کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مرتبط با مدرک تحصیلی در فرم ثبت نام
(2013-10-05 ساعت 14:58)arezoo bj نوشته:  سلام دوستان Smile
شاید باورتون نشه ولی من دوباره برگشتم Smile)
امیدوارم امسال دیگه سال خوبی برامون باشه

دوستانی که دیپلم 11 ساله دارن اگه بعد از دیپلم وارد دانشگاه (( حتی علمی کاربردی )) شده باشند و 1 سال خونده باشن 12 ساله حساب میشه و مشکلی برای اونور ندارن .

خوش اومدی و ممنون بابت راهنماییتون.
NO امضاءTongue
تشکر کنندگان: ostokhan ، King Eagle ، arezoo bj ، amir1359
(2013-10-05 ساعت 10:49)hesam_hhh نوشته:  
(2013-10-05 ساعت 10:43)فوآد نوشته:  سلام دوستان
من برای امسال می خواهم ثبت نام کنم ولی لینک ثبت نام رو پیدا نمی کنم
لطف میکنید بذارید برام
در ضمن قانون امسال نسبت به سال های گذشته تغییری کرده یا نه ؟
البته می دونم که جدیداً ازدواج همجنس ها مشگلی نداره.

ممنون
سلام این لینک ثبت نامه:
https://www.dvlottery.state.gov
درضمن برای ثبت نام هم اگه مشکلی داشتی به انجمن های سایت مراجعه کن و دستورالعمل های ثبت نامو چک کن مشکلت رفع میشه

دوست گلم مرسی
فقط من روی لینک که میزینم
چیزی بعنوان ثبت نام نداره یه لینک داره Continue که اونهم برای چک کردن استاتوسه !!
میشه راهنمایی کنید !! Sad
شماره کیس 2012AS00047xxx
کنسولگری:ANKARA
ارسال فرمهای اول: AUG 2011
کارنت شدن : JUNE2012
ارسال فرم های دوم : JUNE 5 /2012
مصاحبه: JUNE2012
دریافت ویزا: متاسفانه رد شدیم بخاطر اشتباه در پر کردن فرم ها
تعداد نفرات : 4
هزینه ها : عکس دو سری 90 ت + پست دوسری 120 ت+ ترجمه مدارک 1م +واکسن 90 ت+ارزش گذاری دو ملک 1.3 م +اقامت 7.5 م+متفرقه 2 م +عوارض 250ت+330$+980$

تشکر کنندگان:
(2013-10-05 ساعت 16:13)فوآد نوشته:  
(2013-10-05 ساعت 10:49)hesam_hhh نوشته:  
(2013-10-05 ساعت 10:43)فوآد نوشته:  سلام دوستان
من برای امسال می خواهم ثبت نام کنم ولی لینک ثبت نام رو پیدا نمی کنم
لطف میکنید بذارید برام
در ضمن قانون امسال نسبت به سال های گذشته تغییری کرده یا نه ؟
البته می دونم که جدیداً ازدواج همجنس ها مشگلی نداره.

ممنون
سلام این لینک ثبت نامه:
https://www.dvlottery.state.gov
درضمن برای ثبت نام هم اگه مشکلی داشتی به انجمن های سایت مراجعه کن و دستورالعمل های ثبت نامو چک کن مشکلت رفع میشه

دوست گلم مرسی
فقط من روی لینک که میزینم
چیزی بعنوان ثبت نام نداره یه لینک داره Continue که اونهم برای چک کردن استاتوسه !!
میشه راهنمایی کنید !! Sad

مشگل حل شد مرسی
مشگل از بروزر بود
ممنون
شماره کیس 2012AS00047xxx
کنسولگری:ANKARA
ارسال فرمهای اول: AUG 2011
کارنت شدن : JUNE2012
ارسال فرم های دوم : JUNE 5 /2012
مصاحبه: JUNE2012
دریافت ویزا: متاسفانه رد شدیم بخاطر اشتباه در پر کردن فرم ها
تعداد نفرات : 4
هزینه ها : عکس دو سری 90 ت + پست دوسری 120 ت+ ترجمه مدارک 1م +واکسن 90 ت+ارزش گذاری دو ملک 1.3 م +اقامت 7.5 م+متفرقه 2 م +عوارض 250ت+330$+980$

تشکر کنندگان:
(2013-10-02 ساعت 11:30)vahid.vp نوشته:  [quote='amir_ebrahimi99' pid='426753' dateline='1380696683']
متاسفانه بازم مثل سالهای قبل هیچ کس نمیدونه برای مدرک فوق دیپلم چه گزینه ای باید زد؟!

کسی اطلاعات دقیقی نداره که طرف با فوق دیپلم چه گزینه ای روزده و الان هم ویزاشو گرفته و به مشکلی نخورده؟
بستگی داره که مدرک رو از کجا گرفته باشید :
دانشگاه :university degree
فنی حرفه ای : vocational school
خیلی ساده هست .

کاردانی فنی از دانشگاه آزاد؟

تشکر کنندگان: vahidshakib
دوستان کسی که در حال تحصیل در دانشگاه باشه(کارشناسی) و مثلا 2 ترم مونده تا تموم بشه هنگام پر کردن چی باید بنویسه؟باید بنویسه در حال تحصیل دانشگاه یا باید بگه مدرک لیسانس؟(تاثیری داره اصلا؟)
خیلی ممنون
تشکر کنندگان:
(2013-10-05 ساعت 18:19)zz24 نوشته:  دوستان کسی که در حال تحصیل در دانشگاه باشه(کارشناسی) و مثلا 2 ترم مونده تا تموم بشه هنگام پر کردن چی باید بنویسه؟باید بنویسه در حال تحصیل دانشگاه یا باید بگه مدرک لیسانس؟(تاثیری داره اصلا؟)
خیلی ممنون

مدرک تحصیلی هیچ تاثیری در شانس شما نداره لذا در صورتی که برنده شدید و فرم ها رو فرستادین اون موقع اگر لیسانس رو گرفته بودی بزن لیسانس برای الان بزن دیپلم یا پیش دانشگاهی
تشکر کنندگان:
شما اگر دانشجوی کارشناسی هستی باید گزینه Some University Courses، به معنی گذراندن چند واحد دانشگاهی را انتخاب کنی.

(2013-10-05 ساعت 18:19)zz24 نوشته:  دوستان کسی که در حال تحصیل در دانشگاه باشه(کارشناسی) و مثلا 2 ترم مونده تا تموم بشه هنگام پر کردن چی باید بنویسه؟باید بنویسه در حال تحصیل دانشگاه یا باید بگه مدرک لیسانس؟(تاثیری داره اصلا؟)
خیلی ممنون
تشکر کنندگان:
خیلی ممنون

Some University Courses
Miracle
تشکر کنندگان:
(2013-10-05 ساعت 14:58)arezoo bj نوشته:  سلام دوستان Smile
شاید باورتون نشه ولی من دوباره برگشتم Smile)
امیدوارم امسال دیگه سال خوبی برامون باشه

دوستانی که دیپلم 11 ساله دارن اگه بعد از دیپلم وارد دانشگاه (( حتی علمی کاربردی )) شده باشند و 1 سال خونده باشن 12 ساله حساب میشه و مشکلی برای اونور ندارن .

به به باد آمد و بوی سبزه آورد فقط یه نفر کم بود تو جمع اونم مسئول انرژی بود خوش اومدی آرزو خانوم Smile
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: arezoo bj
Smile 
با سلام به تمام عزیزان و مشتاقان

من برای یکی از دوستان که مدرک دیپلم کاردانش داره مخوام ثبت نام کنم اما نمیدونم کدام مورد رو تیک بزنم

اگر راهنمایی بفرمایید ممنونتون میشم

از موارد زیر کدام یک :

What is the highest level of education you have achieved, as of today?

Primary school only University Degree
High School, no degree Some Graduate Level Courses
High School degree Master's Degree
Vocational School Some Doctorate Level Courses
Some University Courses Doctorate Degree
کیس نامبر :
رویت قبولی :
تاریخ ارسال مدارک :
تاریخ کارنت شدن کیس:
کنسولگری :
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا: یکضرب
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تشکر کنندگان:
خیلی ممنون

شما بزن some university courses
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

تشکر کنندگان:
دوستان عزیز توی مدرک من نوشته مدرک معادل لیسانس من باید چه گزینه ای رو انتخاب کنم؟
تشكيل پرونده: jan 2015 اپرو:٦ April2015

تشکر کنندگان: shervin4d
(2013-10-05 ساعت 20:28)tina alin نوشته:  دوستان عزیز توی مدرک من نوشته مدرک معادل لیسانس من باید چه گزینه ای رو انتخاب کنم؟

توضیح بیشتر بده

تشکر کنندگان:
(2013-10-05 ساعت 20:28)tina alin نوشته:  دوستان عزیز توی مدرک من نوشته مدرک معادل لیسانس من باید چه گزینه ای رو انتخاب کنم؟

تینا جان مدرک معادل قابل قبول نیست براشون شما باید با دیپلم 12 ساله یعنی تا پیش دانشگاهی اقدام کنید
تشکر کنندگان: King Eagle
سلام دوستان یه سوال داشتم من بهمن امسال مدرک کاردانیم رو میگیرم و تو ثبت نام گزینه ی university degree رو انتخاب کردم؟آیا اشتباه بوده؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان