کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مرتبط با مدرک تحصیلی در فرم ثبت نام
(2013-10-07 ساعت 02:26)Hesam s نوشته:  
(2013-10-06 ساعت 12:27)aminking2005 نوشته:  سلام
دوستان من دو ماه هست که مقطع کارشناسی را تموم کردم سربازی هم نرفتم و می خوام ارشد پیام نور ثبت نام کنم اگه بنده برنده بشم در حالی که دانشجو ارشد باشم ایا می تونم مهاجرت کنم یا باید حتما خدمت سربازی را رفته باشم ؟

دوست عزیز شما یا باید univercity degree و واسه کارشناسیت بزنی . یا اینکه some university courses واسه ارشدت بزنی که اگه برنده شدی اگر در حال تحصیل در مقطع ارشد باشی 15 میلیون وثیقه میذاری و پاس می گیری و میری . ولی بدون اونا آخرین مدرکی که تا به امروز گرفتی و میخوان پس همون univercity dgree و واسه لیسانست بزن خودتم الکی به زحمت ننداز.Big Grin

نه عزیز اینا برای ارشدن :در حال خواندن ارشدSome graduate-level courses, ارشد کامل Master’s degree,

شما دوست گرامی هم همون university courses رو بزن همون طور که الان دوستمونم اشاره کردنSmile
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان:
دوستان این و خودم نوشتم واستون که دیگه نیازی به سوال کردن نباشه و اشتباه نکنید و اطلاعات رو درست وارد کنید Wink

[عکس: 10172392617610462115.jpg]
تشکر کنندگان: King Eagle ، sina454 ، kolange_edalat ، athenaa ، satin ، shervin4d ، اشکان 3D
(2013-10-07 ساعت 02:38)King Eagle نوشته:  
دوستان من دو ماه هست که مقطع کارشناسی را تموم کردم سربازی هم نرفتم و می خوام ارشد پیام نور ثبت نام کنم اگه بنده برنده بشم در حالی که دانشجو ارشد باشم ایا می تونم مهاجرت کنم یا باید حتما خدمت سربازی را رفته باشم ؟

دوست عزیز شما یا باید univercity degree و واسه کارشناسیت بزنی . یا اینکه some university courses واسه ارشدت بزنی که اگه برنده شدی اگر در حال تحصیل در مقطع ارشد باشی 15 میلیون وثیقه میذاری و پاس می گیری و میری . ولی بدون اونا آخرین مدرکی که تا به امروز گرفتی و میخوان پس همون univercity dgree و واسه لیسانست بزن خودتم الکی به زحمت ننداز.Big Grin

نه عزیز اینا برای ارشدن :در حال خواندن ارشدSome graduate-level courses, ارشد کامل Master’s degree,

شما دوست گرامی هم همون university courses رو بزن همون طور که الان دوستمونم اشاره کردنSmile

منظورت univercity degree دیگه ؟؟؟؟ گمراه نشه دوستمون.
تشکر کنندگان:
(2013-10-05 ساعت 20:28)tina alin نوشته:  دوستان عزیز توی مدرک من نوشته مدرک معادل لیسانس من باید چه گزینه ای رو انتخاب کنم؟
(2013-10-06 ساعت 00:20)shervin4d نوشته:  تینا جان مدرک معادل قابل قبول نیست براشون شما باید با دیپلم 12 ساله یعنی تا پیش دانشگاهی اقدام کنید
سرکار خانم tina alin
تا جایی که بنده در جریانم مدرک معادل مثل همون مدرک اصلی هست با این تفاوت که دارنده مدرک حق ادامه تحصیل به مدارج بالاتر از اون مدرک در اون رشته خاص رو نداره. مثلاً اگر شما بخواین در مقطع فوق لیسانس کامپیوتر ادامه تحصیل بدین و از شرایط شرکت در کنکور داشتن لیسانس کامپیوتر باشه اونوقت اجازه ادامه تحصیل نخواهید داشت. در سایر موارد مدارک معادل مثل مدارک تحصیلی معمولی هستند. بنابراین به نظر من شما باید همون لیسانس رو بزنین و البته بعد از برنده شدن و روز مصاحبه مدرک لیسانس معادلتون رو ترجمه کنید و همراه خودتون ببرید. برای احتیاط مدرک دیپلمتون و ترجمه اش هم همراهتون باشه.
تشکر کنندگان: King Eagle ، shervin4d
مدرسه فنی حرفه ای یعنی دیپلم مدرسه فنی حرفه ای؟ یا از این مدرکا که بیرون میگیرن؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-07 ساعت 03:30)Hesam s نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 02:38)King Eagle نوشته:  

منظورت univercity degree دیگه ؟؟؟؟ گمراه نشه دوستمون.

آره اشتباه لوپی بود دیگه اونقدر از این سوالای تکراری پرسیده شده که من مخم هنگ کرده Big GrinSad

بله university degreeبرای کارشناسی که تمام شده

(2013-10-07 ساعت 08:48)athenaa نوشته:  مدرسه فنی حرفه ای یعنی دیپلم مدرسه فنی حرفه ای؟ یا از این مدرکا که بیرون میگیرن؟

نه همون هنرستان و کارودانش منظورشه
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

تشکر کنندگان:
(2013-10-07 ساعت 02:02)tina alin نوشته:  
(2013-10-06 ساعت 00:20)shervin4d نوشته:  
(2013-10-05 ساعت 20:28)tina alin نوشته:  دوستان عزیز توی مدرک من نوشته مدرک معادل لیسانس من باید چه گزینه ای رو انتخاب کنم؟

تینا جان مدرک معادل قابل قبول نیست براشون شما باید با دیپلم 12 ساله یعنی تا پیش دانشگاهی اقدام کنید

من از طریق شرکت پتروشیمی با آزمون اختصاصی کارمندان وارد دانشگاه امیر کبیر واحد تفرش شدم که توی مدرک ما درج شده گواهینامه پایان دوره آموزش عالی غیر رسمی . مقطع معادل کارشناسی رشته مهندسی کامپیوتر نرم افزار که مهر وزارت علوم که این گواهی مورد تایید وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری می باشد .
خواهشمند است راهنمایی بفرمایید کدوم قسمت از مدارج تحصیلی را علامت بزنم
با تشکر رزا

رزا جان متاسفانه کلمه غیر رسمی ممکنه دردسر ساز بشه توی مدرک شما! صریحا قید شده که مدرک معادل پذیرفته نیست اما اگر این مدرک رو یه دارالترجمه به صورت مدرک لیسانس معمولی قبول کنه برای ترجمه این احتمال هست که سفارت هم قبول کنه! شما در حال حاضر some university degree رو بزنید و بعد مدرکتون رو به یه دارالترجمه ببرید ببینید قابل ترجمه هست یا نه و اگر هست کلمه معادل و غیر رسمی توش قید میشه یا نه موفق باشید.
تشکر کنندگان:
سلام
مدرک فوق دیپلم چی حساب میشه یعنی چه گزینه ای را باید انتخاب کرد؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-07 ساعت 13:17)واعظی نوشته:  سلام
مدرک فوق دیپلم چی حساب میشه یعنی چه گزینه ای را باید انتخاب کرد؟؟؟

یه عکس آپلود کردم می تونی اونو ببینی در همین صفحه ام هست. univercity degree Wink
تشکر کنندگان: shervin4d
(2013-10-07 ساعت 03:27)Hesam s نوشته:  دوستان این و خودم نوشتم واستون که دیگه نیازی به سوال کردن نباشه و اشتباه نکنید و اطلاعات رو درست وارد کنید Wink

[عکس: 10172392617610462115.jpg]

فکر کنم برای کاردانی باید some university course انتخاب بشه!!
تشکر کنندگان:
اگر کسی تازه ترم اول دانشگاه باشه و هنوز چند ماه دیگه اصل مدرک پیش و دیپلمش صادر بشه البته موقتها رو که داره. باید high school degree را یزنه یا some university courses.
***2014AS
ارسال فرم ها اواسط جون. تاییدیه اواسط سپتامبر. دریافت نامه ی دوم 21 اکتبر. سفارت آنکارا
تشکر کنندگان:
(2013-10-07 ساعت 21:35)علی1369 نوشته:  اگر کسی تازه ترم اول دانشگاه باشه و هنوز چند ماه دیگه اصل مدرک پیش و دیپلمش صادر بشه البته موقتها رو که داره. باید high school degree را یزنه یا some university courses.

some university courses
we fight for a better life
تشکر کنندگان: King Eagle
قابل توجه دارندگان مدرک فوق دیپلم (کاردانی)

چون دیدم خیلی ها نمی دونن برای مدرک فوق دیپلم
(4) Vocational school
(5) Some university courses
(6) University degree

رو انتخاب کنند و با اینکه برخی از اساتید انجمن می گن برای کاردانی گزینه

Some university courses میشه من در چند فروم خارجی که با مدارک تحصیلی در آمریکا آشنا باشن پرسیدم

جواب های مختلفی دیدم

شما هم اگه خواستید ببینید

http://www.visajourney.com/forums/topic/...to-select/

http://www.city-data.com/forum/legal-imm...ct-dv.html

http://forums.immigration.com/showthread...in-DV-Form

نظر شما چیه اگه می تونید همونجا به بحث بکشید این مشکل ابهام مدارک فوق دیپلم حل بشه
تشکر کنندگان:
(2013-10-07 ساعت 22:59)Jingol نوشته:  قابل توجه دارندگان مدرک فوق دیپلم (کاردانی)
(4) Vocational school
(6) University degree
Some university courses میشه من در چند فروم خارجی که با مدارک تحصیلی در آمریکا آشنا باشن پرسیدم
جواب های مختلفی دیدم
نظر شما چیه اگه می تونید همونجا به بحث بکشید این مشکل ابهام مدارک فوق دیپلم حل بشه
دوست عزیز خیلی ممنون که به عزیزان دیگه کمک میکنید ولی تبلیغ سایت ها و فروم های دیگه در فروم ممنوعه لطفا ابتدا قوانین رو مورد مطالعه قرار بدین.با تشکر

تشکر کنندگان: fairy
(2013-10-07 ساعت 23:23)King Eagle نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 22:59)Jingol نوشته:  قابل توجه دارندگان مدرک فوق دیپلم (کاردانی)
(4) Vocational school
(6) University degree
جواب های مختلفی دیدم
دوست عزیز خیلی ممنون که به عزیزان دیگه کمک میکنید ولی تبلیغ سایت ها و فروم های دیگه در فروم ممنوعه لطفا ابتدا قوانین رو مورد مطالعه قرار بدین.با تشکر

شما این نوشته رو تبلیغ به حساب آوردید ؟ مگه این سایت های خارجی مال خودمه یا بابامه که تبلیغشون کنم ؟!

شما بهتره نگرشتون اصلاح کنید

چون اینجا جای بحث نیست ادامه نمی دم ولی توصیه می کنم به فکر کمک کردن به دیگران باشید تا متهم کردن دیگران !
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، sharmi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان