟ الان من تو آدرس قبلی که میرم صفحه بهم ریخه هست و اصلا جایی برای وارد کردن یوزر و پسورد نداره

April 27, 2014

Draft Case Expired Notification

According to our records, U.S. Citizenship and Immigration Services (USCIS) previously notified you that your draft application/petition for -------------------- would be automatically cancelled if not completed and submitted within 30 calendar days of 03/27/2014. Unfortunately, the time to complete and submit your application/petition has expired.
Therefore, the application/petition you started on 03/27/2014 has been deleted. As a result, you can no longer view or access your draft application/petition. If you wish to continue to seek this benefit from USCIS, you will need to start a new application/petition.

If you have any questions, please contact customer service at (800) 375-5283 or (800) 767-1833 (TTY) for assistance.

Please DO NOT reply to this message.
پاسخ
(2014-04-27 ساعت 23:15)mahdi2014 نوشته:  با سلام
سوال من این است که اگه کسی مقصد رو یک ایالت نوشته ولی بدلیل عدم وجود پرواز هواپیما به ان شهر ابتدا به ایالت دیگری وارد شود سپس به مقصد نوشته شده در فرمها برود ایا مشکل ایجاد میکند ؟

مثلا شهر مقصد را در در فرم فیلادلفیا بزند ولی ابتدا وارد فرودگاه نیویورک بشود سپس به فیلادلفیا برود .

خیر دوست عزیز هیچ مشکلی پیش نمیاد شما در لحظه لندینگ کارای اداریتون رو انجام میدین ولی پروندتون خودکار میره به ایالت و شهری که همونجا در فرمها اعلام کردین.....
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، yasejavan ، noobnoobi ، mehdi2014
(2014-04-28 ساعت 00:35)vistac نوشته:  سلام به دوستان الان برای من این ایمیل اومده یعنی چی ؟یعنی اکانتی که من ساختم حذف شده؟ الان من تو آدرس قبلی که میرم صفحه بهم ریخه هست و اصلا جایی برای وارد کردن یوزر و پسورد نداره

April 27, 2014

Draft Case Expired Notification

According to our records, U.S. Citizenship and Immigration Services (USCIS) previously notified you that your draft application/petition for -------------------- would be automatically cancelled if not completed and submitted within 30 calendar days of 03/27/2014. Unfortunately, the time to complete and submit your application/petition has expired.
Therefore, the application/petition you started on 03/27/2014 has been deleted. As a result, you can no longer view or access your draft application/petition. If you wish to continue to seek this benefit from USCIS, you will need to start a new application/petition.

If you have any questions, please contact customer service at (800) 375-5283 or (800) 767-1833 (TTY) for assistance.

Please DO NOT reply to this message.

وقتی شما میری توی سایت الیس اکانت درست میکنید اگه طی 1ماه 165$ رو پرداخت نکنید سایت خود به خوداطلاعات اکانت شما رو پاک میکنه. این اخطار برای شما اومده که یعنی 30 روز گذشته و شما پول ندادی پس اطلاعاتت حذف میشه ولی شما هروقت خواستین میتونین با همون یوزر و پسورد برید اطلاعاتتنو دوباره وارد کنید و کمتر از 30 روز 165$ رو واریز کنین.
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
پاسخ
تشکر کنندگان: amin arefi ، vistac ، soli asali ، noobnoobi ، mehdi2014 ، امین 13 ، آلیس-1980 ، atlantis770 ، A_A
واقعا اینجوریه یعنی به ویزای ما دلار دولتی نمیدن؟بعد یه چیز دیگه بانک ملت تهران میتونه برای فرودگاه مشهد صادر کنه همدان که گفتند نمیشه و ما نمیتونیم برای فرودگاه مشهد حواله کنیم ممنون میشم راهنمایی کنید
2 - خیلی بعید هست چون دوستان حتی از شهرستانها هم برای جاهای دیگر حواله ارزدولتی گرفتند .

سلام
قانون جدیده؟
پارسال اینجوری نبود. ما رفتیم بانک ملت شعبه قلهک. البته از 5 صبح. اما بی هیچ مشکلی دادن

هنوزم مثل قبله ؟؟ پول رو توی شعبه داخل شهر پرداخت می کنن بعد حواله رو می برن فرودگاه روی پاسپورت مهر میزنن و همونجا دلار رو میده؟؟
توی فرودگاه کسی ویزا رو چک نمیکنه؟!
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، shadi79 ، Lemony ، noobnoobi
سلام عزیزان
ما هنوز در مرحله کلیرنس هستیم ولی از اونجایی که لازم میدونم درباره ی بلیط آمریکا تحقیق کردم، چندتا سوال دارم؛
-هواپیمایی قطری بهتره یا لوفتانزا؟یعنی لوفتانزا اگه 200دلاری گرونتر باشه و چندساعت هم بیشترطول بکشه ارزش داره؟
-مقصد ما لاس وگاسه،کارای مهاجرتی توی اولین شهر آمریکا که برسیم انجام میشه یا وگاس؟ چون هواپیما اول تو نیویورک یا شیکاگو وایمیسته.
-وقتی قطری مارو در مثلا نیویورک پیاده کرد چمدونارو خودمون باید بگیریم یا خودشون برای پرواز بعدی تا وگاس به امریکن ایرلاین تحویل میدن؟ مقدار بار مجاز که برای اون سفر آخری تفاوت نداره،نه؟
ممنون میشم اگه کسی میدونه جواب بده
شاد باشید
Smile
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
پاسخ
(2014-04-28 ساعت 11:08)nedafarsi نوشته:  

سلام
قانون جدیده؟

هنوزم مثل قبله ؟؟ پول رو توی شعبه داخل شهر پرداخت می کنن بعد حواله رو می برن فرودگاه روی پاسپورت مهر میزنن و همونجا دلار رو میده؟؟
توی فرودگاه کسی ویزا رو چک نمیکنه؟!

توی فرودگاه باید تحویل بگیرید. و توی بانک که حواله میگرفتم تا حالا اصلا به ویزا کار نداره. بلیط رو میخوان فقط و توی فرودگاه هم فقط حواله بانک رو میخواد
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، noobnoobi ، mehdi2014
بالاخره بعد از 50 روز از تاریخ ورود گرین کارت های ما هم به ادرسی که دادیم رسید ....
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
پاسخ
(2014-04-28 ساعت 11:51)soli asali نوشته:  [quote='nedafarsi' pid='486119' dateline='1398667127']
[quote='SNSH' pid='485849' dateline='1398612645']
[quote='mozhgangh' pid='485565' dateline='1398584954']
[quote='behfaza' pid='485541' dateline='1398582623']

توی فرودگاه باید تحویل بگیرید. و توی بانک که حواله میگرفتم تا حالا اصلا به ویزا کار نداره. بلیط رو میخوان فقط و توی فرودگاه هم فقط حواله بانک رو میخواد

یعنی وقتی بلیط رو میبینن که یکطرفه هست بازم ایراد نمیگیرن و حواله رو میدن ... ؟؟
کیس نامبر: 2014AS000031XX
سفارت:آنکارا ----> ایروان
مصاحبه: 5 فوریه
دریافت ویزا: 7 فوریه
هزینه ها تا الان: 209 ترجمه - 26 عکس- 135 واکسن

ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش / بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش

اولین ورود 18 جولای - دالاس
پاسخ
(2014-04-28 ساعت 15:12)andishe نوشته:  
(2014-04-28 ساعت 11:51)soli asali نوشته:  [quote='nedafarsi' pid='486119' dateline='1398667127']
[quote='SNSH' pid='485849' dateline='1398612645']
[quote='mozhgangh' pid='485565' dateline='1398584954']
[quote='behfaza' pid='485541' dateline='1398582623']

یعنی وقتی بلیط رو میبینن که یکطرفه هست بازم ایراد نمیگیرن و حواله رو میدن ... ؟؟

اگه بانکی بخاد بده با همون ویزای مهاجرتی و با بلیط دوسره هم میده
اگرم بخاد قانونو اجرا کنه اصلا به ویزای مهاجرتی نمیده حتی اگه بلیط دوسره داشته باشین .
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، andishe ، shadi79 ، noobnoobi ، mehdi2014
(2014-04-28 ساعت 15:08)mehdieb نوشته:  بالاخره بعد از 50 روز از تاریخ ورود گرین کارت های ما هم به ادرسی که دادیم رسید ....

مبارک باشه.
یه سوالی...میشه بگید track no. پست رو گرفتید که چک کنید ؟ اگر آری ،از کجا گرفتید...؟
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان