موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گل و عزیز
عکس قفسه سینه ی مدیکال برای آمریکا لازمه؟ یعنی باید ببریم یا میشه نبرد؟
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-29 ساعت 11:18)mani.iht نوشته: (2014-04-28 ساعت 11:23)نام کاربری somi نوشته: سلام عزیزان
ما هنوز در مرحله کلیرنس هستیم ولی از اونجایی که لازم میدونم درباره ی بلیط آمریکا تحقیق کردم، چندتا سوال دارم؛
-هواپیمایی قطری بهتره یا لوفتانزا؟یعنی لوفتانزا اگه 200دلاری گرونتر باشه و چندساعت هم بیشترطول بکشه ارزش داره؟
-مقصد ما لاس وگاسه،کارای مهاجرتی توی اولین شهر آمریکا که برسیم انجام میشه یا وگاس؟ چون هواپیما اول تو نیویورک یا شیکاگو وایمیسته.
-وقتی قطری مارو در مثلا نیویورک پیاده کرد چمدونارو خودمون باید بگیریم یا خودشون برای پرواز بعدی تا وگاس به امریکن ایرلاین تحویل میدن؟ مقدار بار مجاز که برای اون سفر آخری تفاوت نداره،نه؟
ممنون میشم اگه کسی میدونه جواب بده
شاد باشید
با سلام دوست گرامی
در رابطه با سوالاتون:
1) پیشنهاد من هواپیمای قطری هست چون راحت تر و سرویس بهتری داره در ضمن میتونین به ازای هر نفر ۲ چمدون ۲۳ کیلو و یک ساک دستی هم با خودتون ببرین.اما لوفتانزا برای چمدون دوم هزینه از شما دریافت میکنند.
۲)کارهای مهاجرتی شما در اولین پورت ورودی شما که وارد خاک آمریکا خواهید شد انجام میشه که بستگی به پورت ورودی یا نیو یورک یا شیکاگو یا شههری دیگه خواهد بود که بستگی به بلیت خریداری شدهٔ شما داره.
۳ )وقتی شما نیو یورک یا شیکاگو که رسیدین چون پرواز داخلی که باید خودتونو به وگاس برسونین داخلی هست و چمدانتون تو همون تهران تاگ خورده مستقیم به وگاس دلیوری میشه و احتیاجی نیست چمدنتنو تو نیو یورک یا شیکاگو تحویل بگرین اما بازم چک کنین چون یک بار بارمن رو مجبور شدیم ما خودمون تحویل گرفتیم و به گیت امریکن ایرلاین دادیم تو همون سالن و بد از انجام کارهای مهاجرتتون باید خودتونو به پرواز داخلی برسونین.
4) مقدار بار مجاز تو پرواز داخلی ۲۳ کیلو هست و برای چمدونهای بالاتر هزینه دریافت میکنند اما چون شما بلیطتون رو از قطری خریداری میکنین و اون ایر لاین با قطری قرارداد دارن شما همون ۲ چمدون ۲۳ کیلو رو میتونین حمل کنین.
موفق باشین.
بازم اگه سوال بود در خدمتم.
با سلام خدمت دوستان
در مورد پاسخ اول دوست گرامی مانی عزیز و البته با کسب اجازه از ایشان :
اول اینکه مقایسه قیمت بلیط ها بستگی به مسیر داره . مثلاً پرواز لوفت هانزا به سانفرانسیسکو از قطری ارزانتر و بهتره. ولی از همه مناسب تر امارات هست .
در مورد مقصد نیویورک قطری بهتر از لوفت هانزا است.
پس الزاماً قطری به لوفت هانزا ترجیح نداره.باید بسته به مورد تحقیق کرد.
دوم اینکه در پرواز لوفت هانزا به شهرهای آمریکا از مبدا ایران ، عربستان سعودی ، قطر ، ترکیه و امارات متحده عربی از طریق اروپا ، دو چمدان 23 کیلویی بدون اضافه هزینه برای هر مسافر مجاز و مجانی است .
Different free baggage allowance regulations for Economy Class
For Lufthansa Economy Class passengers (1), on certain routes or with particular products, there are separate free baggage allowances with regard to the number of baggage items, and in some cases the weight.
Between the United States and Saudi Arabia, Turkey, Qatar, the United Arab Emirates, Iran (3) 2 bags each weighing up to 23 kg
از اینجا شرایط و اطلاعات کامل را دریافت کنید:
http://www.lufthansa.com/online/portal/l...id=1000271
می بخشید و با آرزوی موفقیت برای همه دوستان.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-29 ساعت 13:22)mr art نوشته: دوستان گل و عزیز
عکس قفسه سینه ی مدیکال برای آمریکا لازمه؟ یعنی باید ببریم یا میشه نبرد؟
درود بر شما
در بدو ورود به آ م ر ی ک ا همراه بقیه مدارکتون باشه و در پورت ورودی تحویل آفیسر بدهید . بعضی از دوستان گفتند و می گویند که نمی خواد لازم نیست یا نمی گیرن .
حالا یک پاکت که بارتون را سنگین نمیکنه . اگرهم نیاز نشد بالاخره به عنوان سوابق پزشکی نگهش دارین.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان کسی می دونه جریان این transit visa یا ویزای ترانزیت چیه ؟ آیا شامل حال ماها که ویزای آمریکا رو داریم میشه ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ممنون از اطلاع رساني هاي خوب شما
من و خانواده أم بعد از٨ ماه أنتظار كلير شديم ميخواستم از دوستان بپرسم درباره معافيت بردن أثاثه در أولين سفر اطلاعاتي دارند يا نه ممنون از شما و أرزوي موقفيت براي همه دوستان
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-28 ساعت 21:54)SNSH نوشته: (2014-04-28 ساعت 15:08)mehdieb نوشته: بالاخره بعد از 50 روز از تاریخ ورود گرین کارت های ما هم به ادرسی که دادیم رسید ....
مبارک باشه.
یه سوالی...میشه بگید track no. پست رو گرفتید که چک کنید ؟ اگر آری ،از کجا گرفتید...؟
موفق باشید ... آیا 50 روز مدت زیادی هست و کسایی بودن که مدت زمان کمتری کشیده تا گرین کارت رو دریافت کنن ؟
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
دوستان ما وارد فرودگاه شدیم میتونیم سیم کارت بخریم؟چه مدارکی واسه سیم کارت میخواد و مبلغش چقدره؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال