موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
من ا همه یک راهنمایی می خوام اونم اینه که واسه رفتن به صورت تقریبی هر نفر چقدر باید با خودش پول ببره مقصدم هم اگه خدا بخواد لس آنجلسه.کسی می تونه کمک کنه؟؟؟
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان آیا تاریخ دقیقی که برای نوبت دوم اسامی برندگان در اکتبر گذاشته اند واقعیت دارد و داقعا اسامی جدید اغلام میکنند؟
تاریخ دقیق هم اعلام شده یا هر زمانی امکان داره؟ از کجا مطلع بشیم ؟مرتب اینجا سربزنیم؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
مطمئنید که مهر ماه نتایج بعدی نخواهیم داشت؟ دوستان خواهشا دقیق بگید من خیلی به امید اکتبر بودم. واقعا دیگه اکتبر خبری نیست؟
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-06 ساعت 20:56)sejz نوشته: با توجه به اعلام قبولی های اعضا در تاپیک مربوط به اعلام برندگی تا اینجا 228 کیس اعلام قبولی کردند.. ( تا ارسال 243 )
ازین تعداد 137 کیس کنسولگری آنکارا - 23 کیس کنسولگری ایروان - 7 کیس کنسولگری ابوظبی - 6 کیس کنسولگری های دیگه -15 کیس هم کنسولگری نامعلوم داریم!
آنکارا : 2 کیس دو رقمی - 17 کیس سه رقمی - 29 کیس بین 1000 تا 2000 - 18 کیس بین 2000 تا 3000 - 20 کیس بین 3000 تا 4000 - 16 کیس بین 4000 تا 5000 - 20 کیس بین 5000 تا 6000 - 24 کیس بین 6000 تا 7000 - 19 کیس بین 7000 تا 8000 - 3 کیس بالای 8000
ایروان : 1 کیس دو رقمی - 1 کیس سه رقمی - 4 کیس بین 1000 تا 2000 - 5 کیس بین 3000 تا 4000 - 4 کیس بین 4000 تا 5000 - 2 کیس بین 5000 تا 6000 - 5 کیس بین 6000 تا 7000 - 1 کیس بین 7000 تا 8000
ابوظبی : 1 کیس سه رقمی - 1 کیس بین 1000 تا 2000 - 1 کیس بین 2000 تا 3000 - 2 کیس بین 5000 تا 6000 - 1 کیس بین 7000 تا 8000
تعداد کل افراد منظور در کیس ها : 427 نفر
اعداد ارائه شده صرفا جهت اطلاع است !! )
بسیار ممنون اطلاعات مفیدی رو دسته بندی کردید ... فقط یه سوال داشتم من کیس نامبرم در دسته 2000تا 3000 آنکارا قرار میگیره و می خواستم اگر امکان دارد بدونم این آمار رو از کجا در آوردید چون من فقط از جدول برندگان تعداد محدودی را دیدم که فاصله زیادی با من داشتند .....
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-06 ساعت 21:43)mydream نوشته: مطمئنید که مهر ماه نتایج بعدی نخواهیم داشت؟ دوستان خواهشا دقیق بگید من خیلی به امید اکتبر بودم. واقعا دیگه اکتبر خبری نیست؟
دوست عزیز هیچ اطلاع دقیقی در دست نیست باید صبر کنید تا بررسیشون روی کیسهای پذیرفته شده تمام بشه بعدش نتیجه قطعی رو اعلام میکنن که بعیده تا آخر آگوست چیزی اعلام کنن و کسی قطعی پاسخی براش نداره شما امیدوار باش
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-06 ساعت 21:51)5ina نوشته: (2013-07-06 ساعت 17:46)sejz نوشته: (2013-07-06 ساعت 16:21)ssara نوشته: (2013-07-06 ساعت 13:49)sejz نوشته: (2013-07-06 ساعت 12:50)nasim نوشته: برنده اصلی ایشون هستن نه همسرشون . چرا اگه همسرشون باهاشون نره به ایشون ویزا نمی دن ؟کیس اصلی خودشون هستن . به نظر من بهترین کار اینه که یه ایمیل به کا سی سی بزنین و بهشون همین موضوع و بگین . نگران نباش دوست عزیز چون برنده اصلی شما هستین راه وجود داره
بچه های چند ماهه هم الزامی بوده بردنشون به مصاحبه.. علی ایحال اگرم بتونین با کی سی سی مکاتبه کنین راجع به این مشکل و مجوز مصاحبه رفتن خودتون رو بگیرین.. بعد از اینکه ویزا گرفتین و رفتین و گرین کارتتون اومد تازه باید از طریق ویزای ازدواجی اقدام کنین که اون هم چند سال طول میکشه با شرایط خاص خودش از جمله اینکه دیگه باید اونور اسپانسر داشته باشین و ضمنا باید اون هر 6 ماه یکبار در آمریکا بودنتون رو هم مد نظر داشته باشین.. فکر وکیل رو هم کنار بگذارین و با خود کی سی سی موضوع رو مطرح کنین تا بهتون شرایط رو بگن.. هیچ کدوم از ماها هم راضی نبودیم که سربازی رو بپیچونیم! و بدمون هم نمیومد هم ویزا بگیرم و هم به ایران رفت و امد داشته باشیم ولی هرکسی با توجه به اولویتاش مجبور به انتخابه دوست عزیز!
درسته مرسی از نظراتتون
به هر حال همونجور که تو فرم های ارسالی به کی سی سی دیدیم، خودشون ازمون پرسیدن که افراد در کیس با شما وارد خاک آمریکا میشن یا بعدا....
پس حتما همچین مساله ای می تونه براشون تعریف شده باشه
خودم هم احتمال نمی دم کلا کیسو رد کنن، ممکنه واقعا کسی در بیمارستانی جایی بستری باشه و نتونه برای مصاحبه بره....!!!
در ضمن توی تاپیک های مربوط به ویزای ازدواج و نامزدی خوندم که پروسه ای تقریبا 1 ساله داره نه بیشتر و چند سال!!!
شما این چند سال را بر چه اساسی می گید؟ دوستان نوشتن از فرستادن مدارک به ان وی سی تا اپروو شدن و قرار مصاحبه تقریبا 1 سال....
شما تنها کاری که میتونین انجام بدین و خیال خودتونم راحت کنین پرسیدن از خود کی سی سی ست. اینکه اشخاص ویزا گرفته همراه برنده اصلی وارد شن یا بعدا فرق میکنه با شرایط شما که همسرتون مصاحبه نره و ویزا نگیره. (در حالت کلی شرایط شما خاصه و ازطریق پرسش از kcc حل میشه.. اون شرط هایی هم که دوستان میگن ,شرایطیه که تا حالا بوده و تجربه شده و کیسی مثل شما نبوده که یک نفرشون نره مصاحبه ) خوشبینانه ترین حالت اینه که به شمایی که تنها میرین مصاحبه ویزا بدن که ایشالا همینطوره و همونطور که گفتم همسرتون بخوان سربازیشونو ادامه بدن دیگه با کیس لاتاری شما نمیتونن اقدام کنن چون سپتامبر 2014 پروندش بستس و همسرتون اونموقع هنوز سربازن. ولی اگه مهیا شد و شما ویزا گرفتین که ازدواجی ازونجا اقدام میکنین براشون و ایشالا دارن سعی میکنن پروسشو کوتاه کنن در حد یک سال.. ولی اونجا میبینین که اعضا توی امضاهاشون چقدر طول کشیده.. البته ازدواج با سیتیزن همون یه ساله ولی گرین کارتی بیشتره.. شما اگر تصمیمتون واسه ادامه سربازی قطعیه که دیگه راهی ندارین که از همون ازدواج اقدام کنین و زودترین حالتش ایشالا اتفاق بیفته براتون.. هدف ما از پاسخ به شما فقط راهنماییست نه دلسرد کردن یا... که بهترین تصمیم رو بگیرین و متضرر نشین.. در رابطه با تحصیلشون هم خیر نمیتونن با فوق دوباره برای فوق اقدام کنن و معافیت تحصیلی بگیرن.. مطع بالاتر باید باشه.
با پاسیم که دارن نمیتونن خارج شن چون مجوز خروج ندارن- که سرباز رو به هیچ وجه اجازه خروج نمیدن تا اونجا که من میدونم.. اگر اومدن از سربازی بیرون با وثیقه مجوز خروج رو میگیرن.. موفق باشین
من یه پیشنهاد دیگه براتون دارم که واسه یکی از دوستان خودم هم پیش اومد و الان ایشون ویزاشون رو گرفتن. ایشونم وقتی لاتاری بارند شدن سرباز بودن. تنها راه خروجشون این بود که حین خدمت یجوری وارد دانشگاه بشن و معافیت تحصیلی بگیرن و آذین طریق اقدام به خروج از کشور برای مصاحبه بکنن.(داشتن فیش وسیق ضروریه واسه مصاحبه)بده اینکه ویزا رو گرفتید همسرتون میتونن با شما بیان آمریکا و درخواست پسه سفید بکنن که میتونن ۲ سال بیرون از خاک آمریکا باشن و تو این مدت سربازیشون رو تموم کنم. (البته به نظر من یکم ریسکیه این قضیه که وقتی برگشتن بهشون گیر میدان یا نه)، خلاصه خیلی پیگیری بکنین راجب این قضیه و بهترین تصمیم رو بگیرین. منظور اصلی من از این پست راهحل خروج از کشور بود.. حالا دیگه بقیشون رو خودتون بهتر میدونید. موفّق باشین دوست من.
دوستان بابت غلطهای املائی من عذر میخوام ازتون فونت فارسی ندارم از نرمافزار بهنویس استفاده میکنم
خیلی مرسی از همفکری هاتون
CN: 2014AS4XXX/ Abu Dhabi / 2 person/ interview date: last week of march/ clear: Aug 21st/ visa received: Aug 28th/ Destination: Dallas, TX
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-07 ساعت 12:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-07 ساعت 12:29 توسط behfaza.)
دوستان عزیز
آیا اطلاع دقیقی دارید که
چند سال کار به صورت قراردادی برای سازمان تامین اجتماعی
شغل دولتی حساب میشه؟
شنیدم که میگن این یه سازمان دولتی نیست.