2013-10-03 ساعت 18:54
(2013-10-03 ساعت 15:19)BLACK_DAY نوشته:(2013-10-03 ساعت 15:06)ostokhan نوشته:دوستان از شما دیگه بعیده سر اینجور مسائل بخواید با هم بحث کنید.(2013-10-03 ساعت 14:17)King Eagle نوشته:(2013-10-03 ساعت 14:03)ostokhan نوشته: آقای کینگ ایگل زیاد جو سازی نکنید .. سال پیش 14 میلیون ثبت نام کردنو مطمئنا امسال بیشتر از اینا. درآوردن سابقه این همه افراد کار یه روز دو روز که نیستش. پارامترهایی که گفته شده رو رعایت کنید بسنده میکنه. بازم میگم مته به خشخاش زیاد نزارید. دوستانی بودند که در لحظه آخر با موبایل عکس گرفتندو فرستادندو قبول شدن و ویزاشونو گرفتن
دوست عزیز شما فکر میکنی برای دولت فهیمه آ.م.ر.ی.ک.ا کاری داره سوابق افراد رو در بیاره اگه کار داشت پس این همه کلیرنس برای چیه.شما یا خیلی همه چیز رو راحت میبینی یا اونا را خیلی دست کم گرفتی
من فقط تذکر دادم چه همه عزیزان قبول بشن به امید خدا و چه خدایی نکرده همه رد بشن به حال من فرقی نمیکنه من فقط یک نصیحت دوستانه کردم همین وسلام
صلاح مملکت خویش خسروان دانند
دوست عزیز این administrative process (کلیرنسی که میگی حد نهایت برای 50000 تا ویزا هستش نه 14 15 میلیون متقاضی. ثانیا در آوردن سابقه کذشته افراد خیلی با بررسی اینکه یک فرد چه عکسهایی رو در چند ساله اخیر انتخاب کرده فرق داره.دیگه ا ف ب ی آ ی انقدر بیکار نیستش که بیاد عکس این 15 میلیون آدمو تو چند سال اخیر مقایسه کنه. البته من به شما حق میدم. کسی که تازه بعد یک سال میفهمه عکسی که پارسال آپلود کرده مشخصات لازم رو نداشته و بقول خودتون 500 در 500 بوده و حال این موقع متوجه شده باید وسواس زیادی رو روی عکس نشون بده. باشد که امسال 400 در 400 نفرستید.
موفق و پاینده باشید
ایگل عزیز هدفشون از ذکر کردن مسئله ی عکس جدید فقط جنبه اموزشی داشت برا دوستانی که اطلاعات راجع عکس ندارن و یه وقت اشتباها عکس دوران بلوغشون رو نزارن و دلیل بر این نیست که حتما همه اینکارو انجام بدن
ostokhane عزیز درست میگن قبل از قبولی هیچکدوم از اطلاعاتی که تو فرم ثبت نام میزنید چک نمیشه. به هیچ وجه.
فقط بعد از برنده شدن پروسه چکینگ شما اغاز میشه. و اطلاعات دو فرمی که ارائه میدید بعد از قبولی در صورت تطابق با فرم اولیه مورد بررسی قرار میگیره.
یکمی بیشتر میتوضیحی ؟
من یکم عکسم پهن شد انکار با قابلمه زده باشن تو سرم