موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-11 ساعت 17:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-11 ساعت 17:07 توسط amis90.)
سلام به همگی دوستان
اکتبر دیگری آمد و باز هم ثبت نام دیگری آغاز شد
امیدوارم برای من و خیلی دوستان دیگه آخرین بار باشه :p
من امروز میخواستم ثبت نام کنم ولی بدون vpnامکان نداره
چونکه تا continue رو میزنم page بعدی نمیاد میخواستم بدونم مشکلی نداره با vpn ثبت نام کنم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-11 ساعت 17:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-11 ساعت 17:18 توسط Mozilla.)
دوستان من می خواهم سال دیگه برای پذیرش از دانشگاه Apply کنم .
با این حال نمی خواهم شانس لاتاری رو هم از دست بدهم .
اگر در جریان باشید برای ویزای دانشجویی گویا به آفیسر ویزا ثابت شه که به کشور خودت بر می گردی !
حالا با این شرایط به نظرتون این که در لاتاری شرکت کردم می تونه نکته منفی باشه ؟ (درصورتی که در لاتاری برنده هم نشم ؟!) ، چون این نشون می ده که سابقه قصد محاجرت دارم !
و این که کسی بوده که برای شرکت در لاتاری ، ویزای دانشجویی اش Reject بشه ؟
ممنون می شم منو از این برزخ در بیارید .
ممنونم ...
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
من سال دیگ این موقع دفاع از تز ارشدمه اما الان تو فرم لیسانس زدم مشکلی پیش نمیاد اگر قبول شم؟و کسایی ک بعد از قبولی عقد کنن شرایطشون چطور میشه؟
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-11 ساعت 19:08)mahbube نوشته: من سال دیگ این موقع دفاع از تز ارشدمه اما الان تو فرم لیسانس زدم مشکلی پیش نمیاد اگر قبول شم؟و کسایی ک بعد از قبولی عقد کنن شرایطشون چطور میشه؟
شما باید some graduate level courses رو انتخاب می کردید کم تر زدن فک نمی کنم مشکلی پیش بیاره ولی خب شاید گیر بدن بگن چرا اطلاعات غلط زدید . نگران نباشید انشالله مشکلی پیش نمیاد
بعد از قبولی هم اگه عقد کنید تاپیک هست و این سوالارو بذارید انشالله بعد از قبولی
we fight for a better life
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-12 ساعت 11:44)King Eagle نوشته: (2013-10-11 ساعت 14:56)gidlio نوشته: با سلام
الان که میخوام ثبت نام کنم پاسپورت هنوز نگرفتم.
میخوام یکی دو ماه دیگه اقدام کنم واسه پاسپورت.
قبل از گرفتن پاسپورت هم میخوام پسوند فامیلی ام را بردارم که تو پاسپورتم بدون پسوند باشه.
الان که میخوام ثبت نام کنم بدون پسوند فامیلی ثبت نام کنم؟
ممنون
شما اگه مطمعن هستی که میتونی پسوند فامیلت رو برداری تو فرم پسوند نزن اما از من میشنوی پسوندت رو بنویس اگه نتونی عوضش کنی و تو فرم بدون پسوند باشه ممکنه به مشکل بخوری
سلام
شما دوست خوبم میبایست هر آنچه در زمان ثبت نامتون در شناسنامه تون فامیلیتون هست بنویسید و انشالا بعد از برنده شدنتون در ترجمه توضیحات شناسنامه تون زمان تعویض فامیلی قید شده.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان خوبم در زمان ثبت نام مدارکتون رو در هر زمینه ای چه شناسائی یا تحصیلی در زمان حال در نظر بگیرید حتی قضیه مجردی یا متاهلی و شما میبایست تاریخ مدارکی که ارائه خواهید داد در نظر بگیرید که قبل از زمان ثبت نامتون باشه
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
یه توضیح دیگه که لازم بود بگم اینه که سعی کنید آدرس اعلامیتون با آدرس کارت ملیتون یکی باشه چون این دغدغه بچه های قبول شده امسال بود که آدرسشون با آدرس پشت کارت ملیشون یکی باشه که حتی به این دلیل عده ای کارت ملیشون رو رفتن عوض کردن البته چون دیگه نامه ای براتون پست نمیشه فرقی نداره آدرس اعلامیتون چیه