موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.....
من می خواستم در لاتاری شرکت کنم و لی نمی دونم به چه شرکتی اعتماد کنم........منظورم اینه که شما قراره در مورد ایندتون به شرکتی که تا حالا با هاش سرو کار نداشتید کارتون رو بسپرید پس باید اون شرکت مطمئن باشه.......
حالا می خواستم بدونم دوستانی که قبول شدن یا کلا در این ضمینه اطلاعات کامل و درستی دارن می تونن به من در باره ی پیدا کردن یه شرکت درست و حسابی برای ثبت نام لاتاری کمک کنند...............
ممنون
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-26 ساعت 22:38)lasa نوشته: سلام.....
من می خواستم در لاتاری شرکت کنم و لی نمی دونم به چه شرکتی اعتماد کنم........منظورم اینه که شما قراره در مورد ایندتون به شرکتی که تا حالا با هاش سرو کار نداشتید کارتون رو بسپرید پس باید اون شرکت مطمئن باشه.......
حالا می خواستم بدونم دوستانی که قبول شدن یا کلا در این ضمینه اطلاعات کامل و درستی دارن می تونن به من در باره ی پیدا کردن یه شرکت درست و حسابی برای ثبت نام لاتاری کمک کنند...............
ممنون
سلام
دوست خوب به هیچ عنوان نیازی به هیچ شرکتی ندارید فقط بخش شرکت در گرین کارت لاتاری2014 رو به طور کامل مطالعه کنید وبا دقت در موعد مقرر ثبت نام (12مهرماه)به کار بگیرید در زمان خودش هم توی تاپیک جدید شرکت در گرین کارت لاتاری2015بچه ها همگی همراهی میکنن بچه های وطنشونو -موفق باشید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان , با مطالعه مطالب دوستان برام سوالی پیش آمده .........هر کسی که خدمت رفته باشه بی برو برگردد کلیرینس می خوره ؟ آیا تا حالا کسی بوده با کارت پایان خدمت یک ضرب ویزا گرفته باشه؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-27 ساعت 03:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-27 ساعت 03:30 توسط Omid-Aria.)
سلام دوستان ،
خبری از دور دوم لاتاری ( اینکه دو مرحله است یا نه ) نشد ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ببینید دوستان منظور من از شرکت جایی که مراحل ثبت نام رو برات انجام بده...چون این کار باید کاملا درست انجام بشه کوچکترین اشتباهی در پر کردن فرم باعث حذف شما می شه پس چه بهتر این کار را به ادمایی که تا حالا چند بار این کار رو کردن بسپریم.........منظور من از شرکت اینه........حالا شما از این شرکتا تویه ایران که خدمات ثبت نام در لاتار انجام می دن سراغ دارید ؟
ممنون
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-26 ساعت 22:38)lasa نوشته: سلام.....
ممنون
اصلا فكرشم نكن به كسي بدي.اخيرا يكي از دوستان برنده 2013 سر همين كار موقع كرفتن ويزا تو كلي مكافات كشيد.
پركردن فرم كه كاري نداره.يه كم اعتماد به نفس داشته باش و در صورت لزوم از كسي كه زبانش خوبه بخواه در كنارت باشه واسه پركردن فرمها.
ايشالله برنده بشي.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-27 ساعت 10:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-27 ساعت 10:22 توسط r91.)
(2013-07-27 ساعت 07:12)lasa نوشته: ببینید دوستان منظور من از شرکت جایی که مراحل ثبت نام رو برات انجام بده...چون این کار باید کاملا درست انجام بشه کوچکترین اشتباهی در پر کردن فرم باعث حذف شما می شه پس چه بهتر این کار را به ادمایی که تا حالا چند بار این کار رو کردن بسپریم.........منظور من از شرکت اینه........حالا شما از این شرکتا تویه ایران که خدمات ثبت نام در لاتار انجام می دن سراغ دارید ؟
ممنون
حالا دوستان سراغ دارند معرفي كنند.ولي هيچ حساسيتي نداره در صورتي كه فرمها رو درست پركنيد.فرمها خيلي روشنه بازم سوالي داشتيد تو مهاجرسرا بپرسيد بهترين راهنمايي ميشيد.
چند تا نكته:
1)اونهايي كه دچار مشكل شدند همشون در زمان پركردن فرمها چون احتمالا قيولي رو دور از دسترس ميديدن همينجوري تفنني يه چيزي پركردن فرستادن كه ناقص بوده.
2)خيلي از كسانيكه ريجكت شدن اعلام كردن كه فرمها رو كس ديكري مثلا پسرخالشون پركرده.حالا برسه به يه آدم غريبه.
3)اين شركتها تجربه فرم پركردن رو هم داشته باشن مشكلات بعديش رو كه نديدن بهترين منبع بچه هاي آكاه اينجان كه همه چم و خم كار رو تا آخرش تجربه كردن.
پس بهترين راه اقدام توسط خودتون و براي احتياط كمك از كسي كه زبانش خوبه در كنارتون و مطالعه مطالب مهاجرسرا.سوالي داشتي بپرس.درست ترين جواب رو از بچه ها خواهي كرفت.
اي كاش ما هم قبل از ثبت نام مثل شما با مهاجرسرا آشنا بوديم.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!