موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
امروز دوتا ایمیل Auto Reply از طرف KCC برای من اومده با این مضمون که ایمیل شما دریافت شد. در صورتیکه من اصلا مکاتبه ای با KCC نداشته ام . می خواستم بدونم برای کسی این اتفاق افتاده ؟ نکنه از جانب من دارن با KCC مکاتبه می کنن؟!!
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یک سوالی داشتم . من کسی را در آمریکا ندارم برای آدرس پستی دریافت گرین کارت باید چه کار کنم ؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-25 ساعت 15:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-25 ساعت 18:19 توسط shiraz_neda.)
با سلام
شوهرم در لاتاری امسال قبول شده و ما فرم هامون و پر کردیم و به تازگی فرستادیم . مشکل ما در مورد ارائه دادن مدرک تحصیلی شوهرم هست موقع مصاحبه. اون هنوز یک ماه هم نشده برای فوق لیسانس خود دفاع کرد و نمره خوبی گرفت. تا مدرک اصل بدهند خیلی طول میکشه . مدرک موقت لیسانس شو هم برای فوق به دانشگاه تحویل داده . اصل مدرک لیسانس آماده هست ولی باید مدرک موقت رو ببره دانشگاه لیسانسش که این هم امکان نداره.
به نظر شما ما باید چیکار کنیم ؟؟؟ سابقه کار هم نمی تونه از شرکت نفت بگیره . اداره دولتی هست و باید بگه گواهی اشتغال به کار برای کجا می خواد ؟؟؟
نظر شما در این مورد چیه . چیکار کنیم ممنون از شما
همچنین شماره کیس ما هست: 2014AS000006xx
به نظر شما مصاحبه ما کی میشه حدودا؟؟؟ از کجا میشه فهمید ؟؟ ما فرم اولیه رو 21 جولای فرستادیم و 25 جولای به دستشون رسیده
از چه طریقی می فهمیم زمان و مکان مصاحبه کجاست ؟؟ لطفا جواب بدید ممنون
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-25 ساعت 19:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-25 ساعت 20:37 توسط محبت.)
(2013-07-25 ساعت 16:26)KIMIA2005 نوشته: (2013-07-25 ساعت 15:52)shiraz_neda نوشته: با سلام
شوهرم در لاتاری امسال قبول شده و ما فرم هامون و پر کردیم و به تازگی فرستادیم . مشکل ما در مورد ارائه دادن مدرک تحصیلی شوهرم هست موقع مصاحبه. اون هنوز یک ماه هم نشده برای فوق لیسانس خود دفاع کرد و نمره خوبی گرفت. تا مدرک اصل بدهند خیلی طول میکشه . مدرک موقت لیسانس شو هم برای فوق به دانشگاه تحویل داده . اصل مدرک لیسانس آماده هست ولی باید مدرک موقت رو ببره دانشگاه لیسانسش که این هم امکان نداره.
به نظر شما ما باید چیکار کنیم ؟؟؟ سابقه کار هم نمی تونه از شرکت نفت بگیره . اداره دولتی هست و باید بگه گواهی اشتغال به کار برای کجا می خواد ؟؟؟
نظر شما در این مورد چیه . چیکار کنیم ممنون از شما
همچنین شماره کیس ما هست: 2014AS000006xx
به نظر شما مصاحبه ما کی میشه حدودا؟؟؟ از کجا میشه فهمید ؟؟ ما فرم اولیه رو 21 جولای فرستادیم و 25 جولای به دستشون رسیده
از چه طریقی می فهمیم زمان و مکان مصاحبه کجاست ؟؟ لطفا جواب بدید ممنون
دوست عزیز از اعلام کیس نامبرتون بصورت کامل خودداری کنید . پستتون رو ویرایش نمایید..
تبریک میگم شما جزو سری اول هستید که برا مصاحبه دعوت خواهید شد . اگر همانند 2013 باشد حدودای مهر و ابان و بعد از کارنت شدن کیس نامبرتون از 15 اگوست از طریق همون سایتی که قبولیتون رو مشاهده کردید نامه دوم زمان و مکان مصاحبه رو مشاهده خواهید کرد ...
برای مصاحبه باید اصل مدرک دیپلم و نیزاصل اخرین مدرک تحصیلی همسرتون رو که در زمان ثبت نام قید کردید بهمراه داشته باشید در مورد مشکل ارائه مدرک دیگر دوستان مطلع لطف کنید راهنمایی نمایید..
سلام ضمن تبریک و تایید گفته های علی آقا شما در هر صورت چه مطابق2012 و چه2013 جزء سری اول کارنتیها هستید منم دقیقا شرایط همسر شما رو داشتم با ارائه سفته به مبلغ دو میلیون تومان مدرکمو از دانشگاه که ارشد میخوندم گرفتم تا بعدا براشون برگردونم
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-25 ساعت 16:06)erfan786 نوشته: سلام به همه برندگان
من امروز متوجه شدم برنده شدم
سلام تبریک میگم دوست خوبم ما رو هم تو شادیت شریک بدون اما دو شماره اول کیس نامبرتون رو اعلام کنید تا دوستان بتونن بهتر و مفیدتر راهنمائیتون کنن-موفق باشی
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.