کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مرتبط با مدرک تحصیلی در فرم ثبت نام
(2013-10-06 ساعت 01:43)nioosh88 نوشته:  سلام دوستان یه سوال داشتم من بهمن امسال مدرک کاردانیم رو میگیرم و تو ثبت نام گزینه ی university degree رو انتخاب کردم؟آیا اشتباه بوده؟

بله اشتباه کردین اما بعد از قبولی میتونین با مکاتبه با kcc درستش کنین
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان:
(2013-10-06 ساعت 01:50)King Eagle نوشته:  
(2013-10-06 ساعت 01:43)nioosh88 نوشته:  سلام دوستان یه سوال داشتم من بهمن امسال مدرک کاردانیم رو میگیرم و تو ثبت نام گزینه ی university degree رو انتخاب کردم؟آیا اشتباه بوده؟

بله اشتباه کردین اما بعد از قبولی میتونین با مکاتبه با kcc درستش کنین

پس یعنی امکان اصلاحش هست.خیلی ممنون.
تشکر کنندگان: King Eagle
سلام
دوستان من دو ماه هست که مقطع کارشناسی را تموم کردم سربازی هم نرفتم و می خوام ارشد پیام نور ثبت نام کنم اگه بنده برنده بشم در حالی که دانشجو ارشد باشم ایا می تونم مهاجرت کنم یا باید حتما خدمت سربازی را رفته باشم ؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-06 ساعت 12:27)aminking2005 نوشته:  سلام
دوستان من دو ماه هست که مقطع کارشناسی را تموم کردم سربازی هم نرفتم و می خوام ارشد پیام نور ثبت نام کنم اگه بنده برنده بشم در حالی که دانشجو ارشد باشم ایا می تونم مهاجرت کنم یا باید حتما خدمت سربازی را رفته باشم ؟

باید مهاجرت کنی اونا میگن حد اقل 6 ماه توی خاک آ.م.ر.ی.ک.ا باید زندگی کنی و شما هم که تا 21ماه از کشور نمیتونی بری بیرون و تنها راحت اینه که هر طور شده معافیت بگیری
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

تشکر کنندگان: amin arefi
با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستای خوبم..من لیسانس هستم و مدرک لیسانسم رو دارم ولی متسفانه مدرک دیپلم و پیش دانشگاهیم گم شده..در صورت قبول شدن حتما باید ترجمه دیپلم و پیش دانشگاهی رو هم داشته باشم یا مدرک لیسانس کافیه؟ لطفا پاسخ کارشناسی بدید..مرسی
تشکر کنندگان:
(2013-10-06 ساعت 15:17)ali us نوشته:  با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستای خوبم..من لیسانس هستم و مدرک لیسانسم رو دارم ولی متسفانه مدرک دیپلم و پیش دانشگاهیم گم شده..در صورت قبول شدن حتما باید ترجمه دیپلم و پیش دانشگاهی رو هم داشته باشم یا مدرک لیسانس کافیه؟ لطفا پاسخ کارشناسی بدید..مرسی

انشاالله بعد از قبولی شما باید فرمی رو پرکنید و ارسال کنید که در اون ازتون راجع به آخرین مدرک تحصیلیتون سوال شده
وقتی شما اونجا مدرکتون رو لیسانس قید کنید در روز مصاحبه هم باید لیسانس ارائه بدید.
ضمنآً یکی از شروط پذیرش در روند لاتاری ( بعد از قبول شدن ) داشتن حداقل مدرک دیپلم هست )
امیدوارم پاسختون رو گرفته باشید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: ali us ، behzadkhatari ، 327 ، amin arefi
راستش پاسختون 2 پهلو بود دوست من...به هر حال مرسی..اگه بقیه دوستان هم پاسخ بدن ممنون میشم
تشکر کنندگان:
سلام. من خانمم فوق دیپلم داره و الان هم ترم آخره دانشگاهست در مقطع کارشناسی ناپیوسته. توی فرم ثبت نام باید some university course رو بزنم؟
وقتي صبح ازخواب بيدارميشی، دوانتخاب داري :
1- دوباره بخوابي و رويا ببيني.
2- يا بيدار بشی و برای رسیدن به روياهات حرکت کني.
تشکر کنندگان:
(2013-10-06 ساعت 15:54)behzadkhatari نوشته:  سلام. من خانمم فوق دیپلم داره و الان هم ترم آخره دانشگاهست در مقطع کارشناسی ناپیوسته. توی فرم ثبت نام باید some university course رو بزنم؟

بهله

تشکر کنندگان: behzadkhatari

نه درسته همینو باید انتخاب کنی
تشکر کنندگان:
(2013-10-06 ساعت 15:39)ali us نوشته:  راستش پاسختون 2 پهلو بود دوست من...به هر حال مرسی..اگه بقیه دوستان هم پاسخ بدن ممنون میشم
دوست عزیز عمو احسان عزیز درست راهنماییتون کردند بعد از برنده شدن ازشما اخرین مدرک تحصیل رو میخوان نه دیپلم و پیش دانشگاهی (البته بردن پیش جهت محکم کاریه و لی الزامی نداره)
موفق باشید
(2013-10-06 ساعت 00:20)shervin4d نوشته:  
(2013-10-05 ساعت 20:28)tina alin نوشته:  دوستان عزیز توی مدرک من نوشته مدرک معادل لیسانس من باید چه گزینه ای رو انتخاب کنم؟

تینا جان مدرک معادل قابل قبول نیست براشون شما باید با دیپلم 12 ساله یعنی تا پیش دانشگاهی اقدام کنید

من از طریق شرکت پتروشیمی با آزمون اختصاصی کارمندان وارد دانشگاه امیر کبیر واحد تفرش شدم که توی مدرک ما درج شده گواهینامه پایان دوره آموزش عالی غیر رسمی . مقطع معادل کارشناسی رشته مهندسی کامپیوتر نرم افزار که مهر وزارت علوم که این گواهی مورد تایید وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری می باشد .
خواهشمند است راهنمایی بفرمایید کدوم قسمت از مدارج تحصیلی را علامت بزنم
با تشکر رزا
تشكيل پرونده: jan 2015 اپرو:٦ April2015

تشکر کنندگان:
(2013-10-04 ساعت 18:25)ostokhan نوشته:  
(2013-10-04 ساعت 18:18)vahidshakib نوشته:  
(2013-10-04 ساعت 17:03)Hesam s نوشته:  دوستان من فوق دیپلم دارم. موقع ثبت نام یه دوستی گفت univercity deagree بزنم . اشتباه کردم آیا ؟ اگه برنده شم می تونم تو فرمی که باید پست کنم درستش کنم ؟به مشکل بر می خورم ؟

سلام.من هم که همسرم فوق دیپلم حساب داری هست همین گزینه رو زده الان هم که سایت رو کلا زیر و رو کردم به نتیجه درستی نرسیدیم.لطفا اگه کسی از دوستان اطلاعی داره ما رو راهنمایی بکنه با سپاس

دوستان این سوال شما رو به جرات میتونم بگم 68 بار تا حالا پرسیده شده. شما حتی به خودتون زحمت نمیدید این 10 صفحه فروم امسال رو بخونید. حاضر و آماده میخواین؟ اگه خدا خواست و قبول شدید اینطوری میخواهید اونجا زندگی کنید. دارندگان فوق دیپلم باید university degree رو بزنن. امیدوارم دوباره سوال نشه. دوستان فروم 2014 برای این هنوز هستش که از تجربه و سوالات دوستان گذشته استفاده بشه. لطفا اونجا رو اول ببینید بعد سوال بکنید.
Cool
Big Grin
دوست عزیز فکر کنم شما تایم خالی زیاد داری Smile شما خودت میری 80 90 صحفه از فروم 2014 بخونی ؟ در صورتی که هر پست دوستان یه سوال و جواب متفاوتیه. من این روم و کلآ خوندم تازه اشاره کرده بودن کسانی که فوق دیپلم دارن باید گزینه ی some university courses بزنن. ..برای همین پرسیدم. پست 28 و ببینی متوجه میشی . بازم مرسی.
تشکر کنندگان:
(2013-10-06 ساعت 15:39)ali us نوشته:  راستش پاسختون 2 پهلو بود دوست من...به هر حال مرسی..اگه بقیه دوستان هم پاسخ بدن ممنون میشم

مدرک کارشناسی کافیه. حد اقل مدرک تحصیلی باید دیپلم 12 سال باشه و مدرکی که اونا میخوان آخرین مدرکی که تا به امروز گرفتید هست. شما کارشناسی و ارائه بدی کافیه.
(2013-10-06 ساعت 12:27)aminking2005 نوشته:  سلام

دوست عزیز شما یا باید univercity degree و واسه کارشناسیت بزنی . یا اینکه some university courses واسه ارشدت بزنی که اگه برنده شدی اگر در حال تحصیل در مقطع ارشد باشی 15 میلیون وثیقه میذاری و پاس می گیری و میری . ولی بدون اونا آخرین مدرکی که تا به امروز گرفتی و میخوان پس همون univercity dgree و واسه لیسانست بزن خودتم الکی به زحمت ننداز.Big Grin
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان