(2013-07-26 ساعت 00:16)kiana11 نوشته:دوست عزیز من نمیدونم چرا شما بیخودی میخواهید، فکر خودتون رو مشغول این موضوع کنین، خیالتون راحت باشه که هیچ مشکلی ندارین شما...(2013-07-25 ساعت 23:48)mrbonbon نوشته:ممنونم از شما یعنی در دیپلم های ۱۱ ساله نوشته ۱۱ ساله ،برای دیپلم من که ۱۲ ساله است وقدیمی ننوشته ۱۲ ساله ،من ۲۴ سال پیش دیپلم کرفتم(2013-07-25 ساعت 23:42)kiana11 نوشته:دوست من خیالتون راحت که آخرین مدرک مهمه، اما شما زمان مصاحبه دیپلمتون رو هم ببرین...(2013-07-25 ساعت 23:03)mrbonbon نوشته:ممنونم از پاسختون ولی منظورم این بود از چه سالی دبیرستان شد ۱۱ ساله بعلاوه پیش دانشگاهی وبقیه سوالم .......؟(2013-07-25 ساعت 22:08)kiana11 نوشته: بچه ها سلام ،کسی می داند از چه سالی دیپلم دوازده ساله تبدیل به یازده سال بعلاوه پیش دانشگاهی شد من دیپلم ۱۲ ساله هستم ولی در مدرک دیپلمم چیزی در این مورد قید نشده که دوازده ساله است .البته من لیسانس هم دارم ،ولی یکی از بچه های که به مصاحبه رفته بود با توجه به داشتن لیسانس به عدم پیش دانشگاهیش گیر داده بودنددوست عزیز برای سفارتخانه ها، آخرین مدرک( لیسانس شما) ملاک میباشد. به غیر از اون هم هیچ دیپلم قدیمی، تبدیل به یازده ساله نشده، و کما کان دیپلم قدیمی معتبر مییاشد...
اما اینکه چه سالی بود رو درست نمیدونم، فکر کنم از 13 سال پیش بود که متد عوض شد...
اون دوستتون هم ربطی به کیس شما نداره، چون در هر صورت شما دیپلم نظام قدیم هستین و اونا میدونن که 12 ساله ست
اخر پیریو ومعرکه گیری
در مورد سوال بالا، شما اگه یه نگاه به دیپلمتون بندازین من فکر میکنم که هیچ سوالی دیگه براتون باقی نخواهد ماند...
در ضمن لطف کنین سوالتون رو در یک تاپیک مطرح کنین
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
سفرنامه