موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
من مدرک فوق دیپلم دارم ولی پیش دانشگاهی ندارم آیا مشکل ساز میشه ؟ شماره کیس من ++51 این هست مصاحبه من چه ماهی میشه ؟ مرسی
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خوبید من مدارک را با در اچ ال فرستادم و وقتی رسید به ترک نامبر و اسکن فرمها نامه زدم که سفارت تائئد کن ولی الان چند هفته گذشته و خبری نشده من هم 2 بار ایمیلم را در تاریخهای مختلف ارسال کردم حالا باید چیکار کنم؟ مرسی
Cas num: 2014as00006000
تعداد:٢ نفر
محل مصاحبه كانادا
زمان مصاحبه آخر مي
وضعيت ap
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
راستیییییییییییییییییی، آیا شماره کیس نامبر (مال من خیلی پایینه/زیر ششصد) ربطی به زمان فرستادن فرمهای DS 230 Part I, DS 230 Part II, and DSP 122 داره؟ من هنوز نفرستادم.
?Oh, look! The world is burning... Isn't that beautiful
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-19 ساعت 00:48)k.abbasi نوشته: دوستان عزیز من قبلا"درجاهای مختلف این سوال راکردم واکثرا"گفتن باخانم دکترطاهرنژادمشورت کنم ولی چون درشهرستان سرکارهستم برایم مقدورنیست وهرچه تلفن به انسیستو میزنم کسی جوابم رانمیدهدحال اگرکسی اطلاعات داردومیتواندراهنمائی کندممنون میشوم مشکل من این است که HBS+(هپاتیتB) دارم ومدت سه سال است دارواستفاده میکنم وکنترل شده است ودرآخرین آزمایشات نیزنتیجه خوب بوده ویکی ازدوقرصی راکه استفاده میکردم الان دکترقطع کرده تادوماه دیگرآزمایش بدهم حال میخواهم بدانم این موردمیتواندکیسم رامنفی کندیانه که اگرجواب مثبت است من ازادامه کارصرف نظرکنم(فرمهاراارسال کرده ام) وباتوجه به اینکه اسم همسرم درآمده است آیابرای همسرو2فرزندم امتیاز منفی میباشدحال اگرازدوستان کسی هم رفت طرف انسیستوپاستورزحمت بکشه کیس ماروهم بپرسه ممنون دارش میشم انشاا... درآم ری ک ا تلافی کنم به امیددیدارمنتظرجواب
سلام من امروز از خانم دکتر در مورد شما پرسیدم ایشان هم گفتند تا به حال با این مورد برخورد نداشتند فرمودند با پزشک سفارت از طریق ایمیل مشورت کنید. اما در آخر گفتند اگر مبنا تست انتی ژن شما باشد که با تست منفی هپاتیت قبولی اما اگر تست دیگری انجام دهند مورد بیماری شما مشخص می شود. در کل چندان اطلاعی نداشتند چون مورد نادری است به هر حال این جواب خآنم دکتر طاهر نژاد بود. پیروز باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-19 ساعت 00:48)k.abbasi نوشته: دوستان عزیز من قبلا"درجاهای مختلف این سوال راکردم واکثرا"گفتن باخانم دکترطاهرنژادمشورت کنم ولی چون درشهرستان سرکارهستم برایم مقدورنیست وهرچه تلفن به انسیستو میزنم کسی جوابم رانمیدهدحال اگرکسی اطلاعات داردومیتواندراهنمائی کندممنون میشوم مشکل من این است که HBS+(هپاتیتB) دارم ومدت سه سال است دارواستفاده میکنم وکنترل شده است ودرآخرین آزمایشات نیزنتیجه خوب بوده ویکی ازدوقرصی راکه استفاده میکردم الان دکترقطع کرده تادوماه دیگرآزمایش بدهم حال میخواهم بدانم این موردمیتواندکیسم رامنفی کندیانه که اگرجواب مثبت است من ازادامه کارصرف نظرکنم(فرمهاراارسال کرده ام) وباتوجه به اینکه اسم همسرم درآمده است آیابرای همسرو2فرزندم امتیاز منفی میباشدحال اگرازدوستان کسی هم رفت طرف انسیستوپاستورزحمت بکشه کیس ماروهم بپرسه ممنون دارش میشم انشاا... درآم ری ک ا تلافی کنم به امیددیدارمنتظرجواب
نه دوست عزیز هیچ مشکلی برای شما ایجاد نمیشه موقع مدیکال ما به ما گفتن فقط برای بیماری سیفلیس کیس رو رد میکنن غیر اون هرکس حتی خدای نکرده ایدز هم داشته باشه کیسش رد نمیشه مطمئن باشید فقط بعدا که برید آمریکا اگه بخواهید خودتون رو بیمه کنید هزینه بیمتون بیشتر میشه چون میدونن شما بیماری دارید و باید دارو استفاده کنید حتی از ما برای هپاتیت و ... آزمایش هم نگرفتن چون گفتن مهم نیست
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
آقا يه سوال خيلي غير مرتبط داشتم
ميگم از كجا ميشه فهميد كه از كشور ممنوع الخروج شدي؟
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day
!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-22 ساعت 21:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-22 ساعت 21:59 توسط Danial_4139.)
(2013-06-22 ساعت 21:28)kage.omid نوشته: آقا يه سوال خيلي غير مرتبط داشتم
ميگم از كجا ميشه فهميد كه از كشور ممنوع الخروج شدي؟
باید ببرید اداره گذرنامه همراه با مدارک شناسایی ، اگر مشکلی نبود که هیچ ولی اگر ممنوع الخروج بودین پاسپورتتون ضبط میشه تا مشکل رفع بشه .
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...