موضوعها: 3
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
من دوستم 2011 با داشتن دیپلم 11 ساله برق صنعتی ویزا گرفت حالا بسته به شانس داره
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام . به همه دوستان تبریک میگم امیدوارم هر چه زودتر مراحل بعدی رو طی کرده و گرین کارت رو بگیرید
دوتا سئوال داشتم اول اینکه از زمان ارسال مدارک تا مصاحبه چقدر طول میکشه حدودا میدونم ممکنه فرق کنه اما میخام بدونم حد اقلش چقدر طول میکشه؟
دوم اینکه : این حد اقل دو سال سابقه کاری که میخاد من سابقه بیمه ندارم آیا میتونم از شرکتی که کار میکردم نامه بگیرم ترجمه کنم یا باید حتما سابقه بیمه ای باشه؟
2014AS000034XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: December 18| مصاحبه: February 11 | کلیر: -- | ویزا: -- | ورود به آمریکا: *
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-04 ساعت 17:50)arshia_danesh نوشته: با عرض سلام . به همه دوستان تبریک میگم امیدوارم هر چه زودتر مراحل بعدی رو طی کرده و گرین کارت رو بگیرید
دوتا سئوال داشتم اول اینکه از زمان ارسال مدارک تا مصاحبه چقدر طول میکشه حدودا میدونم ممکنه فرق کنه اما میخام بدونم حد اقلش چقدر طول میکشه؟
دوم اینکه : این حد اقل دو سال سابقه کاری که میخاد من سابقه بیمه ندارم آیا میتونم از شرکتی که کار میکردم نامه بگیرم ترجمه کنم یا باید حتما سابقه بیمه ای باشه؟
سلام دوست گرامی بهتون تبریک میگم برنده شدن در لاتاری را..
1.بستگی به کیس نامبرتون داره هر چی کمتر باشه زودتر به مصاحبه میرید..مصاحبه ها از اول اکتبر 2013 شروع میشه و 30 سپتامبر 2014 هم به پایان میرسه ..اواسط ماه اگوست هم اولین سری برنده ها ی 2014 را که باید ماه اکتبر به مصاحبه بروند را اعلام میکنند.(کلا تا پانزدهم هر ماه میلادی کارنتی های هر ماه را اعلام میکنند که از اینجا میتونید ببینید).
2.شما یا باید 12 سال تحصیلی را گذرانده باشید برای گرفتن ویزا یا اینکه سابقۀ کاری مطابق با آنچه آنها در سایتشان گذاشته اند داشته باشید که اگر 12 سال تحصیلی را گذرانده باشید, دیگه نیازی به 2 سال سابقۀ کاری ندارید..
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
آخرین فرصت برای ارسال مدارک تا چه زمانی هست؟
2014AS000034XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: December 18| مصاحبه: February 11 | کلیر: -- | ویزا: -- | ورود به آمریکا: *
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
نقل قول:ممنون از جواباتون اما این پسر ما دیپلم 11 ساله هنرستان حسابداری می گیره و اصلا این رشته پیش دانشگاهی نداره چی کار می تونیم بکنیم؟
به نظر من این شرط حداقل دیپلم 12 ساله برای این وضع شده چون معمولا دیپلم ها 12 ساله هستن. حالا اگه رشته ای 11 سال بیشتر نداره و پیش دانشگاهی هم نداره که 12 سال بشه اگر توضیح بدید بهشون من فکر نمیکنم که قانع کننده نباشه.
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: ۲نفر | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ...
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان، آیا بچه ها باید حتما پاس جداگانه داشته باشن؟ یا همراه مادر هم قبول هست؟
در صورتی که باید حتما جدا باشه و پاس من هنوز اعتبار داشته باشه آیا پاس جدید بهمون میدن؟؟
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
2013-05-04 ساعت 18:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-04 ساعت 18:17 توسط mtcanada.)
دوستان از همتون ممنونم که بچه های 2014 را راهنمایی می فرمایید.
بچه ها اونایی که هنرستان خوندن و دیپلم 11 ساله دارن در صورتی که مدرک فوق دیپلم داشته باشن مشکلی که ندارن درسته؟؟؟
من هنرستان خوندم و فوق دیپلم گرفتم. لیسانسمم همین 2/3 ماه پیش تموم شده (بهمن 91) که بهم یه گواهی موقت دادن.
سربازی هم باید رفت یا دانشگاه قبول شد تا اصل دانشنامه رو بگیرم که ما که قصدمون رفتنه دیگه فرصت اینکارا نیست.
آیا گواهی موقت قابل ترجمه هست برای روز مصاحبه ببریم یا مدرک فوق دیپلمم را ترجمه کنیم؟
ممنون از همگیتون. ♥
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان 2تا سوال:
یکی اینکه بعد از عکسی که برای ثبت نام لاتاری فرستادم بینی م رو عمل کردم عکس هایی که الان دارم برای سفارت می فرستم عکس جدید هستش مشکلی پیش میاد؟
دوم اینکه من پزشک عمومی هستم.برای آمریکا تخصص خوندن وقتی دارم از طریق لاتاری می رم بازم امتحان USMLE می خواد؟
پیشاپیش مرسی از پاسخ هاتون (: