کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مرتبط با مدرک تحصیلی در فرم ثبت نام
(2013-10-07 ساعت 23:59)Jingol نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 23:23)King Eagle نوشته:  دوست عزیز خیلی ممنون که به عزیزان دیگه کمک میکنید ولی تبلیغ سایت ها و فروم های دیگه در فروم ممنوعه لطفا ابتدا قوانین رو مورد مطالعه قرار بدین.با تشکر

شما این نوشته رو تبلیغ به حساب آوردید ؟ مگه این سایت های خارجی مال خودمه یا بابامه که تبلیغشون کنم ؟!

شما بهتره نگرشتون اصلاح کنید

چون اینجا جای بحث نیست ادامه نمی دم ولی توصیه می کنم به فکر کمک کردن به دیگران باشید تا متهم کردن دیگران !
چرا ناراحت میشی مگه این فروم ماله منه یا من مدیرشم من فقط گفتم قوانین اینطوری میگنSad
اگه من به فکر کمک کردن به دیگران نبودم وقت نازنینم رو نمیزاشتم بیام اینجا سوالاتی که هیچ سودی ندارن برام رو جواب بدم شما یه نگاه به کل پستهایی که من تا به حال گذاشتم بکون اگه اونا کمک نیستن پس چین؟Sad
والا من آدم آروم و ساکتیم و اصلا اهل متهم کردن دیگران نیستم خوب از این به بعد چون شما فرمودین من دیگه پست نمیدم تا خدایی نکرده به کسی برنخوره میزارم مدیران بهتون تذکر بدن خوبه؟Sad
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: Jingol ، Danoosh
(2013-10-07 ساعت 19:16)shervin4d نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 03:27)Hesam s نوشته:  دوستان این و خودم نوشتم واستون که دیگه نیازی به سوال کردن نباشه و اشتباه نکنید و اطلاعات رو درست وارد کنید Wink

[عکس: 10172392617610462115.jpg]

فکر کنم برای کاردانی باید some university course انتخاب بشه!!

some univercity courses در معنی یعنی کسی که داره تعدادی واحد رو تو یه مقطعی میگذرونه. جالب بدونی هیچ جای دنیا چیزی به اسم کاردانی ندارن. فقط کارشناسی دارن. همون univercity degree درسته. من خودم کاردانی دارم. اگرم کسی که دانشگاهی و اپلای می کنه تو دنیا مدرک کاردانیشو فقط تطبیق واحد می دن.
تشکر کنندگان: King Eagle ، Jingol ، محبت ، jolly
درود.
من فرم رو که پر میکنم و وقتی countinu رو میزنم با پیغام زیر مواجه میشم مشکل از کجاست؟با اینترنت اکسپلرر هم کار میکنم.
At least one data validation error occurred on this page. Please scroll down to see the specific error messages.
با سپاس.
تشکر کنندگان:
(2013-10-08 ساعت 01:10)IRANBAN نوشته:  درود.
من فرم رو که پر میکنم و وقتی countinu رو میزنم با پیغام زیر مواجه میشم مشکل از کجاست؟با اینترنت اکسپلرر هم کار میکنم.
At least one data validation error occurred on this page. Please scroll down to see the specific error messages.
با سپاس.

شما یکی از جاهای خالی رو پر نکردی دوباره چک کن و بعدش ادامه بده
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

تشکر کنندگان: IRANBAN ، محبت
(2013-10-08 ساعت 00:40)Hesam s نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 03:27)Hesam s نوشته:  دوستان این و خودم نوشتم واستون که دیگه نیازی به سوال کردن نباشه و اشتباه نکنید و اطلاعات رو درست وارد کنید Wink

some univercity courses در معنی یعنی کسی که داره تعدادی واحد رو تو یه مقطعی میگذرونه. جالب بدونی هیچ جای دنیا چیزی به اسم کاردانی ندارن. فقط کارشناسی دارن. همون univercity degree درسته. من خودم کاردانی دارم. اگرم کسی که دانشگاهی و اپلای می کنه تو دنیا مدرک کاردانیشو فقط تطبیق واحد می دن.

ممنون از اطلاعاتتون باز هم اختلاف بین اینکه برای فوق دیپلم انتخاب بشه university degree یا some university course

وجود داره

حسام جان من خواندم که مدرکی به نام Associate degree دارن این همون کاردانی مگه نیست ؟
تشکر کنندگان:
من سال 1381 از دانشگاه اخراج شدم
کاردانی کامپیوتر می خوندم
در فرم چی رو انتخاب کنم
دیپلم
یا
دانشجو اخراجی بازمانده از تحصیل

من الان از سال 1385 تا حالا هم شغلم با جواز کسبم نماینده رسمی بیمه هستم که ثابتم می شه کرد شغلم چه گریدی داره به درد می خوره
Summary Report for:
13-1032.00 - Insurance Appraisers, Auto Damage
SVP Range (6.0 to < 7.0) .mersi
تشکر کنندگان:
(2013-10-08 ساعت 13:17)moranli نوشته:  من سال 1381 از دانشگاه اخراج شدم
در فرم چی رو انتخاب کنم
دیپلم
یا

اگه مدرک کاردانی رو نگرفتید
High school degree رو انتخاب کنید
البته اگه دیپلمتون 12ساله هست
we fight for a better life
تشکر کنندگان: arezoo bj ، moranli ، محبت
اندازه و مشخصات عکس رو میخوام ؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-08 ساعت 23:21)atin نوشته:  اندازه و مشخصات عکس رو میخوام ؟؟

600در600پیکسل

300dpi

با حجاب و بی حجابم فرقی نداره

این لینک رو هم یه نگاه بنداز
http://mohajersara.com/thread-6855-page-3.html

تشکر کنندگان: محبت
(2013-10-02 ساعت 12:20)tarzan_tarzan نوشته:  از تمام دوستان عزیزم میخوام که محض تفریح و اینکه حالا ببینیم چی میشه از ثبت نام کردن خود و یا دیگر اشخاص خود داری کنند. این لاتاری جدیه و خواهشا باعث ضایع شدن حق اشخاصی که توانایی رفتن بعد از قبولی رو دارن نشین. یکی از دوستان ما قبول شده و برای همه اعضای خانوادش هم تونست ویزا بگیره ( 4 نفر..!!!!!!) بعدش میگفت هرچی فکر میکنم میبینم که نرم بهتره. میترسم...!!!! موقع شروع پروسه مهاجرتیش 100 بار بهش گفتم فلانی اگه هنوز تصمیم قطعی برای رفتن نداری بیخیال شو بزار 4 تا آدم دیگه که میتونن برن حقشون ضایع نشه.جالب اینجاست ایشان توسط همکارشان ثبت نام شدن. فقط صرف اینکه حالا ببینیم چی میشه.....!!!!! فکر میکرد شوخیه ...!!! بازیه....!!!! خواهشا درخواست دوستان و اشایان و فامیل رو که محض تفریح دارن این کار رو میکنن رو رد کنین....!! من این مطلب رو تو تمام موضوعات میزارم و میدونم ربطی به موضوعات نداره ولی از مدیران محترم میخوام این قضیه رو برای اعضا روشن بکنن و جا بندازن که واقعا حق بعضیها اینجوری پایمال میشه.
ممنونتون به امید موفقیت همتون هر جا که باشین ...!!!!
واقعا" لطف کردید منم تا جایی که تونستم اینو گفتم دیگه زبونم مو دراورد ,فک نکنم کسایی که هدفی واسه ثبت نام ندارن گوششون به این حرفا بدهکار باشه
ما برنده ایم اگر لحظه های شیرین امروز را قربانی اتفاقات تلخ دیروز نکنیم.
پس نه در حسرت دیروز و نه در رویای فردا.
"فقط برای امروز"
تشکر کنندگان: King Eagle ، fairy ، مسافر تنها
(2013-10-07 ساعت 23:59)Jingol نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 23:23)King Eagle نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 22:59)Jingol نوشته:  قابل توجه دارندگان مدرک فوق دیپلم (کاردانی)
چون دیدم خیلی ها نمی دونن برای مدرک فوق دیپلم
(4) Vocational school
(5) Some university courses
(6) University degree
رو انتخاب کنند و با اینکه برخی از اساتید انجمن می گن برای کاردانی گزینه
Some university courses میشه من در چند فروم خارجی که با مدارک تحصیلی در آمریکا آشنا باشن پرسیدم
جواب های مختلفی دیدم
شما هم اگه خواستید ببینید
نظر شما چیه اگه می تونید همونجا به بحث بکشید این مشکل ابهام مدارک فوق دیپلم حل بشه
دوست عزیز خیلی ممنون که به عزیزان دیگه کمک میکنید ولی تبلیغ سایت ها و فروم های دیگه در فروم ممنوعه لطفا ابتدا قوانین رو مورد مطالعه قرار بدین.با تشکر

شما این نوشته رو تبلیغ به حساب آوردید ؟ مگه این سایت های خارجی مال خودمه یا بابامه که تبلیغشون کنم ؟!

شما بهتره نگرشتون اصلاح کنید

چون اینجا جای بحث نیست ادامه نمی دم ولی توصیه می کنم به فکر کمک کردن به دیگران باشید تا متهم کردن دیگران !
این کجاش تبلیغاتههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
جوابه سوال دادن از کی تا حالا تبلیغ شد؟؟؟
بنده ی خدا داره کمک میکنه
ما برنده ایم اگر لحظه های شیرین امروز را قربانی اتفاقات تلخ دیروز نکنیم.
پس نه در حسرت دیروز و نه در رویای فردا.
"فقط برای امروز"
تشکر کنندگان: Jingol ، King Eagle
(2013-10-08 ساعت 09:58)Jingol نوشته:  
(2013-10-08 ساعت 00:40)Hesam s نوشته:  

ممنون از اطلاعاتتون باز هم اختلاف بین اینکه برای فوق دیپلم انتخاب بشه university degree یا some university course

وجود داره

حسام جان من خواندم که مدرکی به نام Associate degree دارن این همون کاردانی مگه نیست ؟

شما اگه لاتری رو در نظر نگیری و بخوای از ویزا تحصیلی بری usa کمتر دانشگاهی پیدا میشه کاردانی رو قبول کنه. اگرم قبول کنه فقط تعدادی از واحد هارو تطبیق میده و باید واسه کارشناسی بخونی. درus رسمیت دیپلم از فوق دیپلم خیلی بیشتره .حالا نکتش اینجاس که میگه مدرکت چیه؟ اگر داری در دانشگاه تحصیل می کنی مقطع تحصیلی که داری میخونی زیر فوق لیسانس ، بزن some univercity course .حالا میتونه کاردانی یا کار شناسی باشه. کسی که فوق دیپلم گرفته و دیگه تحصیل نمی کنه چرا الکی بزنه در حال تحصیل و روزی که بره مصاحبه بجای گواهی دانشگاهش مدرک تمام شده تحصیلش و ببره نمیگن تو که تموم کردی پس چرا dgree نزدی ؟ مشکلی پیش نمیادا ولی چرا اون کاری و که همون اول میشه درست انجام دادو آدم انجام نده ؟ پس فوق دیپلمم به مدرکه ، اگه خیلی مهم بود یه گزینه میذاشتن مختص فوق دیپل Associate degree شما univercity dgree و بزن
تشکر کنندگان:
(2013-10-09 ساعت 17:44)sharmi نوشته:  این کجاش تبلیغاتههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
جوابه سوال دادن از کی تا حالا تبلیغ شد؟؟؟
بنده ی خدا داره کمک میکنه

شرمی خانوم من اشتباه برداشت کرده بود از قوانین پست این دوستمون موردی نداره. Smile

۳۱- تبلیغات توسط کاربران در سایت ممنوع است و کاربرها مجاز به درج لینک یا اطلاعات تبلیغاتی برای سایت‌های دیگر یا شرکت‌ها نیستند. تشخیص موارد «تبلیغات» و افتراق آن از مواردی که لینک به عنوان منبع استفاده شده‌است با مدیران خواهد بود.

تشکر کنندگان:
(2013-10-08 ساعت 13:19)fairy نوشته:  
در فرم چی رو انتخاب کنم
دیپلم
یا

نه مشکل همین جاست
دیپلم فنی دارم کامپیوتر که می شه 11 سال پیش نداشتیم ما
2 سال سابقه کار مرتبط هم ندارم کارم بیمه رازی
حالا چی انتخاب کنم

در ضمن همسرم هم دیپلم فنی معماری داره برا ایشون چی انتخاب کنم
ممنون
تشکر کنندگان:
(2013-10-10 ساعت 14:50)moranli نوشته:  
(2013-10-08 ساعت 13:19)fairy نوشته:  
در فرم چی رو انتخاب کنم
دیپلم
یا

نه مشکل همین جاست
دیپلم فنی دارم کامپیوتر که می شه 11 سال پیش نداشتیم ما
2 سال سابقه کار مرتبط هم ندارم کارم بیمه رازی
حالا چی انتخاب کنم

در ضمن همسرم هم دیپلم فنی معماری داره برا ایشون چی انتخاب کنم
ممنون

اگه امکانش براتون هست برید دنبال پیش دانشگاهی چون الان تو گزینه ها باید high school no degree رو انتخاب کنید که اینم مستلزم داشتن 2سال سابقه کاره
همسرتون هم اگه پیش دانشگاهی ندارن وضعیتشون مثل شما میشه
we fight for a better life
تشکر کنندگان: محبت ، moranli

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان