موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
پسر خاله ام را می خوام ثبت نام کنم تازه فارغ التحصیل شده لیسانس گرفته و هنوز دنبال کارهای سربازیش نرفته آیا توی فرم ثبت نام از سربازی چیزی پرسیده ؟اگر آره لطفا چی بنویسم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-01 ساعت 11:42)hajiarab نوشته: اول که ازتون تشکر میکنم بابت اطلاعات مفیدتون. بعدشم به خاطره نکته خیلی خوبی که بهش اشاره کردین. ما سال گذشته تصمیم داشتیم ثبت نام کنیم اما چون همسرم آمادگی روانی مهاجرت و دل کندن از خانوادشو نداشت از خیرش گذشتیم و این فرصت رو به بقیه دادیم اما امسال میخوایم هرجور شده بریم چون آمادگی کامل داریم. به نظره من اونجا هرچی پول بیشتر باشه بهتره. ما برای رفتن میخوایم 50 هزارتا ببریم و بقیه چیزارو همینجا بگذاریم. اگر بعد از 10 سال همه چیز مرتب بود خونه اینجارو میفروشیم و کلا دیگه دل میکنیم از اینجا. به امید قبولی در لاتاری و گرفتن ویزا از سفارت آمریکا در تهران
ایشالا با همین عزم راسخی که دارین برنده بشین و راهتون رو ادامه بدین
روزگار به کامتون
[font=Verdana]
clear your mind out of can't
[/font]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-03 ساعت 00:29)H Pier نوشته: (2013-10-03 ساعت 00:20)Ehaqiqi نوشته: (2013-10-02 ساعت 21:41)aghaghia نوشته: دوستان قرار نیست با پست چیزی برای شما بفرستند، خیلی نمیخواد مته به خشخاش بذارید!
شما که مدیر هستید دیگه چرا؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
آدرس پستی برای ارسال نامه قبولی هست. نامه قبولی ما اومد در خونه وگرنه هیچوقت متوجه قبولیمون نمیشدیم جناب مدیر
عزیز دل من شما خیلی خوش شانس بودین چون الآن دیگه حتی ایمیلی مبنی بر قبول شدن نمیاد... در تمامی مراحل دوستای شرکت کننده باید هوشمند باشند تا خدای ناکرده از قافله عقب نمونن جناب کاربر.
موفق باشید.
همینجوری خیلی ها فیل میشن وسه همین هم هست که میگن کانفرمیشن نامبرتون رو نگه دارین چون فقط از اون طریق هست که میتونین چک کنین و هیچ نامه یا ایمیل یا هیچ خبری به هیچ شکلی از طرف اونها داده نمیشه
و هر ایمیل یا نامه ای بر این مبنی کلاهبرداری هست چیزی که خودشون گفتن
[font=Verdana]
[/font]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-03 ساعت 00:52)mahdibashoma نوشته: (2013-10-03 ساعت 00:41)sselinaa نوشته: (2013-10-03 ساعت 00:29)H Pier نوشته: (2013-10-03 ساعت 00:20)Ehaqiqi نوشته: (2013-10-02 ساعت 21:41)aghaghia نوشته: دوستان قرار نیست با پست چیزی برای شما بفرستند، خیلی نمیخواد مته به خشخاش بذارید!
شما که مدیر هستید دیگه چرا؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
آدرس پستی برای ارسال نامه قبولی هست. نامه قبولی ما اومد در خونه وگرنه هیچوقت متوجه قبولیمون نمیشدیم جناب مدیر
عزیز دل من شما خیلی خوش شانس بودین چون الآن دیگه حتی ایمیلی مبنی بر قبول شدن نمیاد... در تمامی مراحل دوستای شرکت کننده باید هوشمند باشند تا خدای ناکرده از قافله عقب نمونن جناب کاربر.
موفق باشید.
همینجوری خیلی ها فیل میشن وسه همین هم هست که میگن کانفرمیشن نامبرتون رو نگه دارین چون فقط از اون طریق هست که میتونین چک کنین و هیچ نامه یا ایمیل یا هیچ خبری به هیچ شکلی از طرف اونها داده نمیشه
و هر ایمیل یا نامه ای بر این مبنی کلاهبرداری هست چیزی که خودشون گفتن
جالب هست..2013 و 2014 ندیدم کی سی سی نامه ای بفرسته ...الان ایمیل هم نمیزنن..
برای قبولی نه ولی ایشالا
قبول که شدین
فرمهارو پر کردین فرستادین
کارنت شدین
وقت مصاحبه تون تعیین شد
براتون یه ایمیل میاد که وقت مصاحبتون تعیین شده که باز هم میرید تو همون سایتی که از اول ثبت نام کرده بودین نامه دعوت به مصاحبتون رو میگیرین به امید خدا
[font=Verdana]
[/font]
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خواهشا فراموش نکنید که اسم و مضمون این تاپیک چیه!!!
از گذاشتن پست هایی که هیج ارتباطی به فرم ثبت نام 2015 نداره خودداری کنید.
و از تاپیک مناسب موضوع تون استفاده کنید.
که خدایی نکرده اشخاصی که می خوان بیان و مطالب این تاپیک رو بخونن دچار سردرگمی و پراکندگی مطلب نشن.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من تو نوشتن آدرس مشکل دارم چون زبانم ضعیفه
چیکار باید بکنم ؟ اپلیکیشنی برا این کار نیست ؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان با توجه به وضع بد نت در ایران من موقع ثبت نام بعد از اینکه فیلدها رو پر کردم continue که زدم یکدفعه نتم قطع شد و حتی به صفحه بعد که میگه مشخصات درسته برای تایید مجدد نرفت بعدش دوباره ثبت نام کردم ایا اولی رو ثبت کرده یا نه و اینکه confirmation number بار اول ثبت نشده که تا تایید مرحله دوم یعنی تایید مشخصات؟
رتبه:
112
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-03 ساعت 01:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-03 ساعت 01:39 توسط H Pier.)
سلام من داشتم راهنمای ثبت نامی (instruction) رو میخوندم....
دوستان حتما حتما همونطور که قبلا دوستان گفتن منم دوست دارم تاکید کنم در تمامی مراحل ثبت نامیتون اعم از داشتن یا نداشتن همسر ویا بچه و مدرک تحصیلی و آدرس و ... ملاک برای تکمیل اطلاعات زمان حال شما میباشد و طبق شرایط الآنتون اقدام به تکمیل فرم نمایید.
موفق باشید.