موضوعها: 0
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. واسم یک سوال پیش اومد راجع به پلیس چک...
Police Certificates:
Applicants
are required to submit a police certificate from the country of the
applicant’s nationality and current residence
, if residence in such country exceeds six months
.
Police certificates are also required from all other countries where the applicant
has resided for at
least one year. Regardless of the length of residence, a police certificate must also be obtained
from the police authorities of any place where the applicant has been arrested for any reason
(except for the US)
.
Original Armenian police
certificates are required. For all other countries, an
original or copy of the police certificate is required, along with an English translation if the
police certificate is not in Armenian or English.
من یه نقل قولی خوندم که واسه ایرانیا این پروسه لازم نیست , چقدر میشه به صحت این نقل قول اعتماد داشت ؟
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June
هر سوالی داشتین بهمپیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،وقتتون بخیر. خواهش میکنم، لطفا سوال من را جواب بدین .
من هنوز دانشجو هستم و تا آخر خرداد سال آیندهدرسم تموم میشه هنوز فرم های 230و122 را پر نکردم. در این فرم ها بنویسم دانشجو هستم یا نه؟ آیا امکانش هست که من پس از قبولی به درسم ادامه بدهم و پس از اتمام به آمریکا بروم؟
ضمنا قبل از این دوره دانشجویی 3 دوره در دانشگاه های دولتی دانشجو بودم و انصراف دادم آیا آدرس اون دانشگاه ها را در ردیف 33 بنویسم؟
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
اقاقیا
نامه دوم الکترونیکی هست یا پست ؟ می خوام بدونم کلا کی سی سی چیزی برامون به آدرس پستی مون پست می کنه یا نه؟
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-24 ساعت 15:07)aghaghia نوشته: (2013-06-24 ساعت 14:44)rouzbehdarvishi نوشته: (2013-06-24 ساعت 14:37)iris نوشته: اقاقیا
نامه دوم الکترونیکی هست یا پست ؟ می خوام بدونم کلا کی سی سی چیزی برامون به آدرس پستی مون پست می کنه یا نه؟
الکترونیکی (ایمیل)هست و کلا کی سی سی چیزی پست نمیکند.
نامه دوم رو هم با ایمیل نمی فرستند و نامه دوم در واقع همان صفحه رویت قبولی است که پس از کارنت شدن تغییر میکند و وقتی شما اطلاعات لازم رو وارد می کنید تبدیل به نامه دوم یا همان دعوت به مصاحبه میشه. ولی درکل همون طور که دوست عزیز rouzbehdarvishi گفتن چیزی برای ما پست نمیشه، پس نگران ادرسی که در فرم ها دادین نباشید.
دوست عزيز ساعت تاريخ مصاحبه و مدارك مورد نياز رو براي خيليها ايميل ميكنند ولي ممكن هم هست نكنند، براي ما ايميل كردند.
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-24 ساعت 11:49)KIMIA2005 نوشته: (2013-06-24 ساعت 11:27)mamad_msp نوشته: تبریک به قبولی دوستان 2014 امیدوارم کار همه میزون پیش بره .
من از برندگان 2013 هستم و مصاحبه رو انجام دادم ولی مشکلی برای من پیش امد و گفتن نامه اول رو باید داشته باشه.
به همه دوستان پیشنهاد می کنم از تمام مراحل عکس و کپی داشته باشند هر چند مهم نباشه مثل نامه اول من.
(من نامه اول دارم ولی از تاریخش عکس نداشتم فقط از اخر نامه عکس گرفتم.
مشکل من اینه! ایا دوستان 2014 کسی هست لطف کنه نامه اولشون رو برای من اپلود کنند که من با شاپ .....
ممنون
دوست عزیز برا مدارک مصاحبه مگه نباید با فرمها نامه اول قبولی رو هم ارائه میکردید ؟؟
خوب دوست عزیز من اگه بخوام صفحه اولو بفرستم که تمامی مشخصات من روشه از کیس نامبر و آدرس منزل و غیره و شما چطوری می خوای با فتوشاپ درستش کنی که صدرصد شبیه فونت اونا بشه ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....